مشاهده نسخه کامل
: دريافت cd رايگان لينوکس ubuntu
rosetanha
06-04-2007, 11:19
دريافت رايگان سي دي لينوکس (ubuntu)
نسخه ubuntu لينوکس از سري نسخه هاي لينوکس است که هم قابليت نصب دارد و هم قابليت بوت سيستم به عنوان Live CD
نسخه ubuntu يکي از محبوب ترين نسخه هاي لينوکس در سال 2005 شناخته شد .
براي دريافت اين سي دي ها( حداکثر 10 تا) مي تونيد به سايت زير بريد و بعد از ثبت نام سفارش بديد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت اصلي ubuntu :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفارش من بعد از 4 هفته رسيد . آدرس فرستنده هم از هلند بود .
من 2 ماه پيش و از هلند دريافت کردم
من ثبت نام کردم اما برای درخواست سی دی این پیغام رو داد:
We'll be back in a few days, shipping Ubuntu 7.04 (Feisty Fawn) CDs.
برای من هم بعد از ۲ماه رسید
Harry Potter
06-04-2007, 15:12
سلام
منتقل شد به این انجمن...
من 2 ماه پيش و از هلند دريافت کردم
من پارسال سفارش دادم بعد از سه مه رسید .وقتی هم رسید پاکت پاره شده بود 6 تا cd توش بود !!:2:
خیلی جالبه من 3 ماهه که سفارش دادم هنوزه که برسه !!!
Maximillion
24-05-2007, 00:18
سلام
میشه بگید چه جوری باید ثبت نام کنیم.
منم چند وقت پیش ثبت نام کردم بعد از حدود دو ماه برام رسید :10:
پاکت سی دی ها رو آنچنان پاره کرده بودن که انگار تریلی 18 چرخ از روش رد شده ! :18:
فکر کنم کارمند واسه چک کردن بسته های پستی توی گمرک کم آوردن از حیوون ها کمک میگیرن ! :13:
میشه بگید چه جوری باید ثبت نام کنیم --> ثبت نامش خیلی که راحته فقط باید آدرس رو حتما انگلیسی بنویسی ، لینک ثبت نام هم که توی پست اول داده شده . :46:
alaodin1
24-05-2007, 00:53
من هم تا 5-6 بار سفارش دادم برای من دقیقا بعد از چهار هفته میرسه البته جدیدا بیشتر از سه تا سی دی نمیدند جز اینکه در فرم مخصوصی که داره توضیح بدهی که معلم هستی و برای دانش آموزانت میخواهی و از این خا............
منم 2 بار قبلا گرفتم.دفعه اول 3 تا اوبونتو (معمولی و 64 بیتی و Mac)و یک کوبونتو.دفعه دوم هم 10 تا اوبونتو 10 تا کوبونتو و 10 تا ادوبونتو.به طور متوسط وقتی توی سایت اعلام میشه که براتون فرستاده شد 3 تا 4 هفته بعد میاد در خونه که پست حدود 800 تا 1000 تومن میگیره.این سری هم از ورژن جدید هر کدوم 3 تا درخواست کردم که توی سایت نوشته براتون فرستاده شد.
Creeping Death
24-05-2007, 07:56
من هم حدود 3 ماه پیش درخواست داده بودم که حدودا هفته ی پیش رسید واقعا حال کردم مخصوصا با محیطش ...
قبلاً توي انجمنها بچه ها گفته بودن موقع دريافت سي دي بايد هزينه گمركيش پرداخت كنيم ولي من حدود 1 سال پيش وقتي دريافت كردم ازم هيچ هزينه اي نگرفتن!
ممنون ميشم بقيه دوستان هم اعلام كنن كه از اونا مبلغي گرفتن يا نه تا مشخص شه واقعاً همچين چيزي هست يا نه!
Creeping Death
24-05-2007, 18:24
از من هم مبلغی نگرفتد . من قبلا ورژن 5.10 را اون هم به تعداد زیاد خواسته بودم که بدون هیچ هزینه ای دریافت کردم
من هم 10 سي دي گرفتم بدون پرداخت حتي 1 ريال ولي يكي از دوستان توي انجمن گفته بود مبلغي ازش بابت عوارض و هزينه گمركي دريافت كردند!
آقا وقتی تو این سایت عضو شدم و نوع سی دی و ... را مشخص کردم یکی میل اومد که ثبت نام شدید ، کار دیگه تمومه
پس چرا از آقا ایمان 1000 تومن گرفتن؟؟؟؟؟ از من و اغلب دوستان حتی 1 ریال هم نگرفتن یعنی پست اونا سفارشی تر بوده که این مبلغو ازشون گرفتن؟؟؟؟!!!!!
پس چرا از آقا ایمان 1000 تومن گرفتن؟؟؟؟؟ از من و اغلب دوستان حتی 1 ریال هم نگرفتن یعنی پست اونا سفارشی تر بوده که این مبلغو ازشون گرفتن؟؟؟؟!!!!!
دفعه اول که من سفارش دادم کلا 4 تا Cd بود که مبلغ 780 تومن پستچی ازم گرفت.دفعه دوم 30 تا بود که 850 گرفت.در ضمن این مبلغ رو هم در قبال رسید و امضا ازم گرفت نه اینکه الکی گرفته باشه.بسته هم پاکت سفید بود که لایه داخلیش از پلاستیکهای حباب دار بود.اینو نوشتم که رسایی جون ببینه واسه من سفارشی تر بوده یا نه.
در ضمن من چون از این جور چیزهای مفت زیاد میگیرم این تجربه رو دارم که اکثر بسته های سفارشی(همونایی که پستچی موقع تحویل امضاء میگیره) بسته به وزنش یه مبلغی توسط پست گرفته میشه.
amir_arian
25-05-2007, 12:22
با سلام من دو سری سیدی های اوبونتو رو سفارش دادم ،ورژن 6.06 آذر سال پیش 30 تا و جدیدا ورژن 7.04 edubuntu +edubuntu ورژن 7.04 از هر کدوم 10 تا ولی پست هیچ مبلغی واسه ی خدمات و.. نگرفت
در ضمن روی بسته ی پستی که از طرف شرکت canonical بود نوشته:
for shipping purposes, we declare a 0.13 EUR value for each CD .
حالا این پولی که پست از شما گرفته واسه ی چیه الله اعلم.:41:
H A M E D
25-05-2007, 13:01
چه خوب من سفارش دادم ببينم كي ميرسه!
آقا وقتی تو این سایت عضو شدم و نوع سی دی و ... را مشخص کردم یکی میل اومد که ثبت نام شدید ، کار دیگه تمومه
یکی نیست جواب ما را بده:19:
H A M E D
25-05-2007, 15:39
یکی نیست جواب ما را بده:19:
خوب درسته منتظر باش تا سيدي بياد در خونتون! البته اگر آدرس رو كامل دادي
خوب درسته منتظر باش تا سيدي بياد در خونتون! البته اگر آدرس رو كامل دادي
من آدرس را پینگلیش دادم خوبه؟:5:
H A M E D
25-05-2007, 17:41
من آدرس را پینگلیش دادم خوبه؟:5:
به نظر شما توي كشورهاي خارجي زبون پينگيش رو ميفهمن؟!
من آدرسم رو انگليسي كامل دادم! حالا مي ترسم ايرانيا نفهمن آدرس كجاست!
خوب فکر نمی کنم زیاد مهم باشه ! احتمالا فینگلیش بهتر هست ! بجز لغات مهمی چون city یا ... . دیگه بیایی اسم کوچه خیابونو ترجمه کنی به احتمال زیاد نمی رسه !
اونجا تا ایرانو می بینن بسته رو می فرستن ایران دیگه با بقیه آدرس کاری ندارن ! ادرس اصلی بیشتر تو ایران بدرد می خوره و لازمه ! پس فکر اینوری ها باشید نه اونوری ها ...
نحوه نگارش آدرس:
No80 Miran Alley Shahid bahonar street Chabahar sistan and balouchestan Iran
برعکس آدرسهای داخل ایران که به اینصورت نوشته میشه:
ایران سیستان و بلوچستان چابهار خیابان شهیدباهنر کوچه میران پلاک80
ممنون
این یعنی چی؟
3 CDs requested on 2007-05-11. 3 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-05-14. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
یعنی اینکه شما در تاریخ 2007-05-11 درخواست خودتونو برای دریافت 3تا cd مطرح کردین و در تاریخ 2007-05-14 که میشه 3 روز بعد از درخواست شما، مرسوله به پست تحویل داده شده و حدود 4 الی 6 هفته طول میکشه تا به دستتون برسه و در مسیر باید بین 3 کشور مبادله بشه تا بدست شما برسه!
raeesi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
من آدرسهامو فینگیلیش میدم و به دستم میرسه.آخه آدرس انگلیسی با فینگیلیشش زیاد فرقی نداره چون کوچه و خیابون نداره. مثلا
Iran-Tehran-Mahale-Shahrak X-Block 1.tabaghe2
NT جان برای شما 3تا Cd فرستاده شده که بسته به محل زندگیتون بین 4 تا 6 هفته طول میکشه.
یه چیز دیگه اینکه وقتی تو سایت پیغامی شبیه به این:
3 CDs requested on 2007-05-11. 3 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-05-14. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping
رو میزارن باید 4 تا 6 هفته صبر کنید.من پارسال وقتی سفارش دادم بعد از یک ماه این پیغام روی سایت گذاشته شد و حدود یک ماه دیگه CDها به دستم رسید که روی هم شد 2ماه.
WooW چه اتفاق باحالی من و رئیسی و Nt تقریبا با هم تو یک زمان پست دادیم.
بابا بخدا به پیر به پیغمبر من رئیسی ام نه رسایی بجون هرچی آدمه به سبیل هرچی مرده این فامیلی من رئیسیه ;)
خواهش nt جان قابلی نداشت وظیفه ماست از دانش اندکمون استفاده کنیم و به دانش نهفته در وجود دیگران تلنگری بزنیم تا کمی بجنبه و طرف متوجه بشه چون مطمئناً اغلب سوالهایی که پرسیده میشه طرف تا حدودی خودش جوابشو میدونه و فقط باید یکی کمی هلش بده تا راه بیافته ;) اصلا هدف ما از جمع شدن توی این انجمن همینه. مگه نه؟!
داداش شرمنده قبل از اینکه بگی خودم متوجه شدم و درستش کردم.
دشمنت شرمنده شه محض اطلاع گفتم اونو با لحن عصبانیت نخون لحن بنده شوخی بود! وقتی هم تایپ کردم تا ارسال شد دیدم شما هم اصلاح کردی
امروز برام 6 تا CD جدید (ورژن 4.7) در حالی که من از هرسه نوع (Ubuntu,Kubuntu,Edubuntu) 3 تا درخواست داده بودم ولی ادوبونتو برام نیومد.در ضمن دقیقا 20 روز طول کشید تا برام بیاد.
6 CDs requested on 2007-05-06. 6 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-05-07. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping
امروز هم که برام اومد 27-5 2007 هستش.
خوب بسلامتی مبارکه / مبلغی هم ازتون گرفتن یا نه؟!
راستي يادم رفت بگم که ايندفعه برعکس دفعه هاي قبلي ازم پول نگرفتند:26: .صبح خواب بودم(ساعت 11 :19: :31: ) که ديدم زنگ زدند.از آيفون ديدم که پستچي داره ميره.گفتم حتما دوباره مجله اورده گذاشته جلوي در داره ميره.نيم ساعت بعد ديدم همسايمون برام بسته Cd ها رو اورد.
یه چیز جالب اینکه روی بسته چون سفید رنگ بود رد لاستیک ماشین یا موتور افتاده بود ولی Cd ها کاملا سالم بودند.اینم از پست ایران!!!
سلام
باز هم این بحث کزایی
دوستان لطفا شأن خودتون ، انجمن ، جامعه متن باز ، و این شرکت خیر رو حفظ کنید وگرنه این بحث هم مثل تاپیک مشابه قبلی قفل خواهد شد
همچنین یه توصیه برادرانه من اینه که با درخواست های بی دلیل و بدون اینکه احتیاج داشته باشید این cdها ، این شرکت خیر رو ورشکست نکنید
همین
البته می بخشید مجبورم یخورده سخت گیری کنم
توی اوبنتو میشه فارسی نوشت؟
من امروز سفارش دادم . میشه از اوبنتو به عنوان یه سیستم عامل خانگی استفاده کرد؟
اینها کاملا رایگنه یعنی هزینه shipping هم نمی گیرند؟!!
اینها کاملا رایگنه یعنی هزینه shipping هم نمی گیرند؟!!
نه هیچی نمیگیرن. کاملا مجانیه.
H A M E D
28-05-2007, 10:50
تا اون جايي كه من يادمه تو لينوكس نميشه فارسي نوشت. البته اونايي كه با اين ورژن كار كردن بهتر مي تونن نظر بدن.
Maximillion
28-05-2007, 12:36
سلام
میشه یه نفر ادرس ایمیلی که برای ثبت نام براتون میاد بنویسه؟
ممنون میشم
سلام دوست عزیز
به جامعه PcWorld و متن باز خوش اومدی.
ببین سزار جان لینوکس مثل ویندوز نیست که بصورت کلی بشه گفت توی لینوکس این عمل چطور صورت میگیره؟! شما توی هر ریلیز لینوکسی میتونی فارسی بنویسی و تعدادی از ریلیزهای معتبر هم اینترفیس فارسی قابل قبولی دارن و میتونی یک محیط فارسی شده کاملی از منوها و پنجره های لینوکس داشته باشی!!
شما میتونی طبق راهنماهایی که توی همین انجمن هم پیدا کنی توی هر دو محیط گرافیکی لینوکس GNOME و KDE قابلیت تایپ فارسی داشته باشی!
بله شما میتونی از ubuntu بصورت چندین سیستم عامل شامل Server , WorkStation, Education, Office, Home OS استفاده کنی. که کل تفاوت این دسته بندیها به یکسری تنظیمات و نرم افزار خلاصه میشه :)
m a j r i x
28-05-2007, 19:46
تا اون جايي كه من يادمه تو لينوكس نميشه فارسي نوشت. البته اونايي كه با اين ورژن كار كردن بهتر مي تونن نظر بدن.
نمیخوام چکشی جواب بدم این همه دوستانی که توی انجمن لینوکس فعالیت میکنن همهشون از لینوکس و از فارسی هم استفاده میکنن البته چیزی به نام ورژن لینوکس نداریم شاید منظور شما دیسترو یا توزیع باشه
سلام
باز هم این بحث کزایی
دوستان لطفا شأن خودتون ، انجمن ، جامعه متن باز ، و این شرکت خیر رو حفظ کنید وگرنه این بحث هم مثل تاپیک مشابه قبلی قفل خواهد شد
همچنین یه توصیه برادرانه من اینه که با درخواست های بی دلیل و بدون اینکه احتیاج داشته باشید این cdها ، این شرکت خیر رو ورشکست نکنید
همین
البته می بخشید مجبورم یخورده سخت گیری کنم
با اجازه روتی من پیش دستی میکنم تا این بحث در تاپیک ابونتو دنبال بشه و هم موضوعات مطرح شده در تاپیک با عناوین خود تاپیک همخوانی داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.