ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا سرعت بلوتوث دی 600 از کا 800 و کا750 بیشتره

mahyarSAMSUNG
07-04-2007, 03:35
من شنیدم که این دوتا گوشی کا 800 و کا 750 از ورژن 2 ولی :

کا 750 : 23 کیلبایت
کا 800 : 35 کیلوبایت
دی 600 : 46 کیلوبایت

:41: :41: :41: :41:
پس این چه ورژن 2 شد ؟؟؟

پوول
07-04-2007, 10:32
نه عزيز من دي 600 نديدم سرعت بلوتودش رو!!!
ولي ك 750 و ك 800 رو داريم و ديدم!
دقيقا ك 750=20 كيلو بايت!!
و ك800 =80 تا 85 و اينا ميره بابا!!
بستگي به گوشي مقابل داره!
ك800 دقيقا سرعتش مثله ان 73 هستش!

ShahabSAMSUNG
07-04-2007, 12:00
این کیلوبایتش رو از کجا به دست آوردی؟

choory
07-04-2007, 15:53
این کیلوبایتش رو از کجا به دست آوردی؟

خوب خودت ميتوني بدست بياري.مثلا يه فايل 1 مگي را اندازه بگيري ببيني تو چند ثانيه ميفرسته.بد 1000 كيلوبايتا تقسيم بر زمان بكني.

ShahabSAMSUNG
07-04-2007, 21:14
خب این بستگی به دستگاه دریافت کننده هم داره.

ولی اگه هر سه تا رو با یه دستگاه امتحان کردی که ... اونوقت میشه گفت واسه اریکسون متاسفم.

mahyarSAMSUNG
08-04-2007, 02:25
به موضوع خوبی اشاره کردی بله بلوتوث کا 750 دقیقا 20 کیلو .

ایجا رو گوشی کنید : توی سونی اریکسونها وقتی که کسی فایلی برای سونی بفرسته یا بخواد سونی به گوشیای دیگه بفرسته مقدار رو روی صفحه میزنه مثلا
1200k /26k
این عدد با سرعت بلوتوث زیاد میشه ( اینو برای کسایی گفتم که نمیدونستند )
حالا برای کا 750 وقتی برای دی 600 فرستاد 20 تا 20 تا زیاد میشد کا 800 برای دی 600 میفرستاد 36 تا 36 تا ولی دی 600 به این دوتا میفرستاد حدود 45 تا بود البته کا 800 میتونه خورده ها رو نشون بده کا 750 اینطور نیست یعنی رند میکنه :13:

R@R#M@N
08-04-2007, 15:24
سلام مهیار جان
هر گوشی با گوشی هم مارک خودش بهتر بلوتوس میکنه
یعنی سونی با سونی
نوکیا با نوکیا
و....
ولی من با د600 هم فایل با بلوتوس برای ک800 فرستادم سرعتش 20 کیلو بود
با ک800 برای دبلیو 810 و ک750 که ورژن بلوتوسشون 2 هست فایل فرستادم سرعتش 40 کیلو هست
با ک800 برای موتورولا ال 7 فرستادم سرعتش 10 کیلو بود ولی از ال7 به ک800 20 کیلو بود
با ک800 برای ن73 فرستادم سرعتش 60 تا 70 کیلو بود

mahyarSAMSUNG
09-04-2007, 02:19
یعنی میخوای بگی من علکی داریم میگیم دیگه ؟؟؟ کا 750 برای هر گوشی میفرستاد از دبلیو 550 و 700 و کا 800 و کا 1 موتورولا و دی 600 روی صفحش 20 تا 20 زیاد میشد . ولی دی 600 40 تا 40 تا . کا 800 هم به دی 600 میفرستاد زیر 40 تا بود البته توی کا 800 چون خورده ها رو هم میزنه برای دی 600 حدودا 45 تا 45 تا ریاد میشد

Dr.Afzali
09-04-2007, 04:45
با دوست عزيز R@R#M@N موافقم.كاملا صحيحه.كاربر samsung_d600 هم كه سابقش خرابه و طبق معمول خالي زياد ميبنده.مثل عكسهاش كه دستكاري ميكنه و ميزاره و خيال ميكنه مردم بلانسبت خ.....من خودم همين امروز تست كردم با دي 600 براي كا 800 فايل فرستاده شده با سرعت 20 كيلوبايت نه 45 كيلو بايت.و دقيقا طبق فرمايش اون دوستمون با كا800 براي گوشي ان 73 فرستادم خيلي سرعتش بالا بود.حدود 60.

R@R#M@N
09-04-2007, 15:29
یعنی میخوای بگی من علکی داریم میگیم دیگه ؟؟؟ کا 750 برای هر گوشی میفرستاد از دبلیو 550 و 700 و کا 800 و کا 1 موتورولا و دی 600 روی صفحش 20 تا 20 زیاد میشد . ولی دی 600 40 تا 40 تا . کا 800 هم به دی 600 میفرستاد زیر 40 تا بود البته توی کا 800 چون خورده ها رو هم میزنه برای دی 600 حدودا 45 تا 45 تا ریاد میشد
من نمیخام بگم الکی میگی
طبق چیزی که من دیدم گفتم
در ضمن شما توی عنوان تاپیکت ک800 و ک750 رو که ورژن بلوتوسشون 2 هست زیر سوال بردی و گفتی که سامسونگ بیشتره
نه خیر مهیار جان اینجور نیست
مشکل نه از د600 هست نه از ک800 و ک750
بلکه هر مارکی با مارک خودش بهتر بلوتوس میکنه
همونطور که بچه ها و خودم گفتم سرعت بلوتوس ک800 با ن73 حدود 60 کیلو هست
پس کمتر از د600 نیست و بیشتر هم هست
لطفآ توی نوشتن عنوان تاپیک دقت کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با دوست عزيز R@R#M@N موافقم.كاملا صحيحه.كاربر samsung_d600 هم كه سابقش خرابه و طبق معمول خالي زياد ميبنده.مثل عكسهاش كه دستكاري ميكنه و ميزاره و خيال ميكنه مردم بلانسبت خ.....من خودم همين امروز تست كردم با دي 600 براي كا 800 فايل فرستاده شده با سرعت 20 كيلوبايت نه 45 كيلو بايت.و دقيقا طبق فرمايش اون دوستمون با كا800 براي گوشي ان 73 فرستادم خيلي سرعتش بالا بود.حدود 60.
آقای دکتر افضلی درست صحبت کن
اینجا ما همه با هم دوستیم و برای رفع مشکل و اشکالاتمون اینجا عضو شدیم نه برای ضایع کردن هم دیگه
در ضمن یه نگاه به پست های مهیار بنداز تقریبآ 10 12 برابر تو هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShahabSAMSUNG
09-04-2007, 15:53
سلام مهیار جان
هر گوشی با گوشی هم مارک خودش بهتر بلوتوس میکنه
یعنی سونی با سونی
نوکیا با نوکیا
و....
ولی من با د600 هم فایل با بلوتوس برای ک800 فرستادم سرعتش 20 کیلو بود
با ک800 برای دبلیو 810 و ک750 که ورژن بلوتوسشون 2 هست فایل فرستادم سرعتش 40 کیلو هست
با ک800 برای موتورولا ال 7 فرستادم سرعتش 10 کیلو بود ولی از ال7 به ک800 20 کیلو بود
با ک800 برای ن73 فرستادم سرعتش 60 تا 70 کیلو بود

سلام عزیز. نبودی. دلمون تنگ شده بود برات. :40:

من فکر می کنم گوشی با گوشی فرق داره. یعنی به قول یکی از بچه ها (که یادم نیست کی بود) می گفت همه گوشی هایی که میارن ایران، درجه 2 و 3 هستن!! شاید به همین دلیله.

ضمناً قرار نشد دیگه. امضای من رو کپی نکن:18: . (گرچه می خوام بزودی عوضش کنم) ولی این طرح مال من بود :41:

دکتر جون، قرار نشد توهین کنی ها.
همه کاربرا محترم هستن و حرفای اینطوری درست نیست. (سابقه اش خرابه و خالی می بنده و فکر کرده ملت خ... وای وای وای وای :22: )

شما هم بیا مثل بقیه تجربیات خودت رو عنوان کن. در نهایت تصمیم گیری با خواننده تاپیکه :3:

R@R#M@N
09-04-2007, 16:50
سلام عزیز. نبودی. دلمون تنگ شده بود برات.

من فکر می کنم گوشی با گوشی فرق داره. یعنی به قول یکی از بچه ها (که یادم نیست کی بود) می گفت همه گوشی هایی که میارن ایران، درجه 2 و 3 هستن!! شاید به همین دلیله.

ضمناً قرار نشد دیگه. امضای من رو کپی نکن . (گرچه می خوام بزودی عوضش کنم) ولی این طرح مال من بود
سلام
چاکرم
درسته هر گوشی با مارک خودش (از قدیم گفتم‌: کبوتر با کبوتر باز با باز)
امضا رو من اول درست کرده بودم

mahyarSAMSUNG
10-04-2007, 02:55
دکتر جون اینجا کلوپ گوشی نه بیمارستان . همین جرفی که زدی من عکسها رو دستکاری میکنم بسه چون برای خودم ثابت میشه که سونی اریکسون کیفیت دوربین 100 تومن بیشتر نمی ارزه .

اینم بگم به همه که آقا ما نخواستیم . این کاشکی این تاپیک قفل بشه .

ONLY_NOKIA
10-04-2007, 14:50
سلام به همه برو بچ
سلام مهيار دوباره كه مقايسه كردي؟؟
بابا اين طرفداراي سوني اريكسون تو كتشون نميره كه نوكيا و سامسونگ يه سرو گردن بالاتر هستند!! خودتو خسته نكن

ONLY_NOKIA
10-04-2007, 14:51
سلام آقا شهاب من رو كه يادته

راستي يه سوال كا750 مگه بلوتوث 2 است؟؟؟

mahyarSAMSUNG
11-04-2007, 02:20
اینطور میگن . معلوم نیست 2 یا نه !

Dr.Afzali
11-04-2007, 03:47
در ضمن یه نگاه به پست های مهیار بنداز تقریبآ 10 12 برابر تو هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين دوست عزيز من فقط نظرمو ميدم و بس.در ضمن هركسي بايد با زبون خودش باهاش صحبت كرد.جواب بدي بديه جواب خوبي خوبيه.بعدشم اين حرف چي رو ثابت ميكنه؟يعني شما فكر ميكني هركي پستش بيشتر باشه يعني اگاهيش بيشتره؟خير.منم اگر ميخواستم مثل خيليها هر تاپيك كه ميبينم يك مشت پستهاي چرت و پرت و تبليغاتي و اين بده و اين خوبه الكي راه بندازم تعداد پستهام از اين اقا كه سهله از خيليهاي ديگه بيشتر بود.من وقتي ميبينم بعضيها بيخودي ميخوان مردم رو گمراه كنن و يك چيزي رو خلاف واقع به مردم بفهمونن خونم به جوش مياد و نميتونم حرفي نزنم.اين اقا و اقا شهاب نميدونم چطوريه كه بدجور با سوني اريكسون چپ هستند و به هر ترفندي كه شده قصد تخريبشو دارن.ملتي كه از اين قضيه مطلع نباشه خوب باور ميكنه ديگه.من در حد خودم از حقيقت دفاع ميكنم.

shahbab
11-04-2007, 12:36
بی انکه رو برند خاصی تعصب داشته باشم...تجربه شخصی خودمو رو سه مدل گوشی بیان می کنم...
نوکیا 6131=با سرعت قابل قبول
سونی K750 = سرعت بلو توث اش خیلی از 6131 کمتره...
سونی W710 = سرعت بلو توث اش از 6131 بیشتره...
هر سه مدل این گوشی ها هم ظاهرا بلوتوث ورژن 2 دارن.

ShahabSAMSUNG
11-04-2007, 21:55
ببين دوست عزيز من فقط نظرمو ميدم و بس.در ضمن هركسي بايد با زبون خودش باهاش صحبت كرد.جواب بدي بديه جواب خوبي خوبيه.بعدشم اين حرف چي رو ثابت ميكنه؟يعني شما فكر ميكني هركي پستش بيشتر باشه يعني اگاهيش بيشتره؟خير.منم اگر ميخواستم مثل خيليها هر تاپيك كه ميبينم يك مشت پستهاي چرت و پرت و تبليغاتي و اين بده و اين خوبه الكي راه بندازم تعداد پستهام از اين اقا كه سهله از خيليهاي ديگه بيشتر بود.من وقتي ميبينم بعضيها بيخودي ميخوان مردم رو گمراه كنن و يك چيزي رو خلاف واقع به مردم بفهمونن خونم به جوش مياد و نميتونم حرفي نزنم.اين اقا و اقا شهاب نميدونم چطوريه كه بدجور با سوني اريكسون چپ هستند و به هر ترفندي كه شده قصد تخريبشو دارن.ملتي كه از اين قضيه مطلع نباشه خوب باور ميكنه ديگه.من در حد خودم از حقيقت دفاع ميكنم.

عزیز دلم، من با سونی اریکسون لج ندارم ... موضوع چیز دیگه ایه.

وقتی می بینم یه سری افراد مثل شما، اینقدر این برند رو بزرگ می کنن که تو ذهنشون از نوکیا هم میزنه بالاتر، نمی تونم ساکت بشینم.
این برند، اینقدر ها هم که شما فکر می کنید، گنده نیست.
فقط همین.

mahyarSAMSUNG
12-04-2007, 02:20
من هم نظر آقا شهاب رو دارم . خیلی خیلی گندش کردن . تاپیک درست میشه بهترین برند از نظر طراحی سونی اول . بهترین انتن دهی سونی اول چون دکلها اریکسون هستند آخه چی به سونی ؟؟. محکم ترین گوشی . سونی
با امکانات ترین سونی . تاپیک هایی هم درست میشه 100 تا یه غاز که برای پر فروشترین گوشهاست 90 درصد گوشیای سونی 9 در صد هم نوکیا اون یه در صد هم مترفقه من نمیدونم این موتورولا و سامسونگ گوشی پر فروش ندارن ؟؟؟ که حالا سونی اینجا میخواد شاخ بشه ؟ در ضمن من هم از سونی اریسکون خوشم میاد مخصوصا از دبلیو 810 و کا 800 . ولی به اندازه ی خودش .

از تاپیک منحرف نشیم . علکی هم تهمت دورغ گویی به من نزن چون اعصابم خورد میشه این تاپیک رو هم علکی درست نکردم . چیزی رو که دیدم برای عجیب بود تاپیک درست کردم براش . همین

Dr.Afzali
12-04-2007, 03:39
دوستان من نميدونم شما به چي ميگين برتري.ايا توليد بالاي گوشي تنها برتريه ؟نوكيا دم به دقيقه گوشي ميزنه كه از هر 10 تاش يكي يا دوتاش خوب در مياد.ولي سوني اريكسون يا گوشي نميزنه يا وقتي ميزنه گوشي خوبي ميزنه.امكاناتشون و بودجشون از نوكيا كمتره ولي بهتر و با برنامه و با سليقه كار ميكنند.اگر بودجه نوكيا رو داشتند نوكيا رو ميخوردن.برتري رو من به برندي ميدم كه از امكانات و بودجه اي كه داره به بهترين نحو استفاده كنه.بله نوكيا شايد براي خودش غولي باشه ولي فقط نون بودجشو ميخوره نه نون خلاقيت.سوني اريكسون رو من به لحاظ سياست و روند رو به رشد كاريش برتر ميدونم.نوكيا سالهاست داره فعاليت ميكنه ولي سوني اريكسون تازه 5 ساله كه بطور رسمي با هم ادغام شدند ولي شما بيائيد روند رشدشونو نگاه كن.سوني اريكسون هيچ وقت درجا و پس رفت نداشته ولي نوكيا زياد داشته.سالها درجا زده.اين برنده كه اينده داره نه نوكيا.از لحاظ طراحي كه ترديدي درش نيست كه سوني اريكسون بهترينه شما زورت مياد نبايد كه منكر واقعيت بشي.انتن دهي هم من نميدونم روي چه حسابي نوكيا برتره كه شما ميگي؟اين حرف مال چند سال پيش بود نه الان.الان جفتشون در يك حده.اگر هم روي حساب سار هم حساب كني ميانگين گوشيهاي سوني اريكسون بالاتره.اون دكل هم كه گفتم سوني اريكسون اشتباه لفظي بوده وگرنه ميدونم اريكسونه.شما نشستي توي تهران و از چيزي كه نميدوني حرف ميزني.دكلهاي تهران يا نوكياست يا الكاتل.ميتوني بپرسي.پس قائدتا بايد نوكيا بهتر انتن بده در تهران ولي با اين حال ميبينيد كه سوني اريكسون هم كم نياورده.ولي شما بيا توي مثلا اصفهان امتحان كن بعد روتو كم كن.در مورد فروش هم نديدي برو ببين كه اون دوره گذشت كه مردم فقط نوكيا رو ميشناختن و هركي ميرسيد فقط ميگفت نوكيا.خوب مردم دارن كم كم اطلاعاتشون بالاميره و ميفهمن كه گوشيهاي بهتري هم هست.بزار يك چيزي بگم جالبه.اين اشغالي محلمونم ان 73 داره.داشت ميومد عيدي بگيره توي ايام عيد كه يكدفعه گوشيش زنگ خورد بهش گفتم گوشيت چيه گفت ان 73 .گفتم راضي هستي ؟گفت عاليه فقط بعضي وقتها تكون نميخوره و گير ميكنه.(منظورش همون هنگ كردن بود).ديگه لزومي نميبينم توضيحي بدم بابت بقيه حرفاتون چون نظرشخصيه و هركي نظر خودشو داره.شما هم سامسونگتو بچسب يكوقت باد نبره.

ShahabSAMSUNG
12-04-2007, 12:46
من هم نظر آقا شهاب رو دارم . خیلی خیلی گندش کردن . تاپیک درست میشه بهترین برند از نظر طراحی سونی اول . بهترین انتن دهی سونی اول چون دکلها اریکسون هستند آخه چی به سونی ؟؟. محکم ترین گوشی . سونی
با امکانات ترین سونی . تاپیک هایی هم درست میشه 100 تا یه غاز که برای پر فروشترین گوشهاست 90 درصد گوشیای سونی 9 در صد هم نوکیا اون یه در صد هم مترفقه من نمیدونم این موتورولا و سامسونگ گوشی پر فروش ندارن ؟؟؟ که حالا سونی اینجا میخواد شاخ بشه ؟ در ضمن من هم از سونی اریسکون خوشم میاد مخصوصا از دبلیو 810 و کا 800 . ولی به اندازه ی خودش .

از تاپیک منحرف نشیم . علکی هم تهمت دورغ گویی به من نزن چون اعصابم خورد میشه این تاپیک رو هم علکی درست نکردم . چیزی رو که دیدم برای عجیب بود تاپیک درست کردم براش . همین

خب معلومه دلیل این چیه.
فکر کردی واقعاً هیچ گوشی دیگه ای تو ایران فروش نداره؟ معلومه که داره. این همه گوشی های مارک های دیگه پس چی میشه؟ خب فروش میره دیگه.
ولی داستان اینه که این انجمن که می بینی، فقط یه عده از یه قشر خاص رو توی خودش جا داده و خیلی از افرادی که به واقع دارن در این جامعه زندگی می کنن، اصلاً راهشون به انجمن و این چیزا نمی خوره.
افراد جوونی که اینجا هستن (که اکثراً شاید دوره راهنمایی و دبیرستان باشن) مسلماً چیزی که دنبالش میرن همین گوشی های سونیه. واسه همین هم هست که هر تاپیکی که ایجاد میشه، کسی به موضوع نظرسنجی توجه نمی کنه و به برند گوشی ای که داره، رای میده.

دوستان من نميدونم شما به چي ميگين برتري.ايا توليد بالاي گوشي تنها برتريه ؟نوكيا دم به دقيقه گوشي ميزنه كه از هر 10 تاش يكي يا دوتاش خوب در مياد.ولي سوني اريكسون يا گوشي نميزنه يا وقتي ميزنه گوشي خوبي ميزنه.امكاناتشون و بودجشون از نوكيا كمتره ولي بهتر و با برنامه و با سليقه كار ميكنند.اگر بودجه نوكيا رو داشتند نوكيا رو ميخوردن.برتري رو من به برندي ميدم كه از امكانات و بودجه اي كه داره به بهترين نحو استفاده كنه.بله نوكيا شايد براي خودش غولي باشه ولي فقط نون بودجشو ميخوره نه نون خلاقيت.سوني اريكسون رو من به لحاظ سياست و روند رو به رشد كاريش برتر ميدونم.نوكيا سالهاست داره فعاليت ميكنه ولي سوني اريكسون تازه 5 ساله كه بطور رسمي با هم ادغام شدند ولي شما بيائيد روند رشدشونو نگاه كن.سوني اريكسون هيچ وقت درجا و پس رفت نداشته ولي نوكيا زياد داشته.سالها درجا زده.اين برنده كه اينده داره نه نوكيا.از لحاظ طراحي كه ترديدي درش نيست كه سوني اريكسون بهترينه شما زورت مياد نبايد كه منكر واقعيت بشي.انتن دهي هم من نميدونم روي چه حسابي نوكيا برتره كه شما ميگي؟اين حرف مال چند سال پيش بود نه الان.الان جفتشون در يك حده.اگر هم روي حساب سار هم حساب كني ميانگين گوشيهاي سوني اريكسون بالاتره.اون دكل هم كه گفتم سوني اريكسون اشتباه لفظي بوده وگرنه ميدونم اريكسونه.شما نشستي توي تهران و از چيزي كه نميدوني حرف ميزني.دكلهاي تهران يا نوكياست يا الكاتل.ميتوني بپرسي.پس قائدتا بايد نوكيا بهتر انتن بده در تهران ولي با اين حال ميبينيد كه سوني اريكسون هم كم نياورده.ولي شما بيا توي مثلا اصفهان امتحان كن بعد روتو كم كن.در مورد فروش هم نديدي برو ببين كه اون دوره گذشت كه مردم فقط نوكيا رو ميشناختن و هركي ميرسيد فقط ميگفت نوكيا.خوب مردم دارن كم كم اطلاعاتشون بالاميره و ميفهمن كه گوشيهاي بهتري هم هست.بزار يك چيزي بگم جالبه.اين اشغالي محلمونم ان 73 داره.داشت ميومد عيدي بگيره توي ايام عيد كه يكدفعه گوشيش زنگ خورد بهش گفتم گوشيت چيه گفت ان 73 .گفتم راضي هستي ؟گفت عاليه فقط بعضي وقتها تكون نميخوره و گير ميكنه.(منظورش همون هنگ كردن بود).ديگه لزومي نميبينم توضيحي بدم بابت بقيه حرفاتون چون نظرشخصيه و هركي نظر خودشو داره.شما هم سامسونگتو بچسب يكوقت باد نبره.

دکتر جون، هرجور دلت می خواد می تونی فکر کنی.
ما که کاری نداریم. برو اصلاً فقط تو نخ سونی اریکسون. هر کی یه طرز فکری داره.

من به هیچ عنوان نمیگم سامسونگ بهترین گوشیه، فقط دارم میگم اول نوکیا. هیچ برندی هم به پاش نمیرسه.
خودم هم با آی میت بیشتر از همه حال می کنم ولی اینکه بیام و بخوام به دیگران بقبولونم که گوشی های نوکیا خوب نیستن، خیلی مسخره است.
نوکیا نیاز به تعریف نداره و آوازه اش به همه دنیا رسیده.

شما سونی اریکسونت رو بچسب باد نبره. (فعلاً مواظب باشید دوباره ال جی نخوره تون)

mahyarSAMSUNG
13-04-2007, 02:14
سامسونگ بیدی نیست که با این باد ها بلرزه . از فکر این هم که فروش سونی به سامسونگ برسه بیرون بیاین چون توی سال 2006 سامسونگ 10 میلیون گوشی بیشتر از سونی فروخته .

بهتر از این بحث بیرون بیام تا تاپیک علکی قفل نشه .

Dr.Afzali
13-04-2007, 19:10
خسروان دانند.....

M.etallic.A
14-04-2007, 22:24
سرعت بلوتوث n73 ( ورژن 2 ) با یه گوشی که اونم ورژن 2 باشه بین 60 تا 70 kbps ....

ولی اینو به عینه دیدم که بلوتوث گوشی های سونی اریکسون پروفایلهای بیشتری رو ساپورت میکنن.

mahyarSAMSUNG
15-04-2007, 02:26
خوب من بحث سرعت رو میگم . بعدش فهمیدم برای اینکه بلوتوثها همسان نبوده سرعت دی 600 بالاتر رفته .

labkhand
09-08-2007, 05:56
دوستان عزیز سرعت بلوتوث تنها به بلوتوث 2.0 بودن نیست بلکه بلوتوث خیلی از گوشی ها هم اکنون 2.0 است اما یک سیستم دیگه وجود داره به نام EDR به معنیenhanced data rate که در سرعت بلوتوث خیلی موثره. این سیستم وظیفه دارد در فرکانس کاری بلوتوث که 2.4GHz هست حداکثر میزان اطلاعات رو عبور دهد. این خصیصه در دفترچه ی موبایل عنوان میشود به این صورت bluetooth 2.0+EDR
برای مثال :

زمانی که من W300داشتم هنگام انتقال اطلاعات بین کامپیوتر و موبایل سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه بود.

اما الان که 6131 دارم که از EDR پشتیبانی میکنه سرعت بیش از 70 کیلوبایت در ثانیه است.

در ضمن یک چیز دیگر رو هم بگم اینکه سرعت بلوتوث شما هر چقدر هم زیاد باشه اما اگر گوشی مقابل سرعت کمتری داشته باشه سرعت گوشی شما نیز همسان با گوشی مقابل میشه.

فناوری بلوتوث روز به روز در حال بهبود است پس اگر سرعت براتون مهمه همیشه جدیدترین گوشی رو بگیرین حالا هر برندی میخواد باشه.

موفق باشید:46:

labkhand
09-08-2007, 06:01
خوب من بحث سرعت رو میگم . بعدش فهمیدم برای اینکه بلوتوثها همسان نبوده سرعت دی 600 بالاتر رفته .

سامسونگ دی600 نیز از گوشی های موفق است و من تجربه ی خوبی ازش دارم مخصوصا صفحه نمایش با کیفیتش که سونی اریکسون یک پیکسلش هم حساب نمیشه.

labkhand
09-08-2007, 06:12

آقای دکتر...گوشی های سونی اریکسون نسبت به نوکیا سیستم عامل سبک وساده ای دارند که مسلما هنگ نمیکنه.

دیگه اینکه گوشی های نوکیا از نظر دوام خیلی بهترند اما گوشی های سونی اریکسون مثل اسباب بازی میمونند و ساختار محکمی ندارند.

مثل تجربه ی بدی که از W300 داشتم...افتاد روی موکت اونم از ارتفاع کمر انسان تا زمین ...دیگه کار نکرد و کسی نتونست تعمیرش کنه.

ولی گوشی جدیدم که نوکیاست رو سنگ به زمین خورد زره ای بدنش که آسیب ندید حتی پرش آنتن هم پیدا نکرد.:5:

mahyarSAMSUNG
09-08-2007, 21:29
سونی اریکسون که خوراکش هنگ . تازه خوب شد آقای labkhand واقعیت رو گفتند . بلوتوث دی 600 بهترین سرعت رو داره بیشتر از کا 800 و کا 750 و دبلیو 700 و 800 و 3250 و دی 900 و تا الان که با بیشتر گوشیا مقایسه کردم بالاتر بوده حدود 48 کیلوبایت کا 800 . 35 کیلوبایت . کا 750 و دبلیو 700 و 800 20 کیلوبایت

ali_chenger
09-08-2007, 22:10
واقعا چرا باید همچین تایپیکهایی زده بشه؟برای چی؟
این تایپیک در بالابردن سطح اطلاعات کاربران چه تاثیری داره؟
شما با این کار فقط میخواستید ثابت کنید که سامسونگ از سونی بهتره :20:آیا اینطور نیست؟
سامسونگ یا سونی یا نوکیا یا ....... خواهشا اطلاعات صحیح در اختیار کاربران قرار بدید وباعث گمراه کردن دیگران نشوید:20:
در ضمن من کا800 را با چند گوشی امتحان کردم با هر گوشی سرعت متفاوتی داره ولی با گوشیهای برند سونی خیلی با سرعت است:20:
موفق باشید:10:

labkhand
10-08-2007, 05:20
سونی اریکسون که خوراکش هنگ . تازه خوب شد آقای labkhand واقعیت رو گفتند . بلوتوث دی 600 بهترین سرعت رو داره بیشتر از کا 800 و کا 750 و دبلیو 700 و 800 و 3250 و دی 900 و تا الان که با بیشتر گوشیا مقایسه کردم بالاتر بوده حدود 48 کیلوبایت کا 800 . 35 کیلوبایت . کا 750 و دبلیو 700 و 800 20 کیلوبایت

شما برای دریافت سرعت واقعی بلوتوث گوشی باید با کامپیوتر تست کنید چون قبلا هم گفتم که هر گوشی سرعتش با گوشی مقابل همسان میشه در اینصورت نمیشه درست اندازه گزفت.

موفق باشید:31:

labkhand
10-08-2007, 05:23
شما با این کار فقط میخواستید ثابت کنید که سامسونگ از سونی بهتره :20:آیا اینطور نیست؟
سامسونگ یا سونی یا نوکیا یا ....... خواهشا اطلاعات صحیح در اختیار کاربران قرار بدید وباعث گمراه کردن دیگران نشوید:20:
در ضمن من کا800 را با چند گوشی امتحان کردم با هر گوشی سرعت متفاوتی داره ولی با گوشیهای برند سونی خیلی با سرعت است:20:

درسته کمی بحث منحرف شد ولی این تایپیک اطلاعات مردم رو نسبت به سیستم بلوتوث بیشتر میکنه و میتونند بفهمند چرا سرعت ها فرق میکنه .:31:

mahyarSAMSUNG
10-08-2007, 21:26

نه خیر اصلا . این طور نیست . من تعریف دیگه ای شنیده بودم از بلوتوث ورژن 2 . اگه یکم دقت کنی میبینی که نوشتم دی 900 هم سرعتش کمتر از دی 600 بود. :2:

R@R#M@N
11-08-2007, 00:42
يه چيز جالب كه فك كنم ندوني
وقتي با ك800 به ك750 يات دبليو 810 فايل ميفرستي روي ك800 با فاصله 1 ثانيه 40 كيلوبايت 40 كيلوبايت ميره ولي روي ك750 يا دبليو 810 به فاصله .5 ثانيه 20 كيلوبايت 20 كيلوبايت ميره
اينم در نظر بگير
در ضمن روي د600 كه اندازه فايل رو نمينويسه و درصدي پر ميشه ، تو چجوري سرعت رو ميبيني ؟

labkhand
11-08-2007, 00:49
وقتي با ك800 به ك750 يات دبليو 810 فايل ميفرستي روي ك800 با فاصله 1 ثانيه 40 كيلوبايت 40 كيلوبايت ميره ولي روي ك750 يا دبليو 810 به فاصله .5 ثانيه 20 كيلوبايت 20 كيلوبايت ميره
اينم در نظر بگير
در ضمن روي د600 كه اندازه فايل رو نمينويسه و درصدي پر ميشه ، تو چجوري سرعت رو ميبيني ؟

احتمالا اندازه ی فایل رو در زمان تقسیم میکنند ولی سرعت واقعی در کامپیوتر نمایان میشه. تست کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر آداپتور بلوتوث داشته باشید با نرم افزار سرعت واقعی به صورت real time نشون داده میشه.

نوکیا6131 سرعتش بین 70 تا 75 کیلو بایت در ثانیه بود.
دبلیو300 سرعتش 20 تا 25 کیلوبایت در ثانیه بود.

R@R#M@N
11-08-2007, 01:03
احتمالا اندازه ی فایل رو در زمان تقسیم میکنند ولی سرعت واقعی در کامپیوتر نمایان میشه. تست کنید

اگر آداپتور بلوتوث داشته باشید با نرم افزار سرعت واقعی به صورت real time نشون داده میشه.

نوکیا6131 سرعتش بین 70 تا 75 کیلو بایت در ثانیه بود.
يحتمل همينطوره
درسته

mahyarSAMSUNG
12-08-2007, 12:11
اينم در نظر بگير

اول که اگه تونستم از صفحه ی گوشی فیلم می گیرم تا ببینی کا 750 به کا 800 در هر ثانیه 20 20 زیاد میشه و برعکس هم 38 تا 38 تا . دی 600 هم هم وقتی به کا 800 میداد روی صفحه کا 800 بطور دقیقه سرعت بلوتوث دی 600 رو نشون میداد که چندتا چندتا میگرفت . 40 به بالا بود :5:

absorb3000
13-08-2007, 00:50
البته این گوشیها بنا به ورژن بلوتوث و update بودنشون سرعتشون یه صورت جزئی فرق میکنه

mahyarSAMSUNG
13-08-2007, 13:28
به جزئی یعنی چی ؟؟؟؟ من کا 800 و دی 900 رو با کامپیوتر امتحان کردم اون با بلوتوث 100 متری . سرعت خیلی بالا میرفت 40 کیلو بایت . برای دو گوشی یکی بود .