ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فردستادن ايميل در LAN با استفاده از Microsoft OutLook 2003

Pejvak61
31-03-2007, 16:44
سلام.
من مي خوام يه امكاني تو شبكه LAN براي كاربرا ايجاد كنم كه بتونن به جاي تايپ نامه به مديرا ايميل بفرستن. چطور ميتونم اينكارو با Microsoft Outlook بكنم؟ لطفاً راهنمايي كنين.:11:

sabawindy
04-04-2007, 11:33
Mail Serverدرwindows server 2003
برای راه اندازی Mail server ٬ Manage your server را باز کرده و Add or remove role را کلیک می کنیم.Mail server را انتخاب کرده و Nextرا کلیک می کنیم.نام آدرس Email دامنه مان را وارد می کنیم.Next را کلیک می کنیم و Mail server راه اندازی می شود.

Manage this mail server
Manage your server را باز کرده و Manage this mail server را کلیک می کنیم .کنسولpop3 services باز می شود.برای هر کاربر باید یک mail box ایجاد کنیم.Add mailbox را کلیک می کنیم.نام mailbox را وارد کرده وPassword را وارد می کنیم.سپس OK را کلیک می کنیم.mailbox ساخته می شود.

ارسال Email
برای فرستادن Email ٬ ExpressOutlook را باز کرده ویک Account ایجاد می کنیم و از منوی Tools ٬Account وسپس add mail را کلیک می کنیم . نام را وارد می کنیم.Next را کلیک می کنیم .آدرس Email را وارد کرده مثلا user@flat.com را وارد می کنیم .در پنجره بعدی نام سرورهایی pop وsmtp را وارد می کنیم.

Next را کلیک می کنیم.نام Account وPassword را وارد کرده و گزینهLog on Secure Password Authentication(SPA) را تیک می زنیم.Next را می زنیم وسپس Finish را کلیک می کنیم.
برای ارسال Email ٬ Create new email را کلیک می کنیم و سپس آدرس Email مقصد را وارد کرده و Send را کلیک می کنیم.

بر روی Client٬ با کاربری که می خواهیم آدرس Email او را چک کنیم Log on کرده وOutlook را باز کرده و از منوی Tools ٬ یک Account برای این کاربر در اینجا درست می کنیم . سپس داخل inbox شده و پیغام را مشاهده می کنیم.

امیدوارم براتون مفید باشه.در صورتی که مراحل مشخص نبود یه آدرس email بدین تا عکس ها رو براتون اضافه کنم.

Pejvak61
06-04-2007, 02:11
معذرت ميخوام يادم رفت بنويسم كه سيستم عامل سرور من Windows 2000 server . اگه تفاوتي نداره من با همين دستور العمل كاركنم. اگه نه علاوه بر عكس ها url مربوطه رو هم به من بدين لطفاً.

sabawindy
07-04-2007, 13:48
سلام
من توی 2000 امتحان نکردم الان هم به server 2000 دسترسی ندارم.من این مطلب رو از اینترنت نگرفتم که بتونم url براتون بذارم.
sorry