مشاهده نسخه کامل
: emule وصل ميشه ولي داونلود نمي كنه چي كار كنم؟
سلام
من تازه اين emule رو داونلود كردم ولي هر كاري مي كنم داونلود نمي شه
جستجو مي كنه پيدا مي كنه ها ولي داون لود ابدا...
سلام دوست عزیز .
این برنامه خیلی خوب هست و همچی توش پیدا میشه مخصوصا ابزار برنامه نویسی .
شما مثلا چیزی که جستجو میکنی چند تا برات میاره خوب اگه دقت کنی جلوش عدد میزنه مثلا 1 -20 که رنگش هم هر چی این عدد ها بالا تر بره تغیر میکنه خوب .
حالا شما باید از بین این لیستی که پیدا کرده باید بری روی انی که عدد بیشتری داره یعنی الان مثلا 10 تا کاربر این برنامه رو به اشتراک گزاشتند و دسترسی برای دانلد این برنامه بهتر هست و شما اگه دیدی باز هم نشد یک بر cancel کن خود این برنامه رو از بالا سمت چپ و بر دیگه connect کن .اینطوری مشگل شما حل میشه.
:roll: :wink:
اگر وصل میشه و دانلود نمیکنه ... به احتمال زیاد فایروال یا آنتی ویروسی مثل کاسپرسکای داری که پورتهای سیستمت رو بسته و باید بگردی ببینی که EMule از کدام پورت برای ورود استفاده میکنه و اونوقت اون پورت رو براش باز کنی.
در ضمن الکی پورتات رو باز نکنی و تا مطمئن نشدی هیچ پورتی رو باز نکنی.
ممنون من اصلا فايروال ندارم غير اين فايروال خود ويندوز sp2
كه اونم بل كل غير فعالش كردم در ضمن تو اون بخش connect كه هست تست ميكنه پورت ها رو تو اونجا براي من پورت TCP رو ايراد مي گيره! :cry:
من الان تو يه ساتي خوندم كه اگر ip شما اگه اولش اين طوري باشه
192.168
كامپيوتر پشت NAT router كار مي كنه
حالا اين NAT router چيه چون اين emule گفته نبايد پشت router كار كنين!
اینطوری نیست که هروقت دلتون خواست دانلود کنین ...
بستگی داره دنبال چی باشین ...
روش کار emule اینه که اگه تعداد زیادی منتظر گرفتن فایل باشن یعنی فایل مشتری زیادی داشته باشه افراد را نوبت بندی میکنه و باید منتظر بشین تا نوبتتون بشه ...
در این سیستم هر چی نسبت آپلود به دانلود شما بیشتر باشه نوبتتون جلو میافته...
در ضمن نباید دیسکانکت بشین وگرنه عقب میافتین...
در ضمن تو اون بخش connect كه هست تست ميكنه پورت ها رو تو اونجا براي من پورت TCP رو ايراد مي گيره! :cry:
پس اين چي فكر نكنم ربطي به منتظر بودن داشته باشه براي اين كه من يه بار مي خواستم يه فايل 47 كيلويي را داونلودكنم اونو هم نكرد (يه فايل txt )
سلام خدمت دوستان آقا یکی اگه میشه لینک دانلود emule را بگذاره
با تشکر
gigi_afshin
23-07-2005, 09:07
سلام بچه ها . همونطور كه كورش جان گفت هر وقت كه بخوايد نيست !!! بستگي داره كه طرف آنلاين باشه يا نه !!1
ديگه اينكه اون فايل را چند نفر دارن دانلود ميكنن و اينا .
اينترنت پر سرعت هم ميخواد ْ!!!
نستا جان من الان هر كاري كه ميكنم CONNECT نميشه !!
چي كار كنم ؟!؟!؟!!!
++++
اينم لينكش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب برنامه اين فايل را هم دانلود كنيد و در فلدري كه emule هستش نصب كنيد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست های پشت سر هم ادقام شد
میثم
آقا مشكل حل شد ايراد از همون NAT router بود كه ISP گزاشته بود با تعويض ISP مشكل حل شد :wink:
سلام مشگل اینطوری 2 مدل هست یا این که isp شما پورت هائی که این برنامه باهاش کار میکنه رو میبنده برای امنیت -یکی دیگه هم این هست که فایر وال اگه فعال باشه همونطور که کرکی عزیز اشاره کرد باز باعث میشه که پورت های این برنامه باز نشه .
gigi_afshin جان دستت درد نکنه
feizol65
26-07-2012, 17:13
سلام بچه ها.
حدود 7 سالی می گذره ! :31:
من از آسیاتک استفاده می کنم و با emule میخوام فایل دانلود کنم.
به سرور peerates وصل میشم ، اما سرعت دانلودم روی صفر هست.
مشکل از ISP هستش ؟ میتونم درستش کنم ؟
(فایل دانلودی ام ، زیاد متقاضی نداره. یعنی فکر نکنم باید توی صف بمونم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.