مشاهده نسخه کامل
: N70یاn73 یا N80
N70یاn73 یا N80 انتن دهی کدام یک بهتر است وبه نظر شما کلا کدام یک از این موبایل ها بهتر است از دوستان می خواهم من را راهنمایی کنند
rainysky50
03-04-2007, 20:49
n70 music edition عالیه از نظر امکانات و قیمت و مهمتر از همه انتن دهی.
N70یاn73 یا N80 انتن دهی کدام یک بهتر است وبه نظر شما کلا کدام یک از این موبایل ها بهتر است از دوستان می خواهم من را راهنمایی کنند
جواب سوالت کاملا مشخصه
N73 از هر نظر بهتره
tcom_mobile
04-04-2007, 01:01
دوست عزيز اين تاپك يك بار ديگه داره تكرار مي شه ولي خوب بايد جوابشو داد ديگه..
1. ان80 خدمات اينترنتيش و بي سيمش از همه بهتره. تازيگها يه مدا جديدشم آمده به اسم ان80 اينترنت اديشن. دوربينش باحال نيست خودشم كشوييه كه بعد مدتي خط مي افته رو گوشيت درثاني لنزشم كاور نداره
2. ان73 بهترين گوشي اين رده ولي اينم ايرادات خاص خودشو داره. از همه نظر مي گن عاليه. دوربينش عالي صداش بلند (حالا با كيفيتش كار ندارم كه عمرا نمي تونن در مقابل سري واكمن بخوصوص 850 به بالا قد علم كنه چون هر چي باشه سوني دورمين برند و بزرگتربن برند توليد كننده ي لوازم صوتي و تصويري تو دينياست و واكمن هم از ترد مارك هاي سونيه.) ولي ان73 تا دلت بخواد هنگ الكي داره اگه با نصب فريم وير جديد بخواي خودتو گول بزني خوب بزن ولي هنگش الكيه. بي خودي هنگ مي كنه. كار با صفحه كليدش راحت نيست. كاورلنزش خوب نيست و از اين حرفا ولي بازم مشكل اصليش كه هنگ باشه اگه حل بشه عاليه.
ان70 كه شاه گوشي هاست از همه نظر خوبه مثل پژو405 اصل فرانسه هستش. از مد نمي افته همچنان خريدار داره و... ولي اينم ايرادات خاص خودشو دارن.
آنتن دهي همشون مثل همه....
انتخاب من ان70 موزيك اديشن
از بین این 3تا شک نکن N73
نخری دیگه..............
bineshan
05-04-2007, 10:19
اين كه مسلمه n73
دوست عزیز tcom_mobile معلومه که خیلی با N73 کار نکردی و بیشتر از روی شنیدهها حرف میزنی:
من توی این دوماهه که N73 دارم سرجمع ۱۰ بار هنگ نکرده واسه این میگم ۱۰ که خیلی مطمین بشم مسیله هنگ توی N73 اونقدر جدی نیست که توی این فروم میشنوی این مشکل برای خیلی از سیمبیان بیسهایی است که رو معماری سری ۶۰ پیاده شدن ولی همونطرو که گفتم اینجور نیست که راه به راه هنگ کنه بهت قول میدم که ماهی چندبار من دوست ندارم متعصبانه حرف بزنم واسه این جواب دادم که واقعا داره در مورد هنگ زیاده روی میشه طوری که وقتی یه نفر قصد خرید این گوشی رو بکنه فکر میکنه هر چند ساعت یه بار هنگ میکنه
فریمویر گوشی من 3.06 است و آپگریدشم نکردم
tcom_mobile
06-04-2007, 02:13
اي ول. ولي خوب وقتي مي گين داشتيم عكس مي گرفتيم هنگ كرد يا يكي مي گه داشتم مسيج مي دادم هنگ كرد يا ديگري مي نويسه تو اين سايت تو گالريش مي رم هنگ مي كنه من چي بگم؟؟؟؟ اينا چه ربطي به سيمبيان دارن؟ اگه اينجوريه ان70 هم هنگ كنه ان90 هم تو اين موارد هنگ كنه
من که گفتم توی این یکی دو ماه با نهایت احتیاط ۱۰ بار که همونطوری که گفتم مهمترینش چند بار با دوربینش بود اونم به این شکل که مثلا از یه طرف دکمه برگشت رو میزنی ازون ور کاور رو میبندی یه وقتایی دقیقا نمیدونم چه جوری قاطی میکنه ولی الان چند هفته است که اول کامل از دوربین بیرون میام بعد با خیال راحت کاور رو میبنندم دیگه هنگی توی دوربین ندیدم حالا شما باز بگو دم به دقیقه هنگ میکنه .............. مال من که اینجور نیست
اگه با N70 آشنایی داری میزان هنگش از اولش هم خیلی کمتر از N70 هستش و سرعتشم خیلی بهتر کلا نوکیا روی این نقص N70 کار کرده واسه این گوشی ولی توی این فروم اینقدر شما اینور و اونور شنیدی که فکر میکنی N73 توی هنگ کردن اوله که اصلا درست نیست
میتونین همین سوالو رو توی خیلی از فرومهای حرفهای و البته خارجی مطرح کنی و بخوای که این مسیله رو واست مقایسه کنن
amirtaker
06-04-2007, 16:53
باباخوب اینکه معلومه ان ۷۳ ازهمه بهتره مال من توی 4ماه فقط یک بارهنگ کردمال دوست هایم هم که ازشون پرسیدم گفتن اصلا هنگ نکرده
IMANOKIA
09-04-2007, 16:06
از بعضي موارد تعجب مي كنم...يعني واقعا شما نمي دونيد ان 73 از بقيه بهتره؟؟؟ عجبا ...يه تحقيق كوچولو كافيه كه به اين جواب برسيد
tcom_mobile
09-04-2007, 17:07
ان73 بهترين البته آپ ديت شدش
بعد ان70 موزيك اديشن
tcom_mobile
09-04-2007, 17:09
از بعضي موارد تعجب مي كنم...يعني واقعا شما نمي دونيد ان 73 از بقيه بهتره؟؟؟ عجبا ...يه تحقيق كوچولو كافيه كه به اين جواب برسيد
ببخشد ها دوست عزيز عرضي داشتم در مورد امضات كه نوشتي احمقم يا نه.. زشته اينا رو ننويس يكي مياد مي گه آره احمقي كه منتظر يه گوشي اي هستي كه امكاناتش تو كشور ما فقط و فقط ماكته و تا 20 سال آينده هم بدرد نخواهد خورد وفقط پوزدادن الكيه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.