ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال و..؟

panii
02-04-2007, 02:57
با سلام
دو تا سوال داشتم
1)هارد اکسترنال هم وجود داره اگر جواب مثبت بالا ترین ظرفیتشون چقدر و به درد محیطی که سیسم هاش شبکه است می خوره (از لحاظ سرعت دستیابی سیستم ها )

2)تو هارد های داخل بازار بالاترین ظرفیتی که الان وجود داره (داخل ایران) چقدره و چه مارکی را توصیه می کنید( هارد به عنوان منبع برای سرور می خواهد استفاده بشه ) ؟

E2
02-04-2007, 03:08
سلام عزیزم من فقط در مورد چند تااز سوال های شما اطلاع دارم بله هارد اکسترنال وجود داره و بیشترین ظرفیتش هم 1 ترابایت هست که من در یکی از شماره های هفته نامه Click دیدم تو ایران هم بیشترین هاردی که من دیدم 320 SATA هست که من خودم از اون دارم و مدل مکستور هست که من که تو کرمانشاه هستم فکر کنم خریدم115 هزرا تومان قیمت دقیق رو نمی دونم چون قیمت ها شناور هست بله اگه مادربورد شما کشش بده شاید بتونی چند تا هارد 320 به اون سرور وصل کنید علان بانک اطلاعاتی دفاتر نیروهای مسلح در تهران 36 عدد هارد بروی سرور مرکزیش که اطلاعات تمامی بیمه شدگان نظامی هست روش هست امید وارم که تونسته باشم کمکت کنم البته دوستان دیگری هم هستند شاید اطلاعات آنها از من بیشتر باشد به هر حال خدانگهدار

panii
03-04-2007, 02:06
مرسی دوست عزیز
من هارد 500 گیگابایتی می خواستم اصلا هست و تو ایران هارد اکسترنال با ظرفیت بالا هست

E2
03-04-2007, 13:48
فکر نکونم هار 500 گیگا بایتی وجود داشته باشه و اگر هم باشه تو ایران نیست والا نمی دونم که آیا هارد اکسترنال با ظرفیت بالا تو ایران هست یا نه از بچه ها می پرسم و خبرش رو بهت میگم

JUDYABBOT
07-04-2007, 22:07
با سلام
هارد اکسترنال که میکن تا جائی که من اطلاع دارم و خودم هم یکی از اونا شو گرفته ‌بودم چیز به‌در بخوری نیستن یا حداقل اونی که من داشتم اینجوری بود قضیه اینه که هارد اکسترنال وجود نداره و اگر هم داره همون هارد اینترنال هست که همه‌مون رو سیستمهامون داریم اونا یه برد الکترنیکی روش میزارن و یه جعبه براش درست میکنن و دوتا برچسب علکی میزنن اسمشو میزارن اکسترنال سرعت انتقال اطلاعاتشون هم خیلی پائینه چونگذرگاهشون Usb 1 هست ولی اگه بخوای جوری باشه که هروقت خواستی اونو از سیستم جدا کنی که (گیر نیفته؟!) فکر کنم بد نیست
در هر صورت توصیه میکنم در خریدشون دقت زیادی بکنی
سر که نه در پای عزیزان بود بـــــار گرانیست کشیدن بدوش

حیف بود مردن بی عاشقی تا نَفسی داری و نفسی بکوش