ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اضافه حجم درايو c

robot1197
06-04-2007, 12:42
با سلام
نمي دونم چرا وقتي ويندوز اكس پي نصب مي كنم درايو سي من حجم استفاده شده را 6 گيگ ميزنه با پارتيشين مجيك يا با اف ديسكم درايو سي رو فرمت ميكنم باز هم ويندوز نصب ميكنم درايو سي من باز هم رو 6 يا 5 گيگ حجم استفاده شده ميزنه در صورتي كه از فايل ها اندازه ميگيريم حجم رو 2 گيگ ميزنه:18:
كسي ميتونه كمك كنه.ممنون ميشم

WooKMaN
06-04-2007, 13:23
عزیزدل خود ویندوز مطمئنا حجم کمتری داره ...

اما چون شما در زمان اجرای ویندوز داری حجم رو چک میکنی واسه همینه حجم بالاست ...

بزبان ساده تر وقتی ویندوز در حال اجرا باشه یه سری فایل های مربوطه برای اجرا شدن به فضای هارد احتیاج دارن ...

حالا فکر کنم متوجه شده باشی ...

اگه شما دو تا ویندوز داشتی باشی میتونی وقتی با اولی اومدی بالا براحتی حجم ویندوز دومی که غیر فعاله رو چک کنی .... همچنین بر عکس ...

چون تو این حالت هنگام چک کردن درایو D (که ویندوز دومی داخلشه) بعلت غیر فعال بودن ویندوز حجم واقعی رو شما میبینی ...

;)

robot1197
07-04-2007, 00:03
ممنون از شما كاملا مفهوم شد

nw_nk
07-04-2007, 00:16
با سلام
نمي دونم چرا وقتي ويندوز اكس پي نصب مي كنم درايو سي من حجم استفاده شده را 6 گيگ ميزنه با پارتيشين مجيك يا با اف ديسكم درايو سي رو فرمت ميكنم باز هم ويندوز نصب ميكنم درايو سي من باز هم رو 6 يا 5 گيگ حجم استفاده شده ميزنه در صورتي كه از فايل ها اندازه ميگيريم حجم رو 2 گيگ ميزنه:18:
كسي ميتونه كمك كنه.ممنون ميشم

در مورد شما:

حجم فایلها === 2 گیگ

حجم فایلها +حجم فایلهای مخفی + فضای Hibernate + فضای Virtual Memory + ... + دیگر فایلهای سیستمی === 6 گیگ

Soda
07-04-2007, 13:08
تنها چيزي كه ميتونه حجم رو تا اين حد بالا ببره اينه كه Virtual Memory رو خودت دستي خيلي بالا برده باشي
وگرنه Hibernate و ... نميتونه حجم رو به 6 گيگ برسونه

robot1197
07-04-2007, 13:16
تنها چيزي كه ميتونه حجم رو تا اين حد بالا ببره اينه كه Virtual Memory رو خودت دستي خيلي بالا برده باشي
وگرنه Hibernate و ... نميتونه حجم رو به 6 گيگ برسونه

من ويندوز رو تازه نصب كردم و به هيچ قسمتي دست نزدم ولي با اين حال همين مشكل رو دارم(حجم 6 گيگا بايتي)
روي سيستم دوستم همون ويندوز رو نصب كردم حجمش رو 3 گيگ ميزنه
الان هم Virtual Memory رو دست كاري كردم و فقط 500 مگا بايتش آزاد شد
از راهنمايي شما ممنونم

Soda
07-04-2007, 18:59
اين دستور رو هم بنويس تو Run

اوضاع كمي بهتر ميشه
اما به مشكلت مربوط نميشه

sfc /purgecache