lind
04-04-2007, 13:04
سلام
من راستش تو اینتر نت شیرینگ مشکل پیدا کردم
یه لفتاب و یه دونه پی سی هست که به وسیله دو عدد کار شبکه و یک کابل کراس به هم متصل میباشد است فایل شیرینگ و این صوبتا مشکلی نداره و تو ورک گروپ همه چیز طبیعیه منتها من وقتی میخوام کانکشنی که واسه اتصال به اینتر نت روی pcهست رو شیر کنم این پیغامو میده:
error 1075:The dependency service does not exist or has been marked for deletion.
و جالب اینجاست که نمیتونم فایر والمو هم فعال یا غیر فعال کنم نه توی کانکشنه نه توی نتورکه و جالب تر از اون اینه که حتی نمیتونم یک کانکشن جدید(حالا از هر نوعش) درست کنم و همش با این پیغام:
The dependency service does not exist or has been marked for deletion
روبرو میشم
حالا مشکل چیه آیا؟
راستی این شبکه هه حرز چند گاهی این پیغام:
a network cable is unplugged
رو میده و یه حالت شل کن سفت کنی راه انداخته برامون
تو pingی هم که میگیرم گه گاه یه دونه از اون 4تا پاکت ها رو ریسیو نمیکنه
من راستش تو اینتر نت شیرینگ مشکل پیدا کردم
یه لفتاب و یه دونه پی سی هست که به وسیله دو عدد کار شبکه و یک کابل کراس به هم متصل میباشد است فایل شیرینگ و این صوبتا مشکلی نداره و تو ورک گروپ همه چیز طبیعیه منتها من وقتی میخوام کانکشنی که واسه اتصال به اینتر نت روی pcهست رو شیر کنم این پیغامو میده:
error 1075:The dependency service does not exist or has been marked for deletion.
و جالب اینجاست که نمیتونم فایر والمو هم فعال یا غیر فعال کنم نه توی کانکشنه نه توی نتورکه و جالب تر از اون اینه که حتی نمیتونم یک کانکشن جدید(حالا از هر نوعش) درست کنم و همش با این پیغام:
The dependency service does not exist or has been marked for deletion
روبرو میشم
حالا مشکل چیه آیا؟
راستی این شبکه هه حرز چند گاهی این پیغام:
a network cable is unplugged
رو میده و یه حالت شل کن سفت کنی راه انداخته برامون
تو pingی هم که میگیرم گه گاه یه دونه از اون 4تا پاکت ها رو ریسیو نمیکنه