ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در داخل مبایل چه می گذرد؟

Apachi
02-04-2007, 15:40
بخش اول
__________________________________________________ ___________________________________
همه بر سر اینکه کدام برند بهتر است بحث می کنم Nokia ,Samsung ,Motorola , sony ericsson, LG (به ترتیب چپ به راست) بزرگترین تولید کننده های مبایل در جهان هستند ولی آیا تا به حال فکر کردید که ساختار این مبایل ها چیست و آنها چگونه طراحی شده اند؟
در این تاپیک قصد دارم شناخته شده ترین پردازنده چیپ ست های مبایل را معرفی کنم تا شاید به جای بحث غیر علمی و غیر منطقی بحث را علمی تر کنیم..
حتما تا حالا به سایت Gsmarena سر زدید در بخش مشخصات گوشی ها تا حالا به ARM بر خوردید؟
1- ARM
قلپ تپنده و عامل Performance مبایل.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Advanced RISC Machine
(RISC =reduced instruction set computer)
شاید نام ARM را نشیده باشد ولی این پردازنده حتی از اینتل هم تولیدات بیشتری داشته و حتی قدیمتر بوده!!!!!
این پردازنده عمر بسیار زیادی دارد و سری های مختلفی دارد شروع کار این پردازنده با شرکت Acorn Computers Ltdشروع شد.
این برند همانند برند freescale توسط موتورلا ثبت شده.
این پردازنده تاریخچه بسار جالبی داره و در دستگاه هایی به کار رفته که همه ما از آنها استفاده کردیم ..
ساخت اولین سری از این پردازنده یعنی ARM1 با شکست روبرو شد و شرکت سازنده ضرر بالایی کرد ولی از کار دست نکشید.
ARM2 هم تولید شد با سرعت 5Mhz ..
پیشرفت این پردازنده همینطور ادامه یافت تا سری ARM7TDMI این بار ARM استراتژی شرکت را عوض کرد و به دنبال سود بالا تر رفت Game Boy Advance, Nintendo DS, iPod, Lego NXT تمامی این دستگاه ها از پردازند بسیار قوی و چند رسانه ای ARM7TDMI استفاده کردند بعد نوبت ARM9E شد که نوکیا در تمامی تلفن های هوشمند خود تا سال2004 از آن استفاده کرده تا که امروز اکثر گوشی های هوشمند و غیر هوشمن موتورلا و نوکیا حتی سری Nokia N93, Zune, Nokia N800 ازسری جدید این پردازنده ARM11 استفاده می کنند.کلاک کاری این پردازنده اکنون از 2Ghz بالاتر رفته.
اینم از ساختار معماری این پردازنده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با دیدی بهتر به کنسول های بازی و دوربن های دیجیتال و مبایل ها نگاه کنید شما هم شاید دستگاهی مبتی بر ARM داشته باشید.
قدرت اکثر موبیلهای امروزی هم دست پردازنده های arm است و اکثر آنها از این پردازنده ها جهت محاسبات سنگین و شاید اندکی کار های مولتی مدیا استفاده می کنند. پس مهمترین چیز در سرعت و کارایی مبایل مدل این پردازنده هستش نه برند سازنده مبایل.

ShahabSAMSUNG
02-04-2007, 15:50
آپاچی جان، شغلت چیه؟

Apachi
02-04-2007, 15:53
آپاچی جان، شغلت چیه؟
من هر چیزی رو تجربه کردم
Software Publishing with installshield
تعمیرات نوت بوک و ...
الان هم کارمند یک شرکت تجاری it هستم.
چطور دوست عزیز؟