ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پسوند درایو

7918+khoram
03-04-2007, 15:58
چند روز پیش داشتم با یک نرم افزار ریکاوری کار می کردم که ناگهان سیستم ریست کرد سپس همون اول اعلام کرد که هارد رو نمی شناسم (هارد رو به عنوان مستر نمی شناخت و هر چه با آمپرش ور رفتم درست نشد )
خلاصه دردسرتون ندم تصمیم گرفتم ویندوزم رو عوض کنم وقتی از من خواست درایو ویندوزم رو انتخاب کنم من هم دیدم که پسوند درایو c رو نمی شناسه اون را پاک کردم و یه درایو دیگه با پسوند ntfs ساختم و شروع کرد به فرمت کردن دریو قبلیم 1 ساعت گذشت تازه 15 درصد پر شده بود من هم حوصله ام سر رفت یه ریستش کردم دوباره خواستم ویندوز بریزم اما این دفعه همه درایو هامو پاک کردم یه درایو دیگه ساختم که....
الان هیچ درایوی ندارم وقتی با بوت بالا می یام درایو D و E سی دی رام من است با مگس پلاس هم تلاش کردم درایو بسازم اما اصلا اجازه نمی ده مگس پلاس بالا بیاد (در ضمن هاد من 80 مگس تور هست ):41:

Lord_theOne
05-04-2007, 03:17
از اول يعني پارتيشن بندي نمي شود با Fdisk?
براي Recovery فقط از برنامه GetDataBack استفاده كن

essidardesar
05-04-2007, 22:55
chon formate drive c ehtemalan fat32 boode,drive c dar format kardn ba startup disce win98 format nemishe,bayad az 2 recovery console setupe xp amal koni

7918+khoram
10-04-2007, 16:44
مراحل خرابی دو مرحله بود
1- بعد از اینکه سیستم ریست کرد من سعی کردم ویندوز رو عوض کنم اما پسوند درایو من رو نمی شناخت البته لازم به ذکر است که فرمت درایو من ntfs بود من هم همون درایو رو که نمی شناخت پاک کردم و یه درایو جدید با فرمت ntfs ساختم بعد از یک ساعت فقط 15 درصد از فرمت گذشته بود که حوصله من سر رفت و سیستم رو ریست کردم دوباره سعی کردم ویندوز بریزم که سیستم وارد مرحله جدیدی شد
2-تمام درایو های سیستم رو با بوت ویندوز پاک کردم و یه درایو با پسوند ntfs ساختم باز هم همون مشکل بود که واقعا حوصله من رو سر آورد نزدیک 10 ذرصد فرمت پر شده بود که من ریست کردم و بعد از آن هر وقت که خواستم ویندوز بریزم در قبل از اینکه آن صفحه که درایو ها رو نشون بده یک صفحه آبی میاد که پایین آن یک کد طولانی است
در ضمن قبل از همه این جریانها بعد از اینکه سیستم ریست کرد و خراب شد هارد رو به عنوان master نمی شناسه و هر چی جا آمپر های آن رو عوض کردیم فایده نداشد البته وقتی آرم شرکت مادر برد رو نشان می دهد در هون اول که سیستم رو روشن می کنی هارد رو به عنوان مستر می شناسه اما چند لحظه گیر می کنه و پیغام می ده که هارد به عنوان مستر نمیشناسم البته هارد رو sleve میشناسه