ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ارسال اس ام اس رایگان

feri_1054
01-04-2007, 12:28
سلام

میخواستم ببینم شما سایتی رو میشناسید که مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه؟؟ یعنی بشه از طریق اون سایت اس ام اس رایگان رو طوری فرستاد که هیچ تبلیغی به اس ام اس ارسالی ، اضافه نشه. اس ام اس ها به موقع برسه و تاخیر نداشته باشه و همچنین امکان اینو داشته باشه که اس ام اسی رو تنظیم کنیم که در یک ساعت معین ارسال بشه. چون بعضی سایتها مثل Parsonline هستن که میشه اس ام اس مجانی باهاشون فرستاد ، ولی هم اسم سایتشون رو اضافه میکنن ، هم اینکه اس ام اس هاش بعضا با یه روز تاخیر میرسه.
اگه ممکنه اسم چند تا از این سایتا رو بنویسین. خیلی ممنون.

my_consort_is_my_life
01-04-2007, 12:33
سلام

میخواستم ببینم شما سایتی رو میشناسید که مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه؟؟ یعنی بشه از طریق اون سایت اس ام اس رایگان رو طوری فرستاد که هیچ تبلیغی به اس ام اس ارسالی ، اضافه نشه. اس ام اس ها به موقع برسه و تاخیر نداشته باشه و همچنین امکان اینو داشته باشه که اس ام اسی رو تنظیم کنیم که در یک ساعت معین ارسال بشه. چون بعضی سایتها مثل Parsonline هستن که میشه اس ام اس مجانی باهاشون فرستاد ، ولی هم اسم سایتشون رو اضافه میکنن ، هم اینکه اس ام اس هاش بعضا با یه روز تاخیر میرسه.
اگه ممکنه اسم چند تا از این سایتا رو بنویسین. خیلی ممنون.

به اينجا يه سري بزن دوست من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي- آرش

kiarash3500
01-04-2007, 23:52
به اينجا يه سري بزن دوست من:
موفق باشي- آرش

سلام
دوست عزیز متاسفانه این سایت هم آخر پیام ها اسم سایت خودش رو تبلیغ میکنه

+WarriorKing
02-04-2007, 12:46
به اینجا هم سر بزن: سایت خوبیه:

m1d1y
03-04-2007, 00:14
یک سوال طرز کار کردن با این سایتها چگونه است ؟؟؟
یعنی چی اس ام اس رایگان ؟ اگر من بخواهم Sms بزنم باید بیام اینترنت و از طریق اون سایت Sms بزنم ؟