مشاهده نسخه کامل
: پرسيدن تاريخ در6600
باسلام
لطفا مراراهنمايي كنيد كه چرا هربار پس ازخارج كردن ram براي انتقال اطلاعات به كامپيوتر وجايگذاري مجدد آن وروشن كردن موبايل هربارتاريخ وزمان پرسيده مي شود ضمنا بنده گزينه auto time update را هم فعال نموده ام
باتشكر ازتوجهتان
AMIR_EVILPRINCE
03-04-2007, 13:12
دوست من وقتی میخوای مموری رو از گوشی سالار 6600 برداری خوب باتری هم برداشته میشه انظار داری بدون باتری ساعتش کار کنه
باتشكر ازراهنمائيتان ، ضمنامن هم باشما موافقم كه 6600 سالاره نه جواد :20:
AMIR_EVILPRINCE
03-04-2007, 14:39
باتشكر ازراهنمائيتان ، ضمنامن هم باشما موافقم كه 6600 سالاره نه جواد :20:
موافقم ولی
دوست من منظورت همون جوات هست دیگه
nima_949
03-04-2007, 16:14
نه اینطور نیست اشکال از جای دیگه اس مال من که اینطور نیست چون 2ساعتم باطری تو گوشی نباشه ساعت کار میکنه
Mishelgooo
04-04-2007, 05:17
بعضی ها نظرات جالبی می دناااااا...
خوب نمی دونی بگو نمی دونم:
این مشکل وقتی پیش میاد که ورجن گوشی شما پایین باشه...
و این مشکل رو فقط می تونین با آبدیت کردن OS گوشیتون حل کنین که من لینک مناسبی براش ندارم...
در حقیقت گوشی شما باطری بک آپ نگه نمی داره. همین...
Enjoy
سلام
درسته چون گوشي من دراوائل اين مشكل رونداشت وبتازگي اين مساله روپيداكرده ، بهرحال بايد چه كرد
nima_949
05-04-2007, 01:29
فقط اینو بگم زمانی که گوشی خاموش هم هست بازم در حال کاره چه باطری دربیاری چه سیم کارت توش نباشه اینو از خودم نمیگم از منبع موثق خوندم
فقط اینو بگم زمانی که گوشی خاموش هم هست بازم در حال کاره چه باطری دربیاری چه سیم کارت توش نباشه اینو از خودم نمیگم از منبع موثق خوندم
باید خدمت دوستان گلم بگم که اگه رو گوشی باطری وسیم کارتو برداری بازم ساعت وتاریخ گوشی شما کار میکنه وتنظیم البته مدت زمان این امر بستگی به باطری بک اپ گوشی داره ...اما اگه مموری کارت برداشته شود بین 15ت 60 ثانیه (بستگی به نو بودن وسالمی باطری بک اپ ) این تنظیمات از بین میرود
همین امر باعث میشود تا هنگام روشن نمودن درخواست تنظیمات میشود :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.