PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : operation flash point

glc_engineer
01-04-2007, 12:59
اين تاپيك مخصوص بازي فلش پوينته كه تو آمريكا جزو پر فروشترين ها بوده اما توايران من خيلي كم ديدم كه كسي بازي كنه يا اطلاعاتي در مورد اون داشته باشه موضوع بازي هم جنگ سرد و جنگ هاي محدود آمريكا با روسيه است. اگر از دوستان كسي در اينكارس بياد اطلاعاتمونو رد و بدل كنيم

B O L O T
01-04-2007, 13:48
عكسي نداري بابا عكسي بزاريد تا بدونيم چي هست ونيست

V A H I D
01-04-2007, 14:13
سلام
من هم جز یکی از اون ایرانی ها
یه ذره توضیح بده یه عکسی بزار
دستت درد نکنه

M E H D I
01-04-2007, 15:00
Operation Flashpoint: Cold War Crisis

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

V A H I D
01-04-2007, 17:15
سلام
به نظر گرافیکش خیلی خوب نیست

Oracle_Eldorado
01-04-2007, 17:42
با سلام دوستان .
این بازی بسیار قدیمی ، مسخره ، بی گرافیک ، داشتن مشکل صدا ، وجود Pointer موس در بازی ! و .... مشکلات دیگر هستش . در خلاصه خیلی مسخرست و توصیه میشه که نگیرید . پشیمون میشید .

V A H I D
03-04-2007, 14:12
سلام
از اسکرین شات هاش معلوم بود مال چه سالی هست؟
چه شرکتی ساختش؟

mostafa_gm
03-04-2007, 22:36
یکی از بهترین بازیهایی بود که بازی کردم. گرافیک تقریبا پایینه ولی گیم پلی حرف نداره. گروهی هست و میشه به عنوان سرباز یا فرمانده گروه یا راننده تانک یا خلبان هلیکوتر و هواپیما تو ماموریتهای مختلف بازی کرد. تقریبا بازی سختیه و به عنوان فرمانده یا خلبان باید به افراد گروه دستوراتی بدی مثل بازی Swat ولی تنوع دستورات خیلی زیاده و همین باعث شده کمتر کسی طرفش بره، برای یاد گرفتن سبک بازی حداقل یک هفته وقت لازمه. من که شخصا خیلی با این بازی حال کردم، مخصوصا تو پرواز با هلیکوپتر کبرا یا قسمت تانک میتونم بگم از یک بازی سبک هلیکوپتر یا تانک هم جلوتره!

mostafa_gm
03-04-2007, 22:45
سلام
از اسکرین شات هاش معلوم بود مال چه سالی هست؟
چه شرکتی ساختش؟
فکر میکنم سال 2001 باشه البته یه ورژن جدیدش هم اومده.
شرکتها هم فکر میکنم Codmasters و Genius at play باشه.
در کل حس یک بازی گروهی تو این بازی کاملا به آدم منتقل میشه خیلی بیشتر از SWAT یا RainbowSix چون تو این بازی هر کدوم از افراد گروه قابلیت خاصی داره یکی فرمانده یکی دکتر یکی ضد تانک یکی تیربارچی یکی تک تیرانداز یکی نارنجک انداز یکی تخریب چی میتونه باشه. هوش مصنوعی بسیار بالا و حرکات مدلها خیلی نرم و طبیعی هست. تنها مشکل این بازی گرافیک عجیب و غریبشه!
البته من به کسی توصیه نمیکنم این بازی رو بگیره چون میدونم حداقل چند هفته اول اصلا ازش خوشش نمیاد.

Albert_Armstrong
20-06-2007, 00:49
Salam,, Man Patch haye irani to bazi flash point, F5 IranianForce va F14 va kolle ramzha,, JAVA . Navgan , dige Actionha,, harchi ke fekresho bokoni rikhtam biroon,, vastam ma bayad ro Daste Sazandeye FFUR va sazandeye 1944 invationa boland shim ye bazie jangi tarrahi konim chon patchhaye irano iraq ra dare ,,, harki amadast vase inkar mail bezane,,, Tamame zirobandhaye baziro baladam yani rastesho begam ta 75% Scriptnevisio full hastam.,,.
:8: :27: harki amadast ya ali,.,,, inshalah ke movafaghim,, va ro daste FFUR boland mishim,,
Opartion Flashpoint 1985
Bye all

Albert_Armstrong
20-06-2007, 00:51
kasi paye baraye tarrahie bazi jangie iran va iraq to bazi flashpoint???? Mail bezane Arash_Biohazard@eml.cc

sepideh_gh
20-06-2007, 01:09
دوستان يه خبر .
بازي Arma Assualt يك كپي از همين بازي هست .
البته با گرافيك و گيم پلي بهتر ولي باز همون مشكلات Flash Point رو داره .
توصيه ميشه هيچكدوم از اين بازي ها رو نگيريد .

glc_engineer
22-12-2007, 14:59
دوستان يه خبر .

عزیز جان میشه واضح تر بگی مشکلات فلش پوینت چیه

mostafa_gm
23-12-2007, 08:05
دوستان يه خبر .
عزيز جان سليقه ايه. من كه flashpoint رو نه تنها چند بار بازي كردم بلكه بينهايت ازش لذت هم بردم. يه بازي كاملا تيمي و حرفه ايه و قابل مقايسه با Crysis يا COD نيست. جدا از اكشن صرف استراتژي هم هست.

MH313
02-05-2015, 14:06
کسی ورژن بالای این بازی روو نداره برا دانلود بزاره؟