nw_nk
02-04-2007, 10:22
دوستانی که تاکنون بازی معرفی کرده اند:
جناب gogole magole بازیهای Age Of Mythology و Shade Wrath Of Angels و Reservoir Dogs
-----------------------------------------------------------------------------------
با سلام
تو انجمن فیلم دیدم که یک تاپیک جالب بنام "معرفی فیلم" هست که خود اعضا با کمک هم فیلمهای موردعلاقشون یا فیلمهای عالی رو به هم معرفی می کنند!
من یکمی نگاه کردم , همچین تاپیکی تو انجمن Game پیدا نکردم!
گفتم تو انجمن Game هم همینکارو بکنیم!
برای نمونه بازی COD2 رو معرفی می کنم!
امیدوارم شما ادامه بدید!
-----------------------------------------------------------------------------------
نام بازی: Call Of Duty 2 (فراخوان خدمت 2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توسعده دهنده: Infinity Ward
منتشرکننده: Activision, Aspyr
از سری بازی: Call Of Duty (فراخوان خدمت)
موتور یا هسته بازی: موتور یا هسته Quake III بصورت تغییر یافته + ...
تاریخ انتشار برای ویندوز: 2005 October
نوع بازی: تیراندازی "اول شخص"
درجه بازی: اکثرا بالای 16
سیستم مورد نیاز: CPU1.4G و RAM256M و Graphic64M و سازگاری با DirectX9 و حدود 4 گیگ فضای خالی
ورودیهای بازی: صفحه کلید - موس - دسته
وبسایت بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برای Windows, Xbox 360, Mac OS X, Mobile Phone منتشر شده است!
بازی بر روی 6 CD یا 1 DVD یا دانلود موجود است!
مختصری از بازی:
اکثر طرفداران بازی با سری COD آشنا هستند! این نسخه طوری طراحی شده که نسبت به نسخه های قبلی کمتر خطی باشد که می توان به فضاهای بزرگتر - اتفاقات از پیش تعیین شده کمتر اشاره کرد. برای این نسخه یک سیستم هوش مصنوعی جدید نیز طراحی شده است بنام Battle Chatter System که شامل 20000 دیالوگ است که دشمنها و افراد خودی می توانند استفاده کنند!این دیالوگها از پیش تنظیم شده نیستند بلکه سربازان با استفاده از سیستم هوش مصنوعی فوق نسبت به محیط واکنش نشان داده و با یکدیگر صحبت میکنند! در بیشتر مواقع از بازی شما کسی هستید که پیشروی می کنید و همراهانتان شما را تعقیب می کنند!
در این نسخه همچنین نحوه بازی یا GamePlay تا حدودی فرق دارد! شما کارهای خاصی نیز نظیر تعمیر کابل با .. نیز باید انجام دهید! بازی دارای چندین وسیله نقلیه و 15 اسلحه جدید است!
در این نسخه نشانگر سلامتی سنتی برای بازهای FPS برداشته شده و با یک سیستم شوک جایگزین شده! این سیستم به بازی کننده اجازه میده تا یک یا دو جراحت بردارد قبل از اینکه به مرحله بحرانی برسد! ولی اگر بازیکننده بتواند پناه بگیرد و مدت کوتاهی در امن باشد خود به خود شفا پیدا می کند! مقدار جراحتی که بازی کننده می تواند بردارد بسته به درجه سختی بازی دارد!
بازی هم از Single Player و هم از Multi Player پشتیبانی می کند!
در نوع Single Player شما در سه سری مرحله به ترتیب نقش سرباز روسی - انگلیسی و آمریکایی رو ایفا می کنید!
ترتیب مراحل بازی بصورت زیر است:
Campaign 1
Private Vasili Ivanovich Koslov (Red Army, 13th Guards Rifle Division)
Battle of Moscow, Dec 1941
Battle of Stalingrad, Dec 1942
Battle of Stalingrad, Feb 1943
Campaign 2
Sergeant John Davis (British Army, 7th Armoured Division)
Second Battle of El Alamein, Oct-Nov 1942
Tunisia Campaign, March 1943
Battle for Caen, June 1944
Campaign 3
Tank Commander David Welsh (British Army, 7th Armoured Division)
Libya, Jan 1943
Campaign 4
Corporal Bill Taylor (US Army, 2nd Ranger Battalion, Dog Company)
Battle of Normandy, June 1944
Battle of Hurtgen Forest/Hill 400, Dec 1944
Crossing the Rhine, March 1945
ضمنا برای نسخه PC این بازی Patch هایی آمده است! که عیبهای بازی رو مخصوصا در بعضی نقشه ها و Multiplayer رفع می کنند و تغییراتی هم در بازی می دهند!
Patch V1.3 به حجم 37 مگ
Patch 1.2 Multiplayer برای Multiplayer به حجم 33 مگ
لیست کاملی از Patch ها و اطلاعات آنها:
لیست کاملی از متعلقات بازی نظیر Patch ها و ابزارها:
البته بدون Patch ها هم می تونید بازی رو بدون مشکل تمام کنید!
بازی در اکثر جوامع بازیهای رایانه ای امتیاز خوبی گرفته ولی اشکالهای کوچکی نسبت به آن گرفته می شود (نمونش سیستم بهبود خودکار سلامتی که سنت بازیهای FPS رو شکسته و میگن از هیجان بازی کم میکنه!)
دیدگاه Gamespot و امتیازها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رقبای این بازی در زمان خودش MOH PT بود که (به غیر از چند مرحله) اصلا حال و هوای جنگ جهانی نداره!
خلاصه بازی رو به همه کسانی که با بازیهای با موضوع "جنگ جهانی" حال می کنند توصیه میکنم!
راستی میدونم بازی کمی قدیمیه! ولی انتخابش کردم چون هم خودم بهش علاقه داشتم و هم اینکه علارغم گرافیک بالا , بازی خیلی خوب روی سیستمهای متوسط هم اجرا میشه!
این بود مختصری از بازی! برای کسایی که تا حالا این بازی رو نگرفتن! (برای هیچکس :31:)
(اطلاعات از Wikipedia)
نمونه ای از صحنه های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن عکسها با کیفیت بالا به آدرس زیر بروید و روی آنها کلیک کنید:
یک چند تا تجربه خودم از بازی رو هم بگم:
1- خیلی باحاله! مخصوصا وقتی رو درجه سخت بزارید واقعا حس و حال و هیجان جنگ رو حس می کنید!
2- نسبت به شماره قبل یک کاستی بزرگ داره! شماره 1 بازی (با کمی اغراق) با یک حادثه بزرگ یعنی فتح برلین تموم میشد! ولی این شماره با نابودی یک تانک که البته زیباییهای خودش رو داره تموم میشه!
3- با گرافیک فوقالعادش راحت رو یک کارت 128 ضعیف هم اجرا میشه!
امیدوارم شما هم کمی وقت بزارید و بازیهای مورد علاقتون رو معرفی کنید!
موفق باشید!
تا بعد!
جناب gogole magole بازیهای Age Of Mythology و Shade Wrath Of Angels و Reservoir Dogs
با سلام
تو انجمن فیلم دیدم که یک تاپیک جالب بنام "معرفی فیلم" هست که خود اعضا با کمک هم فیلمهای موردعلاقشون یا فیلمهای عالی رو به هم معرفی می کنند!
من یکمی نگاه کردم , همچین تاپیکی تو انجمن Game پیدا نکردم!
گفتم تو انجمن Game هم همینکارو بکنیم!
برای نمونه بازی COD2 رو معرفی می کنم!
امیدوارم شما ادامه بدید!
نام بازی: Call Of Duty 2 (فراخوان خدمت 2)
توسعده دهنده: Infinity Ward
منتشرکننده: Activision, Aspyr
از سری بازی: Call Of Duty (فراخوان خدمت)
موتور یا هسته بازی: موتور یا هسته Quake III بصورت تغییر یافته + ...
تاریخ انتشار برای ویندوز: 2005 October
نوع بازی: تیراندازی "اول شخص"
درجه بازی: اکثرا بالای 16
سیستم مورد نیاز: CPU1.4G و RAM256M و Graphic64M و سازگاری با DirectX9 و حدود 4 گیگ فضای خالی
ورودیهای بازی: صفحه کلید - موس - دسته
وبسایت بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برای Windows, Xbox 360, Mac OS X, Mobile Phone منتشر شده است!
بازی بر روی 6 CD یا 1 DVD یا دانلود موجود است!
مختصری از بازی:
اکثر طرفداران بازی با سری COD آشنا هستند! این نسخه طوری طراحی شده که نسبت به نسخه های قبلی کمتر خطی باشد که می توان به فضاهای بزرگتر - اتفاقات از پیش تعیین شده کمتر اشاره کرد. برای این نسخه یک سیستم هوش مصنوعی جدید نیز طراحی شده است بنام Battle Chatter System که شامل 20000 دیالوگ است که دشمنها و افراد خودی می توانند استفاده کنند!این دیالوگها از پیش تنظیم شده نیستند بلکه سربازان با استفاده از سیستم هوش مصنوعی فوق نسبت به محیط واکنش نشان داده و با یکدیگر صحبت میکنند! در بیشتر مواقع از بازی شما کسی هستید که پیشروی می کنید و همراهانتان شما را تعقیب می کنند!
در این نسخه همچنین نحوه بازی یا GamePlay تا حدودی فرق دارد! شما کارهای خاصی نیز نظیر تعمیر کابل با .. نیز باید انجام دهید! بازی دارای چندین وسیله نقلیه و 15 اسلحه جدید است!
در این نسخه نشانگر سلامتی سنتی برای بازهای FPS برداشته شده و با یک سیستم شوک جایگزین شده! این سیستم به بازی کننده اجازه میده تا یک یا دو جراحت بردارد قبل از اینکه به مرحله بحرانی برسد! ولی اگر بازیکننده بتواند پناه بگیرد و مدت کوتاهی در امن باشد خود به خود شفا پیدا می کند! مقدار جراحتی که بازی کننده می تواند بردارد بسته به درجه سختی بازی دارد!
بازی هم از Single Player و هم از Multi Player پشتیبانی می کند!
در نوع Single Player شما در سه سری مرحله به ترتیب نقش سرباز روسی - انگلیسی و آمریکایی رو ایفا می کنید!
ترتیب مراحل بازی بصورت زیر است:
Campaign 1
Private Vasili Ivanovich Koslov (Red Army, 13th Guards Rifle Division)
Battle of Moscow, Dec 1941
Battle of Stalingrad, Dec 1942
Battle of Stalingrad, Feb 1943
Campaign 2
Sergeant John Davis (British Army, 7th Armoured Division)
Second Battle of El Alamein, Oct-Nov 1942
Tunisia Campaign, March 1943
Battle for Caen, June 1944
Campaign 3
Tank Commander David Welsh (British Army, 7th Armoured Division)
Libya, Jan 1943
Campaign 4
Corporal Bill Taylor (US Army, 2nd Ranger Battalion, Dog Company)
Battle of Normandy, June 1944
Battle of Hurtgen Forest/Hill 400, Dec 1944
Crossing the Rhine, March 1945
ضمنا برای نسخه PC این بازی Patch هایی آمده است! که عیبهای بازی رو مخصوصا در بعضی نقشه ها و Multiplayer رفع می کنند و تغییراتی هم در بازی می دهند!
Patch V1.3 به حجم 37 مگ
Patch 1.2 Multiplayer برای Multiplayer به حجم 33 مگ
لیست کاملی از Patch ها و اطلاعات آنها:
لیست کاملی از متعلقات بازی نظیر Patch ها و ابزارها:
البته بدون Patch ها هم می تونید بازی رو بدون مشکل تمام کنید!
بازی در اکثر جوامع بازیهای رایانه ای امتیاز خوبی گرفته ولی اشکالهای کوچکی نسبت به آن گرفته می شود (نمونش سیستم بهبود خودکار سلامتی که سنت بازیهای FPS رو شکسته و میگن از هیجان بازی کم میکنه!)
دیدگاه Gamespot و امتیازها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رقبای این بازی در زمان خودش MOH PT بود که (به غیر از چند مرحله) اصلا حال و هوای جنگ جهانی نداره!
خلاصه بازی رو به همه کسانی که با بازیهای با موضوع "جنگ جهانی" حال می کنند توصیه میکنم!
راستی میدونم بازی کمی قدیمیه! ولی انتخابش کردم چون هم خودم بهش علاقه داشتم و هم اینکه علارغم گرافیک بالا , بازی خیلی خوب روی سیستمهای متوسط هم اجرا میشه!
این بود مختصری از بازی! برای کسایی که تا حالا این بازی رو نگرفتن! (برای هیچکس :31:)
(اطلاعات از Wikipedia)
نمونه ای از صحنه های بازی:
برای دیدن عکسها با کیفیت بالا به آدرس زیر بروید و روی آنها کلیک کنید:
یک چند تا تجربه خودم از بازی رو هم بگم:
1- خیلی باحاله! مخصوصا وقتی رو درجه سخت بزارید واقعا حس و حال و هیجان جنگ رو حس می کنید!
2- نسبت به شماره قبل یک کاستی بزرگ داره! شماره 1 بازی (با کمی اغراق) با یک حادثه بزرگ یعنی فتح برلین تموم میشد! ولی این شماره با نابودی یک تانک که البته زیباییهای خودش رو داره تموم میشه!
3- با گرافیک فوقالعادش راحت رو یک کارت 128 ضعیف هم اجرا میشه!
امیدوارم شما هم کمی وقت بزارید و بازیهای مورد علاقتون رو معرفی کنید!
موفق باشید!
تا بعد!