ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : error 1075

lind
04-04-2007, 13:04
سلام
من راستش تو اینتر نت شیرینگ مشکل پیدا کردم
یه لفتاب و یه دونه پی سی هست که به وسیله دو عدد کار شبکه و یک کابل کراس به هم متصل میباشد است فایل شیرینگ و این صوبتا مشکلی نداره و تو ورک گروپ همه چیز طبیعیه منتها من وقتی میخوام کانکشنی که واسه اتصال به اینتر نت روی pcهست رو شیر کنم این پیغامو میده:
error 1075:The dependency service does not exist or has been marked for deletion.
و جالب اینجاست که نمیتونم فایر والمو هم فعال یا غیر فعال کنم نه توی کانکشنه نه توی نتورکه و جالب تر از اون اینه که حتی نمیتونم یک کانکشن جدید(حالا از هر نوعش) درست کنم و همش با این پیغام:
The dependency service does not exist or has been marked for deletion
روبرو میشم
حالا مشکل چیه آیا؟
راستی این شبکه هه حرز چند گاهی این پیغام:
a network cable is unplugged
رو میده و یه حالت شل کن سفت کنی راه انداخته برامون
تو pingی هم که میگیرم گه گاه یه دونه از اون 4تا پاکت ها رو ریسیو نمیکنه

napster
05-04-2007, 01:51
دوست عزیز میتونی از طریق صفحه ای که لینکشو گذاشتم مشکلتو حل کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
من راستش تو اینتر نت شیرینگ مشکل پیدا کردم
یه لفتاب و یه دونه پی سی هست که به وسیله دو عدد کار شبکه و یک کابل کراس به هم متصل میباشد است فایل شیرینگ و این صوبتا مشکلی نداره و تو ورک گروپ همه چیز طبیعیه منتها من وقتی میخوام کانکشنی که واسه اتصال به اینتر نت روی pcهست رو شیر کنم این پیغامو میده:
error 1075:The dependency service does not exist or has been marked for deletion.
و جالب اینجاست که نمیتونم فایر والمو هم فعال یا غیر فعال کنم نه توی کانکشنه نه توی نتورکه و جالب تر از اون اینه که حتی نمیتونم یک کانکشن جدید(حالا از هر نوعش) درست کنم و همش با این پیغام:
The dependency service does not exist or has been marked for deletion
روبرو میشم
حالا مشکل چیه آیا؟
راستی این شبکه هه حرز چند گاهی این پیغام:
a network cable is unplugged
رو میده و یه حالت شل کن سفت کنی راه انداخته برامون
تو pingی هم که میگیرم گه گاه یه دونه از اون 4تا پاکت ها رو ریسیو نمیکنه

lind
06-04-2007, 12:52
بالاخره فهمیدم مشکل از کجاست!!
تو داس فهمیدم که این اینترنت شیرینگ به سرویسی به اسم ALGیعنی(Application Layer Gateway Service) هم وابسته بیده است که من اصلا اونو ندارم یعنی تو اصلا تو سرویسای من وجود نداره فقط یه فایل توی system32هست به اسم alg.exe که اونم اجراش میکنم اجرا نمیشه!
سعی کردم توی سویسهایی که توی نتورک میشه نصب کرد نصبش کنم ولی اونجا هم وجود نداشت!
حالا به نظرتون چطوری میشه این سرویسو فعال کرد؟(یا نصب کردو...)