مشاهده نسخه کامل
: ويندوز XP Professional من restart و shutdown نميشه !!!!
سلام
آقا من تازه ويندوز ريختم اول هم اين مشكل رو نداشتم اما الان وقتي از استارت منو restart يا shutdown ميكنم هيچ اتفاقي نميافته !!! حتما بايد دو-سه بار روي دكمه restart بزنم تا restart بشه. لطفا منو كمك كنيد :cry: :cry: :cry:
سلام مال منم دوست عزیز
یکبار اینطوری شد و باید یا system restor کنی یا این که ویندوز رو repair کنی .
system restor ؟؟؟
نستا جان ميشه بيشتر توضيح بدين
سلام دوست عزیز .
ببین دوست من شما اینطوری برو ببین پیدا میکنی یا نه .
start=all programs=Accessories=System Tools=
همینجا باید باشه زمانی که باز شد شما رو میبره به هر روزی که سیستم درست بوده یا میتونین که برید به یک روز خاص که مثلا میدونین که این مشگل الان 6 روز پیدا شده خوب شما برید سیستم رو ببرید به 8 روز پیش .
متشکر.
reza12100
22-07-2005, 17:36
ببین اینطوری مشکلت حل میشه:
روی mycomputer کلیک سمت راست کن و propretic بگیر
بعد برو روی advance بعد در قسمت startup&recovery روی setting کلیک کن و چک Automatically restart را بردار
یا از “ShutNTdown” Registry patch استفاده کن download:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا كاري كه شما هم گفتيد رو انجام دادم اما بازم مشكلم حل نشد!!!
فايل boot.ini تو درايو C من پاك شده !! ممكن به خاطر اووون باشه ؟؟ اگه ميشه كسي كه ويندوز XP Professional داره متن توي اين فايل رو برام بذاره
amin2005
22-07-2005, 19:55
[boot loader]
timeout = 30
default = multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
امين جان ممنون.
واسه اووون هم نبود نميدونم اگه Repair كنم درست ميشه؟؟ شنيدم اگه repair كنم دوباره بايد همه برنامهها رو نصب كنم و سرعت ويندوز خيلي خيلي پايين مياد!!!
امين جان ممنون.
واسه اووون هم نبود نميدونم اگه Repair كنم درست ميشه؟؟ شنيدم اگه repair كنم دوباره بايد همه برنامهها رو نصب كنم و سرعت ويندوز خيلي خيلي پايين مياد!!!
سلام دوست عزیز اگه ویندوز رو repair کنی نباید دوباره برنامه هرو نصب کنی همه چیز سر جاش هست اسمش روش هست دیگه یعنی تعمیر .
فقط سیستم تعمیر میشه فقط.
:D
reza12100
22-07-2005, 22:53
اگر فایل boot.ini نداشته باشی که هیچکدام از ویندوزهات بالا نمییاد!!!!!!!!!!
یک علت دیگه که ریست shutdown عمل میکنه اما کند مربوط به Service هایی است که در این مسیر فعال هستند:
cotorol panel
administrative tools
servis
با از کار انداختن بعضی از انها ممکنه مشکلت را حل کنه
اگر فایل boot.ini نداشته باشی که هیچکدام از ویندوزهات بالا نمییاد!!!!!!!!!!
یک علت دیگه که ریست shutdown عمل میکنه اما کند مربوط به Service هایی است که در این مسیر فعال هستند:
cotorol panel
administrative tools
servis
با از کار انداختن بعضی از انها ممکنه مشکلت را حل کنه
نه رضا جان اگه فقط ويندوز XP داشته باشي بالا مياد فقط موقع لود شدن يه ارور كوچيك ميده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نستا جان مطمئن باش معني repair رو ميدونم :wink: :wink: :wink:
ممنون از كمك همگي :arrow: :arrow: :arrow:
Amin101, جان چرا شما كاري كه نستا گفت رو نكردي - سيستمت رو برگردون به چند روز قبل ... بهترين كار .
Amin101, جان چرا شما كاري كه نستا گفت رو نكردي - سيستمت رو برگردون به چند روز قبل ... بهترين كار .
آخه مشكل اينه كه چند روز قبل كه سيستمم سالم بود همون روزيه كه ويندوز ريختم. ويندوز سالم بود و داشتم برنامههام رو نصب ميكردم كه يكي از برنامه كه ريختم (يادم نيست چي بود) وقتي پرسيد restart كنه ok كردم اما ديدم هيچ اتفاقي نيوفتاد و اين مشكل برام پيش اووومد !!!!!
reza12100
23-07-2005, 01:31
ببین shutdown تو ویندوزت چطور تنظیم شده به صورت زیر
توrun تایپ کن GPEDIT.MSC بعد این مسیر را طی کن :
Computer Configuration | Windows Settings | Security Settings | Local Policies | Security Options
در نهایت Shutdown: Clear Virtual Memory Pagefile باید disable باشه و اگر نبود disable کن
فکر میکنم باید دنبال همون نرمافزاری که گفتی باید بگردی با سعی خطا و انیستالش کنی شاید اینجوری سریعتر به نتیجه برسی
رضا جان ممنون از اين همه توجهي كه داري. ولي نگاه كردم disable بود
امين جان ممنون.
نستا جان مطمئن باش معني repair رو ميدونم
ممنون از كمك همگي
سلام دوست عزیز شما که میدونی عزیز پس این حرف شما چی هست ؟
شما میگید شنیدم که باید دوباره نصب کنم منم میگم نه repair تعمیر میکنه منم مطمئن نبودم که میدونین .شرمنده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.