مشاهده نسخه کامل
: سیستم هارد را نمیشناسه
dubairan
31-03-2007, 01:04
سلام دوستان
قبلا هارد مکستور 60 گیگ روی سیستم بود حالا با ساتا 120 عوضش کردم. موقعی که سیستم میخواد بالا میاد همون مکستور 60 را مینویسه و موقع نصب ویندوز ایکس پی مراحل انجام میشه تا زمان انتخاب درایو برای نصب که مینویسه هارد را نمیشناسه. روی داس پارتیشن ها را نشون میده. زمان نصب ویستا هم درایوها را نشون میده ولی قادر نیست روی درایو فرمت شده سی که 20 گیگ فضا داره نصب کنه چکار کنم
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز
به قسمت setup مادربرد وارد شو و هارد دیسک maxtor 60 gb رو پاک کن
اگر مشکلت رفع نشد به من ایمیل بزن profmnz@profmnz.org
دوست عزیز هنگامی ویندوز بالا میاد ( صفحه مشکی رنگ = dos ) با زدن کلید Delete در اکثر مادربرد های امروزی وارد setup می شوید
اگر موفق به انجام این کار نشدید با زدن کلید f2 و یا f8 می توانید این کار را انجام دهید
توجه داشته باشید که هرگز کارکرد های ناشناخته را تغییر ندهید
info@profmnz.org
dubairan
01-04-2007, 12:40
ممنونم
برای رفتن به setup مشکلی ندارم ، مشکل اینه که هیچ جایی اسم هارد را پیدا نمیکنم یعنی نیست. ضمنا من از سایت ام اس آی مطابق سریال مادربورد دریوار ساتا را دانلود کردم ولی بوت ایبل نیست ووقتی به داس میروم از روی فلاپی نصب نمیکند. آخرین آپدیت بایوس را هم گرفتم ولی نمیدونم چطوری بایوس را فلاش کنم ومهمتر از همه اینها اینکه نمیدونم اصلا اینکارها لازمه یانه! فقط خیلی خیلی کلافه شدم اینجا هم دسترسی به متخصص کامپیوتر ندارم وکلا چون کمتر کامپیوتر اسمبل میشه اصلا زیربار خرده کاریهای این تیپی نمیرن. ویکسری هندی بلانسبت با آی کیو پایین هستند که سر در نمیارن میترسم تازه بلایی سرسیستم ودیتاها بیارن.
ممنون از کمکتون
mehdi_ok1
01-04-2007, 13:01
بعضی از مادر بردها به طور خودکار نمیتونند ساتا را بفهمند
CD مادر برد رو داخل cdrom قرار بده تا به طور خودکار روی یک فلاپی برات درایور درست کنه
اگه نشد پس CD مادربردت اتوران درایور درست نمیکنه و باید با خود CD تو یک رایانه سالم این کارو کنی
====================
وقتی خواستی ویندز نصب کنی دکمه F6 رو بزن تا بعد از یه مدتی صفحه نصب قطعه بیاد و دکمه S رو بزن و فلاپی رو که روش درایور ساتا هست رو قرار بده و اینتر بزن
کارت ان شاالله درست میشه
جامپرهاي هارد رو ببين مثل هم نباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.