ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه استفاده کامل از رم در N73

h13
01-04-2007, 00:07
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت.
من سه سوال داشتم که دوتاش به گوشیم یعنی N73 بر میگرده و دیگری ربطی به گوشی نداره اما چون نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم همینجا این کارو میکنم!
اول اینکه : من روی گوشیم برنامهHandy Taskman رو نصب کردم.
وقتی که میخوام وضعیت گوشی رو بررسی کنم برنامه هایی رو که قبلا" بسته بودم رو میبینم که هنوز باز هستند و رم رو اشغال کردند این اشکال از گوشیه یا از برنامه ؟
دوم: در همین برنامه وقتی به رم اشغال شده نگاه میکنم میبینم که از 44 مگابایت رم، فقط 15 مگابایت و حتی گاهی 9 مگابایت آن آزاده که روی سرعت تاثیر منفی هم میزاره!!! راه حلی وجود نداره که رم رو خالی تر کنم؟
و سوم اینکه : اگر کسی در Miss Call گذاشتن حرفه است راهی رو به ما بگه که بتونیم طوری Miss Call بزاریم که طرف نتونه بگیرش. و همچنین راهی رو بگه که بشه Miss Call حرفه ای ها رو بگیریم.
چون یکی از دوستان همین کارهارو دقیقا" انجام میده، بصورت حرفه ای اما به ما نمیگه خب منم گفتم اینجا مطرح کنم شاید یک حرفه ای راهی رو نشونمون بده بلکه دیگه کم نیاریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif !!!
ممنون.
موفق باشید.
یا علی.

h13
02-04-2007, 12:30
یعنی تو یه سایتی به این بزرگی کسی نیست به سوالات ما جوابی بده ؟

Kolang
02-04-2007, 16:55
: کلوپ N73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قفل شد...