PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه DownLoad فایلهای نصفه!!!!:!:

Sadjad Sharifian
23-07-2005, 10:25
سلام!! خوبین ؟!
آقا چیز...یه سوال!! ببینین مثلا من یه فایل 20 - 30 Megای رو تقریبا 16Mgش رو با یه برنامه کهدقیق یادم نسیت چی بود!! یا ++DC بود یا WinMX گرفتم!! بعد حالا یه لینک از همون فایل(با فرمت Mpg) رو Web پیدا کردم...بعد میخوام تتمشو با مثلا DownloadAccelerator بگیرم!! ولی هی نمیشه و یا از اول شروع میکنه یا .....خلاصه هر کاری کردم نشد!!(مادامی که اسم فایل رو دقیقا به همون اسم این لینکه کردم و اینا) ...یعنی راهی هست که من که به بدبختی این 16 Meg رو گرفتم دوباره از اول مجبور نباشم DL کنم و بتونم به نحوی بقیشو بگیرم؟! یا هشت.
عزت زیاد.

Navid
24-07-2005, 14:39
نیشت ! :mrgreen:

Sadjad Sharifian
24-07-2005, 15:44
نوکرتم داداش...صفای مردونگیت...یا هشت :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Mani_Borna
25-07-2005, 02:53
دوست عزيز دانلود منيجر گت رايت تو اين كار استاده.من زياد پيش اومده برام

Sadjad Sharifian
25-07-2005, 03:00
سلام رفیق...مرسی از جوابت...من که اون فایلرو (45مگ) از اول گرفتمش رفت پی کارش...ولی حالا GetRight واقعا اگه با یه برنامه دیگه و یه اسم دیگه و از یه جا دیگه یه قسمت از فایل DL شده باشه...میتونه بقیشو از یه جا دیگه بگیره؟! اینارو تکرار کردم از اون جهت که شاید منظورمو درست متوجه نشده باشین...بازم مرسی بابت جواب.
یا علی.

Mani_Borna
25-07-2005, 03:18
اگر كه توسط دانلود منيجرهاي ديگه يك فايل را كه هم سايزش يكي باشه هم اسم فايل يعني بعبارتي ديگه همون فايل باشه منتها در سايتي ديگر آپلود شده باشه ميشه ولي اگر همون برنامه يا آهنگ باشه ولي به يك اسم ديگه آپلود شده باشه نميشه

Sadjad Sharifian
25-07-2005, 03:28
خوب اسم رو که میشه یه کاراییش کرد!! شما مثلا اسم فایل نصفتون رو Rename میکنی به اسم Source این جدیده....نمیشه؟!

K053_LSH_KV90
25-07-2005, 06:56
فقط Net Transport خيلي باهاله اين دانلود منيجر هايي كه ميگن سرعتو مي برن بالا خالي مي بندن سرعت همشن يكيه اصل رزيوم هست كه همه دارن ولي فكر كنم نت ترانسپورت از همه با حال تر باشه

Navid
25-07-2005, 13:00
بابا این دوستمون می گه که من با فلان برنامه فلان قدر دانلود کردم حالا می خوام با این برنامه بقیشم دانلود کنم - چون هر برنامه ای پسوند خاص خودش رو داره نمی شه

Mehdi_Best
25-07-2005, 14:59
من مي خواستم پست ندم چون نويد جان همون اول جواب رو داد/. اما با جوابهايي كه دوستان دادند من ديدم اصلا قضيه داره از بحث اصلي خارج مي شه. اگه يه بار ديگه به سؤال دوستمون دقت كنيد خواهيد ديد كه اصلا اين كار امكان پذير نيست.

Soda
25-07-2005, 15:09
اين كار دوستمون با جواب اون دوستمون كه گفتند با get right ميشه
كامل ميشه
يعني getright خوراكش اين كاره
و اصلا يه همچين قابليتي تو خونشه

AveCina
25-07-2005, 15:20
پس من یه سوال در همین راستا بپرسم ! برنامه ای هست که بشه یه فایل رو باهاش Repair کرد ؟ یعنی من یه فایل 20 مگابایتی رو دانلود کردم و ارور میده که این فایل کامل دانلود نشده و مشکل داره و NISI یا یه همچین اروری میده ! خواستم ببینم که میشه یه طوری فقط جاهایی که مشکل داره رو دانلود کنم ؟

Soda
25-07-2005, 17:52
خوب يه راه حل جالب اما ناقص ميدم
ببين يه برنامه بنويس كه مثلا 19mb اونو ببره
بعد به getright بگو كه ادامه بده و بقيه فايل را دانلود كنه
:wink:

Sadjad Sharifian
25-07-2005, 21:35
سلام..ایول !! پس با GetRight میشه!! الان که اینو خوندم...قبل از اینکه پست بدم...گشتم تو Folder برنامه های p2p مثل WinMX و ++DC و اینا کلی فایل نصفه پیدا کردم که پس میشه بقیشونو از یه لینک با GetRight گرفت..!! آقا دمتون گرم...مرسی.