مشاهده نسخه کامل
: سوال خيلي مهم در مورد هزينه تلفن
nima_989
03-04-2007, 01:04
سلام به همه
مي خواستم بدونم فعال بودن Delivery Report كه مسلما مي دونيد كارش چيه(گزارش دريافت اس ام اس توسط طرف مقابل) هزينه داره؟ يا مجانيه ؟
به حرف من اعتماد نکن ولی توی دفترچه ای که خود مخابرات با سیم کارت میده نوشته کاملا رایگانه...
javadbka
03-04-2007, 01:59
ضمن احترام به حرف azh جان اما دروغه
اگه اس ام اس 15 تومان باشه Delivery Report هم 15 تومانه.به عبارت ديگه اگه فعال باشه پول اس ام اس دوبرابر ميشه.(هر چند اينطرف سال 90% اس ام اس ها نميرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کجای دفترچه هم چین چیزی نوشته
خج داره براتون به احتمال 99.9999 درصد
یعنی مطمئن باشید هر اس ام اس دوبل پاتون در میاد
mahdy2504
03-04-2007, 12:14
مطمئن باشید که نداره...هم پیگیری کردم از طریق خود مخابرات ودفتر اصلیش...م برام تابت شده ..چون من sms هامو به وسیله برنامه شمارش می شه آخره 2 ماه مبلقه تخمینی که میزنم با چیزی که تو قبض میاد زاد تفاوت نداره......در مورده این مشئله هم قبلن بحت شده بود در تایبک دیگری...
موفق باشید
در مورده این مشئله هم قبلن بحت شده بود در تایبک دیگری...
تاييد ميشه
قبلاً بحث شده و هزينه نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره شايعاتي دراين مورد بود
اما هزينه اي نداره
nima_989
03-04-2007, 13:00
ممنون از راهنمايي هم
javadbka
03-04-2007, 13:45
قبلاً بحث شده و هزينه نداره
اره شايعاتي دراين مورد بود
اما هزينه اي نداره
ببخشيدا،ولي چيزي هست كه بتونه ثابت كنه كه خرجي نداره؟
ببخشيدا،ولي چيزي هست كه بتونه ثابت كنه كه خرجي نداره؟
بابا حرف بچه های پی سی ورلد خودش مدرکه...!خیالت راحت باشه...
مطمئن باشید جزو خدمات رایگان مخابرات هست .
n_yaghmaei
03-04-2007, 23:15
اما من حدود یک ماه پیش در روزنامه خراسان خوندم که این سرویس برابر یک sms هزینه داره
بابا گیر دادین دیگه رایگانه حرف ما رو قبول ندارین...رایگان...رایگان...را گان
Mishelgooo
04-04-2007, 05:07
منم می گم که خرجی نداره
ثابت می کنم:
یه سیستمی هست تو مخابرات که بهش می گن Delivery که پیام هایی که از طرف شرکت های تبلیغاتی (مانند بانک ملت و ...) براتون میاد هم از همین امکان استفاده می کنن و کاملا رایگان است.
آیا این پیغام ها برای شما خرجی داره؟
من با قاطعیت می گم که خرجی نداره و برید با خیال راحت از این امکان استفاده کنین...
Enjoy
عملا اس ام اس هم هزینه ای برای مخابرات نداره! 30% مکالمه ی یک دقیقه برای 160 حرف واقعا زیاده. نهایت بی معرفتیه که برای ریپورت هم هزینه بگیرن، ریپورتی کهدیگه واقعا هزینش 0 اِ
J A V I D
05-04-2007, 00:52
من از دفتر امور مشترکین پرسیدم گفت هزینه داره .... من چیکاره بودم اونا گفتن خوب چرا می زنی !!!!!!!!!
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام به همه
مي خواستم بدونم فعال بودن Delivery Report كه مسلما مي دونيد كارش چيه(گزارش دريافت اس ام اس توسط طرف مقابل) هزينه داره؟ يا مجانيه ؟
من رفته بودم پرينت بگيرم ار جاهايي که تماس گرفتم پريدم گفت يه اس ام اس رو دوتاحساب ميکنه
ولي براي ايرانسل رو رو اعتباري امتحان کردم مجاني بود
تالياهم ديليورش رو برداشته يعني نداره
nima_949
05-04-2007, 13:22
آقا هم هزینه داره هم نداره خوبه اینطوری
frozen_tear
08-04-2007, 15:21
salam.man sim cartamo tabestoon greftam.hamrash ye daftarche rahnama bud k toosh neveshte majaniye.motmaein bash.man az mokhaberatiha ham porsidam,rayganeh
M O H S E N
08-04-2007, 17:35
نخیر عزیزان دل.
بیش از 10000 بار در این انجمن گفته شده که هزینه نداره. آخه چرا باید هزینه دشته باشه؟
javadbka
08-04-2007, 20:18
نخیر عزیزان دل.
بیش از 10000 بار در این انجمن گفته شده که هزینه نداره. آخه چرا باید هزینه دشته باشه؟
چرا نبايد داشته باشه؟آخه چي تو اين مملكت مجانيه كه اين دوميش باشه.:27:
TheMohammad
08-04-2007, 21:15
چرا نبايد داشته باشه؟آخه چي تو اين مملكت مجانيه كه اين دوميش باشه.:27:
تماس با شماره 09990 رایگان هست !!!!!!!!!!!!! (مرکز ارتباطات مردمی شرکت ارتباطات سیار)
khob bacheha halla pol hazine dare ya nadare che toriyeeeeeeeeeeeeeeee
khob ma estefade mikonim age nabod man midonam ba shomaha
rasty hala age az iin estefade nakonim chi mishe ? ha
کجای دفترچه هم چین چیزی نوشته
خج داره براتون به احتمال 99.9999 درصد
یعنی مطمئن باشید هر اس ام اس دوبل پاتون در میاد
آقا جون کاملا رایگانه
من خودم امتحان کردم و 1000000 درصد میدونم رایگانه:20:
hossein-p30-f
11-04-2007, 18:52
بابا حرف بچه های پی سی ورلد خودش مدرکه...!خیالت راحت باشه...
اینو خوب اومد
بابا منم امتحان کردم ((بوسیله گوشی شمردم بعد تقسیم بر هزینه توی قبض کردم تقریبا شد 15 ))
و به قول دوستمون خیالت راحت رایگانه :10:
من
ار
امور
مشترکين
پرسيدم
به
خدا
گفتن
پوليه
يعني
هر
sms
دوتا
حساب
ميشه
PlayStation3
13-04-2007, 00:29
امور مشترکین خیلی غلط کرد گفت که دوبل حساب میشه...
javadbka
13-04-2007, 00:33
آقا چرا اينقدر كل كل ميكنيد؟يه نفر يه مدرك قابل قبول بياره يا يكي از مديراي بخش بياد و حرف آخر رو بزنه تموم بشه.من فكر كنم ايجوري آخرش كار به كتك كاري بكشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O H S E N
13-04-2007, 02:57
آقا چرا اينقدر كل كل ميكنيد؟يه نفر يه مدرك قابل قبول بياره يا يكي از مديراي بخش بياد و حرف آخر رو بزنه تموم بشه.من فكر كنم ايجوري آخرش كار به كتك كاري بكشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمعن باش که این حرف تمومی نداره.
هر چند روز یک نفر میاد تاپیک میزنه و میگه آیا هزینه داره یا نه .!!؟!؟!؟؟!:27:
آقا منم میگم هزینه ای نداره
چون اگه این جور بود الان باید مبلغ قبض من سر به فلک میکشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسين
ار
امور
مشترکين
دعوا
نداره
این هم یک مدرک قابل قبول خودم اسکن کردم دورش رو هم سیاه کردم...تا ببینید...لطفا بحث الکی هم نباشه...راستی این دفترچه راهنمایی سیم کارت اپراتور اول هست....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javadbka
13-04-2007, 22:41
با سلا منم رفتم و مراجعه كردم به دفترچه سيم كارتم و عينا همين موضوع رو ديدم و از azh جان هم ممنونم.فقط نميدونم چرا بعضي اوقات گزارشش دروغ از آب در مياد.مثلا ميرسه ولي ميگه نرسيده يا نرسيده ميگه رسيده(مخصوصا وقتي به خطوط ايرن سل اس ام اس ميزنم).كسي از اين موضوع اطلاعي داره؟
hossein-p30-f
13-04-2007, 23:43
این هم یک مدرک قابل قبول خودم اسکن کردم دورش رو هم سیاه کردم...تا ببینید...لطفا بحث الکی هم نباشه...راستی این دفترچه راهنمایی سیم کارت اپراتور اول هست....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا دمت گرم که به این بحت خاتمه دادی:10:
reza2pars
16-04-2007, 13:59
به نظر من اگه هزینه ای هم داشته باشه کمتر از هزینه یک اس ام اس هستش که بازم ارزشش رو داره
hossein-p30-f
16-04-2007, 14:54
به نظر من اگه هزینه ای هم داشته باشه کمتر از هزینه یک اس ام اس هستش که بازم ارزشش رو داره
سلام
آقا قرار شد بحت رو تموم کنیم با مدرک تابت شد که هزینه ای نداره:13:
بی خیال دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.