مشاهده نسخه کامل
: Zling studio PMP
becareful
02-04-2007, 13:15
سلام من میخاسم یه zling studio بخرم اما نسبت به این همه کاری که می کنه خیلی ارزونه .نظرتون در این مورد چیه؟اگر کسی این مدل رو داره ایا راضیه ؟مشکل کوچک یا بزرگی نداره؟ چند ساعت موسیقی با هدفون میتونه پخش کنه؟من مدل دیگه ای با این امکانات و این قیمت پیدا نکردم!!! در ضمن نمایندگی خوبی هم داره.:20: قیمت 142000 تومان 1 گیگا بایت:8:
ولی خیلی کار هم نمیکنه و قیمتش متعادل هست چون فقدان چند امکانات در ادامه ی مطلب که میخونید توش پیدا شد و قیمتش نسبت به کلاس کاریش ارزون نیستومتعادله.در ضمن اشتباه نشه اون پایین من نوشتم دو تا دو ساعت و نیم پخش میکنه ویدوئو رو این به این معنیه که یا دو یا دوساعت و نیم پخش میکنه.
becareful
02-04-2007, 13:57
یکی جواب بده
AKBAR132
07-04-2007, 09:06
سلام
منم میخوام بخرم ولی دقیقا حال شما رو دارم .....نمیدونم ......آخرش یه مارک متفرقه است....
wordlife
07-04-2007, 17:52
من دارم کامل راضی هستم هر چی میخوای بگو تا برات بگم
AKBAR132
07-04-2007, 22:16
سلام
با یه بار شارژ چند ساعت فیلم نشون میده؟؟؟؟
کیفیت ضبط صداش چطوره؟؟؟؟
فرمت Divx رو میخونه یا نه؟؟؟
چند وقته داریدش وتا حالا چه مشکلاتی براش پیش اومده؟؟؟؟
اون مشکله قرار دادن همه ی آهنگها توی یه پوشه حل شد یا نه؟؟؟؟؟:10:
becareful
08-04-2007, 10:16
divx رو که نمیخونه. نکنه میخوای گوشت هم برات چرخ کنه:31:
becareful
08-04-2007, 10:30
دو تا دو ساعت و نیم فیلم پخش میکنه که زمانش مثله ipod video . من فقط میخام بدونم چند ساعت اهنگ با LCD خاموش پخش میکنه؟؟؟
AKBAR132
08-04-2007, 15:04
اون مشگل قرار دادن همه موزیکها توی یه پوشه حل شد یا نه؟؟؟؟
صدای اسپیکرش تا چند متری به طور واضح میاد؟؟؟؟؟
کیفیت ظبط فیلم وصداش تا چه حدیه؟؟؟؟ اگه میتونی یه نمونه اش رو بزار؟؟؟؟
از جواب سوالات خیلی خیلی ممنون؟؟؟؟
در ضمن نخوندن فرمتdivx یه مشکل بزرگه براش که باید حل بشه
becareful
09-04-2007, 14:16
اکبر جان اگه به فکری که صداش بلند باشه و چند نفر بتونن بشنون میتونی با 11 هزار تومن یه اسپسکر مخصوص mp3 player بخری و بهش وصل کنی مثل z-cyber u3, کیفیتشم( ظبط فیلم )من پرسیدم میگن عالی نیست ولی firm ware جدیدش میاد که کیفیتش بهتر بشه.میگم تو داخل این چیزا موندی که بخری؟بابا من میخام ببینم یه ساله خراب نشه و کیفیتش خوب باشه و گرنه تا حالا 100 بار خریده بودمش!!!
becareful
09-04-2007, 14:17
ببخشید z-cyber i3 یا z-cyber i-peer
wordlife
09-04-2007, 20:25
اون مشگل قرار دادن همه موزیکها توی یه پوشه حل شد یا نه؟؟؟؟
صدای اسپیکرش تا چند متری به طور واضح میاد؟؟؟؟؟
کیفیت ظبط فیلم وصداش تا چه حدیه؟؟؟؟ اگه میتونی یه نمونه اش رو بزار؟؟؟؟
از جواب سوالات خیلی خیلی ممنون؟؟؟؟
در ضمن نخوندن فرمتdivx یه مشکل بزرگه براش که باید حل بشه
متاسفانه نه
صدای اسپیکرش خوبه حداقل تا 30 متری میاد اگر ریاضیم خوب باشه :41:
کیفیت ظبط صدا و فیلمش عالیه
بعد فرمت asf میخونه:8:
کلا من راضیم ازش:10: :11:
becareful
10-04-2007, 23:30
بابا دست طلا
AKBAR132
12-04-2007, 21:35
سلام
آخرش منم رفتم یکیشو گرفتم....... چندتا عکس گزاشتم تو قسمت عکساش و یه فیلم با فرمت DAT هم گزاشتم توی فیلماش ولی هیچکدومشو نمی خونه صدای اسپیکرش خوبه ولی صدای هدفونش خیلی کمه که البته عیب مال خود دستگاهه نه گوشی هدفون.....الان به شدت تو شوک هستم :18: .........نوی نو هستش وگزاشتمش توشارژ.....لازم به ذکره که از معتبر ترین نمایندگی شون تو اصفهان گرفتم(خیابان میر ...پاساژ پگاه....فروشگاه مهرگان پرداز)
مگه قرار نیست فرمتهایی رو که توی مشخصاتش قید شده بخونه .......نکنه قرار باشه همه چیز رو تبدیل کنم.......خوب اینجوری چه فرقی با mp4 داره.......:41: .
صدای هدفونش اینقدر کمه که مثلا توی یه مینی بوس داغون(که تقریبا شامل همه ی مینی بوسهای کشورمون میشه) بخواهید آهنگ گوش بدید.... با آخرین ولوم دستگاه از هدفون چیزی نمی شنوید:18:
دوستانی که اطلاع دارن .....میشه بگید آیا مال من مشکلی چیزی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
becareful
13-04-2007, 18:56
سلام
آخرش منم رفتم یکیشو گرفتم....... چندتا عکس گزاشتم تو قسمت عکساش و یه فیلم با فرمت DAT هم گزاشتم توی فیلماش ولی هیچکدومشو نمی خونه صدای اسپیکرش خوبه ولی صدای هدفونش خیلی کمه که البته عیب مال خود دستگاهه نه گوشی هدفون.....الان به شدت تو شوک هستم :18: .........نوی نو هستش وگزاشتمش توشارژ.....لازم به ذکره که از معتبر ترین نمایندگی شون تو اصفهان گرفتم(خیابان میر ...پاساژ پگاه....فروشگاه مهرگان پرداز)
مگه قرار نیست فرمتهایی رو که توی مشخصاتش قید شده بخونه .......نکنه قرار باشه همه چیز رو تبدیل کنم.......خوب اینجوری چه فرقی با mp4 داره.......:41: .
صدای هدفونش اینقدر کمه که مثلا توی یه مینی بوس داغون(که تقریبا شامل همه ی مینی بوسهای کشورمون میشه) بخواهید آهنگ گوش بدید.... با آخرین ولوم دستگاه از هدفون چیزی نمی شنوید:18:
دوستانی که اطلاع دارن .....میشه بگید آیا مال من مشکلی چیزی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
jpeg رو باید بخونه ! هدفونشم باید بلند بشه!:18: به نمایندگیش گفتی؟!! بقیه که این مدل رو دارن که گفتن مشکلی نداره!!! ولی در مورد فرمت فیلم اره باید همه رو با برنامه ی توش به asf تبدیل کنی ولی فکر کنم mp4 رو هم بخونه. درسته؟ خیلی مدل های دیگه هم همینطورن و باید تبدیل کنی مثلا چند مدل سامسونگ.مگه قبلا تیو سایت زی سایبر نرفته بودی؟ .firm ware جدید رو دانلود و upgrade کردی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AKBAR132
13-04-2007, 22:45
سلام
این چون جدید بود فریم وار جدید روش نصبه ولی بازم خودم یه بار روش نصب کردم ولی تفاوتی نکرد ......در هر حال مشکل داره و میبرمش نمایندگی ببینم چی میشه
من شانس ندارم چون قبلا هم یه دونه slot fx گرفتم و دقیقا همین مشکل رو داشت و منم رفتم یه حافظه بالاترش رو گرفتم ..... اصلا مثل اینکه تمام محصولات زی سایبر از کار خونه خراب بیرون میان
becareful
13-04-2007, 22:58
پس منم با خبر کن اگه درست شد.حالا میگی من اینو بگیرم؟
با عرض سلام.
من هم یکی از همین Z-ling Studio ها رو دارم.
در مورد صدای هدفون من خیلی راضی هستم. تو خیابان از نصف خیلی کمتر هم که میذارم راحت می شنوم.
اگه پشت جعبه دستگاه یا در سایت اصلی یک نگاهی بندازی دو تا ردیف راجع به ویدیو هست یکی:Video format و یکی هم:Video playback اولی فرمت هایی است که نرم افزار موجود در CD میتونه تبدیل کنه . دومی فرمتی ایه که دستگاه پخش می کنه (خروجی نرم افزار )
ناراحت نشی ولی دستگاهی که قابلیت خوندن Dive X و شناختن Folder ها رو داشته باشه این حدود قیمت نیست(تا جایی که من اطلاع دارم) مثل Creative Zen Vision M
AKBAR132
15-04-2007, 23:24
سلام:11:
من بردمش نمایندگی ...فروشنده تستش کرد وگفت بله این سیستم صداش خرابه ودستگاه رو تعویض میکنم:20: ......من گفتم بعضی از عکسها رو هم نشون نمیده ....گفت بله این عکسایی که شما داخلش گزاشتین رو
نشون نمیده چون این مدل رزولیشن خاصی داره وباید عکسا به اون تبدیل بشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!:41: :18: :19:
خلاصه رفتم تو فکر .... پیش خودم گفتم فیلمها رو که باید همشو تبدیل کنم و بریزم توی یه پوشه.....عکسها رو هم که باید همون کارو بکنم.....از همه بدتر موزیکها هم باید بره توی یه پوشه......از بیس صدا هم که خبری نیست.....چندتا بازی مسخره هم روشه که اصلا آدم از دیدنش خندش میگیره.........کیفیت تصویرش هم اون چیزی که من فکر میکردم نبود........ودر نهایت حجم زیاد این دستگاه که مجبورم میکرد همیشه بگیرمش دستم:41: .......در نهایت منصرف شدم وبه فروشنده گفتم من اینو نمیخوام گفت نمیشه وازاین جور حرفها تا بالا خره با اسرار من ودوستم قبول کرد تا با یه چیزی تو همون قیمت عوض کنیم ....... چون نمایندگی کریتیو هم بودن یه zen v plus دو گیگ برداشتم و خیال خودمو راحت کردم همون 128 تومن شد:8: :5: ...... البته اینم بگم من حدود یک ماه بود که به شدت بین این دو مدل شک داشتم و اعصابم واقعا خورد شده بود
ولی آخرش من شانس ندارم......... نرم افزار v plus رو نصب کردم وبا کابلش وصلش کردم به رایانه ولی میگه دستگاهتون کانکت نشده ونمیشه و از این جور حرفها به نظر شما مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟
پس منم با خبر کن اگه درست شد.حالا میگی من اینو بگیرم؟
حالا شما با وجود این مشکلات خودتون میدونید .....اینایی که گفتم واقعا برای من و یا برای یک pmp مشکل بود
تازه زی سایبر یک مارک متفرقه است وبهش اطمینان نیست که بتونه 2 یا 3 سال دوام بیاره(اینو در نظر داشته باشیدکه ipod باطریش بعد از سه سال خراب میشه و اگه خود دستگاه سالم مونده باشه باید 80 هزار تومن بدید تا یه باطری نو روش بزارن)
در کل این pmp نیست ...فقط یه mp4 بزرگه که قابلیت اتصال به تلویزیون رو هم داره که تقریبا بدون استفاده است:2:
....حالا اگه خواستی بگیری من 1GB رو با یه رادیو fm رایگان گرفته بودم 128 هزار تومن(با تخفیف ویژه):10:
AKBAR132
16-04-2007, 22:15
سلام
مشکل v plus حل شد خدا رو شکر مال ویندوز بود:8: :20: :20: :20::42: :42:
خداییش دارم حال میکنم :8: :8: :8: :5: :5: :5: :5::26: :26: :39: :39:
becareful
16-04-2007, 22:25
وای عجب.در مورد عکس خوب خیلی هاشون نمیتونن نشون بدن jpeg رو با هر رزولوشنی.خوب میگم اصلا نمیشه یعنی از یه اهنگی به چند اهنگ بعد به سادگی رفت؟ یا باید چندین بار next بزنیم؟پس من میرم توی خط سامسونگ bluetooth دار یه کم گرونه ولی کیفیتش میگن خوبه(عکسشم سمت راسته ماله avator ام). تا ببینم چی بشه!!؟؟:24: :24: :9: :19: :44:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.