PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Command & Conquer 3: Tiberium Wars

صفحه ها : [1] 2

cao-cao
31-03-2007, 20:32
سلام
می خوام یه بازی معرفی کنم که توسبک استراتژی از قدیمی ترین بازیهاست
command & conquer 3
tiberium wars
این بازی همینطوری که گفتم دامه سری های قبل هستش یه شاهکار از ea
این بازی براب دوتا سیستم عامل ساخته شده
1= سیستم عامل ایکس پی
2= سیستم عامل ویستا

· OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)

· CPU (Single Core): Intel P4 2.0 GHz or AMD Athlon 2000+ for
Windows XP / Intel P4 2.2 GHz or AMD Athlon 2200+ for Windows
Vista

· RAM: 512 MB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista

· Disk Drive: 8X or faster DVD-ROM drive

· Hard Drive: 6 GB or more of free space

· Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 4+ or ATI Radeon 8500+
for Windows XP / NVIDIA GeForce 6100+ or ATI Radeon 9500+ for
Vista (Note: ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA GeForce 4 MX
cards not supported)

· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista, Intel
P4 2.6 GHz CPU or equivalent, or multi-core CPU, required)

· Multiplayer: 2 to 8 players with optional voice support,
network or Internet connection required (Cable, DSL, or faster
connection)

Note: While you will be able to play Command & Conquer 3 Tiberium
Wars with the specifications above, play experience may improve
if you have additional RAM above the requirement. Please refer
to the section on Optimizing Graphical Performance in this ReadMe
file for more information.

خوب نظرتونو بگید
تا ادامه بدیم:10:

beni_khafan
31-03-2007, 22:05
سهراب جان ان شا الله موفق باشی

بیشتر توضیح بده در مورد بازی

:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:

Ali-Bahal
31-03-2007, 22:22
بابا چقدر توضیح دادی ما رو شرمنده کردی
بهتر بود اسم تاپیک را سیستم این بازی می زاشتی

ناراحت نشی ها شوخی کردم سعی کن بیشتر توضیح بدی چون منم می خوام این بازی را بخرم

cao-cao
01-04-2007, 00:17
سلام
خوب بذار از اول شروع کنیم بازی 2 تا دی وی دی هستش
تمام دموهای ان به صورت فیلم هستن

یعنی روی اون کلی کار شده
این بازی در قسمت مرحلهای دارای دو ریس هست
1- nod
2-gdi
قسمتهای مرحله ای بازی بسیار متنوع در نظر گرفته شده تا از زیاد بازی کردن خسته نشوید
گرافیک بسیار قوی افکتهای انفجار و تخریب عالی کنترل یونیت خوب بیلد ها و یونیت های زیبا همگی بر لذت این بازی می افزاید
در قسمت مولتی پلیر 3 تیم وجود دارند
1- nod
2-gdi
3- scrin

از gdi شروع میکنیم انسانهای خوب و مردم روی زمین به رهبری u s a هستن که مرحله اول
از بازی مرحله ای در سهر پنتا گون انجام میشود

خوب حالا اگه کسی سوالی داره بپرسه
من در خدمتم:11:

radian
01-04-2007, 01:38
آقا یه سوال تخصصی ! چرا روی ویستا نیاز بیشتری داره ؟؟؟

اگه خوب اینطوریاست ! پس پاکش کنیم Xp بریزیم !

Oracle_Eldorado
01-04-2007, 10:36
راستی دوستان مثل بازی های قدیم Multi Player داره ؟ بخوای یک به 3 بزنی ؟

J A V I D
01-04-2007, 11:00

بله داره در واقع می شه گفت کنترل این بازی ترکیبی از دو بازی ژنرال و رد آلرت دو !! دیروز بازیشو خریدم البته متاسفانه دومگ از فایل دمو مربوط به Nod ها خراب بود کپی نشد رو سیستم من!

گرافیک بسیار قوی افکتهای انفجار و تخریب عالی

اینم کاملا هستم کارت گرافیک من 256 همه چیز رو گذاشتم رو آخرین درجه ته کیفیت شد یه جورایی برق گرفتم !!!! البته بازی بکم اسلو شد !

بعد می آم توضیحات این بازی رو از هفته نامه و مجله های بازی ایرانی می ذارم بخونید حالشو ببرید بازی رو از دست ندید ! حتما بازی کنید ...

J A V I D
01-04-2007, 11:02

چون ویستا خودش به تنهایی سیستم عامل سنگینیه واسه همین برای اجرا روی ویستا به سیستم قوی تری نیاز دارید ....

MOH333EN
01-04-2007, 11:56
بچه ها اینو که میگید همان جنرال جدید هست که قرار بود بیاد یعنی جنرال 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Oracle_Eldorado
01-04-2007, 12:25

چون ویستا خودش به تنهایی سیستم عامل سنگینیه واسه همین برای اجرا روی ویستا به سیستم قوی تری نیاز دارید ....

میدونی ویندوز ویستا رو با چه سیستمی انتحان کردند ؟
CPU : 4.2 *3 ( یعنی 3 تا 4.2 !!!!!)
VGA : Geforce 8800
Ram : 8Gig
به این خاطر هستش که ویندوز ویستا نیاز بیشتری داره !

J A V I D
01-04-2007, 13:19
بچه ها اینو که میگید همان جنرال جدید هست که قرار بود بیاد یعنی جنرال 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ?؟؟

این بازی ربطی به بازی ژنرال نداره و در واقع ادامه ای بر بازی Tibrean sun که یه بازی خیلی قدیمی و از سری بازی های C&C ولی از نظر سبک مثل همون ژنرال ولی در آینده هستش ... البته به نظر من بیشتر به red alert 2 شبیه کنترلش تا ژنرال ! من هنوز نسخه تایبرین سان قدیمی رو دارم یادش بخیر ....

موفق و پیروز باشید

جاوید

cao-cao
01-04-2007, 13:26

بله
مثل بازیهای قبل 8 نفر میتونن بازی کنن
فعلا داریم رو لن کار میکنیم ببینیم میشه با دیال بازی کرد
یا ببینیم میشه یه برنامه توش بکار برد مثل هماچی

cao-cao
01-04-2007, 13:40

سلام چون خود ویستا سیستم عامل سنگینیه
بعد بخاطر دایرکت ایکس 10 که داره بازیو رون تر اجرا میکنه
به همین خاطر رم بیشتری میخواد
من خودم با یه گرافیک 7600 gt

gig ram hyper 1
دارم با اخرش بازی میکنم خیلی حال میده

نه این بازی نه جنرال و نه رد الرت فقط شبیه اوناس
ادامه بازی تایبریوم هستش
ولی به امتحان کردنش میرزه

یکی از دوستان کفته بود بازیش مشکل داشت منم زیاد از بقیه دوستام شنیدم این بازی 2تا دی وی دی هستش
اگه کسی ورژ ن کاملشو پیدا نکرد به من پی ام بده
اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم:10:

V A H I D
01-04-2007, 13:41
سلام
منکه red alert 2 رو نتونستم بریزم ولی c&c رو از اون 6 7 سال پیش بازی میکردم خیلی با حال بود

cao-cao
01-04-2007, 15:12
سلام
منکه red alert 2 رو نتونستم بریزم ولی c&c رو از اون 6 7 سال پیش بازی میکردم خیلی با حال بود

سلام
حالا اینو بگیر بازی کن ببین چقدر قشنگ
به نظر من تو بازی های استراتژی بالانس بودن خیلی مهمه
واین بازی تا اینجا بالانس هستش و اشکالی توش نیست
:31:

J A V I D
01-04-2007, 15:18
این بازی به سادگی تو یه دی وی دی هم جا می شه به ظرطی که دمو هاشو بزنن خوراک ریپ بازاس !!

cao-cao
01-04-2007, 15:29
اینم یه عکس از بازی
امیدوارم خوشتون بیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cao-cao
01-04-2007, 15:32
این بازی به سادگی تو یه دی وی دی هم جا می شه به ظرطی که دمو هاشو بزنن خوراک ریپ بازاس !!

یکی از برگ برندههای این بازی دمو های قشنگ وفیلمی اون است
فکر نکنم 2 تا دی وی دی گرفتنش برای کسی سخت باشه :10:

V A H I D
01-04-2007, 17:26
سلام
دیگه نگید دمو باید بگید فیلم چون به قول شما اگر این دموش باشه که باعث 2 dvd شدنش باشه دیگه فیلم هست

Oracle_Eldorado
01-04-2007, 17:37
این بازی ربطی به بازی ژنرال نداره و در واقع ادامه ای بر بازی Tibrean sun که یه بازی خیلی قدیمی و از سری بازی های C&C ولی از نظر سبک مثل همون ژنرال ولی در آینده هستش ... البته به نظر من بیشتر به red alert 2 شبیه کنترلش تا ژنرال ! من هنوز نسخه تایبرین سان قدیمی رو دارم یادش بخیر ....

موفق و پیروز باشید

جاوید

کسی لینک دانلود این بازی رو داره ؟ یا باید درخواست بدم .

بله
مثل بازیهای قبل 8 نفر میتونن بازی کنن
فعلا داریم رو لن کار میکنیم ببینیم میشه با دیال بازی کرد
یا ببینیم میشه یه برنامه توش بکار برد مثل هماچی

احتمالا همون سیستم رو داره دیگه .

سلام

همون بهتر که نریختی . خیلی افتضاح بود .

اینم یه عکس از بازی
امیدوارم خوشتون بیاد

مرسی جالب بود .

سلام
دیگه نگید دمو باید بگید فیلم چون به قول شما اگر این دموش باشه که باعث 2 dvd شدنش باشه دیگه فیلم هست

آره دیگه . وگرنه اگه دمو بود 1 DVD هم میشد .

cao-cao
01-04-2007, 19:14
کسی لینک دانلود این بازی رو داره ؟ یا باید درخواست بدم .

.

مرسی جالب بود .

.

خواهش میکنم قابلی نداشت

اگه کسی کمک خواست بگه
بچه ها سعی کنید یه راهی پیدا کنیم تا انلاین بازی کنیم
خیلی حال میده
باید بگم درسته که 3 تا ریس بیشتر نداره ولی هر ریس کلی کلی یونیتای جور وا جور داره
کلی تانک کلی سرباز کلی بیلدینگ
وای سرم داره گیج میره:19:

cao-cao
01-04-2007, 23:31
سلام
اینم یه عکس دیگه

امید وارم خوشتون بیاد

Oracle_Eldorado
02-04-2007, 01:06
بابا كفمون بريد ! بسه !
حالا كه اينطور شد فردا ميرم ميگيرم !

king lajan
02-04-2007, 02:29
Baba Bazi Topie Hatman Bazi Mikonam Va Hamaro Mitrekonam

cao-cao
02-04-2007, 03:15
Baba Bazi Topie Hatman Bazi Mikonam Va Hamaro Mitrekonam

احمد جون اولا فارسی تایپ کن
دوما سلام
سوما با با بذار تاپیک جون بکیره یه دو دست بازی کنیم بعد کل کل راه بنداز
ضعیف!!!!!!!!!!!!!

اینم یه عکس از دموی بازی

:10:

cao-cao
02-04-2007, 19:37
سلام
بابا یکی یه چیزی بکه اینجوری که تاپیک
میخوابه
اینم دوتا عکس از انفجار و دود بعد از انفجار و گرمای حاصل ازون

:46:

:18:

Oracle_Eldorado
03-04-2007, 10:23
سلام
بابا یکی یه چیزی بکه اینجوری که تاپیک
میخوابه
اینم دوتا عکس از انفجار و دود بعد از انفجار و گرمای حاصل ازون

خوب عزیز من بزار اول ما این بازی رو بگیریم بعد بازی میکنیم . بعد راجع بهش حرف میزنیم .

P-R-I-N-C-E
03-04-2007, 11:50
سلام
هر وقت شد که با dial-up بازی کنی به منم بگو سهراب ok
D:

nezamdoobarareh
03-04-2007, 15:13
سلام
D:

دوستان فکر نکنم این بازی رو بشه به صورت آنلاین با سرعت دایال آپ بازی کرد.
تویه خود مشخصات گفته که برای آنلاین باید از DSL و لن استفاده کرد نه از دایال آپ.

در مورد بازی هم توضیح بدم که این بازی ادامه بازی تابریان سان هستش که فکر کنم قبل یا بعد از بازی RedAlert توسط شرکت EA روانه بازار شد. البته اون موقع همه کاره بازی ها Westwood بود و فقط EA بازی رو میفرستاد بیرون ولی تویه این دو بازی آخری یعنی دو نسخه Generals این گروه Westwood کلا به شرکت EA پیوستن و اون شرکت قبلی منحل شد.
تا اونجا که خبر دارم خیلی از بازی های استراتژی شرکت EA رو همین تیم ساختن که خداییش هم تا حالا موفق بودن. ولی الان این تیم از Ea جدا شده.

حالا در مورد داستان بازی بگم.
تا اونجایی که من یادمه داستان اینجوریه که در سال 2047 یه شهاب سنگ با زمین برخورد میکنه تویه این شهاب سنگ یک سری کریستالهای سبز رنگی هست که هم خوبن و هم بد. این کریستالها بر اثر انفجار شهاب سن روی خیلی از منطقه های زمین پراکنده میشن و به خاطر ساختارشون باعث از بین رفتن محیط زیست میشن.
برای همین انسانها برای ادامه حیاط بر روی زمین دچار مشکل میشن. زمین به سه بخش رنگی قرمز،زرد و سبز تقسیم بندی میشه.
قرمز : در این مناطق به هیچ وجه جایی برای زندگی وجود داره و سرتاسر بوسیله کریستالها ( اسمشون تیبریوم هستش ) از بین رفته.
زرد : این مناطق هنوز کاملا به کریستال های تیبریوم آلوده نشدن، ولی نمیشه رویه اونها زندگی کرد.
سبز : این مناطق کاملا تمیز هستن و آخرین بازماندگان انسانها در این مناطق زندگی میکنند.

در ضمن توضیح بدم که این کریستالها در هر گونه وضعیتی میتونند که خودشون رو تکثیر کنند حتی اگر به یک موجود زنده هم برخورد کنند پس از چند روز اون فرد بدنش کاملا تبدیل به کریتال تیبریوم میشه و کشته میشه و بعدش بدنش کم کم تجزیه میشه و فقط کریستال تیبریم باقی میمونه.

البته این کریستالهای تیبریوم همون طور که گفتم مزیت هایی هم دارند. این کریستالها دارای قدرت محصور فوق العاده ای هستند که در دوران بی نفتی این زمان ( 2047 ) جایگزین بسیار خوبی برای نفت و دیگر سوختهای فسیلی هستش.
برای همین انسانها شروع به استفاده از این کریستال شدند.
برای نجات مردم هم گروهی به نام اتحاد کشورها ... ( بقیش یادم رفته ) که تویه بازی با اسم مخفف GDI میشناسینشون درست شده. این گروه تمام قدرت رو در دست داره و از این کریستال هم برای راه انداختن دستگاهاش استفاده میکنه.
در همین موقع هاست که یک گروه شورشی به رهبری کین( Kane ) به شورش بلند میشه. این گروه معتقده که گروه اتحاد کشورها به مردم ظلم میکنند و باعث میشن که مردم همیشه به اونها وابسته باشن و باعث کشته شدن مردم میشن. برای همین این گروه اومده تا به کمک مردم بشتابه و قدرت رو از دست گروه اتخاد کشورها در بیاره. در ضمن اسم مخخف این گروه هم NOD هستش.

این عکس کین هستش.

کین وقتتی که میخواد شورش کنه یک سخنرانی رو تویه شبکه های تلویزیونی انجام میده که الان متنش رو یادم نیست ولی همین سخنرانی باعث میشه که کلی نیرو کسب کنه و حتی باعث شده که از بین بازی کننده ها هم کلی طرفدار پیدا کنه که یکیش خودمم. :11:

خوب در بازی نسخه قبلی یعنی تابریان سان در آخر بازی کین با انفجار ساختمونی که توش بوده کشته میشه و کلی هوادار رو عذا دار خودش میکنه.
ولی حالا چیزی که نامشخصه اینه که تویه این نسخه دوباره کین برگشته و معلوم نیست چطوری زنده شده ولی همه یا خداقل اونایی که طرفدار کین بودند میدونند چرا Ea این کار رو کرده.
در واقع طرفدارهای بازی و مخصوصا طرفدارهای کین درخواستهای زیادی از EA برای ادامه این بازی کردند و حتی خیلی ها دلشون میخواست که کین دوباره برگرده که خدا رو شکر برگشت.:27: :10:

در مورد داستان این نسخه از بازی بگم که این طور که من خوندم و دیدم ماجرا جنگ بین دو گروه GDI و NOD نیست و ماجرا مربوط به گروه سومی هستش که از یک کهکشان دیگه اومدند و قصدشون استفاده از منبع وسیع انرژی کریستالهای تیبریوم هستش.:21:
در این نسخه وظیفه هر دو گوره GDI و NOD مبارزه با این گروه بیگانه و متجاوز هشتش.
بیشتر این دیگه از داستان بازی خبر ندارم و باید صبر کنم تا که بازیش به شهرستانمون بیاد. :41:

در مورد گرافیک بازی هم بگم که حرف نداره و در عین تعجبی که این همه گرافیکش خفنه ولی با دستگاههای متوسط هم خیلی راحت و خفن اجرا میشه. ( این رو یه جایی خوندم )

در مورد مراحل بگم که در نسخه قبلی بازی یعنی تیبریون سان که مراحل خیلی خیلی متنوع بودند تا حدی که آدم اصلا خسته نمیشد. مثلا در عین حالی که بازی یک استراتژیک بساز و بجنگ بودش در بعضی مراحل باید مثل بازی کماندوز با دو کماندو ( کماندو بالاترین درجه یک سرباز در بازی بود که خیلی کارها میشد باهاش انجام داد ) یک مرحله رو به صورت مخفیانه رد میکردید.
خیلی دلم میخواد که تویه این نسخه هم اون دو کماندو بازی قبلی رو ببینم.:19:

در بازی از نظر تنوع کارخونه ها اصلا نگران نباشید چون که کلی کارخونه جور واجور میتونید بسازید که اصلا زشون خسته نمیشید.

خوب فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام توضیحی درموردش بدم. انشالله بازی رو که خریدم و بازی کردم میام و براتون میگم که بازی چه جوریه.

nezamdoobarareh
03-04-2007, 15:17
سلام
D:

دوستان فکر نکنم این بازی رو بشه به صورت آنلاین با سرعت دایال آپ بازی کرد.
تویه خود مشخصات گفته که برای آنلاین باید از DSL و لن استفاده کرد نه از دایال آپ.

در مورد بازی هم توضیح بدم که این بازی ادامه بازی تابریان سان هستش که فکر کنم قبل یا بعد از بازی RedAlert توسط شرکت EA روانه بازار شد. البته اون موقع همه کاره بازی ها Westwood بود و فقط EA بازی رو میفرستاد بیرون ولی تویه این دو بازی آخری یعنی دو نسخه Generals این گروه Westwood کلا به شرکت EA پیوستن و اون شرکت قبلی منحل شد.
تا اونجا که خبر دارم خیلی از بازی های استراتژی شرکت EA رو همین تیم ساختن که خداییش هم تا حالا موفق بودن. ولی الان این تیم از Ea جدا شده.

حالا در مورد داستان بازی بگم.
تا اونجایی که من یادمه داستان اینجوریه که در سال 20xx یه شهاب سنگ با زمین برخورد میکنه تویه این شهاب سنگ یک سری کریستالهای سبز رنگی هست که هم خوبن و هم بد. این کریستالها بر اثر انفجار شهاب سن روی خیلی از منطقه های زمین پراکنده میشن و به خاطر ساختارشون باعث از بین رفتن محیط زیست میشن.
برای همین انسانها برای ادامه حیاط بر روی زمین دچار مشکل میشن. زمین به سه بخش رنگی قرمز،زرد و سبز تقسیم بندی میشه.
قرمز : در این مناطق به هیچ وجه جایی برای زندگی وجود داره و سرتاسر بوسیله کریستالها ( اسمشون تیبریوم هستش ) از بین رفته.
زرد : این مناطق هنوز کاملا به کریستال های تیبریوم آلوده نشدن، ولی نمیشه رویه اونها زندگی کرد.
سبز : این مناطق کاملا تمیز هستن و آخرین بازماندگان انسانها در این مناطق زندگی میکنند.

در ضمن توضیح بدم که این کریستالها در هر گونه وضعیتی میتونند که خودشون رو تکثیر کنند حتی اگر به یک موجود زنده هم برخورد کنند پس از چند روز اون فرد بدنش کاملا تبدیل به کریتال تیبریوم میشه و کشته میشه و بعدش بدنش کم کم تجزیه میشه و فقط کریستال تیبریم باقی میمونه.

البته این کریستالهای تیبریوم همون طور که گفتم مزیت هایی هم دارند. این کریستالها دارای قدرت محصور فوق العاده ای هستند که در دوران بی نفتی این زمان ( 2047 ) جایگزین بسیار خوبی برای نفت و دیگر سوختهای فسیلی هستش.
برای همین انسانها شروع به استفاده از این کریستال شدند.
برای نجات مردم هم گروهی به نام اتحاد کشورها ... ( بقیش یادم رفته ) که تویه بازی با اسم مخفف GDI میشناسینشون درست شده. این گروه تمام قدرت رو در دست داره و از این کریستال هم برای راه انداختن دستگاهاش استفاده میکنه.
در همین موقع هاست که یک گروه شورشی به رهبری کین( Kane ) به شورش بلند میشه. این گروه معتقده که گروه اتحاد کشورها به مردم ظلم میکنند و باعث میشن که مردم همیشه به اونها وابسته باشن و باعث کشته شدن مردم میشن. برای همین این گروه اومده تا به کمک مردم بشتابه و قدرت رو از دست گروه اتخاد کشورها در بیاره. در ضمن اسم مخخف این گروه هم NOD هستش.

این عکس کین هستش.

کین وقتتی که میخواد شورش کنه یک سخنرانی رو تویه شبکه های تلویزیونی انجام میده که الان متنش رو یادم نیست ولی همین سخنرانی باعث میشه که کلی نیرو کسب کنه و حتی باعث شده که از بین بازی کننده ها هم کلی طرفدار پیدا کنه که یکیش خودمم. :11:

خوب در بازی نسخه قبلی یعنی تابریان سان در آخر بازی کین با انفجار ساختمونی که توش بوده کشته میشه و کلی هوادار رو عذا دار خودش میکنه.
ولی حالا چیزی که نامشخصه اینه که تویه این نسخه دوباره کین برگشته و معلوم نیست چطوری زنده شده ولی همه یا خداقل اونایی که طرفدار کین بودند میدونند چرا Ea این کار رو کرده.
در واقع طرفدارهای بازی و مخصوصا طرفدارهای کین درخواستهای زیادی از EA برای ادامه این بازی کردند و حتی خیلی ها دلشون میخواست که کین دوباره برگرده که خدا رو شکر برگشت.:27: :10:

در مورد داستان این نسخه از بازی بگم که این طور که من خوندم و دیدم ماجرا جنگ بین دو گروه GDI و NOD نیست و ماجرا در سال 2047 هستش که گروه سومی از یک کهکشان دیگه اومدند و قصدشون استفاده از منبع وسیع انرژی کریستالهای تیبریوم هستش.:21:
در این نسخه وظیفه هر دو گوره GDI و NOD مبارزه با این گروه بیگانه و متجاوز هشتش.
بیشتر این دیگه از داستان بازی خبر ندارم و باید صبر کنم تا که بازیش به شهرستانمون بیاد. :41:

در مورد گرافیک بازی هم بگم که حرف نداره و در عین تعجبی که این همه گرافیکش خفنه ولی با دستگاههای متوسط هم خیلی راحت و خفن اجرا میشه. ( این رو یه جایی خوندم )

در مورد مراحل بگم که در نسخه قبلی بازی یعنی تیبریون سان که مراحل خیلی خیلی متنوع بودند تا حدی که آدم اصلا خسته نمیشد. مثلا در عین حالی که بازی یک استراتژیک بساز و بجنگ بودش در بعضی مراحل باید مثل بازی کماندوز با دو کماندو ( کماندو بالاترین درجه یک سرباز در بازی بود که خیلی کارها میشد باهاش انجام داد ) یک مرحله رو به صورت مخفیانه رد میکردید.
خیلی دلم میخواد که تویه این نسخه هم اون دو کماندو بازی قبلی رو ببینم.:19:

در بازی از نظر تنوع کارخونه ها اصلا نگران نباشید چون که کلی کارخونه جور واجور میتونید بسازید که اصلا زشون خسته نمیشید.

خوب فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام توضیحی درموردش بدم. انشالله بازی رو که خریدم و بازی کردم میام و براتون میگم که بازی چه جوریه.

cao-cao
03-04-2007, 17:35
سلام دوست من
توضیحات عالی بود ولی اگه اجازه بدی چند نکته بگم
1- تایبیریوم خیلی قدیمیتر ار رد الرت و جنرال هستش
2-وستوودو ea خرید و الانم یکی از زیر مجموعه های ea هستش ودر مورد جنرال باید بگم خبر دقیقی در دست نیست و خود ea هم خبری منتشر نمی کنه ولی طبق اخبار غیر رسمی 90% بازی ساخته شده ولی ساختن ادامه ان به زمانی دیگر موکول شده
3- کاین نمرد بلکه از اون انفجار به صورت معجزه اسایی کرنوسفر شد
4 - جنگ تا اینجایی که من بازی کردم :10: بین جی دی ای و ناد هستش و هنوز تو مرحله ها خبری از فضایی ها نیست (البته بیشتر 4 تا 5 مرحله هنوز بازی نکردم)

Maste^Bazy
03-04-2007, 19:56
اقا اصلا اين بازي singlle player حال نميده فقط و فقط آنلاينش

cao cao معلومه كه cc باز شدي lol

اقا اينو با 56k ميشه به راحتي 1 به 1 بازي كرد ولي براي 2 به 2 نياز به ADSL هست

اموزش اينو به زودي ميزارم

cao-cao
03-04-2007, 20:45
اقا اصلا اين بازي singlle player حال نميده فقط و فقط آنلاينش

cao cao معلومه كه cc باز شدي lol

اقا اينو با 56k ميشه به راحتي 1 به 1 بازي كرد ولي براي 2 به 2 نياز به ADSL هست

اموزش اينو به زودي ميزارم

سلام عزیزم
من c&c بودم
باور نداری هر سوالی دوست داری بپرس
از رد الرت 1و 2و
یوری
تایبریوم سان
جنرال 1و2
خوشحالم کردی
دوست دارم یه دست باهات بازی کنم
یه pm
بده

cao-cao
03-04-2007, 22:39
سلام
اينجا ميخوهم بيلداي بازي معرفي کنم
ترتيب بيلدا از چپ به راس ميباشد
gdi
name mony($) time(s) power
power plant :20: 800 :41: 8 - برق
refinery 2000 :20: 20 :41: 6 پول
barracks 500 :20: 5 :41: 5 سرباز سازي
war factory 2000 :20: 20 :41: 7 تانک سازي
coommand post 1500 :20: 15 :41: 9 رادار
air field 1000 :20: 10 :41: 8 فرودگاه
armory 1000 :20: 10 :41: 7 براي اپ گريد
tech center 4000 :20: 40 :41: 12 تکنولوژي
space comand uplink 3000 :20: :20: 30 :41: 15
crane 1500 :20: 15 :41: 10 مشابه کار خانه مادر
:20:

دفايي ها
watch tower 600 :20: 6 :41: 5 براي زدن اهداف زميني
guardian canon 1200 :20: 12 :41: 8 توپ براي اهداف زميني
aa battery 800 :20: 8 :41: 5 براي زدن اهداف هوايي
cilo 500 :20: 5 - براي انبار پول
sonic emitter 2000 :20: 20 :41: 15 ديدن يونيتهاي غيب
ion cannon control center 5000 :20: 50 :41: 20 ليزر براي زدن اهداف دور

سربازها

rifleman sguad 300 :20: 3 سرباز معمولي زميني زن ضد سرباز
missile squad 400 :20: 4 ارپيجي زن هوايي زميني ضد تانک
engineer 500 :20: 5 مهندس براي تامير يا کپچر کردن بيس حريف
grenadier 800 :20: 8 نارنجک انداز ضد تمامي يونيتها و بيلد ها
sniper team 1000 :20: 10 ضد سرباز
commando 2000 :20: 20 نيروي ويژه که فقط يه دونه زندشو ميشه داشت
zonetrooper 1300 :20: 13 سرباز با اسلحه ليزري ضد کل يونيتها و بيلد ها

تانک ها
pit bull 700 :20: 7 تانک دور زن
predator tank 1100 :20: 11 تانک نرمال
apc 700 :20: 7 نفر بر زد سرباز و هوا
harvester 1000 :20: 10 ماشين جمع کننده پول
mcv 2500 :20: 25 کار خانه مادر که بايد مستقر شود
rig 2000 :20: 20 دفايي متحرک که براي انجام عمليات بايد روي زمين مستقر شود اين ماشين اي قابليت رو داره که تا محدوده ي معين تانکها را تعمير کند
mammoth tank 2500 :20: 25 قوي ترين تانک بازي ضد هوا و ضد تانک

هواپيماها

orca 1100 :20: 11 هواپيما که توليد ان به تعداد باند ربطي ندارد با قابليت ايستادن در هوا
firhawk 1500 :20: 15 هواپيماي بمب افکن که در هر باند4عدد جا مي شود

nezamdoobarareh
04-04-2007, 01:35
سلام دوست من

توضیحات عالی بود ولی اگه اجازه بدی چند نکته بگم
1- تایبیریوم خیلی قدیمیتر ار رد الرت و جنرال هستش
2-وستوودو ea خرید و الانم یکی از زیر مجموعه های ea هستش ودر مورد جنرال باید بگم خبر دقیقی در دست نیست و خود ea هم خبری منتشر نمی کنه ولی طبق اخبار غیر رسمی 90% بازی ساخته شده ولی ساختن ادامه ان به زمانی دیگر موکول شده
3- کاین نمرد بلکه از اون انفجار به صورت معجزه اسایی کرنوسفر شد
4 - جنگ تا اینجایی که من بازی کردم بین جی دی ای و ناد هستش و هنوز تو مرحله ها خبری از فضایی ها نیست (البته بیشتر 4 تا 5 مرحله هنوز بازی نکردم)

خواهش میکنم.
1 - آره قدیمی تره، الان که نگاه کردم فهمیدم.
2 - در مورد Westwood بگم که این تیم پس از منتقل شدن به Ea دیگه با این اسم کار نکردند و فقط اسموشن رو تویه فایل های Readme بازی میتونید پیدا کنید. الان هم از شرکت Ea جدا شدند و یک شکرت دیگه برای خودشون درست کردند تا اونجایی که من خبر دارم. در مورد ادامه ژنرالها هم تازه از شما شندیم. خداییش من جایی نشنیده بودم ولی خوشحالم کردی.
3 - تویه بازی تابریان سان میمیره ولی تویه این نسخه برای این که برش گردوندن فتن که زنده مونده. ( همش فیلم هندیه، شاید دست اندر کاراش هندی بودن ؟ )
4 - والله من خوندم و با دیدن عکسهایی از گروهشون این حرف رو زدم وگرنه خودم تا فردا بعد از ظهر موفق به بازی کردن این بازی نمیشم.

به خاطر بیلدهای بازی هم دستت درد نکنه.
راستی یه نکته رو فهمیدی ؟ تمام قیمتها با نسخه اول بازی یکیه.
فکر نکنم حتی یکیش هم تغییری کرده باشه.
از تویه ساختمونها که چیزی فکر نکنم اظافه شده باشه ولی به یونیتها سرباز و تانک جدیدی اظافه شده.

danijon_2006
04-04-2007, 15:26
بچه ها سلام کسی کرک این بازیر و نداره

nezamdoobarareh
05-04-2007, 01:43
کرک بازی تویه خود CD یا DVD بازی هستش یه پوشه به اسم RetailExe هستش که یه فایل 8 مگابایتی توشه.
این کرک بازیشه.

J A V I D
05-04-2007, 01:51
من تا حالا دو بار تو این بازی سیستمم هنگ کرده در صورتی که قبلا اصلا سابقه نداشته سیستم من تو بازی هنگ کنه . برای شما هم چنین مشکلی تا حالا پیش اومده تو این بازی فکر کنم کرکش ایراد داره ...

nezamdoobarareh
05-04-2007, 02:20
من با CPU:2600+ AthlonXp AMD و رم 512 و کارت گرافیک Geforce 5500XFX بازیش کردم و اصلا هم هنگ نکرد.
البته با پایین ترین گرافیک بازیش کردم ولی خیلی خیلی روون بود بازی.

راستی در مورد بازی یه چند نکته رو فهمیدم که گفتم اینجا هم بگم.

بازی دارای گرافیک خیلی خیلی عالی هستش، حتی با سیستم من که از متسوط پایین تره ولی گرافیک خوبی داشته و خیلی هم راحت اجرا شده.
انفجارها خیلی باحالند و چیز دیگه ای که خیلی ازش خوشم اومد و خود سازندگان بازی هم گفته بودند این بود که ساختمونها خیلی خیلی طبیعی منهدم میشن.
سازندگان این ادعا رو داشتند که ساختمونها هر بار که نابود بشن به صورت جدیدی نابود میشن و از بین میرند.
در مورد یونیتها هم بگم که از تنوع خیلی زیادی برخوردار هستند و خسته کننده نیستند.
دموهای بین بازی هم که در واقع فیلم هستند هم از کیفیت بالایی برخوردار هستند و همین طور داستان بازی که خیلی خفنه. ( گر چه به زور انگلیسیش رو میفهمیم )

یه اشتباهی هم تویه توضیحات قبلیم داشتم که تصحیحشون میکنم.
گفته بودم که زمین به سه قسمت رنگی قرمز، زرد و سبز تقسیم شده ولی حالا که بازی رو گرفتم فهمیدم که بازی به سه منطقه رنگی قرمز، زرد و آبی تقسیم شده.
در منطقه قرمز که جایی برای زندگی وجود نداره .
در منطقه زرد رنگ هم جنگ بین دو گروه GDI و NOD برقراره که تقریبا میشه گفت این مناطق تحت کنترل گروه NOD هستند و در مناطق آبی رنگ انسانها زندگی میکنند و این مناطق کامل در اختیار GDI هستند.

Maste^Bazy
05-04-2007, 02:21
من تا حالا دو بار تو این بازی سیستمم هنگ کرده در صورتی که قبلا اصلا سابقه نداشته سیستم من تو بازی هنگ کنه . برای شما هم چنین مشکلی تا حالا پیش اومده تو این بازی فکر کنم کرکش ایراد داره ...

سلام

بايد بگم كرك اصلا ايرادي نداره يا سيستمت ويروسي هست يا سيستمت اين بازي را نميكشه :19:

يا بايد سيستمه بازي را low كني :5:

اخريش كه اگر از xp استفاده نميكني يه windows xp نصب كن شايد مشكلت حل بشه:21:

bye :40: :10: :10:

Captain_Nemo
05-04-2007, 09:56
كدوم شركت Dvd هاي اين بازي رو منتشر كرده؟
لطفاً راهنمايي كنيد.

H @ M I D
05-04-2007, 10:53
سلام اقا این بازی با این سیستم اجا میشه ؟
رم :512
گرافیک :geforce fx 5200

Oracle_Eldorado
05-04-2007, 12:59
سلام اقا این بازی با این سیستم اجا میشه ؟
گرافیک :geforce fx 5200

اولا اينجا :
دوما گرافيك كم مياره . CPU هم بگو .

لطفاً راهنمايي كنيد.
مدرن و امپرور منتشر كردند .

cao-cao
05-04-2007, 22:44
لطفاً راهنمايي كنيد.
من از west game گرفتم
من روی صفحه اول سیستم مورد نیازو نوشتم
اقا اون لینکی که دادی از روی صفحه من کپی شده بود کار قشنگی نبود کاش حداقل منبعشو میگفت

cao-cao
05-04-2007, 23:23
nod
name mony($) time(s) power
power plant :20: 500 :20: 5 - برق
refinery :20: 2000 :20: 20 :20: 6 پول
hand of nod :20: 500 :20: 5 :20: 5 سرباز سازي
war factory :20: 2000 :20: 20 :20: 5 تانک سازي
operation center :20: 1500 :20: 15 :20: 10 رادار
air tower :20: 1000 :20: 10 :20: 5 فرودگاه
secreetshrine :20: 1500 :20: 15 :20: 8 براي اپ گريد
tech lapb :20: 4000 :20: 40 :20: 15 تکنولوژي
tiberium chemical plant :20: 3000 :20: 30 :20: 15
crane :20: 1500 :20: 15 :20: 10 مشابه کار خانه مادر

تانک سازي

atack bike :20: 600 :20: 6
raider buggy:20: 400 :20: 4
scorpion tank :20: 800 :20: 8
harvester :20: 1000 :20: 10
mcv :20: 2500 :20: 25
flam tank :20: 1000 :20: 10
stelath tank :20: 1000 :20: 10
beam cannon :20: 1000 :20: 10
avatr war mech :20: 3000 :20: 30

سرباز سازي
militant squad :20: 200 :20: 2
militant rockt squad :20: 400 :20: 4
sabotour :20: 500 :20: 5
fanatics :20: 800 :20: 8
blak hand :20: 900 :20: 9
shadow team :20: 800 :20: 8
commando :20: 2000 :20: 20

دفايي
shedder turrent :20: 600 :20::20: 6 :20: 6
laser turrrent :20: 1200 :20: 12 :20: 10
sam turrent :20: 800 :20: 8 :20: 6
tiberium silo :20: 500 :20: 5:20::20:
disraption tower :20: 1000 :20: 10 :20: 10
ebelisk ofliight :20: 1800 :20: 18 :20: 15
temoleofnod 5000 :20: 50 :20: 20
emissary :20: 1500 :20: 15

هواپيما

venon :20: 700 :20: 7
vertigo bomber :20: 1800 :20: 18

Moh3en_DDD
06-04-2007, 01:02
یه سوال فنی !

فایل هایی که نصب می کنه همون با فرمت Big هست دیگه ؟ ( اینشالا که همونه ؟)

nezamdoobarareh
06-04-2007, 01:12
cao cao جان دستت درد نکنه.

الان داشتم تویه سایت تخصصی بازی تاب میخوردم.
این طور که خود سایت گفته بود این بازی از چند سایت معتبر بازی نمره عالی گرفته از جمله GameSpot و IGN که بهش نمره عالی دادند.

در ضمن بازی تویه همین چند وقته چند بار آپدیت شده که آخرین آپدیت اون آپدیت 1.04 هستش که باید به صورت آنلاین در خود بازی آپدیت بشه ولی الان رویه خود سایت آپدیت 1.03 برای دانلود قرار گرفته که من پیشنهاد میکنم این آپدیتها رو دانلود و نصب کنید آخه باگهای بازی رو برطرف میکنه.

این لیست تغییراتی و باگهایی است که با نصب آپدیت انجام میشن.

Version 1.03 Patch Notes - March 30, 2007

=========================================

BUG FIXES

--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.

--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players. =========================================

Version 1.02 Patch Notes - March 29, 2007

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars addresses two issues:

BUG FIXED

--Fixed an error that caused the list of available matches in the Custom Match Lobby to constantly refresh to the top of the list.

OTHER CHANGES

--Improved the patching process to ensure all players are prompted to receive the latest version of the game when attempting to play online or using the "Check for Updates" feature in the Command & Conquer 3 Tiberium Wars Control Center utility.

Version 1.01 Patch Notes - March 27, 2007

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars fixes several bugs and exploits:

EXPLOITS

--Scrin Mastermind's Teleport Units ability maximum range reduced.

--GDI Engineers, Nod Saboteurs, and Scrin Assimilators can no longer capture structures when under the effects of the Scrin's Phase Field support power.

OPTIMIZATIONS

--Improved video playback on low-end system configurations.

BALANCE CHANGES

--Scrin Storm Column cost / build time increased to 3,000 credits / 30 seconds.

--Scrin Buzzer health reduced to 75 and weapon damage type changed to SNIPER.

BUG FIXES

--Fixed an error that would occasionally result in a crash in Nod vs. Nod matches on the multiplayer map Deadly Sertao.

--Fixed issues with automated map transfer feature in multiplayer.

--Fixed an error that would sometimes cause a Commentator's telestrator drawings to not erase as intended while viewing BattleCast replays.

--Fixed issues with replay file playback.

--Fixed placeholder text and chat log errors with the Comrade in-game chat window.

OTHER CHANGES

--Fixed an error in README.txt file regarding location of saved game files in Windows Vista; added references to EA Link version of the game; added disclosure about in-game advertising
(Note: the EA Link version of the game ships with this updated ReadMe file).

--References to Nod's "Avatar Warmech" unit have been changed to "Avatar".

این آپدیت با حجم 31mb رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch103_english.exe

در ضمن این آپدیت رو میتونید با نرم افزارهای دانلود هم دانلود کرده و از مزیت Resume اون بهره ببرید.

راستی یک سوال هم از کسانی که بازی رو نصب کردند داشتم.
معمولا سری بازیهای استراتژی Ea همراه خودشون یک برنامه مخصوص ساخت مپ وجود داره. که تویه بازیهای قبلی مثل Generelas و Lord of the Ring وجود داشته.
اما تویه این نسخه ای که من خریدم و نصب کردم این برنامه وجود نداره. آیا تویه مال شما هم این برنامه وجود نداره ؟؟
اگر کسی اون رو داره، حجمش چه اندازست؟ آیا میتونه آپلودش کنه یا نه ؟
در ضمن بازی من آخر اسمش نوشته نسخه کین که نفهمیدم منظورش چیه !!

این هم عکسی از برنامه ای که منظورمه.

nezamdoobarareh
06-04-2007, 01:28
یه سوال فنی !

فایل هایی که نصب می کنه همون با فرمت Big هست دیگه ؟ ( اینشالا که همونه ؟)

از Big بودن که خودشه ولی دیگه از فرمت W3d برای یونیتها و ساختمونها استفاده نمیکنه.
به خاطر این که موتور گرافیکی رو ارتقا دادن و نیاز به یک فرمت بهتر داشتن از یک سری فرمت جدیدی استفاده کردند که من نمیدونم چیه.
خودشون هم گفتند که فعلا حتی SDK بازی رو هم آماده نکردند و در آینده هم SDK بازی رو مینویسند و هم این که برنامه های مورد نیاز برای استفاده از فرمتهای جدید رو میدن.:5:
الان هم در مورد برنامه WorldBuldier که تویه سایتشون گشتم گفته بودند که تا آپریل این برنامه رو نمیدن و تا آپریل که بازی به طور کامل پخش بشه این برنامه رو خودشون برای دانلود میذارن. ( مگه ما الن تویه آپریل نیستیم ؟؟ پس چرا ندادن ؟:19: )

در مورد SDK این بازی گفته بودند که کلا با SDK های سری بازیهای قبلی فرق میکنه و باید دوباره نوشته بشه. :41:

cao-cao
06-04-2007, 02:07
سلام اقاجون دمت گرم
خیلی با حالی
اقا بالاخره تو مرحله 4 فضاییها به زمین حمله میکنن و این وظیفه gdi هس ت که از زمین دفاع:46: کنه

iranwebshop
06-04-2007, 23:35
من فردا می خرم و نصبش می کنم مرسی

cao-cao
07-04-2007, 00:03
من فردا می خرم و نصبش می کنم مرسی

خوش اومدی سوالی داشتی بپرس:10:

Maste^Bazy
08-04-2007, 02:19
فكر كنم general از اين بازي بهتر بود

bayern
08-04-2007, 10:25
سلام
اگر ممکنه کرک سالمه این بازی رو برای من بزارید...
از کمکتون ممنون میشم

danijon_2006
08-04-2007, 11:17
من تازه اولشم ولی خداییش بازی خیلی عالی طراحی شده

iranwebshop
08-04-2007, 12:53
خوش اومدی سوالی داشتی بپرس:10:

مرسی دوست عزیر من جنرال زیرو رو خیلی دوست دارم

این بازی رو هم نصب کردم بازی خیلی قشنگی هست اما به نظر من برای نتورک در جنرال امکانات و راحتی بیشتری برای بازی هست

در کل این بازی هم برای استراتجیک بازها خیلی بازی باحالیه

Maste^Bazy
08-04-2007, 23:21
من 100 هزار تومان دادم ارجينالشو خريدم خداييش خيلي حال ميده وقتي online بازي ميكنم

اگه تو ليگش اول بشم مشهور ميشم اخه تو انلاينش ليگ هست

nezamdoobarareh
09-04-2007, 00:26
من 100 هزار تومان دادم ارجينالشو خريدم خداييش خيلي حال ميده وقتي online بازي ميكنم

اگه تو ليگش اول بشم مشهور ميشم اخه تو انلاينش ليگ هست

:18: :18: :18:
100 هزارتومان ؟؟؟

تویه سایت آمازون که 57$ بود.
شما از این سایت ایرانیه گرفتین ؟ که از سایت آمازون خرید میکنه و هزینه خرید و ارسالش رو میگیره ؟؟ :13:

در کل خوشا به حالتون. ما که نه پولش رو داریم و نه سرعت اینترنت برای آنلاین بازی کردنش رو.:19:

اگر توسنتی رنکینگت رو بذار اینجا و همین طور یه اسکرین شات از قسمت آنلاینش. :40:

Maste^Bazy
09-04-2007, 01:29
100 هزارتومان ؟؟؟

تویه سایت آمازون که 57$ بود.
شما از این سایت ایرانیه گرفتین ؟ که از سایت آمازون خرید میکنه و هزینه خرید و ارسالش رو میگیره ؟؟ :13:

در کل خوشا به حالتون. ما که نه پولش رو داریم و نه سرعت اینترنت برای آنلاین بازی کردنش رو.:19:

اگر توسنتی رنکینگت رو بذار اینجا و همین طور یه اسکرین شات از قسمت آنلاینش. :40:

باشه حتما

اگه اول شدم چه حالي ميده:8:

M.C.
09-04-2007, 03:20
واقعا قشنگ ساخته شده
گرافیک چشم نواز ....

cao-cao
09-04-2007, 13:58
این مطلب تاریخ چه ea هست
قحدودا 8 سال پیش بازی Red Alert با ورود به دنیای بازی کامپیوتر توانست طرفداران بسیار زیادی را به سمت خود و سری بازیهای زیبای استراتژیک جذب کندو طی 2 سال متمادی به عنوان پرفروشترین بازی در به خود اختصاص دهدپس از این شرکت وست وود ویرایش دوم این بازی را نیز عرضه نمود که بصورت بسته مکمل عرضه شد.شرکت Ea با همکاری وست وود برای اولین بار سری بازی های جنرال را عرضه نمود که بدین ترتیب میلیون ها نفر را جذب این بازی نمود.این بازی توانسته امتیاز عالی 9 را را از معتبرترین سایت بازی گیم اسپات دریافت کند که افتخاری بسیار بزرگ است.
کسانی که دستی بر کامپیوتر و بازی دارند نام سبک استراتژی را حتما شنیده اند. نام استراتژی ناخودآگاه شما را به سوی دنیای بیلیزارد Warcraft – Starcraft و دنیای EA C&C سوق می دهد، که به تازگی ردپایی از بازی های درخور توجه دیگری دیده می شود. این دو استودیو با بازی های استراتژی خود دید بازی باز ها را تغییر داده و دیگر آن سبک و سیاق بساز، لشکر کشی کن، بکش و پیروز شود به معنای واقعی وجود ندارد. بلکه امروزه معنای واقعی استراتژی و روش پیروز شدن با نیروی کم، اهمیت و جلوه پیدا می کند. هنوزم مسابقات Warcraft، Starcraft و C&C در بیشتر کشورها برگزار می شود که این تنها به دلیل سبک خاص این بازی ها و ایده های جدید و نوعی است که به دنیای بازی باز ها هدیه داده است.
کسانی که دستی بر کامپیوتر و بازی دارند نام سبک استراتژی را حتما شنیده اند. نام استراتژی ناخودآگاه شما را به سوی دنیای بیلیزارد ( Warcraft – Starcraft) و دنیای EA ( C&C) سوق می دهد، که به تازگی ردپایی از بازی های درخور توجه دیگری دیده می شود. این دو استودیو با بازی های استراتژی خود دید بازی باز ها را تغییر داده و دیگر آن سبک و سیاق بساز، لشکر کشی کن، بکش و پیروز شود به معنای واقعی وجود ندارد. بلکه امروزه معنای واقعی استراتژی و روش پیروز شدن با نیروی کم، اهمیت و جلوه پیدا می کند. هنوزم مسابقات Warcraft، Starcraft و C&C در بیشتر کشورها برگزار می شود که این تنها به دلیل سبک خاص این بازی ها و ایده های جدید و نوعی است که به دنیای بازی باز ها هدیه داده است.
و حالا این بازی که ادامه داستان قبلی تایبریوم سان هست عرضه شده
Tiberium کریستال و یا به عبارت دیگر کانی سبز رنگ است که سیاره خاکی ما را مسموم کرده و آرام آرام برای نابودی کل کره خاکی در حال گسترش است.

این کریستال حیات و زندگی بشر را تهدید می کند. این کریستال علاوه بر سمی و خطرناک بودن، در درون خود انرژی و قدرتی دارد که باعث به وجود آمدن جنگی تمام عیار شده است. گروه دفاعی جهانی (GDI) برای مبارزه با گسترش این کانی بیگانه آماده شده است و در این راستا موفقیت های خوبی کسب کرده و توانسته اند تا حدودی اروپا و آمریکا را از شر این کریستال سبز رنگ نجات دهد. گروه مخالف و شیطان صفت (NOD) و همراهش Kane بازگشته اند و برای مقابله با شما آستین بالا زده است.
<!--[endif]-->

یک اتفاق ….
یک حادثه ….

ناگهان جنگ با یک اتفاق غیر قابل پیش بینی شروع می شود. نیرویی مرموز به آلمان حمله کرده و مونیخ به عنوان پایتخت این کشور در تاریکی و نابودی به سر می برد.

نیروی مرموز …. !!!!
هدف این نیرو چیست !!!!!

سوال هایی است که این بازی ما را با آن مواجه می سازد…
<!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->

گروه عجیب و ناآشنا برای استفاده از مناطق آلوده به Tiberium وارد جهان شده و نکته عجیب در این مورد این است که Nod ها پشت این ماجرا نبودند. آنها فرا زمینی بودند. قسمتی از وجود این نیرو ها بیولوژیک بوده و قسمتی مکانیکی، متاسفانه این نیرو صد در صد به Tiberium وابسته هستند. گروه هوایی آنها نیروی هوایی GDI ها را نابود کرده و سفینه مادر آنها بر روی زمین مستقر شده اند. سلاح هایشان قدرتمند و افرادی بسیار هوشمند و خوشفکر بودند که خود را وارد زمین کرده اند. GDI ها آنها را مهاجمین می نامند در حالی که Nod ها آنها را ملاقات کنندگان صدا می کنند.
<!--[endif]-->

داستان بازی این چنین شروع می شود و شما درگیر 30 مرحله نفس گیر و هیجان انگیز می شوید. خوشبختانه تمام مراحل مشخص و واضح هستند و تیم طراح بازی به خوبی می داند دنبال چه می گردد.

در این بازی شما با انتخاب GDI یا Nod ها بازی را شروع می کنید و هدف نابودی نیروی فرازمینی است. اما در انتهای بازی جنگ رخ داده در کره زمین جزء آتش و نابودی انسان ها چیزی دیگری به ارمغان نمی آید. اولین مرحله شما با GDI در آلمان اتفاق می افتد بعد از اتمام این مرحله شما دو انتخاب پیش روی خود دارید و میتوانید مثل سری های قبل با انتخاب خود بازی را ادامه دهید و انتخاب درست به شما کمک زیادی می کند.

برای اینکه EA بتواند چنین بازی پر حجم با گرافیک خیره کننده و داستانی گیرا و سلاح ها و ماشین های سنگین در خور نام C&C ایجاد کند آنها تیمی برجسته از تهیه کننده، کارگردان و نویسنده را به خدمت گرفتند.

تهیه کننده اجریی بازی Mike Verdu اعلام کرده است که ما تمام سعی خود را خواهیم کرد تا به سری C&C و روند آن پایبند باشیم. بر اساس اظهار نظر تیم EA’ Los Angeles، این بازی از ویدئو هایی با کیفیت بالا سود می برد ( Full Motion Video = FMV) . در مورد سینماتیک های بازی گفته شده است که در این شماره چیزی را خواهید دید که در تصورتان نمی گنجد و همه چیز از کیفیت خارق العاده ای بر خوردار است.

این نکته را ذکر کنیم که تیمی از اعضای سابق و خوشفکر C&C که با استودیوی افسانه ای Westwood این بازی را به اوج افتخار رساندند دیگر در این استودیو وجود ندارند و ازاین تیم جدا شدند ( حتی زمزمه هایی از نابودی استودیوی Westwood هم به گوش می رسید). این تیم که سابقا در ساخت بازی The Lord of The Ring: Battle for Middle Earth با EA همکاری می کردند با ساخت یک استودیوی جدید با نامPetroglyph همکاری خود را با EA قطع کردند و تیم EA’Los Angeles دیگر از ایده ها و نوآوری های اعضای سابق این گروه سود نمی برد. ولی گروهی از اعضای سابق Westwood هنوز در تیم EA’ Los Angeles حضور دارد و این بازی را ادامه می دهند.در شماره سوم این بازی دوباره سرو کله Joe Kucan در نقش Kane پیدا می شود شخصی که در انفجار Ion Cannon مرد و مجددا زنده شده و به این بازی برگشته است.علت برگشت او هنوز نامعلوم است و خود Kucan علت بازگشت خود را چنین عنوان کرده است : همین نکات و سوالات بی جواب است که ما را برای ادامه این بازی مشتاق می کند.
دموی ویژه ای که برای برخی از افراد به نمایش در آمد، آنها را متحیر کرده است و بسیاری عقیده داشتند چنین گرافیکی حتما نیاز به یک دستگاه با کارت گرافیکی که به صورت SLI هست امکان پذیر می باشد ولی Verdu اعلام کرده است که دموی نشان داده شده با یک کارت اجرا شده و آنها برای نشان دادن قدر گرافیکی بازی تنها از یک کارت استفاده کرده اند. نکته جالب دیگه در این بازی لودینگ های سریع و کمتر از 10 ثانیه است که با این حجم بازی و وسعت شما را خیلی خوشحال می کند. در این بازی طی یک تستی که گرفته شده است برای رسیدن از مرحله ساخت مقدماتی تا رسیدن به بهترین وضعیت با تمام Upgrade ها چیزی در حدود 8 دقیقه از شما زمان می برد و این مسئله سرعت بالای بازی را نشان می دهد.در دموی نشان داده شده تانک های معروف GDI و مبارزه آنها با مهاجمین به نمایش در آمده بود. نکته مهمی که می توان به آن اشاره کرد دفاع است. دفاع در این شماره از بازی یکی از ارکان مهم موفقیت است و اگر می خواهید در انتهای بازی Victory را بر روی صفحه مونیتور مشاهده کنید حتما به وضعیت دفاعی خود توجه زیادی داشته باشید و این مسئله که ساخت یک وضعیت دفاعی خوب بسیار کم هزینه می باشد شما را به این عمل مشتاق تر می کند

انعکاس زیبای نور بر روی ساختمان ها و واحد های شما که تنها در بازی همچون Company of Heroes به اوج خود رسید در این بازی با کیفیتی بهتر ارائه خواهد شد. اگر شما دستور حمله به یک واحد را بدهید تمام نیروهای دشمن اطراف شما ناخوداگاه از آن واحد حمایت کرده و اجازه نابودی آن را به شما نمی دهند ( امیدواریم !!!! ). هر چیزی که شما در نقشه بازی می بینید قابل انهدام می باشد و این واقعی بودن بازی را بیشتر نشان می دهد.

یکی از نکات دیگر و مهم این بازی وجود Terrain & Topography ( ارتفاع ) در بازی است. ارتفاع و وجود پستی بلندی دربازی یکی از ارکان موفقیت شما محسوب می شود. این مورد در شماره های قبلی وجود داشت ولی خیلی بروز نمی کرد. ولی در این شماره شما برای ساختن نیرو باید از موقعیت خود دیدی درست داشته باشید و تمام جوانب را در نظر بگیرید. یکی ازاصول بازی های استراتژی قرار گرفتن در موقعیت بالا است. وقتی شما در ارتفاع قرار گرفته باشید حمله به شما سخت تر می شود و شما بر منطقه پایین دست خود تسلط کامل دارید. در این شماره به نظر اوج این ویژگی دیده می شود.

یکی دیگر از موارد مهم در بازی وجود رودخانه است این ویژگی در شماره اول بازی بسیار خودنمایی می کرد. پل های خراب و وجود رودخانه.شما برای تعمیر این پل نیاز به یک مهندس (Engineer) دارید تا پل را درست کرده تا نفرات شما از روی رودخانه عبور کنند. در بعضی از مراحل این بازی شما مجبورید با نیرو های دوربرد خود، نیرو های دشمن را که در طرف دیگر رودخانه وجود دارد نابود کنید و پیروزی در این مراحل به تصمیم صحیح شما و بررسی درست شرایط نقشه بستگی دارد.

در کل می توان گفت نقشه ها در این شماره از بازی به اوج دقت خود رسیده و سعی شده است تمام عوامل و نکات مهم در یک منطقه به صورت واقعی در این شماره گنجانده شود.

انفجارها و تغییرپذیری محیط در شماره های قبلی بسیار واقعی و خوب، ساخته و پرداخته شده بود. در این شماره هم انفجار ها و مسیر شلیک ها و اثر پذیری محیط با دقت کاملی انجام شده است. که تمام این دلایل به واقعی جلوه دادن بازی کمک می کند.

سیستم این بازی شباهتی به بازی های Warhammer 40K و Company of Heroes ندارد. در دو بازی گفته شده شما با گرفتن و نگه داشتن منابع انرژی کسب می کنید ولی در بازی C&C3 باز هم همان Harvester معروف این سری بازی ها وجود دارد. این وسیله مسئول جمع کردن کریستال های سبز رنگ است که در واقع انرژی شما را تامین می کند. در این بازی به علت روند سریع بازی و عکس العمل های سریع دشمن ها باید منتظر اتفاقات عجیب زیادی باشید. یکی از تاکتیک های ناجوانمردانه دراین بازی نابود کردن Harvester ها است که با این کار انرژی به رقیب شما نمی رسد و شما با یک استراتژی صحیح و صد البته ناجوانمردانه بازی را از آن خود می کنید. برای غلبه بر این تاکتیک ناجوانمردانه شما باید با ساختن یک سیستم حفاظتی از Harvester خود محافظت کنید

در انتها هدف یک بازی مدرن استراتژی – RTS این است که شما تصمیمات درست، سریع و منطقی بگیرید و این بازی هم این هدف را دنبال می کند.:10:

nezamdoobarareh
09-04-2007, 21:06
ایول خیلی باحال بود.
نقد جالبی بود.
فقط بگم که این بازی ادامه سری بازیهای RedAlert نیست و در واقع ادامه سری بازی محبوب ( البته تو خارج و محدودی تو ایران ) به نام Tibrian Sun هستش.
این بازی رو شرکت Westwood ساخت و شرکت EA اون رو پخش کرد، حالا قابل توجه هم هست که اون زمان برای این بازی از دموهای فیلمی که تویه همین نسخه هم میبینیم استفاده کرده بودند.
گرافیکش هم برای زمان خودش خدا بود.
روی هر چیزی که شما شلیک میکردی اون شئ قابل انهدام بود.
در کل اون بازی تویه خارج کلی طرفدار داشته که EA به اصرار اونها تاومده و ادامه بازی رو ساخته و کین هم زنده کرده.
در کل از نقدت متشکرم.

cao-cao
09-04-2007, 22:35
ایول خیلی باحال بود.
نقد جالبی بود.
فقط بگم که این بازی ادامه سری بازیهای RedAlert نیست و در واقع ادامه سری بازی محبوب ( البته تو خارج و محدودی تو ایران ) به نام Tibrian Sun هستش.
این بازی رو شرکت Westwood ساخت و شرکت EA اون رو پخش کرد، حالا قابل توجه هم هست که اون زمان برای این بازی از دموهای فیلمی که تویه همین نسخه هم میبینیم استفاده کرده بودند.
گرافیکش هم برای زمان خودش خدا بود.
روی هر چیزی که شما شلیک میکردی اون شئ قابل انهدام بود.
در کل اون بازی تویه خارج کلی طرفدار داشته که EA به اصرار اونها تاومده و ادامه بازی رو ساخته و کین هم زنده کرده.
در کل از نقدت متشکرم.

اقا ما مخلصیم
اشتباه از از جمله بندی بود درستش:10: کردم

nezamdoobarareh
10-04-2007, 12:23
باز هم سلام.
خوب امروز سایت رسمیه بازی آپدیت شماره 1.04 رو برای دانلود گذاشته.
گفتم اینجا بذارم تا که دانلود کنید.

لینک دانلود Patch 1.04 . حجم : 42mb .

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch104_english.exe

این هم تغییراتی هست که در این آپدیت انجام شده.

Version 1.04 Patch Notes - April 6, 2007

Optimizations

--Made further improvements to video playback on low-end Windows XP system configurations. Bug Fixes

--Fixed an error that caused some players to crash or disconnect while in online lobbies.

--Fixed an error that caused players with semicolon (';'), colon (':'), comma (','), or equal sign ('=') characters in their Online IDs to not be able to see and select options from dropdown menus in online multiplayer lobbies. These characters are no longer permissible in Online IDs.

--Fixed an error that caused players to desync when watching a BattleCast match in which one of the participants disconnected.

Other Fixes

--All online multiplayer game lobbies will now appear properly localized in different languages.

Version 1.03 Patch Notes - March 30, 2007

BUG FIXES

--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.

--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players. =========================================

Version 1.02 Patch Notes - March 29, 2007

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars addresses two issues:

BUG FIXED

--Fixed an error that caused the list of available matches in the Custom Match Lobby to constantly refresh to the top of the list.

OTHER CHANGES

--Improved the patching process to ensure all players are prompted to receive the latest version of the game when attempting to play online or using the "Check for Updates" feature in the Command & Conquer 3 Tiberium Wars Control Center utility.

Version 1.01 Patch Notes - March 27, 2007

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars fixes several bugs and exploits:

EXPLOITS

--Scrin Mastermind's Teleport Units ability maximum range reduced.

--GDI Engineers, Nod Saboteurs, and Scrin Assimilators can no longer capture structures when under the effects of the Scrin's Phase Field support power.

OPTIMIZATIONS

--Improved video playback on low-end system configurations.

BALANCE CHANGES

--Scrin Storm Column cost / build time increased to 3,000 credits / 30 seconds.

--Scrin Buzzer health reduced to 75 and weapon damage type changed to SNIPER.

BUG FIXES

--Fixed an error that would occasionally result in a crash in Nod vs. Nod matches on the multiplayer map Deadly Sertao.

--Fixed issues with automated map transfer feature in multiplayer.

--Fixed an error that would sometimes cause a Commentator's telestrator drawings to not erase as intended while viewing BattleCast replays.

--Fixed issues with replay file playback.

--Fixed placeholder text and chat log errors with the Comrade in-game chat window.

OTHER CHANGES

--Fixed an error in README.txt file regarding location of saved game files in Windows Vista; added references to EA Link version of the game; added disclosure about in-game advertising
(Note: the EA Link version of the game ships with this updated ReadMe file).

--References to Nod's "Avatar Warmech" unit have been changed to "Avatar".

به دوستانی که قصد آنلاین بازی کردن این بازی رو دارن توصیه میکنم که این آپدیت رو نصب کنند چون که خیلی از باگهای قسمت آنلاین رو برطررف میکنه.

راستی الان دیدم که این بازی رو برای سری کارتهای Nvdia درست کردند یعنی این که با این کارتها بهتر کار میکنه. ولی به این معنی نیست که کارتهای Ati تویه این بازی کم میارن!!

این هم دو تا Art از گروه Scrin . این دو تا رو قبل از این که بازی رو شروع به ساختش کنند کشیدن و در واقع میخواستن که یک تصویر کلی از این یونیت داشته باشند که بدونند چی میسازن.

این هم لینک سایز بزرگش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] od%2fannihilator_tripod_01b.jpg

این هم عکس دوم.

لینک سایزه بزرگ عکس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] od%2fannihilator_tripod_01c.jpg

این لینکها با Adsl پارس آنلاین باز نمیشن. اون هم به خاطر این که این لینکها مربوط به وب سایت MySpace هستش. پارس آنلاین هم که معلوم نیست چه جوری فیلترینگ میکنه. البته من تویه اهوازم الان شاید بقیه استانها درست کار کنند.

Maste^Bazy
11-04-2007, 21:42
باز هم سلام.
خوب امروز سایت رسمیه بازی آپدیت شماره 1.04 رو برای دانلود گذاشته.
گفتم اینجا بذارم تا که دانلود کنید.

لینک دانلود Patch 1.04 . حجم : 42mb .

ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch104_english.exe

این هم تغییراتی هست که در این آپدیت انجام شده.

به دوستانی که قصد آنلاین بازی کردن این بازی رو دارن توصیه میکنم که این آپدیت رو نصب کنند چون که خیلی از باگهای قسمت آنلاین رو برطررف میکنه.

راستی الان دیدم که این بازی رو برای سری کارتهای Nvdia درست کردند یعنی این که با این کارتها بهتر کار میکنه. ولی به این معنی نیست که کارتهای Ati تویه این بازی کم میارن!!

این هم دو تا Art از گروه Scrin . این دو تا رو قبل از این که بازی رو شروع به ساختش کنند کشیدن و در واقع میخواستن که یک تصویر کلی از این یونیت داشته باشند که بدونند چی میسازن.

این هم لینک سایز بزرگش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] od%2fannihilator_tripod_01b.jpg

این هم عکس دوم.

لینک سایزه بزرگ عکس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] od%2fannihilator_tripod_01c.jpg

این لینکها با Adsl پارس آنلاین باز نمیشن. اون هم به خاطر این که این لینکها مربوط به وب سایت MySpace هستش. پارس آنلاین هم که معلوم نیست چه جوری فیلترینگ میکنه. البته من تویه اهوازم الان شاید بقیه استانها درست کار کنند.

اين patch را اگه نصب كني به سيستمت بعد از نصب وقتي ميخواي بري تو بازي ميگه plz insert original cd

ميخوام بگم كساني ميتونند اين paatch را نصب كنند كه سيدي ارجينال داشته باشند

توصيه ميكنم كه نصبش نكنيد چون مجبور ميشيد از اول بازي را نصب كنيد

و ممنون از خبرت دوست عزيز

nezamdoobarareh
12-04-2007, 00:52
اين patch را اگه نصب كني به سيستمت بعد از نصب وقتي ميخواي بري تو بازي ميگه plz insert original cd

ميخوام بگم كساني ميتونند اين paatch را نصب كنند كه سيدي ارجينال داشته باشند

توصيه ميكنم كه نصبش نكنيد چون مجبور ميشيد از اول بازي را نصب كنيد

و ممنون از خبرت دوست عزيز

یعنی کرک تویه سی دی یا DVD دیگه روش کار نمیکنه ؟؟ :13:
آقا شما اگر این رو دانلود کردی لطفا یه تست کن و ببین که بعد از نصب آپدیت کرکش کار میکنه یا نه ؟؟ :19: :19:

من که نمیتونم با این سرعت مسخره دانلود کنم. :2: :2:

Maste^Bazy
12-04-2007, 02:46
یعنی کرک تویه سی دی یا DVD دیگه روش کار نمیکنه ؟؟ :13:
آقا شما اگر این رو دانلود کردی لطفا یه تست کن و ببین که بعد از نصب آپدیت کرکش کار میکنه یا نه ؟؟ :19: :19:

من که نمیتونم با این سرعت مسخره دانلود کنم. :2: :2:

توي DVD اين بازي. patch 1.2 هست اونو امتحان كن ميفهمي چي ميگم بعد نصب ميگه plz insert original cd:41:

Maste^Bazy
12-04-2007, 02:50
Cao cao ميخواي يه دست بازي كنيم باهم؟

راستي بهترين map اين بازي اسمش هستش Turnement Arena 1v1 map

همه خارجيا اين map را باهم بازي ميكنند

cao-cao
12-04-2007, 22:22
Cao cao ميخواي يه دست بازي كنيم باهم؟

راستي بهترين map اين بازي اسمش هستش Turnement Arena 1v1 map

همه خارجيا اين map را باهم بازي ميكنند
حاجی من دلم میخواد بازی کنم ولی وقتی میرم تو مولتی میگه اپدیت کن:

یه مشکل دیگه هم هست من دیال دارم و خطم بیشتر از 28.8 کانککت نمیشه

Maste^Bazy
13-04-2007, 00:14
حاجی من دلم میخواد بازی کنم ولی وقتی میرم تو مولتی میگه اپدیت کن:

یه مشکل دیگه هم هست من دیال دارم و خطم بیشتر از 28.8 کانککت نمیشه

بابا بايد بري قسمت NETWORK نه online

با خط تلفن هم ميشه بازي كرد:5:

Oracle_Eldorado
13-04-2007, 01:24
بابا بايد بري قسمت NETWORK نه online

با خط تلفن هم ميشه بازي كرد

خوب خدا تومن پول تلفن مياد !
حد اقل شرطي بازي كنيد كه ضرر نكنيد !

nezamdoobarareh
13-04-2007, 02:08
خوب خدا تومن پول تلفن مياد !
حد اقل شرطي بازي كنيد كه ضرر نكنيد !:5:

قمار ؟؟؟ هــــــــــیـــــــــــــ ن !!! :18: :18: :7: :3: :7:

توي DVD اين بازي. patch 1.2 هست اونو امتحان كن ميفهمي چي ميگم بعد نصب ميگه plz insert original cd:41:

مال من نداره !! سعی میکنم امشب این آپدیت آخری رو دانلود و نصب کنم، اونوقت و میام میگم که چی شد و چی کار باید کرد. :42:

cao-cao
13-04-2007, 12:06
سلام
بچه ها با هاماچی هم میشه بازی کرد
خیلی خوب شد ولی باید سرعت و پینگتون خوب باشه:10:
:19:

nezamdoobarareh
13-04-2007, 12:42
سلام
بچه ها با هاماچی هم میشه بازی کرد
خیلی خوب شد ولی باید سرعت و پینگتون خوب باشه:10:
:19:

خدا رو شکر که درست شد. :8:

راستی من این آپدیت آخری رو نصب کردم، DVD یا cd اورجینال میخواد. البته کرکش رو هم روی اینترنت میشه پیدا کرد اما باید از برنامه های تورنت استفاده کنید تا بتونید که دانلودش کنید.
حجم کرک ترونتش 3 مگابایته.

ولی من یه راه ساده تر برای پیچوندن DVD اورجینال پیدا کردم. :5: البته برای کسایی کار میکنه که حداقل تا حالا یه نقشه رو تموم کرده باشن حالا چه نقشه مرحله ای باشه و چه نقشه های Skirmish !
این قسمتها رو دنبال کنید. ( از چپ به راست برید )

My Documents => Command & Conquer 3 Tiberium Wars => Replays
حالا فایلی که اسمش LastReplays هستش رو اجرا کنید. :31: :31: :31:
بازی بدون این که ازتون دی وی دی یا سی دی بخواد اجرا میشه. :31:
رفتم تویه کار هک دیگه .:21: :21:

ولی خداییش شما که میاین یه فایل 45 مگابایتی رو برای آپدیت بازی دانلود میکنید حاظر نیستید یه فیال 3 مگابایتی رو دانلود کنید برای کرکش ؟؟ :19: :19:

iranwebshop
13-04-2007, 21:16
آقا من می خوام آنلاین بازی کنم سی دی اوریجینال هم ندارم لطفا دقیقا راهنمایی کنید چه پتچی می خواد

nezamdoobarareh
13-04-2007, 22:40
برا آنلاین بازی کردن که این پتچها کاری براتون انجام نمیدن فقط باعث میشن که باگهای بازی و قسمت آنلاینش بر طرف بشه.
برای آنلاین بازی کردن اون هم بدون نسخه اورجینال باید از Hamachi استفاده کنید. تویه تاپیک آنلاین همین بازی برو بچ توضیح میدن خدمتتون.

Maste^Bazy
14-04-2007, 12:57
براي كساني كه ميخوان اين بازي را آنلاين بازي كنند به اين تايپك بيايند با برنامه hamachi ميشه بازي كرد

Oracle_Eldorado
14-04-2007, 18:14
بابا علیرضا شما دو تا چقدر کل کل میکنید سر یه تاپیک ؟ چه فرقی داره ؟ اصلا از حالا من توی هیچ کدوم نظری نمیدم و با هیچ کدومتون بازی نمیکنم .

Maste^Bazy
16-04-2007, 14:04
برا آنلاین بازی کردن که این پتچها کاری براتون انجام نمیدن فقط باعث میشن که باگهای بازی و قسمت آنلاینش بر طرف بشه.
برای آنلاین بازی کردن اون هم بدون نسخه اورجینال باید از Hamachi استفاده کنید. تویه تاپیک آنلاین همین بازی برو بچ توضیح میدن خدمتتون.

اقا من patch 1.4 را دانلود كردم

ميتوني crack اين patch را اينجا بزاري كه نگه سيدي ارجينال را بزار؟

nezamdoobarareh
16-04-2007, 23:28
اگر خودتون یه سرچ ساده با اسم بازی و ورژن اون و یه کلمه crack در اول اون جمله تویه گوگل بزنید خیلی زاحت تقریبا تا صفحه 5 سایت جست و جوی گوگل میتونید که سایتها ولینکهایی پیدا کنید که لینک فایل تورنت رو دارند. برای دانلود این نوع فایلها باید یک برنامه ای که فایلهای تورنت رو ساپورت کنه استفاده کنید.
یکی از این برنامه ها اسمش Bittorent هستش.
این برنامه حجمش 6 مگابایته و حجم فایل تورنت کرک ( که باید با برنامه تورنت دانلود بشه ) 3 مگابایته.
این کرک اول به صورت زیپ هستش ولی وقتی که اون رو از حالت فشرده خالی کنی تبدیل میشه به یه فایل 8 مگابایتی.
خودم الان پای سیستمم نیستم و نمیتونم کاری بکنم ولی به محض این که تونستم میام و این فایل 3 مگابایتی رو به 3 فایل 1 مگابایتی تبدیل کرده و برای دانلود میذارم.
شرمنده !!

Maste^Bazy
16-04-2007, 23:30
اگر خودتون یه سرچ ساده با اسم بازی و ورژن اون و یه کلمه crack در اول اون جمله تویه گوگل بزنید خیلی زاحت تقریبا تا صفحه 5 سایت جست و جوی گوگل میتونید که سایتها ولینکهایی پیدا کنید که لینک فایل تورنت رو دارند. برای دانلود این نوع فایلها باید یک برنامه ای که فایلهای تورنت رو ساپورت کنه استفاده کنید.
یکی از این برنامه ها اسمش Bittorent هستش.
این برنامه حجمش 6 مگابایته و حجم فایل تورنت کرک ( که باید با برنامه تورنت دانلود بشه ) 3 مگابایته.
این کرک اول به صورت زیپ هستش ولی وقتی که اون رو از حالت فشرده خالی کنی تبدیل میشه به یه فایل 8 مگابایتی.
خودم الان پای سیستمم نیستم و نمیتونم کاری بکنم ولی به محض این که تونستم میام و این فایل 3 مگابایتی رو به 3 فایل 1 مگابایتی تبدیل کرده و برای دانلود میذارم.
شرمنده !!

اقا دانلود كردم و ريختم تو بازي ولي بازي ميگه insert original cd هر كاري كنيم نميشه:13:

حالا كاره ديگه نيست بكنيم:41: ؟

nezamdoobarareh
17-04-2007, 11:19
ببین مطمئنی که اون فایل مخصوص پچ 1.04 بوده ؟ چون که ورژن های قبلی هم هستند ها.
بعد باید مطمئن باشی که برای کدوم زبون این کرک رو گرفتی ها، آلمانی، اسپانیایی، دانمارکی و ... هم وجود داره ها.
بعد یه چیز دیگه هم اینه که تویه فایل کرکی که گرفتید، باید پوشه ای به اسم RetailExe باشه، این پوشه رو باید کپی کنی جایی که بازی رو نصب کردی، هنگام که میخواد این فایل رو past کنه ازت میپرسه که این فایل و این پوشه وجود داره آیا میخواید که دوباره نویسی بشه ؟ و شما هم بله رو انتخاب میکیند.

این جوری کرک میشه بعد یه راه دیگه هم اونیه که من چند تا پست بالا تر نوشتم، برید و آخرین ریپلی بازی رو اجرا کنید. ازتون اصلا کرک نمیخواد.

Maste^Bazy
17-04-2007, 14:24
ببین مطمئنی که اون فایل مخصوص پچ 1.04 بوده ؟ چون که ورژن های قبلی هم هستند ها.
بعد باید مطمئن باشی که برای کدوم زبون این کرک رو گرفتی ها، آلمانی، اسپانیایی، دانمارکی و ... هم وجود داره ها.
بعد یه چیز دیگه هم اینه که تویه فایل کرکی که گرفتید، باید پوشه ای به اسم RetailExe باشه، این پوشه رو باید کپی کنی جایی که بازی رو نصب کردی، هنگام که میخواد این فایل رو past کنه ازت میپرسه که این فایل و این پوشه وجود داره آیا میخواید که دوباره نویسی بشه ؟ و شما هم بله رو انتخاب میکیند.

این جوری کرک میشه بعد یه راه دیگه هم اونیه که من چند تا پست بالا تر نوشتم، برید و آخرین ریپلی بازی رو اجرا کنید. ازتون اصلا کرک نمیخواد.

اقا من اين كارو كردم نشد

nezamdoobarareh
17-04-2007, 21:15
نمیدونم دیگه چی بگم والله !!
باید صبر کنید تا که خودم اون کرکی رو که امتحان کردم رو براتون آپلود کنم.
ولی من حداقل از روش اجرا کردن LastReplayes مطمئن هستم که بازی بدون سی دی هم اجرا میشه.

H @ M I D
18-04-2007, 19:03
سلام
یکی از دوستان بگه این بازی با این سیستم اجرا میشه
گرافیک :GEforce fx 5200

Oracle_Eldorado
18-04-2007, 21:29
سلام
یکی از دوستان بگه این بازی با این سیستم اجرا میشه
گرافیک :GEforce fx 5200

آره مياد
دوستان ميشه يه بار ديگه مشكل رو بگيد ؟

nezamdoobarareh
21-04-2007, 01:38
خوب دوستان من بلاخره وقت کردم و این کرک رو برای ورژن 1.04 رویه رپید شیر آپ کردم.

لینکها رو به ترتیب میدم. این فایلها رار ( فشرده هستند ) و اگر یکیش رو از حالت فشرده در بیاری بقیش هم در میاد و یک پوشه میشن. تویه این پوشه یک پوشه به اسم RetailExe هست که بای این پوشه رو کپی کنید و در جایی که بازی رو نصب کردید Past کنید.
حالا بازی بازی راحتی اجرا میشه.
امیدوارم که به دردتون بخوره.

به امید این که روزی برسه که ایرانی ها خودشون این جور بازیها رو بسازن.

alireza7
21-04-2007, 06:39
یکی یه سریال نامبر بهم بده از این بازی

MOH333EN
21-04-2007, 08:20
سلام دوستان شما میتونید با این مشخصات سیستم بازی را بازی کنید

alireza7
21-04-2007, 08:29
من هر کاری میکنم نمیره تو بازی این مشکلش چیه؟

nezamdoobarareh
21-04-2007, 09:24
یکی یه سریال نامبر بهم بده از این بازی

این هم یه سریال نامبر از بازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام دوستان شما میتونید با این مشخصات سیستم بازی را بازی کنید

معذرت میخوام ولی مشخصاتی شما ننوشتید. :13:

من هر کاری میکنم نمیره تو بازی این مشکلش چیه؟

والله تا اون جایی که من از این ارور فهمیدم میگه که زمان شیشتمتون یه مشکلی داره، یا از اینترنت این زمان رو درست کنید و یا این که به صورت دستی زمان رو خودتون تنظیم کنید و بعد یه ریاستارت کنید کامپیوتر تون رو.
زمانی دقیق امروز رو هم میتویند از تاریخ زدن همین پست برداشت کنید.

19/4/2007
( از چب به راسته )

alireza7
21-04-2007, 13:29
اون درست شد یه اروره دیگه داد:

Maste^Bazy
21-04-2007, 19:16
خوب دوستان من بلاخره وقت کردم و این کرک رو برای ورژن 1.04 رویه رپید شیر آپ کردم.

لینکها رو به ترتیب میدم. این فایلها رار ( فشرده هستند ) و اگر یکیش رو از حالت فشرده در بیاری بقیش هم در میاد و یک پوشه میشن. تویه این پوشه یک پوشه به اسم RetailExe هست که بای این پوشه رو کپی کنید و در جایی که بازی رو نصب کردید Past کنید.
حالا بازی بازی راحتی اجرا میشه.
امیدوارم که به دردتون بخوره.

به امید این که روزی برسه که ایرانی ها خودشون این جور بازیها رو بسازن.

سلام اقا تو اين /rapidshare upload كردي اصلا نميشه دانلود كرد :41:

من اينترنت پر سرعت دارم اگه ميشه كل اينو يه جا بزاري من دانلود كنم اينطوري اصلا نميشه ممنونم

راستي واسه تو اين eror را داد بازم؟ plz insert original cd

resident
21-04-2007, 20:31
nezamdoobarareh جان باز هم سلام.(مزاحم همیشگی!!!)
من فعلا نمی خوام سیستمم رو ارتقا بدم.
می خواستم ببینم که با گرافیک من هم اجرا میشه یا نه ؟!!!
ATI Radeon 9200 128MG
مرسی.

nezamdoobarareh
21-04-2007, 23:06
اون درست شد یه اروره دیگه داد:

این یکی میگه که اجرا کننده نرم افزار دارای ناسازگاری است.
ببین یه کار دیگه بکن، یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصبش کن، در ضمن لطفا مشخصات سیستمت رو هم بذار.

من اينترنت پر سرعت دارم اگه ميشه كل اينو يه جا بزاري من دانلود كنم اينطوري اصلا نميشه ممنونم

آخه چرا ؟؟
:37: :37: :37: :45: :45:
باشه ولی باید صبر کنید تا که من برگردم خونمون !! در ضمن اگر میشه یه سرور خوب معرفی کنید که من بتونم اونجا آپ کنم.
این ارور رو بعد از این که این کرک رو گذاشتم دیگه نمیده، البته این کرک برای آپدیت 1.04 هستش ها!! اول باید آپدیت بازی رو بذارید بعد این کرک رو.

nezamdoobarareh جان باز هم سلام.(مزاحم همیشگی!!!)
من فعلا نمی خوام سیستمم رو ارتقا بدم.
می خواستم ببینم که با گرافیک من هم اجرا میشه یا نه ؟!!!
ATI Radeon 9200 128MG
مرسی.

والله من از کارت گرافیک های ATI هیچ سر رشته ای ندارم و تا حالا تورم بهشون نخورده و نمیدونم که چه قدر توان دارند.
من خودم سیستمم اینه :

با این سیستم روی کیفیت پایین به راحتی اجر شده برای من، بهتره که ببینین این کارت گرافیک شما قدرتش از مال من بیشتره یا کمتر .:46:

خوب دوستان یه خبر خوش برای کسانی که خیلی علاقه دارند که این بازی رو دستکاری کنند و یا این که دلشون میخواد نقشه درست کنند دارم.
خوب پس از مدتها و در آخرین مهلت قول دست اندرکاران این بازی بالاخره اونها به قولشون عمل کردند و برنامه World Builder رو برای این بازی گذاشتند روی نت. همراه این برنامه یک پی دی اف آموزشی هم برای مبتدیان گذاشته شده.:27: :27: :27:
من که الان دارم دانلود میکنم.
در ضمن خبرهایی هم از آماده شدن SDK این بازی به گوش میرسه. منتظر خبرهای بعدی باشید. :31:

این لینک دانلود برنامه WorldBuilder هستش که مخصوص این بازیه.

حجم : 7.9mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fcc%2ftiberium%2fWorldbuilder%2fCC3Worldbuilder. exe

Oracle_Eldorado
21-04-2007, 23:57
عليرضا . شما اگه درايو مجازي داري ببند يا غير فعال كن .

Roham
22-04-2007, 00:31
این لینک دانلود برنامه WorldBuilder هستش که مخصوص این بازیه.

حجم : 7.9mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2fcc%2ftiberium%2fWorldbuilder%2fCC3Worldbuilder. exe

میگم استاد اینmy space برای من که فیلتر شده. لینک دیگه ای نیست؟

nezamdoobarareh
22-04-2007, 01:25
اوه فیلترینگینگ شده ؟؟
یادم نبود که سایتهای معروف تویه ایران فیلتر میشن. امروز برای خودم فیلتر نشد، نمیدونم چش بود شاید بالاخره شکایتهام به این سیستم فیلترینگ جواب داده بود.
آقایون من اگر لینک گیم اسپات بدم مشکلی نیست ؟؟ فقط باید عضو این وب سایت باشید تا که بتونید ازش دانلود کنید ها.
این هم لینک صفحه ای که میتونید ازش دانلود کنید :

در آخر هم بگم که باید حتما قبلش این بازی رو نصب کنید و بعد این برنامه رو !!

alireza7
22-04-2007, 12:40
این یکی میگه که اجرا کننده نرم افزار دارای ناسازگاری است.
ببین یه کار دیگه بکن، یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصبش کن، در ضمن لطفا مشخصات سیستمت رو هم بذار.

[/URL]

CPU: core 2 due 6600
Ram:1 GB
Vga:Geforce 7950 GT 512

alireza7
22-04-2007, 12:41
عليرضا . شما اگه درايو مجازي داري ببند يا غير فعال كن .

با یه درایو مجازی دیگه اجرا کردم میگه باید سی دی ارجینال توش بزاری

alireza7
22-04-2007, 14:05

سلام واست آپلود کردم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

solo_88
23-04-2007, 00:19

موفق و پیروز باشید

جاوید
سلام...اقا اینو اگه برات امکانش هست برام اپ کن دلم براش لک زده:31: !!!!(tiberian sun )
راستی حریف هم میطلبیم!!!!!!:10:
TANX!

solo_88
23-04-2007, 00:22
سلام...من نمیدونم قبلا به این سوال جواب داده شده یا نه...در هر صورت ممنون میشم از کمکت:31: ون....اما مشکل:
راستش این اقا داداش ما(من فعلا دور بازیو خط کشیدم!!)C&C3 رو گرفته اما موقع نصب فقط مراحل ابتدایی نصب که شامل دادن کد و درایو نصب بازی میشه میاد و موقعی که میزنم تا install بشه صفحه ی setup بسته میشه ولی شروع میکنه به ریختن فایل های مربوطه داخل درایو...اما همین که 4.09GB میریزه خودش همرو پاک میکنه!!!!!!!!یعنی یهو پوشه غیب میشه!!!!!من رو لپتاپ خودمم تست کردم اینطوری شد(windows هر دومون یکه) اما چون رو لپتاپ بازی نمیریزم و بازی نمیکنم بیخیال شدم......اما از اونجایی که خیلی افت داش برا کسی که خودش Tiberian Sun بازی میکرده و خوره ی بازیه من مصمم شدم این مشکلو حل کنم.....راستش رو کامپیوتر دوستم ریختم راحت نصب شد........خیلی تعجب کردم!!!گفتم شاید ایراد از windows installer باشه؟؟؟نشستم با حوصله ویندوز و کارت گرافیک و......رو از اول نصب کردم..... خلاصه یه حالی به سیستم دادم....ولی باز همون اشه و همون کاسه!!!:13: :13:
راه حل چیه؟

منتظر جواباتون هستم.!
:5: TANX

nezamdoobarareh
23-04-2007, 00:47
سلام واست آپلود کردم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا دستت درد نکنه، زحمت کار ما رو شما کشیدی! ممنان ! :11: :40:
در مورد مشکلتون هم اگر میشه یه کم بیشتر توضیح بدید، خوب وقتی که میگه لطفا سی دی اورجینال رو بذارید، مطمئنا مشکل از کرکتون هست، شما هم که گفتید این کرک رو گذاشتید و درست نشده. :41:
بعد یک سوال دیگه دارم و اون اینه که تویه دی وی دی های شما، پوشه ای وجود نداره که توشه یه ایمیج کوچیک از دی وی دی باشه ؟؟ :13: این ایمیج حجمی کمتر از 5 مگابایت داره و فقط کارش اینه که سر بازی رو کلاه میذاره و به عنوان دی وی دی اورجینال خودش رو معرفی میکنه، با برنامه دیمون هم میشه ازش استفاده کرد.
گز چه این کرکی که من گذاشتم اصلا نمیذاره که بازی درخواست دی وی دی یا سی دی بکنه. نمی دونم مال شما چشه ؟؟!! :13:

سلام...اقا اینو اگه برات امکانش هست برام اپ کن دلم براش لک زده:31: !!!!(tiberian sun )
راستی حریف هم میطلبیم!!!!!!:10:
TANX!

منظوترون Tiberian Sun هستش ؟؟ حجم بدون دموهاش میشه 250 مگابایت. میگردم تا که یه لینک دانلود براتون پیدا کنم. آخه خودم سرعت آپ کردن این حجم رو ندارم. :19:

سلام...من نمیدونم قبلا به این سوال جواب داده شده یا نه...در هر صورت ممنون میشم از کمکت:31: ون....اما مشکل:
راستش این اقا داداش ما(من فعلا دور بازیو خط کشیدم!!)C&C3 رو گرفته اما موقع نصب فقط مراحل ابتدایی نصب که شامل دادن کد و درایو نصب بازی میشه میاد و موقعی که میزنم تا install بشه صفحه ی setup بسته میشه ولی شروع میکنه به ریختن فایل های مربوطه داخل درایو...اما همین که 4.09GB میریزه خودش همرو پاک میکنه!!!!!!!!یعنی یهو پوشه غیب میشه!!!!!من رو لپتاپ خودمم تست کردم اینطوری شد(windows هر دومون یکه) اما چون رو لپتاپ بازی نمیریزم و بازی نمیکنم بیخیال شدم......اما از اونجایی که خیلی افت داش برا کسی که خودش Tiberian Sun بازی میکرده و خوره ی بازیه من مصمم شدم این مشکلو حل کنم.....راستش رو کامپیوتر دوستم ریختم راحت نصب شد........خیلی تعجب کردم!!!گفتم شاید ایراد از windows installer باشه؟؟؟نشستم با حوصله ویندوز و کارت گرافیک و......رو از اول نصب کردم..... خلاصه یه حالی به سیستم دادم....ولی باز همون اشه و همون کاسه!!!:13: :13:
راه حل چیه؟

منتظر جواباتون هستم.!
:5: TANX

دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ! مشکل اصلی از ویندوزیه که نصب میکنید. بارها هم خودم امتحان کردم، راه حلش هم اینه که یک سی دی ویندوز دیگه از یک شرکت دیگه بخرید و اون رو نصب کنید.
همونطور که خودت هم ملاحظه کردی، وقتی می خواد که بازی رو نصب کنه هیچ چیزی روی صفحه نشون نمیده و بعدش هم یک دفعه فایلهای کپی شده رو پاک میکنه. خوب بازی دو تا دی وی دی هستش، بنابراین باید در نیمه راه نصب کردن بازی پیغامی بیاد که میگه دی وی دی دوم رو در درایو خود قرار دهید، خوب وقتی که هیچ برنامه نصبی روی صفحه نیست، مطمئنا اون پیغام هم داده نمیشه دیگه برای همین هم فایلهای کپی شده دوباره پاک میشن. :19:
دو راه حل داری یکی میتونی این مشکل رو دور بزنی و یکی دیگه این که سی دی ویندوزت رو عوض کنی و این مشکل رو رفع کنی.
راه حل دور زدنش این جوریه که از دی وی دیه دوم یه ایمیج بگیری و اون ایمیج رو با یک برنامه مثل دیمون تولز اون رو درون درایو مجازی قرار بدی. اونوقت دی وی دیه اول رو بذار و بذار نصب بشه بازی. حالا دیگه چون که دی وی دیه دوم درون اون درایو مجازیه، خود نصب بازی اون رو شناسایی میکنه و بقیه فایلها رو کی میکنه. :21: :31:
من خودم هم از این روش استفاده کردم. :21: :21: :27:

solo_88
23-04-2007, 01:03
سلام...مرسی از کمک:31: ت...فردا تست میکنم خبرشو میدم.....شب خوش!:10:

amir abbas
03-05-2007, 23:10
آقا به سرعت 96k میشه این رو آنلاین به شکل دو به دو بازی کرد ؟

Oracle_Eldorado
04-05-2007, 01:19
آقا به سرعت 96k میشه این رو آنلاین به شکل دو به دو بازی کرد ؟

بلي ! اصلا گرافيك اين بازي همه رو غافل گير كرد ! مخصوصا خودم . اصلا فكر نميكردم با CPU 1.7 Celeron خوب اجرا بشه !!!!

amir abbas
05-05-2007, 21:04
آقا من پچ 1.04 رو دانلود کردم منتها یکی از فایل های داخل فایل زیپ خراب هستش

فایل

رو میشه یکی که پچ رو دانلود کرده برای من یه جا آپلود کنه من بتونم این یه فایل رو بگیرم و پچ رو نصب کنم ؟

ممنون

skan
08-06-2007, 20:39
سلام
من سی دی این بازی رو از سی دی های تکین گرفتم
موقع نصب یه ارور به این شکل می ده
در هنگام نصب language pack می گه شما هیچ زبانی را انتخاب نکردید

mr saad
15-06-2007, 13:03
سلام
من سی دی این بازی رو از سی دی های تکین گرفتم
موقع نصب یه ارور به این شکل می ده
در هنگام نصب language pack می گه شما هیچ زبانی را انتخاب نکردید
برادرم هم همین مشکل را داشت ولی من با همان دی وی دی ها به راحتی آن را روی کامپیوترم نصب کردم.

NINTENDO_DS
15-06-2007, 23:35
برادرم هم همین مشکل را داشت ولی من با همان دی وی دی ها به راحتی آن را روی کامپیوترم نصب کردم.

مال من هم مال تکین ولی لعنتی معلوم نیست این کرکش کجا باید نصب بشه که درست کار کنه

Amin_0913
16-06-2007, 12:13
سلام حداقل سیستم برای اجرای روان بازی چیه؟

Oracle_Eldorado
16-06-2007, 12:18
دوست عزیز من این بازی رو با سیستم زیر خیلی راحت و بدون هیچ گیری اجرا کردم :
CPU : 1.7 Celeron
Ram : 512 DDR 1
VGA : XFX 5500 Geforce 256MB 256Bit Leadtek

Amin_0913
17-06-2007, 19:44
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
خوب پس سیستم زیادی نمیخواد
مرسی

Captain_Nemo
17-06-2007, 20:05
Dvd چه شركتي براي اين بازي مناسبه؟

من Dvd شركت مدرن رو خريدم ولي وقتي تقريباً به آخر نصب ميرسه پيغام خطا ميده.

mohamad.hejazi
17-06-2007, 20:21
Dvdهای شرکت سرزمین همشون سالمن.
Dvd من ماله شرکت سرزمینه.

mr saad
18-06-2007, 10:33
سلام حداقل سیستم برای اجرای روان بازی چیه؟
من با این مشخصات به راحتی آن را اجرا کردم:
cpu: 2.4 celeron
128 VGA: ati radeon 9250 8x
ram :512 mb ddr 1

Amin_0913
18-06-2007, 12:16
اقا Dvd من اینه خوبه یا نه Sony Dru A

L.A.M.P.A.R.D
18-06-2007, 15:27
سلام
من رمزهاي بازي c&c 3را مي خوام

Oracle_Eldorado
18-06-2007, 19:00
سلام
من رمزهاي بازي c&c 3را مي خوام
لينك رمز :

لينك 9 تا ترينر :

Oracle_Eldorado
18-06-2007, 19:01
در مورد Dvd هم مال همه ي شركت ها سالمه .

saeed_cpu_full
18-06-2007, 19:23
Dvd چه شركتي براي اين بازي مناسبه؟

من Dvd شركت مدرن رو خريدم ولي وقتي تقريباً به آخر نصب ميرسه پيغام خطا ميده.

من DVD شرکت Persia رو گرفتم سالم بود :46:

lover_pc_games
18-06-2007, 19:39
من DVD شرکت Persia رو گرفتم سالم بود :46:

من سی دی persia رو گرفتم ولی سریال توی هیچکدوم از 3 تا سی دی بازی نبود !
لطفا سریالشو برام بذارید ... ممنون ! :11:

saeed_cpu_full
18-06-2007, 20:30
من سی دی persia رو گرفتم ولی سریال توی هیچکدوم از 3 تا سی دی بازی نبود !
لطفا سریالشو برام بذارید ... ممنون ! :11:

من می گم DVD شما می گی CD !!!!
راستی برای من سریالش پشت مقوای جا DVD بود

*hamedkhatar*
18-06-2007, 22:36
به به سلام
آقا من جدیدا معتاد این بازی شدم
باور کنید من دیشب تو خواب داشتم ماموریت انجام میدادم صبح که بیدار شدم خل شده بودم :31:

هر چی هم میریم جلوتر سخت تر میشه
یه ترینری نیست که توی بعضی از مرحله ها که بعضی امکانات قفل هستند بتونه بازشن کنه؟ مثلا فرودگاه.
امروز یکی از ماموریت ها با شکست مواجه شد :41: حدود نیم ساعت بازی کردم آخرش هم باختم.
کلی حالم گرفته شد.
لطفا اگه نکات ریزه کاری داره بگید ما هم یاد بگیریم
ممنون

lover_pc_games
18-06-2007, 23:15
من می گم DVD شما می گی CD !!!!
راستی برای من سریالش پشت مقوای جا DVD بود

خوب بگی ! من میگم سی دی پرشیا رو گرفتم ... این کجاش عجیبه ؟ :13:
بعدم اگر سریالشو اینجا واسه من مینوشتی چیزی ازت کم میشد !
البته دیگه نمیخواد به خودت زحمت بدی ... ممکنه خسته بشی ... خودم توی گوگل سرچ کردم پیداش کردم ...
اینجاست که میگن !
.................. منت قصاب نکش ! :31:

cao-cao
18-06-2007, 23:20
بهترینش مال شرکت وست گیم
که هیچ مشکلی نداره و کاملا کرک شدس

Optimus Prime
19-06-2007, 00:38
به به سلام
آقا من جدیدا معتاد این بازی شدم
باور کنید من دیشب تو خواب داشتم ماموریت انجام میدادم صبح که بیدار شدم خل شده بودم :31:

هر چی هم میریم جلوتر سخت تر میشه
یه ترینری نیست که توی بعضی از مرحله ها که بعضی امکانات قفل هستند بتونه بازشن کنه؟ مثلا فرودگاه.
امروز یکی از ماموریت ها با شکست مواجه شد :41: حدود نیم ساعت بازی کردم آخرش هم باختم.
کلی حالم گرفته شد.
لطفا اگه نکات ریزه کاری داره بگید ما هم یاد بگیریم
ممنون
بگو کجاش گیر کردی تا بگم چه استراتژی بریزی بهتره.

P-R-I-N-C-E
19-06-2007, 01:34
بهترینش مال شرکت وست گیم
که هیچ مشکلی نداره و کاملا کرک شدس

سلام عزیز چه طوری شناختی king چه طوره ؟
هنوز جنرال بازی میکنید یا دیگه کسی نیست هر وقت خاصتی بازی کنی یه ندا بده id مو داری که ..
liken

*hamedkhatar*
19-06-2007, 11:00
بگو کجاش گیر کردی تا بگم چه استراتژی بریزی بهتره.

سلام
ممنون دیشب اون مرحله رو رد کردم
اگه بازم به مشکل بر خوردم مزاحمتون میشم

Optimus Prime
19-06-2007, 11:56
سلام
ممنون دیشب اون مرحله رو رد کردم
اگه بازم به مشکل بر خوردم مزاحمتون میشم
ایول!انشااله تا آخرش بدون هیچ مشکلی ردش می کنی:46: !

saeed_cpu_full
19-06-2007, 12:29
خوب بگی ! من میگم سی دی پرشیا رو گرفتم ... این کجاش عجیبه ؟ :13:
بعدم اگر سریالشو اینجا واسه من مینوشتی چیزی ازت کم میشد !
البته دیگه نمیخواد به خودت زحمت بدی ... ممکنه خسته بشی ... خودم توی گوگل سرچ کردم پیداش کردم ...
اینجاست که میگن !
.................. منت قصاب نکش ! :31:

ببخشید حالا چرا میزنی توی سرم!!! راستی من بدبخت DVD رو با جاش دادم پسر خالم بره حال کنه. به خاطر همین هم نداشتم که واست بنویسم وگرنه می نوشتم جیگر :46:

Amin_0913
19-06-2007, 22:54
اقا چندتا Dvd هستش؟

cao-cao
19-06-2007, 22:54
سلام عزیز چه طوری شناختی king چه طوره ؟
هنوز جنرال بازی میکنید یا دیگه کسی نیست هر وقت خاصتی بازی کنی یه ندا بده id مو داری که ..
liken

ما مخلص تمام رفقای قدیمم هستیم
نمیدونستم این تاپیک انقدر جون میگیره
از تمام دوستانی که تو این تاپیک پست میدن متشکرم و صمیمانه دست گرمتان را میفشارم
و هنوزم اعلام میکنم از ایرانی بودن خود خوشحال هستم
راستی کسی پچ 4/1 رو دانلود کرده بازی چه تقییراتی توش به وجود اومده
بچ ها کسی اینترنت پر سرعت داره بازی کنیم:10:

cao-cao
19-06-2007, 22:55
اقا چندتا Dvd هستش؟

2 تا

Amin_0913
19-06-2007, 22:59
ماله کدوم شرکت بهتره؟

saeed_cpu_full
19-06-2007, 23:19
ماله کدوم شرکت بهتره؟

سرزمین از همه بهتره بعدش هم پرشیا :46:

vitamin2002
19-06-2007, 23:42
من دیوانه بازی های استراژیک هستم ولی هنوز به دلیل امتحانات پایان ترم نتوانستم بازی کنم شما هم دارین به من حرس می دهید با تعریف کردن بازی
بزارین امتحانات تمام بشود در 24 ساعت برای شما آخرش را می گویم . حال کنید

Optimus Prime
20-06-2007, 00:22
من دیوانه بازی های استراژیک هستم ولی هنوز به دلیل امتحانات پایان ترم نتوانستم بازی کنم شما هم دارین به من حرس می دهید با تعریف کردن بازی
مرسی دوست من ما اینو تموم کردیم همون ساعت های اول حالشو بردیم. توام برو تموم کن حالشو ببر:46:

Amin_0913
20-06-2007, 12:09
دادا دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
منم منتظرم کامپوترم درست شه
منم حالت شما را دارم

*hamedkhatar*
20-06-2007, 23:31
سلام دوستان
من تو یه مرحله موندم
تو مرحله sarajevo من همه چیز رو حدودا نابود کردم فقط این وسطیه مونده که با هر چی مزنمش از جونش کم نمیشه
باید چکار کنم؟
ممنون

Optimus Prime
21-06-2007, 00:18
سلام دوستان
من تو یه مرحله موندم
تو مرحله sarajevo من همه چیز رو حدودا نابود کردم فقط این وسطیه مونده که با هر چی مزنمش از جونش کم نمیشه
باید چکار کنم؟
ممنون
باید با Ion Cannon بزنی.همون توپ یونی.

Oracle_Eldorado
21-06-2007, 00:19
سلام دوستان
من تو یه مرحله موندم
باید چکار کنم؟
ممنون

دوست عزيز شما چطور تونستي اين همه پيشرفت كني ؟!
من نتونستم از همون اول شروع كنم . ميريزند سرم و ارتش منو نابود ميكنند .

*hamedkhatar*
21-06-2007, 00:38
باید با Ion Cannon بزنی.همون توپ یونی.
سلام مرسی
ولی خداییش من به اسم هیچی رو نمیشناسم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟ :10:

دوست عزيز شما چطور تونستي اين همه پيشرفت كني ؟!
من نتونستم از همون اول شروع كنم . ميريزند سرم و ارتش منو نابود ميكنند .
خوب اوایلش خیلی سخت بود ولی با کمک خدا و تلاش بچه ها تونستیم همه رو نفله کنیم به غیر از این یه دونه رو :31:

*hamedkhatar*
21-06-2007, 01:26
سلام
بالا خره با کمک *Eagle Eye* جان تونستم پیداش کنم.
خیلی خیلی این یه تیکش قشنگ بود
مرسی بای

Optimus Prime
21-06-2007, 09:12
قربانت من که کاری نکردم خودت آخرش پیداش کردی:46:

Oracle_Eldorado
21-06-2007, 17:57
خوب میشه یه توضیحی بدید از اول چیکار کردید ؟
اگه میشه با عکس .

Amin_123
21-06-2007, 18:06
سلام سلام

آقایون من با nad تا اخر رفتم کسی مشکلی داره بگه

vitamin2002
21-06-2007, 19:34
راست می گویید بدون ترینر بروید مثلا مانن hamedkhatar* با ترینر نرید ببینم می تواننید بروید

Amin_123
21-06-2007, 19:42
سی دی من اصلا توش ترینر نیست تازه دوستم ندارن با ترینر برم

shahriar2007
23-06-2007, 11:51
راست می گویید بدون ترینر بروید مثلا مانن hamedkhatar* با ترینر نرید ببینم می تواننید بروید

سلام دوست عزیز
میشه یه دونه از اون ترینر های که حامد جان باهاش رفته به من معرفی کنی
ممنون می شم
راستی اگه یه کم فکرمونو به کار بندازیم احتیاجی به ترینر نیست :5:

hbk360
23-06-2007, 12:17
من از شرکت پردیس گرفتم.
کرک نداره لطفا یکی کرک بازی رو واسه ما اپلود کنه.

*hamedkhatar*
23-06-2007, 12:40

والا ما هر چی ترینر دانلود کردیم از Cheathappens بود که هیچ کدوم هم جواب نداد.
فقط یه ترینر پیدا کردم که پول میداد که خوب تو بعضی مراحل بدون پول اعصاب آدم خورد میشد. :31:

تو بعضی از از مراحل هم که اصلا کارخونه نداری ترینر به هیچ دردی نمیخوره!

*hamedkhatar*
23-06-2007, 12:40
من از شرکت پردیس گرفتم.
کرک نداره لطفا یکی کرک بازی رو واسه ما اپلود کنه.

کرکش 8 مگابایته اگه سرعت داشتم برات آپلود میکردم :41:

hbk360
23-06-2007, 13:44
کسی نمیتونه اپ کنه.
ممنون.

Optimus Prime
23-06-2007, 14:00
کسی نمیتونه اپ کنه.
ممنون.
دوست عزیر کرکی که می خواهی تو این صفحه است می تونی Download کنی:(اولی):

hbk360
23-06-2007, 15:01
چقدر بازیش چرته.
میدونستم westwoodیه چیز دیگس
فقط رد الر2
چون تواین بازی با توجه به گرافیک بالا چون توبازی قدرت zoom گذاشتن طراحی وگرافیک بازی کلی رفته
پایین.

Optimus Prime
23-06-2007, 17:32
چقدر بازیش چرته.
میدونستم westwoodیه چیز دیگس
فقط رد الر2
چون تواین بازی با توجه به گرافیک بالا چون توبازی قدرت zoom گذاشتن طراحی وگرافیک بازی کلی رفته
پایین.
دوست عزیز Red Alert 3 هم اگه قرار بود بسازن همینطور می ساختن.دیگه دوران Red Alert 2 گذشت زمان خودش خیلی عالیه بود.فکر نمی کنم گذاشتن قابلیت Zoom بازیو چرت کنه!!اتفاقا همه عاشقشن.دقیقا فضای C&C را EA حفظ کرده.

hektore
24-06-2007, 17:45
اقایون و خانومای محترم کسی سریال نامبر این بازی رو نداره واسه ما بذاره.ممنون میشم.

Optimus Prime
24-06-2007, 18:08
اقایون و خانومای محترم کسی سریال نامبر این بازی رو نداره واسه ما بذاره.ممنون میشم.
اینجا دوست عزیز:

hektore
24-06-2007, 22:17
با تشکر از جواب سریعتون من یه مشکل دیگه دارم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم پیغام میده سی دی ارجینال رو درون سی دی رام بذارید من سی دی رو گذاشتم بازم اجرا نشد و همون پیغام رو میده لطفا جواب منو بدید ممنون از شما

Captain_Nemo
24-06-2007, 22:32
عجب بازيه...

من كه رفتم تو حس و حال 6 سال پيش كه Tiberian Sun بازي ميكردم.

mazi_z_PSP
24-06-2007, 22:36
بهترين بازی که تا بحال تو عمرم بازی کردم.از اون بازی مسخره Supreme Commander که فقط رو تبليغات معروف شد خيلی خيلی بهتره. خودم با هر 3 گروهش اولين کسی بودم که تو مشهد تمام کردم.سيو کاملشم هست در خدمت عموم مردم.

mazi_z_PSP
24-06-2007, 22:39
والا ما هر چی ترینر دانلود کردیم از Cheathappens بود که هیچ کدوم هم جواب نداد.
فقط یه ترینر پیدا کردم که پول میداد که خوب تو بعضی مراحل بدون پول اعصاب آدم خورد میشد. :31:

تو بعضی از از مراحل هم که اصلا کارخونه نداری ترینر به هیچ دردی نمیخوره!

عزيز من تو تاپيک سيو و ترينر درخواست دادم و يه ترينری که پول ، انرژی و سرعت ساخت رو ميداد بهم دادن.خوب هم کار ميکرد.برای Kane Edition البته. اما خيلی بدبختی کشيدم.فکر کنم حدود 12 تا ترينر برام گزاشتن که همش خراب بود اما این آخری شاهکار بود.

Optimus Prime
24-06-2007, 23:14
Total Anihilation مال 1997 بازی کردی؟همون سازنده Supreme Commander درستش کرده.من که 12 ساله همه استراتژی های مشهور رو بازی کردم.Supreme Commander هم در نوع خودش خوبه و C&C Tiberium Wars عالیه ولی از نوع C&C دیگه .همه بازی های استراتژیک که نباید شبیه هم باشن مخصوصا RTS ها.Supreme Commander مخ آدمو تعطیل می کرد 80% استراتژیک خالص....

saeid_constantin
24-06-2007, 23:15
ژنرال 3 فضایی هستش؟عکساش که اینجوریه

Optimus Prime
24-06-2007, 23:16
با تشکر از جواب سریعتون من یه مشکل دیگه دارم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم پیغام میده سی دی ارجینال رو درون سی دی رام بذارید من سی دی رو گذاشتم بازم اجرا نشد و همون پیغام رو میده لطفا جواب منو بدید ممنون از شما
شما کرک بازیو باید نصب کنید.اگر در DVD/CD های بازی موجود نیست از این سایت دانلود کنید.اولی با حجم 7.48 مگابایت:

Optimus Prime
24-06-2007, 23:21
ژنرال 3 فضایی هستش؟عکساش که اینجوریه
دوست من همش جنگاش روی زمینه ادامه داستان مشهور Command and Conquer که در آینده رخ می ده.
سقوط شهابسنگ هایی در روی زمین و بوجود آمدن حیات Tirberium و جنگ پایان ناپذیر GDI که سعی در دفاع از نقاط دستنخورده زمین دارند و NOD که پی این هستند که به مردم بقبلونند که از این حیات جدید باید استفاده کرد و از آن برای مقاصد شوم و پلید خود استفاده می کنند.دیگه از این نسخه یه نژاد فضایی اضافه شد به اسم Scrin که در شماره های بعدی 2باره باز خواهند گشت.البته مهلوم نیست Kain دقیقا چکار خواهد کرد با Scrin Tower.......

hektore
25-06-2007, 12:10
ممنون از کمکتون eagle eye

Optimus Prime
25-06-2007, 12:54
ممنون از کمکتون eagle eye
وظیفس دوست من اگر بازهم به مشکل بر خوردی در خدمتم.

hbk360
30-06-2007, 22:08
من وقتی بازی میکنم(مرحله ای) چرا دمو نداره
نکنه به خاطر این که تو3سی دی جا بشه دموش رو هذف کردن

Optimus Prime
30-06-2007, 22:15
من وقتی بازی میکنم(مرحله ای) چرا دمو نداره
نکنه به خاطر این که تو3سی دی جا بشه دموش رو هذف کردن
کل بازی 2 DVD.

hbk360
03-07-2007, 14:26
منظورم تو رد الر2ز که دمو شبیه فیلم داشت
کسایی که دی وی دی دارن بگن دمو داره یانه

*hamedkhatar*
03-07-2007, 14:29

آره عزیز کلی دمو داره که همش هم طبیعی هستند یعنی انیمیشن نیستند تا حدودی:31:
خیلی هم قشنگ هستند حتما برو دی وی دیش رو بگیر
موفق باشید

Amin_0913
08-07-2007, 22:18
متله منم داره

Amin_0913
08-07-2007, 22:21
بچه ها شما از کدوم تیم این بازی خوشتون میاد؟
Gdi یا Nod

XirowN
12-07-2007, 21:08
من بازی رو ریختم 1 سیدی هستش ولی زمین سیاهه

hbk360
13-07-2007, 09:33
Gdi سربازاش ارزون تره وامکانات بیشتری داره

XirowN
13-07-2007, 13:32
حرف زدما خیر سرم

HARVEST MOON_HASAN
14-07-2007, 20:58
دوستان کسی عکس های از هنرمندانیا اسامی کسانی که در قسمت دموی بازی ایفای نقش کردهاند دارید.
با تشکر

pes68
17-07-2007, 11:44
دوستان تويه اين بازي چه جور مي شه پول بدست آورد؟
بعضي موقعه ها پول خودش زياد مي شه ولي دليلش رو من نمي دونم

HARVEST MOON_HASAN
17-07-2007, 12:20
دوست عزیز توذ این بازی یه کارخونه است که اونو میسازی بعد از خودش یه ماشین در میاد که این ماشین میره اون چیزهای سبز رنگی را که رو زمین ریخته جمع میکنه بعد میاره تو ار خانه و به پول تبدیل میکنه.

leon scott kendy
17-07-2007, 13:27
من عاشق این بازیم فقط از هوش دشمنا خوشم می اید یه نیرو می فرسته از جلو بعد از پشت حمله می کنه

alex_3000
17-07-2007, 13:48
دوست عزیز توذ این بازی یه کارخونه است که اونو میسازی بعد از خودش یه ماشین در میاد که این ماشین میره اون چیزهای سبز رنگی را که رو زمین ریخته جمع میکنه بعد میاره تو ار خانه و به پول تبدیل میکنه.

فکر کنم این بازی با اونی که شما میگه فرق می کنه اسم این بازی command & conque 3 هست اما اون بازی که شما می گید فکر کنم جنگ ویتنام هستش

HARVEST MOON_HASAN
17-07-2007, 14:47
اسم فارسی این بازی را میتونی برام بگید لطفا

Vahid67
17-07-2007, 23:17
سلام
من اين بازي يه بار نصب كردم چند تا مرحله هم رفتم بعد ويندوز عوض كردم سيو هاش كه پاك شد به درك ولي حالا كه ميخوام بازي رو نصب كنم ميگه بايد يك زبان رو انتخاب كني در صورتي كه من هر سه زبان رو انتخاب كردم
يك بار ديگه هم اين موضوع توسط كاربر ديگه اي هم مطرح شده ولي پاسخي داده نشده بود
در ضمن براي من 3 سي دي هست و دمو هاشو نداره

leon scott kendy
18-07-2007, 13:08
اسم فارسی این بازی را میتونی برام بگید لطفا

دوست من این بازی میشه گفت بعضی ها بهش می کن جنرال جدیده بعضی ها هم می گن رد الرت جدیده ولی این بازی اسم فارسی نداره

Optimus Prime
18-07-2007, 13:14
اسم فارسی می خوای چیکار دوست من؟قبل از اینکه Red Alert و generals داشته باشیم با Command and Conquer شروع شد و داستانش مال همین Tiberium Wars بود.یعنی این قسمت سومشه:
1.Command and Conquer سال 1996
2.Command and Conquer Tirberian Sun و Command and Conquer FireStorm.
3.Command and Conquer Tiberium Wars.
البته می شه Command and Conquer Renegade را در خلال شماره اول بازی به حساب آورد.
فارسیش میشه:فرمان و تسخیر : جنگهای تایبریوم.

XirowN
18-07-2007, 13:26
زمین برای من سیاهه چیکار کنم ؟
گرافیک fx 5500

Vahid67
19-07-2007, 10:38
سلام
من اين بازي يه بار نصب كردم چند تا مرحله هم رفتم بعد ويندوز عوض كردم سيو هاش كه پاك شد به درك ولي حالا كه ميخوام بازي رو نصب كنم ميگه بايد يك زبان رو انتخاب كني در صورتي كه من هر سه زبان رو انتخاب كردم
يك بار ديگه هم اين موضوع توسط كاربر ديگه اي هم مطرح شده ولي پاسخي داده نشده بود
در ضمن براي من 3 سي دي هست و دمو هاشو نداره

كسي جواب من رو نميده؟

S a f a 6 4
19-07-2007, 10:49
زمین برای من سیاهه چیکار کنم ؟
گرافیک fx 5500

کاریش نمیتونی بکنی ,این کارتی که گفتی برای این بازی کم میاره

XirowN
19-07-2007, 12:30
جنرال حالا مگه چه بازیی هستش وارگرفت که گرافیکش از این بهتره

S a f a 6 4
19-07-2007, 15:33
جنرال حالا مگه چه بازیی هستش وارگرفت که گرافیکش از این بهتره

اختیار داری ,گرافیک این بازی عالیه

Captain_Nemo
19-07-2007, 22:14
اين بازي از همه لحاظ عاليه، من دلم نمي زياد بازي كنم، مترسم تموم شه.

alex_3000
20-07-2007, 11:46
سلام من حدود ده تا ترینر برای این بازی گرفته ام اما هیچ کدوم کار نکرد من یه ترینر می خواهم که خودتون از اون استفاده می کنید ورژن بازی Kane Edition

Vahid67
20-07-2007, 17:15
دوستان کسی عکس های از هنرمندانیا اسامی کسانی که در قسمت دموی بازی ایفای نقش کردهاند دارید.
با تشکر

چون كسي جواب سوال من رو نداد تو سايتش داشتم دنبال جواب مي گشتم (هنوز پيدا نكردم ):41::41: كه ديدم در مورد هنرمندانه بازي نوشته شايد اين بدرد شما بخورد:10:

Vahid67
20-07-2007, 17:16
با تشکر

چون كسي جواب سوال من رو نداد تو سايتش داشتم دنبال جواب مي گشتم (هنوز پيدا نكردم ):41::41: كه ديدم در مورد هنرمندانه بازي نوشته شايد اين بدرد شما بخورد:10:

Oracle_Eldorado
20-07-2007, 17:19
سلام من حدود ده تا ترینر برای این بازی گرفته ام اما هیچ کدوم کار نکرد من یه ترینر می خواهم که خودتون از اون استفاده می کنید ورژن بازی Kane Edition

دوست من شما باید یه ترینر داشته باشی که به ورژن بازی بخوره . اول ببین ورژن بازی چنده .

alex_3000
21-07-2007, 09:45
دوست من شما باید یه ترینر داشته باشی که به ورژن بازی بخوره . اول ببین ورژن بازی چنده .

از کجا ببفهمم ورژن بازی چنده

mohammad_twe
25-07-2007, 18:16
ببینم با گرافیک 9200 radeon و رم 256 و cpu 2.4 میاد یا نه ؟ اگه بیاد گرافیکش رو باید بیارم پایین تا راحت اجرا بشه ؟؟راستی من 2 cd این رو خریدم مشکل داشت 3 cd یا 5 cd رو بخرم ؟؟؟

Vahid67
26-07-2007, 07:30
ببینم با گرافیک 9200 radeon و رم 256 و cpu 2.4 میاد یا نه ؟ اگه بیاد گرافیکش رو باید بیارم پایین تا راحت اجرا بشه ؟؟راستی من 2 cd این رو خریدم مشکل داشت 3 cd یا 5 cd رو بخرم ؟؟؟

نه اجرا نميشه حتماً بايد 512 باشه 5 Cd با تمام دمو هاش هست ولي 3 Cd (ماله خودم ) فقط بازي بدون دمو

s a j j a d
26-07-2007, 08:03
تو بعضي از قسمت هاي بازي 1 يا 2 تا از تيم ها ديده نميشن راهي هست برا ديدن انها و نابود كردن انها :41::41::41::41:

Oracle_Eldorado
26-07-2007, 12:11
نه اجرا نميشه حتماً بايد 512 باشه 5 Cd با تمام دمو هاش هست ولي 3 Cd (ماله خودم ) فقط بازي بدون دمو
والا دمو هاش هم چیز زیاد جالبی نبود . فقط حجم بازی رو میبره بالا.

mohammad_twe
26-07-2007, 15:57
یعنی اصلا اجرا نمیشه به هیچ وجه؟ یا اجرا میشه یه کمی سرعتش کم میشه ؟ اگه گرافیم بازی روبیاریم پایین چی ؟ لطفا راهنمایی کنین چون امروز میخوام بگیرم اگه مشکل پیدا میکنه که نگیرمش...؟؟؟:46:

Vahid67
28-07-2007, 08:22
یعنی اصلا اجرا نمیشه به هیچ وجه؟ یا اجرا میشه یه کمی سرعتش کم میشه ؟ اگه گرافیم بازی روبیاریم پایین چی ؟ لطفا راهنمایی کنین چون امروز میخوام بگیرم اگه مشکل پیدا میکنه که نگیرمش...؟؟؟:46:

اگه يه نگاه به سيستم مورد نياز تو سايتش بندازي ميبيني نوشته حتماً رم 512 :5:

s a j j a d
28-07-2007, 16:04
تو بعضي از قسمت هاي بازي 1 يا 2 تا از تيم ها ديده نميشن راهي هست برا ديدن انها و نابود كردن انها :41::41::41::41:

كسي بلد نيست جواب سوال مارو بده؟:41::41::41::41::41::41::41::41:

mohammad_twe
28-07-2007, 16:07
اگه يه نگاه به سيستم مورد نياز تو سايتش بندازي ميبيني نوشته حتماً رم 512 :5:
اخه من بعضی بازی های 512 رو با این 256 خودم اجرا میکنم فقط بعضی جاها کند میشه...:8:میگم اگه اینم اجرا بشه یه ظره هم تیک بزنه موردی نیست بخرم..

Oracle_Eldorado
28-07-2007, 16:09
كسي بلد نيست جواب سوال مارو بده؟

دوست من اگه منظورت دشمن هست که نباید دیده بشه !
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای هست بگو تا راهنماییت کنم .

Oracle_Eldorado
28-07-2007, 16:11
اخه من بعضی بازی های 512 رو با این 256 خودم اجرا میکنم فقط بعضی جاها کند میشه...میگم اگه اینم اجرا بشه یه ظره هم تیک بزنه موردی نیست بخرم..

ولی بعضی بازی ها اینطوری نیست . مثلا Boiling Point . با رم 256 افتضاح ! ولی با 512 خیلی عالی میشه .

mohammad_twe
29-07-2007, 02:01
موقع اجرا بازی ای پیغام رو میده
wrong disk inserted.
please insert the orginal" command and conquer3" cd/dvd
باید چیکار کنم؟مشکل چیه ؟ راستی بازی 3 cd هست...

Vahid67
29-07-2007, 09:34
موقع اجرا بازی ای پیغام رو میده
wrong disk inserted.
please insert the orginal" command and conquer3" cd/dvd
باید چیکار کنم؟مشکل چیه ؟ راستی بازی 3 cd هست...

اصلاً اين بازي احتياج به cd نداره احتمالاً يادت رفته كرك رو كپي كني:46:

mohammad_twe
29-07-2007, 16:08
کرک نداشت اخه ؟؟؟؟

mohammad_twe
29-07-2007, 23:42
قابل توجه دوستانی که وقتی گفتم رمم 256 هست گفتن اصلا به فکر خریدنش هم نباش چون نمیاد و اینکه بعدش گفتم با رم 256 خیلی از بازی های 512 رو اجرا کردم گفتن که این فرق داره حتما 512 میخواد....
بازی رو به راحتی با رمم که 256 هست اجرا کردم واقا عجب بازیه خفنیه چه قدر هم مدرنه....

Vahid67
30-07-2007, 09:13
قابل توجه دوستانی که وقتی گفتم رمم 256 هست گفتن اصلا به فکر خریدنش هم نباش چون نمیاد و اینکه بعدش گفتم با رم 256 خیلی از بازی های 512 رو اجرا کردم گفتن که این فرق داره حتما 512 میخواد....
بازی رو به راحتی با رمم که 256 هست اجرا کردم واقا عجب بازیه خفنیه چه قدر هم مدرنه....

بهت تبريك مي گم :10:

nader_kashimotso
30-07-2007, 09:50
منم بهت تبریک می گم موفق باشی

Tornado2800
03-08-2007, 20:55
کسی سیو گیم های اینو داره ؟
یا ترینر نسوز برای ورژن 1
؟

M E H D I
03-08-2007, 20:59
ترينر:

سيو پيدا نكردم.

Tornado2800
03-08-2007, 21:07
ترينر:

سيو پيدا نكردم.

مرسی M E H D I جان
فقط این همه چیز داشت به جز نسوزش:41:
نسوز هم نباشه اقلا بشه دشمن رو فریز کرد
:D
والا ترینرش بود برای این کارا ولی ورژن بالاتر 1.5 و.... که روی این Dont Sent می داد حالا کسی راه به روز رسانیش هم بلد باشه بازم کارم راه میفته...

*hamedkhatar*
03-08-2007, 21:22
سلام بچه ها خوبید؟
آقا من پچ ان بازی رو از سایتش گرفتم ولی وقتی که نصبش کردن دیگه بازی اجرا نمیشه و این پیغام رو میده چکارش کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
:11:

Tornado2800
03-08-2007, 21:28
سلام بچه ها خوبید؟
آقا من پچ ان بازی رو از سایتش گرفتم ولی وقتی که نصبش کردن دیگه بازی اجرا نمیشه و این پیغام رو میده چکارش کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
:11:

سلام حامد جان
برای منم همین پیغام رو میداد که اینو Replace کردم درست شد و بهت آپلود کردم:

امیدوارم جواب بده

shahriar2007
06-08-2007, 15:41
سلام بروبچ
من یه سری نقشه از سایت بازی دانلود کردم اما نمی دونم باید چه جوری استفاده کنم میشه راهنمایی کنید ؟ :20:
ممنون

hejrati
07-08-2007, 18:06

عزيز جان - زياد به خودت زحمت نده - بزا خيالتو راحت كنم من تقريباً تمامي ترينرهاي اين بازي رو گرفتم ولي هيچكدوم اونها درست عمل نميكنه - بهترينهاش هر كاري كه براي تو انجام ميده براي حريف تو هم انجام ميده كه در نهايت فايده اي نداره !!!

پيشنهاد ميكنم خودت ترينر بساز - منكه خودم ميسازم كلي هم حال ميكنم .....:5:

Oracle_Eldorado
07-08-2007, 18:32
عزيز جان - زياد به خودت زحمت نده - بزا خيالتو راحت كنم من تقريباً تمامي ترينرهاي اين بازي رو گرفتم ولي هيچكدوم اونها درست عمل نميكنه - بهترينهاش هر كاري كه براي تو انجام ميده براي حريف تو هم انجام ميده كه در نهايت فايده اي نداره !!!

پيشنهاد ميكنم خودت ترينر بساز - منكه خودم ميسازم كلي هم حال ميكنم .....
دوستان من یه سری کلی از ترینر ها رو میزارم . خودم قبلا با ترینر بازی کردم . سالم هم بوده .
این لینک زیر شامل 10 ترینر از این بازی میشه :

Tornado2800
07-08-2007, 20:27

پيشنهاد ميكنم خودت ترينر بساز - منكه خودم ميسازم كلي هم حال ميكنم .....:5:
دوست من می تونی شما نسوز این بازی رو بدید ؟
یا اینکه درست کنید ! یا حتی دشمن فریز بشه !...
؟

*hamedkhatar*
08-08-2007, 12:26
سلام حامد جان
برای منم همین پیغام رو میداد که اینو Replace کردم درست شد و بهت آپلود کردم:

امیدوارم جواب بده

سلام
شما کی جواب دادی من ندیدم؟
واقعا ممنون من شب میرم این رو دانلود میکنم از تو کافینت تا ببینم چی میشه راستی شما هم پچ 1.6 رو نصب کرده بودید؟
ممنون

hejrati
08-08-2007, 14:40
دوستان من یه سری کلی از ترینر ها رو میزارم . خودم قبلا با ترینر بازی کردم . سالم هم بوده .
این لینک زیر شامل 10 ترینر از این بازی میشه :

دوست عزيز - خسته نباشي
فكر كنم سوءتفاهم شده من گفتم درست عمل نميكنه نه اينكه ناسالم يا خرابه يعني اينكه مثلاً شما اگر از حالت Instant Build و يا فريز پول استفاده كني دقيقاً همين حالت براي حريفت هم اتفاق ميافته كه در نتيجه بدليل سرعت عمل بالاتر سيستم اگه فرضاً حريف شما Scrin باشه در كمتر از چند دقيقه شما با لشگر چندصد تايي از نيروي هواييش روبروي ميشي كه در عرض چند ثانيه بايد جنگ رو واگذار كني كه به نظر من اين درست نيست چون ترينر بايد به نفع شما كار كنه نه دشمن ؟؟!!!:13:

hejrati
08-08-2007, 14:58
دوست من می تونی شما نسوز این بازی رو بدید ؟
یا اینکه درست کنید ! یا حتی دشمن فریز بشه !...
؟

تورنادو جان
منظورتو از نسوز كردن متوجه نشدم - دوم اينكه فريز كردن دشمن تا حالا انجام ندادم كه البته فكر نميكنم لطفي داشته باشه چون معمولاً Player ميخواهد با مديريت جنگ از بازي لذت ببره - بعدش اينكه تو بازيهاي استراتژي دو تا مطلب پول و انرژي حرف اول رو ميزنه كه اگه به اندازه كافي داشته باشي ميتوني با سرعت عمل خوب بقيه كار رو به نفع خودت تمام كني - من با برنامه Art Money Pro كه دوستمون مهدي تو لينك زير آموزش كاملشو گذاشته ميتونم در كمتر از 30 ثانيه پول و انرژي باري رو فريز كنم كه برعكس خيلي از ترينرها براي خودم كار بكنه نه براي حريفم كه سه سوت ضربه فني بشم البته زمان Instant Building رو هم تونستم صفر بكنم و زمان بيشتري رو كار ميبره تا عملي بشه در نهايت من اينجوري بيشتري حال ميكنم . اميدوارم كه آموزش زير براي شما هم كافي باشد .
قربون تو ...:31::5:

Tornado2800
08-08-2007, 15:12
رفتم بهش سر بزنم مرسی از توضیحت گلم ولی خطا داد

The requested URL could not be retrieved

چیزایی خفن اگه ساختی واسه این بازی بده تا ما هم استفاده کنیم ولی اگه همین نسوزه رو پیدا کنی عالی میشه یا فریز کردن چون من فقط یه قسمتش رو لازم دارم نه که کل بازی فریز بشه
منظور از نسوز این بود که از بین نرم :d
چون یه جا گیر کردم کافیه یکی از مهندس ها بمیره بازی تموم میشه !! باید هر 5 نفرشون رو سالم ببرم سر هر ماشینی

alex_3000
08-08-2007, 15:47
رفتم بهش سر بزنم مرسی از توضیحت گلم ولی خطا داد

چیزایی خفن اگه ساختی واسه این بازی بده تا ما هم استفاده کنیم ولی اگه همین نسوزه رو پیدا کنی عالی میشه یا فریز کردن چون من فقط یه قسمتش رو لازم دارم نه که کل بازی فریز بشه
منظور از نسوز این بود که از بین نرم :d
چون یه جا گیر کردم کافیه یکی از مهندس ها بمیره بازی تموم میشه !! باید هر 5 نفرشون رو سالم ببرم سر هر ماشینی

کاملا درسته ! من هم اون جا گیر کردم هر کاری کردم نشد به همین دلیل ترینر می خواستم

Tornado2800
08-08-2007, 15:47
سلام
شما کی جواب دادی من ندیدم؟
واقعا ممنون من شب میرم این رو دانلود میکنم از تو کافینت تا ببینم چی میشه راستی شما هم پچ 1.6 رو نصب کرده بودید؟
ممنون
سلام حامد من هر نوع پچی که ترینر زیاده داشت دانلود و نصب کرده بودم که 6 هم جزشون بود :20::20::20::31:
ببینم ورژنت چنده مگه ؟ بگو بر طبق ورژنت کرک بدما ! که اینطوری جواب نمیده
یکی هم بیاد نسوز این بازی رو بده یا فریز :41::41::41::41::41:

*hamedkhatar*
09-08-2007, 10:29
سلام حامد من هر نوع پچی که ترینر زیاده داشت دانلود و نصب کرده بودم که 6 هم جزشون بود :20::20::20::31:
ببینم ورژنت چنده مگه ؟ بگو بر طبق ورژنت کرک بدما ! که اینطوری جواب نمیده
یکی هم بیاد نسوز این بازی رو بده یا فریز :41::41::41::41::41:

سلام
منظورت رو نگرفتم ورژن چی رو میگی؟
ببین من پچ ورژن 1.6 رو از سایتش گرفتم و نصب کردم که اینطوری شد
راستی دیشب رفتم کافینت ولی هر کاری کردم آخرش این فایله دانلود نشد که نشد
دفعه بعد تو یه جا بهتر آپلود کن :10:
راستی یه سر تو این تاپیک هم برو ببین میتونی کمکم کنی؟

آقا شرمنده اینقدر مزاحمتون میشما انشاالله جبران میکنم
دمت گرم مرسی بای:11:

Tornado2800
09-08-2007, 11:04
سلام حامد جان اره منظورم همین ورژن بازی بود ! منم مثل تو همین کار رو کردم پس باید پتچ ورژن 6 رو بگیری و در این قسمت replace کنی E:محل بازی \
RetailExe\1.6

ورژن 1.6 رو انتخاب و بعد در قسمتی که گفتم جایگزین کن ! و بازی اجرا میشه ( تست کردم )

بعد مشکل اون تاپیک چی بود ؟ اخه نتونستم واردش بشم ای اس پی من روترش مشکل داره وارد تاپیک هایی که نظر سنجی هست میشم دیسکانکت میشم !!!!!! یه مشکل کاملا فظایی !

mohsen.rajabi
10-08-2007, 11:34
ببخشید دوستان من تو مرحله کرواسی گیر کردم میشه کمک کنید چه جوری اونو رد کنم؟

LARAMAHDICRAFT
10-08-2007, 15:38
سلام من توی مرحله ای که دو تا گروه دوتایی دارن با هم می جنگن و من هم یه گروه مخفی دارم گیر کردم
Please Hellllllllllllllllllllllllllllllllp

LARAMAHDICRAFT
10-08-2007, 15:40
بازی من مال پردیسه 2 تا سی دی بیشتر نیست.ولی در عوض تمام منوهاشو پاک کردن
این ایرانی ها آدم بشو نیستن بازی 2007 رو هم توش کخ می ریزن

keylogger
15-08-2007, 10:18
بازي بود كه واقعا براي اولين بار منو ساعت ها مشغول كرد !
اگه شنيديد كه جواني 18 ساله تو تبريز به علت بازي دائم 12 ساعته با فرمان و غلبه 3 جان خود را از دست دا تعجب نكنيد !

*hamedkhatar*
15-08-2007, 16:00
سلام دوستان
من اول تشکر میکنم از tornado2800 جان که من رو کمک کردند تا پچ رو درست نصب کنم

خواستم بگم که امروز برای کسایی که پچ 1.6 رو نصب کردند سایت Cheathappens ترینر خودش رو داد بیرون
من هم تست کردم کاملا سالم و چیز خفنیه
لینکش رو میزارم اگه کسی خواست دانلود کنه

موفق باشید

Tornado2800
15-08-2007, 22:57
[*hamedkhatar*]
خواهش می کنم وظیفم بود حامد جان نسوزم کار می کنه ؟

iranupload
16-08-2007, 09:29
آقا یه مشکلی هست
من وقتی می خوام آنلاین بشم از درون بازی می ره داخل اینترنت و میخواد خودش رو آپدیت کنه که حجم زیادی هم داره. آیا راه دیگری هست و یا باید حتما به روز بشه؟!
بعد این سایتی که گفتی برای ایجاد شبکه لن در درون اینترنت هست که باید جالب باشه!
حالا اگر من آپدیت کنم شما رو چطور اونجا پیدا کنم؟

Honradez
16-08-2007, 10:28
سلام بچه‌ها.

من کارت گرافیک NVIDIA GeForce 4 MX رو دارم اما متاسفانه این بازی توی سیستمهای موردنیازش نوشته که این کارت رو بخصوص ساپورت نمی‌کنه :41:. (نامرد! :angry: )

حالا آیا راه حلی هست که من هم بتونم بازی کنم؟! :37: :44:

;)

iranupload
16-08-2007, 10:47
آقا شرمنده جواب سوالم رو از پست های قبلی پیدا کردم!
راستی دوستان من تو یه مرحله بد جوری گیر کردم!!:41:
تو این مرحله که فکر کنم در مصر باشه نیروی برق ضعیف هست و شما باید صبر کنی تا نیروی کمی برسه و بعد اون ها رو اسکورت کنی تا محل . خیلی بازی سخت شده چون دائم حمله می کنن بعد عم موقعی که اسکورت می کنی به ماشین شما حمله می شه و اگر خراب بشه بازی رو باختی!
دوستان حرفه ای بگن این مرحله رو چطوری رد کنم؟!:question:

در مورد گرافیک هم سیستم داداشم که قبلا مال خودم بود با رم 512 Cpu: 2.4 full و گرافیک
fx 5200 داره راحت بازی می کنه!
اما سیستم خودم گرافیک 6200 دارم
که بهتر کار می کنه اما باز هم گرافیک واقعی نیست دوستان با گرافیک بالاتر یه اسکرین شات بزارن تا تفاوت رو ببینیم.

keylogger
16-08-2007, 15:09
سلام بچه‌ها.

من کارت گرافیک NVIDIA GeForce 4 MX رو دارم اما متاسفانه این بازی توی سیستمهای موردنیازش نوشته که این کارت رو بخصوص ساپورت نمی‌کنه :41:. (نامرد! :angry: )

حالا آیا راه حلی هست که من هم بتونم بازی کنم؟! :37: :44:

;)

آره يه راه حل داره !

برو كارت گرافيك و مادر بورد و cpu و رم خودتو ارتقا بده !

شوخي نميكنم راست ميگم

آخه با يه همچين كارتي بازي كردن غير ممكنه:41:

Tornado2800
16-08-2007, 16:24
آخرین ورژن فریم ور رو دانلود کن شاید زدو جواب داد !
برای من که تا به حال اینطوری شده

Honradez
18-08-2007, 20:38
آخرین ورژن فریم ور رو دانلود کن شاید زدو جواب داد !
برای من که تا به حال اینطوری شده
فریم ور؟
میشه لینکی از سایتشو بدین تا بتونم دانلود کنم؟

مرسی. :46::10:

mohammad1196
02-01-2008, 00:16
از دوستان کسی Mod درست و حسابی برای بازی نداره ؟؟؟

m_maj2004
13-01-2008, 09:07
دوستان توجه کنید برای نسوز کردن بازی نیاز به تریلر دارید
برای این کار اول برید داخل این لینک

بعد اینجا دقت کنید بر حسب نوع نسخه به روز رسانی خودتون که از سایت گرفتید نوع تریلر رو انتخاب کنید
اگر هم اصلا بازی رو اپدیت نکردید باید C&C 3: Tiberium Wars v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
رو انتخاب طبق دستور اون فایل CNC3GAME.DAT رو جایگزین و بعد با تریلر مشخص اون بازی کنید.
:31:

shervin D12
14-01-2008, 21:18
نسوز کننده به چه دردی میخوره ؟ برو بازیتو خوب کن به این چیزا نیاز نداری

dark fear
02-02-2008, 17:48
کسی کد تقلب یا شگرد خاصی نداره ؟ ضروریه

dark fear
02-02-2008, 17:51
راستی ترینر نمیخام کد تقلب یا شگرد !

tiger_white
09-02-2008, 20:34
ITs THE BEST PICTURE MODLING=20

robinhood1
08-03-2008, 16:38
بابا کسی از دوستان گرامی keygen این بازی رو نداره . ثواب میکنید بزارید . چون من میخوام با کسی دیگه از طریق نت ورک بازی کنم ارور میده میگه سریال نامبرها یکی هستند .

ممنون میشم کسی اینو برام بزاره واسه دانلود .