ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sherlock Holmes: The Awakened

BOROAMOO
05-04-2007, 21:38
اونجاش که اسم یکی از محله های انگلیس رو می پرسه که یکی از دزدا از اونجا اومد وباید تایپ کنیم چی باید بزنیم؟
ممنون:46:

M A T I N
06-04-2007, 16:38
یکی از اینهاست Docks or Wharf or Thames.
قسمت های کوییزش رو بدون راهنما نمیشه رد کرد ....من خودم 3 بار اسنادشو کامل خوندم ولی هیچ کدوم از جواب هاشو پیدا نکردم....
راستی اون پچی که برای بازی اومده رو حتما دانلود کن .... خیلی از مشکلات بازی رو از بین میبره ....

....موفق باشی....

BOROAMOO
06-04-2007, 18:38
میشه لینک دانلود پچ و راهنما رو بذاری؟از جوابت هم خیلی ممنون
در ضمن قشنگ ترین بازی Adventure که کردی چیه؟

M A T I N
07-04-2007, 16:20
US retail patch v1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی گوگل بنویس Sherlock Holmes the awakened Patch .....
ادونچر خالی زیاد بازی نکردم ولی اکشن ادونچر خیلی زیاد .... بهترینهاشون هم ....
Silent hill .....Metal Gear

BOROAMOO
11-05-2007, 18:34
اونجاش که می پرسه ادامه تحقیقاتو باید کجا انجام بدیم چی باید تایپ کنیم.کلا از کجا می تونم راهنماشو گیر بیارم؟ هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون:46:

M A T I N
14-05-2007, 12:49
GameBoomers Walkthroughs and Solutions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hpk34
30-05-2007, 13:41
اگه کسی در مورد این بازی سوال یا مشکلی داره بگه تا کمکش کنم.

آیا کسی فروشگاه اینترنتی رو سراغ داره که بازی Sherlock Holmes: Mystery of the Mummy رو بفروسه؟

ممنون میشم اگه کمکم کنین

mariahcruise
25-10-2008, 23:33
سلام
میدونم شاید یه کمی قدیمی باشه ولی به کمک دوستان احتیاج دارم
من وارد جزیره شدم از شکاف سنگ عبور کردم و رسیدم پایین تمام کارهای داخل غار دزدان دریایی رو انجام دادم زمانی که به غار بعدی رفتم چراغم افتاد و شکست با واتسون صحبت کردم و ازش کبریت گرفتم ولی تو راهنما گفته بعد به راست رفته وبه جلو بروید و استخوانها رو بردارین من به جلو و به راست میرم اما یه سری جعبه و بشکه جلومه که نمیذاره برم جلو
لطفا بگین چی کار کن

mariahcruise
31-10-2008, 22:01
چرا سوال دومی من رو پاک کردین
این تاپیک داره خاک میخوره واسه چی اون تاپیک رو بستین