مشاهده نسخه کامل
: چگونه و با جه راهی یا برنامه ای میتونم عکسم رو اینجوری بکنم...
Honradez
01-04-2007, 13:39
سلام.
من مثلا یک پرچم ایران دارم (شکل سمت چپ) و میخام اونو مثل شکل سمت راست بکنم، یعنی بیارمش توی یک شکل هندسی دیگه، بصورتی که با اون تطابق پیدا کنه و مثل اون بشه. یا مثلا بیارمش توی یک دایره و مثل دایره بشه (البته هدف من دایره کردن نیست).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا مرا راهنمای کنید. :46:
با تشکر. :5:
Navid Rahimi Rad
01-04-2007, 17:05
اینکار تویه یک نرم افزار 3D خیلی راحتره ولی اگه بخوای تو PS این کارو انجام بدی باید از CS2 به بالا با ابزار Warp و Transform پرچمو Deface کنی تا به شکل مورد نظر برسی ...
Honradez
01-04-2007, 19:47
سلام نوید جان.
متوجه حرفتون شدم.
حالا میشه نمونه ای از این نرم افزار 3D را به من معرفی کنید؟
با سپاس.
سلام
با فیلتر های Distort هم میشه
سلام.
من مثلا یک پرچم ایران دارم (شکل سمت چپ) و میخام اونو مثل شکل سمت راست بکنم، یعنی بیارمش توی یک شکل هندسی دیگه، بصورتی که با اون تطابق پیدا کنه و مثل اون بشه. یا مثلا بیارمش توی یک دایره و مثل دایره بشه (البته هدف من دایره کردن نیست).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا مرا راهنمای کنید. :46:
با تشکر. :5:
اول یک چیزی رو بگم
اگر در همین تصویری که شما گذاشتید هم دقت کنید متوجه میشید که پرچم با کرده تطبیق نداره...بلکه این سایه های گوشه ی کره هست که به پرچم شکل کرده ای داده...
راه ساختنش هم که خیلی سادست...شما اول شکل مورد نظرتون میکشید...میخواد یک دایره باشه و یا یک ماشین...بعد عکس مورد نظر رو در لایه ی بالایی اون میارید و کلید alt رو میگیرید و روی لایه ی قبلی کلیک میکنید...
مخلصیم
اول یک چیزی رو بگم
اگر در همین تصویری که شما گذاشتید هم دقت کنید متوجه میشید که پرچم با کرده تطبیق نداره...بلکه این سایه های گوشه ی کره هست که به پرچم شکل کرده ای داده...
راه ساختنش هم که خیلی سادست...شما اول شکل مورد نظرتون میکشید...میخواد یک دایره باشه و یا یک ماشین...بعد عکس مورد نظر رو در لایه ی بالایی اون میارید و کلید alt رو میگیرید و روی لایه ی قبلی کلیک میکنید...
مخلصیم
میشه پرچم یک کشور دیگر رو هم خودت اینجوری کنی تا ببینیم...
سلام
خیلی کارش آسونه .
آموزش میزارم .
کاوه رسولی
03-04-2007, 19:02
با فتو ایمپک هم میشه به افکتهاش یه نگاهی بکن
Honradez
04-04-2007, 18:19
سلام دوستان. از كمك همتون سپاسگزارم.
Elfin-D عزيز، ميشه بيشتر توضيح بدين؟
azh گرامي، بقيه پرچمها هم مثل اين هستند.
و در جواب دوست خوبمون، آقا محمد گل، بايد بگم كه از اينكه آموزش ميدهند، سپاسگزارم. فيلترهاي Distort رو هم امتحان كردم اما نتونستم جواب بگيرم.
ضمنا در جواب جناب آقاي کاوه رسولی، من رفتم كه امتحان كنم ببينم ميشه يا نه.
با تشكر. ;)
Honradez
07-04-2007, 19:24
بابا پس چي شد؟
Saeed kmss-D
07-04-2007, 20:47
میخوای چیکار کنی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.