ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور بفهمیم برناممون در حال اجرا هست بعد...

shahrdartoope
04-04-2007, 15:16
سلام به همه

کد به این صورته

If UBound(Diagnostics.Process.GetProcessesByName(Diag nostics.Process.GetCurrentProcess.ProcessName)) > 0 Then
' Return True

Else
' Return False
End If

یه سوالم داشتم:
من یه برنامه ساختم

من يه برنامه ساختم که جای گزين picture viewer ويندوز هست.ميخوام وقتی که برنامه من بازه و رويه يک تصوير کليک ميکنم به جای اينکه يه پنجره ديگه باز شه تصوير رو تو همون برنامه باز شده نشون بده

در ضمن من از اين کد برايه باز کردن عکس استفاده کردم

Private Sub Main_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

If Command$() <> "" Then
Pic.Image = Image.FromFile(Command$)
End If
end sub

اگه راهنماييم کنين ممنون ميشام

_H2_
04-04-2007, 16:08
سلام
1 - در Project Property تیکی با نام Make Single instance appilication را فعال کنید.
2 - سپس دکمه View Application Events را کلیک کنید (همان پایین، سمت راست!)
3 - در پنجره کد نویسی برای رویداد StartupNextInstance کد بنویسید، این رویداد هر بار که کاربر بخواهد نسخه جدید از برنامه شما را اجرا کند، اتفاق می افتد. (البته اگر گزینه -1- را انجام داده باشید نسخه جدید در کار نیست)

البته طبق معمول فریم ورک، با کدنویسی هم میتوان اعمال فوق را انجام داد ولی استفاده از روش فوق سریعتر است.

ضمنا در مورد کدتان:
1- اگر نام فایل شامل کاراکتر فاصله باشد، معمولاَ ویندوز یک گیومه به اول و آخر نام می افزاید، این حالت را چک کنید و در صورت وجود حذف کنید.
2- فکری به حال خطا بکنید، (Try) به هزار و یک دلیل احتمال دارد تابع FromFile نتواند عکس را بسازد و شما باید پیغام مناسب را نمایش دهید.
3- من خودم با VB6 کار میکردم، ولی شما از خودتان لطف در وکنید و از دستور قدیمی Command استفاده نکنید!
تابع جدید و مشترک برای زبانهای عضو فریم ورک System.Environment.CommandLine است.

موفق باشید.

shahrdartoope
04-04-2007, 18:18
خیلی خیلی ممنون واقعا کارمو راه انداختی

در مورد tryهم من برای اینکه زیاد شلوغ نشه من ننوشتم

بازم از اینکه کمک کردی ممنون :)

shahrdartoope
04-04-2007, 19:07
يه سؤال ديگه هم داشتم

برايه ليست کردن فايل ها از اين روش استفاده ميکنم

Pic_Path = Directory.GetFiles(Path.GetDirectoryName(St), "*.jpg")

برايه جلو بردن

Pic.Image = Image.FromFile(Pic_Path(index + 1))

shahrdartoope
04-04-2007, 19:12
اگه روش بهتری بلد هستی ميتونی راهنماييم کنی (البته اين کد خيلی مختصر شده)