PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای جلوگیری از اسکن شدن(یا checking file system) کامپیوتر در هنگام لود شدن ویندوز

sara100
04-04-2007, 10:43
:40: :40: با سلام خدمت اساتید محترم و خبره این بخش !

دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم مدتها به دنبال این موضوع بودم که چگونه می توان جلوی اسکن شدن یا
checking file system on C , D , E ,... در هنگام لود شدن ویندوز را گرفت تا سرعت ویندوزم در هنگام لود شدن افزایش یابد اما تاکنون ترفندی برای این موضوع نیافتم ناگفته نماند که بنده از ویندوز XP سرویس پک 2 استفاده می کنم خوشحال می شوم اگر بنده را در این زمینه یاری فرمایید . با تشکر از حسن همکاریتان .:10: :10:

AMD_64
04-04-2007, 11:01
خب بذار یه بار کامل اسکن کنه بعد دیگه نمیاد :31:

sara100
04-04-2007, 11:54
نه دوست من اینطوریها که میگی نیست .

به نظر بنده ترفندش در بخش Msconfig ویندوز نهفته است . با تشکر

AMD_64
05-04-2007, 09:12
یعنی با اینکه میذاری کامل سکن کنه ولی وقتی سیستم رو راه اندازی یا روشن می کنی باز اسکن می کنه ؟
اگه اینجوری باشه ممکنه سیستمت ویروسی شده باشه ، تازه فکر نمی کنم ربطی به ام اس کانفیگ داشته باشه
داخل درایوی که ویندوز توش نصبه علاوه بر پوشه های ویندوز و پروگرم فایل و داکیومنت اند ستینگ چه فایل هایی وجود داره ؟
یه فایل txt نیست ؟

Behroooz
05-04-2007, 13:26
نه دوست من اینطوریها که میگی نیست .

به نظر بنده ترفندش در بخش Msconfig ویندوز نهفته است . با تشکر

درسته ولي يادم رفته
فكر ميكنم جوابت رو ميدم .

E2
05-04-2007, 14:11
عزیزم وقتی که برق میره یا سیستم رو با دکمه ی روی CAES ریستارت کنی اینجوری میشه شما باید درست سیستمت رو خاموش کنید ناراحت نشی با شما نیستم ها گفته باشم من وقتی خودم هم کامپیوتر رو به صورت دستی مثل خر خاموش یا ریتارت می کنم اینجور میشه شما درست خاموشش کن حالا وقتی هم میاد حدود 20 تا 30 بار پشت سر هم Enter رو پشت سر هم فشار بده تا نیاد

Hamidreza2007
05-04-2007, 14:25
دوست عزیز یه بار همه درایو ها تو Check Error کن:
روی درایوت کلیک راست----Properties رو انتخاب کن بعد از پنجره Tools واز قسمت Error-checking کلید Check Now رو بزن توی پنجره باز شده هم دوتا تیک رو بزن و اخر هم Start حالا صبر کن تا Error های درایوت رو بگیره...
احتمال زیاد درست میشه!
موفق باشی.

Soda
05-04-2007, 14:26
يه احتمال ديگه :

شما برنامه Hide Folder XP نصب داري ؟

اگه نه كه حتما سيستمت بد خاموش ميشه وگرنه اون اسكن هرگز نمي آد

براي غير فعال كردنش براي هميشه ( اصلا توصيه نمي شه )

بريد به كليد زير

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager

و در سمت راست گزينه
BootExecute
مقدارش رو تهي كنيد