pirnia_mo
31-03-2007, 01:22
سلام دوستان آقا من قبلا با string درC++ کار ميکردمvisual studio و يادمه مشکلي نداشت اما الان براي پروژه يکي از درس ها گفتن فقط با برلند بايد باشه (من از 5.02 استفاده ميکنم و همچنين اون ورژن برلند تحت داس )اما تو برلند string اذيت ميکنه و مثلا اصلا getline() رو نميشنا سه... لطفا کمک کنيد چي کار کنم؟
يه سوال ديگه هم اينکه با چه دستوري از string ميشه از يه فايل text به مقدارهاي خاص خواند؟مثلا يه بايت يه بايت و 10 کيلو بايت 10 کيلو بايت و ...
پيشاپيش از کمکتون ممنونم...فقط خواهش ميکنم اگه ميتونيد سريع کمک کنيد...
راستي يه چيز هم بگم که براي سوال اولم خودم تنها راهي که پيدا کردم اين بود که از يه کلاس open source به نام pstring استفاده کنم... اما ميترسم تو بقيه پروژه به مشکل بر بخورم... چون با اين کلاس جديد آشنايي ندارم...مثلا همون طور که گفتم نميدونم چه طور با مقدار هاي مختلف بافر بخونم؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه هم اينکه با چه دستوري از string ميشه از يه فايل text به مقدارهاي خاص خواند؟مثلا يه بايت يه بايت و 10 کيلو بايت 10 کيلو بايت و ...
پيشاپيش از کمکتون ممنونم...فقط خواهش ميکنم اگه ميتونيد سريع کمک کنيد...
راستي يه چيز هم بگم که براي سوال اولم خودم تنها راهي که پيدا کردم اين بود که از يه کلاس open source به نام pstring استفاده کنم... اما ميترسم تو بقيه پروژه به مشکل بر بخورم... چون با اين کلاس جديد آشنايي ندارم...مثلا همون طور که گفتم نميدونم چه طور با مقدار هاي مختلف بافر بخونم؟؟؟؟؟