مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار رايگان محاسبه قيمت تلفن و اينترنت
erroring
07-04-2007, 11:22
به كمك Turbo Dial Info زمان استفاده از اينترنت و قيمت آن را مشاهده مي نماييد. اين نرم افزار تفاوت نرخ تلفن بين ساعات مختلف روز را لحاظ مي كند.
» محاسبه مبلغ تلفن و اينترنت به طور مجزا.
» بدون كاهش سرعت كامپيوتر و يا اشغال منابع سيستم
» كاملا رايگان
دانلود : حجم 3.4 مگا بايت
لينك دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بيشتر :
erroring
07-04-2007, 11:23
در ضمن اين نرم افزار بر اساس نرخ تلفن در ايران كار مي كند و قابل تنظيم توسط كاربر مي باشد.
erroring
22-04-2007, 07:00
كسي احتمالا نظري نداره؟
nimafire
22-04-2007, 07:10
شما یه تصویر حداقل میزاشتی که ما بتونیم استفاده کنیم
erroring
22-04-2007, 07:25
تصوير چي؟ نرم افزار؟ باشه مي ذارم صبر كن
erroring
22-04-2007, 07:28
در ضمن هر بار كه به اينترنت وصل بشيد يه جك جديد هم براتون نمايش داده ميشه
آقا درباره تنظيم بخش قيمتش يه توضيحي مي دي.... مثلا من دوتا اكانت دارم يكي اينترنت معمولي و يكي هم از اين هوشمنها... خوب چه جوري قيمت اين دوتا رو ميشه تنظيم كرد؟
الان كه براي اولين بار برنامه اجرا شده يه كادري باز شد كه توش نوشته بود 100 .منظور چيه...؟
ممنون
nimafire
22-04-2007, 13:15
امکان اینکه این نرم افزار بتونیم در سایت دیگری معرفی بشه هست؟
royaye_talkh55
22-04-2007, 14:46
دوستان برنامه MB Timer تو همینجا هست کاملا فارسی و خیلی زیبا تر با محاسبه ساعت و قیمت
erroring
25-04-2007, 21:13
saams عزيز براي اينكه مبلغ اينترنت هوشمندت رو بهش بدي بايد مثلا اگه ساعتي 300 برات مي افته همون 300 رو وارد كني به طور كلي بايد نرخ يك ساعت استفاده از اينترنت رو بهش بدي فرقي نمي كنه هوشمند باشه يا عادي قيمت تلفنم كه تو تنظيماتش هست.
nimafire عزيز بله مي توني تو وب سايت يا وبلاگت معرفيش كني
و در نهايت روياي تلخ من نميدونم تو به چي مي گي زيبا تر؟ اصلا MB Timer در مقابل Turbo Dial Info قابل مقايسه نيست كافيه يه عكس ازش اينجا بذاري تا ملت مقايسه كنند. در كنار زيبايي راحتي كار كردن و يوزر فرندلي بودن و مزاحم نبودن!!!! براي يه همچين برنامه اي خيلي مهمه. اميدوارم مغرضانه در مورد چيزي نظر ندي و چشماتو باز كني.. موفق باشي.
erroring
25-04-2007, 21:19
در ضمن من الان 25 دقيقه اي هست كه به اينترنت وصلم اما MB Timer ميگه مبلغ تلفنم صفره!!!!!
در حالي كه Turbo Dial info ميگه 37 تومان!!!
erroring
26-04-2007, 16:45
امكانات جديد نرم افزار !!!
تاريخ شمسي !!!
erroring
26-04-2007, 21:02
حجمش 2.34 مگابايته
erroring
28-04-2007, 16:12
اتو آپديت هم داره يعني اگه نسخه جديد نرم افزار تو سرور قرار بگيره به صورت اتوماتيك آپديت ميشه.
نوشته بودي 3.24
براي همين فكر كردم حجمش كمي بالا هست
الان دارم دان مي كنم راست مي گي حجمش مناسبه
دانلودش کنیم ببینیم چطوره.
erroring
30-04-2007, 08:47
چطور بود؟ ........
ممنون عالی بود
من که کیف کردم
erroring
02-05-2007, 05:06
خواهش مي كنم خبر خوبي كه دارم اينكه اگه امكانات جديد نصب بشه ديگه نياز نيست اين همه دانلود كنيد خودش با يه دانلود كوچيك آپديت ميشه و مي تونيد از نسخه جديد استفاده كنيد.
erroring
03-05-2007, 08:00
خوب آیا کسی که داره استفاده می کنه نظری در مورد کمبود های برنامه نداره؟ چه چیزی مورد نیازش هست که می خواد باشه؟
با سلام
اگه میشد تو تنظیمات today This Month ثابت می مو ندند خیلی خوب بود
مثلآ اگه Today میکردی پس از بسته شدن به All تقییر نمی کرد
برنامت قابلیت add شدن نداره یعنی یه کانکت بهش اضافه کرد اگه این قابلیتها را داشت خیلی خوب میشد
05-05-2007, 13:32
واسه اوليش كه مشكلي نيست اما منظورت رو از دومي نفهميدم يعني وصل نشدي به اينترنت ولي مي خواي اضافه كني ؟
با سلام
در مورد توضیحی که گفتید
منظور از add شدن یعنی اینکه :
شما یه کارتی دارید که چند ساعت از آن استفاده شده واین مقدار تو Turbo Dial نیست اگه میشد این چند ساعت را تو برنامه به حالت دستی اضافه کرد خیلی خوب میشد
بازاگه نگرفتی بگو توضیح بدم
منظور از add شدن یعنی اینکه :
شما یه کارتی دارید که چند ساعت از آن استفاده شده واین مقدار تو Turbo Dial نیست اگه میشد این چند ساعت را تو برنامه به حالت دستی اضافه کرد خیلی خوب میشد
بازاگه نگرفتی بگو توضیح بدم
erroring
07-05-2007, 21:26
mrtp30 و bahal20 عزيز در اسرع وقت كه سرم خلوت شد حتما روشون كار مي كنم الانم درگير يه پروژه خفن ديگه هستم
erroring
14-06-2007, 16:21
بالاخره ورژن جديد Turbo Dial Info اماده شد امكانات جديد :
نمايش پهناي باند استفاده در ارسال و دريافت.
محاسبه حجم استفاده شده در هر كانكشن.
گراف پهناي باند.
جستجوي كانكشن ها
اگه قبلا نصب كرديد لينك آپديت اينه :
erroring
16-06-2007, 02:01
كسي از نسخه جديد استفاده كرد؟؟ چطور بود نظري نيست؟؟؟
erroring
17-06-2007, 23:51
نظری نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
erroring
21-06-2007, 18:57
دوست عزیز آقای erroring میشه نرم افزارهایی که نوشتی را معرفی کنی و برای هرکدوم لینک دانلود بگذاری ممنونت میشم
طبق قول هایی که به بچه ها دادم قرار شده تو برنامه ها تغییراتی ایجاد کنم از جمله اینکه فارسی بشن. دیروز روی Uninstall کار کردم و خداروشکر جواب گرفتم و بزودی با آخرین تغییرات نرم افزارها اونارو واسه دانلود می ذارم.
اگه نسخه های در حال حاضر رو می خوای :
به سایت parvazeh.com مراجعه کن و برنامه هایی که می خوای دانلود کن.
erroring
22-06-2007, 01:04
بالاخره نسخه جديد Turbo Dial Info طبق قولي كه دادم آماده شد اما امكانات جديد :
دو زبانه فارسي و انگليسي.
اضافه شدن Uninstall
اجازه خواستن از كاربر براي دانلود آپديت!!!
امكان نرفتن در Startup ويندوز!!!
گزارش گيري به فرمت قابل نمايش در Microsoft Access
امكان استفاده از دكمه هاي Ctrl و Shift براي انتخاب و حذف كانكشن ها
رفع مشكل حذف نمايش پهناي باند
و رفع چندتا مشكل ديگه كه الان يادم نيست.
* در صورتي كه با ترجمه اي كه كردم حال نكرديد مي تونيد فايل languages.ini رو با NotePad بازكرده و خودتون ترجمه رو ويرايش كنيد.
* فكر كنم (تست نكردم) با آپديت برنامه Uninstall خود به خود به برنامه اضافه بشه و نياز به نصب كامل نيست.
* كلا با آپديت مي تونيد از كليه امكانات جديد استفاده كنيد.
* اين نسخه كه الان داريد خود به خود آپديت ميشه اجازه خواستن از دفعه بعد كه آپديت رو گذاشتم شروع ميشه. چون الان رو سيستم شما ورژن قبلي نصبه يه بار بايد آپديت بشه (كه اتوماتيك هستش) تا تغييرات نهايي اعمال بشه.
نسخه كامل :
سلام
من دانلود کردم برم ببینم چجوریاس
ممنون بابت معرفی
خب erroring جان میشه بگی چرا قیمت رو واسه من حساب نمیکنه؟
الان درست کار میکنه ولی یه بار زمان رو حساب میکرد ولی قیمت ها هر دوشون صفر بودن
مرسي عزيز
عالي بود
يا حق (:
erroring
22-06-2007, 21:38
خب erroring جان میشه بگی چرا قیمت رو واسه من حساب نمیکنه؟
الان درست کار میکنه ولی یه بار زمان رو حساب میکرد ولی قیمت ها هر دوشون صفر بودن
دوتا سوال دارم اگه جواب بدي كمكم مي كني بفهمم چي شده :
1 ـ موقعي كه اولين بار برنامه اجرا شد و مبلغ اينترنت رو ازت خواست چه عددي وارد كردي
2 - تو تنظيمات بخش قيمت قسمت Other Cost رو عوض كردي ؟ اگه عوض كردي دكمه پيشفرض رو بزن تا به حالت اول برگرده.
در ضمن ويندوزت چيه؟ XP يا ويستا
مرسي.
دوتا سوال دارم اگه جواب بدي كمكم مي كني بفهمم چي شده :
1 ـ موقعي كه اولين بار برنامه اجرا شد و مبلغ اينترنت رو ازت خواست چه عددي وارد كردي
2 - تو تنظيمات بخش قيمت قسمت Other Cost رو عوض كردي ؟ اگه عوض كردي دكمه پيشفرض رو بزن تا به حالت اول برگرده.
در ضمن ويندوزت چيه؟ XP يا ويستا
مرسي.
نه عوض نکردم
چند بار هم دیفالت رو زدم ویندوزم هم ایکس پی هست
الان درست کار میکنه ولی بعضی وقت ها قاط میزنه
سعی میکنم یه عکس ازش بگیرم
erroring
23-06-2007, 19:13
نه عوض نکردم
چند بار هم دیفالت رو زدم ویندوزم هم ایکس پی هست
الان درست کار میکنه ولی بعضی وقت ها قاط میزنه
سعی میکنم یه عکس ازش بگیرم
ok، والا نمي دونم مشكل از كجاست. حالا عكسو بذار ببينم چيزي دستگيرم ميشه.
اینم عکس
بالاخره نسخه جديد Turbo Dial Info طبق قولي كه دادم آماده شد اما امكانات جديد :
دو زبانه فارسي و انگليسي.
اضافه شدن Uninstall
مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
erroring
24-06-2007, 08:29
اینم عکس
مرسي ببينم چه كار مي تونم بكنم.
مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
اگه بدرد بخور باشه كه نيازي به Uninstall نداره اگه بدرد نخور باشه Uninstall هم داشته باشه بازم Uninistall ميشه. موفق باشي.
مرسي ببينم چه كار مي تونم بكنم.
موفق باشي.
دستت درد نکنه ببین چی کار میتونی بکنی
چی شد نیستی عزیز ؟
مشکل رو برطرف کردی؟
erroring
28-06-2007, 23:10
با سلام. يكي دوروز مسافرت بودم، اما قبلش رو با كد ها ور رفتم اما پيدا كردن باگ بدون اتفاق افتادن اون در مكان ديباگر كار بسيار سختيه. تمام حدس هاي ممكن رو بررسي كردم اما واقعا عاجزم از اينكه بتونم تا وقتي خطايي رخ نداده اون رو برطرف كنم. اما يه سري تغييرات تو تعريف متغير ها انجام ميدم. و يه خورده كاراي ديگه يه آپديت برات درست مي كنم به زودي به اميد خدا.
با سلام. يكي دوروز مسافرت بودم، اما قبلش رو با كد ها ور رفتم اما پيدا كردن باگ بدون اتفاق افتادن اون در مكان ديباگر كار بسيار سختيه. تمام حدس هاي ممكن رو بررسي كردم اما واقعا عاجزم از اينكه بتونم تا وقتي خطايي رخ نداده اون رو برطرف كنم. اما يه سري تغييرات تو تعريف متغير ها انجام ميدم. و يه خورده كاراي ديگه يه آپديت برات درست مي كنم به زودي به اميد خدا.
مرسی منتظرم
nakhoda_abbas
30-06-2007, 12:00
باسلام دوست عزيز
برنامت خوب بود حالا من مي خوام با اجازه شما يه چندتا ازاشكالاتي كه داره بگيرم
1- گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
2- خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
3- آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.
اميدوارم برنامت روز به روز بهتر بشه . با تشكر:11:
erroring
01-07-2007, 21:58
1-گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
2-خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
3-آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.
پاسخ شما :
1 - شايد دقت نكرديد ولي اين گزينه رو داره و تعرفه رو بين ساعت هاي مختلف محاسبه مي كنه. تو بخش تنظيمات قسمت قيمت ها.
2 - اگه سرم خلوت بشه چشم يه پوسته كوچيكم ميتونم اضافه كنم
3- فكر مي كردم جذابه بيشتر سليقه ايه.
4- قبلا گفتم. نرم افزار رايگانه اون تبليغات كمكيه به ما واسه اين كه نرم افزار رايگان باشه. نرم افزار مشابه خارجي هست (البته بايد كركشو پيدا كني) يه نگاه به قيمت اون نرم افزار ها بنداز.
5 - اين گزينه رو هم داره كه همه رو باهم حساب كنه. حتي مي تونيد تعيين كنيد كه تا چند روز قبل رو هربار در شروع محاسبه كنه. مثلا مي تونيد تعيين كنيد كه هر بار كه برنامه اجرا شد تا يه ماه قبل قيمت ها رو بياره و يا با زدن دكمه All مي تونيد تمام قيمت ها رو بياريد.
مرسي به خاطر نظرات.
erroring
31-08-2007, 12:19
بايگاني يوزر نيز به برنامه بنا به درخواست saamz اضافه شد. دوستاني كه استفاده مي كنن اتوماتيك پيامي مبني بر تاييد براي آپديت نرم افزار دريافت خواهند كرد با انتخاب گزينه YES نرم افزارشون آپديت ميشه. دوستان ديگه هم مي تونن ورژن جديد نرم افزار رو از سايت دانلود كنند.
بايگاني يوزر نيز به برنامه بنا به درخواست saamz اضافه شد. دوستاني كه استفاده مي كنن اتوماتيك پيامي مبني بر تاييد براي آپديت نرم افزار دريافت خواهند كرد با انتخاب گزينه YES نرم افزارشون آپديت ميشه. دوستان ديگه هم مي تونن ورژن جديد نرم افزار رو از سايت دانلود كنند.
جناب erroring واقعا ممنون ...كه وقت گذاشتيد تا اين قابليت رو فعال كنيد.
erroring
05-09-2007, 09:18
دوستان متاسفانه الان متوجه شدم كه در نسخه قديمي به خاطر وجود باگي بسيار كوچك قسمت آپديت برنامه كار نمي كنه يعني به شما خبر نميده كه آپديت برنامه موجوده به همين علت شما بايد فايل آپديت رو خودتون (با حجم 500 كيلو) دانلود كنيد و نصب كنيد تا برنامه آپديت بشه. اين مشكل در نسخه جديد برطرف شد. اينم لينك آپديت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان به خاطر مشكل پيش اومده عذر مي خوام.
erroring
23-09-2007, 03:53
به خاطر اضافه كردن بايگاني كاربر يه باگ تو قسمت گزارشگيري ايجاد شده بود كه برطرف شد. دوستان كافيه به پيام بروزرساني پاسخ بلي دهند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.