PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : \/\/ مسابقه بزرگ موتورولا و نوکیا در P30World \/\/

GsM
31-03-2007, 00:39
سلام

قصد من از زدن این تاپیک در اصل بالا بردن اطلاعات عمومی و تخصصی دوست داران موتورولا و نوکیا میباشد.

در این تاپیک سوال ها فقط محدود به موتورلا و نوکیا میباشد و جای برند های دیگه نیست.

چند نکته مهم:

1-فعلا سیستم به این شکل است که باید شخصی که سوال رو مطرح میکنه ، جواب اون رو هم بدونه!!

2-فقط شخصی که سوال کرده و چند تن دیگه که بعدا مشخص میشه می تونن در مورد جواب سوال ها نظر بدن .

3-این تاپیک برای حل مشکل نیست پس خواهش میکنم مشکلات خودتون رو در جای خودش و محل مقرر مطرح کنید.

4-سوال ها میتونن در هر زمینه موتورولا و نوکیا باشند.(نرم افزاری و سخت افزاری)

5-فعلا جایزه ای برای برنده هر سوال تعیین نشده و در صورت تشخیص حتما جایزه هم تعیین میگردد( اگر دوستی بخواهد برای جواب سوالش جایزه بزارد باید با تیم مدیریتی هماهنگ کند)

6- تا پاسخ سوال قبل داده نشده، از گذاشتن سوال دیگه خودداری کنید

لیست سوال ها و جواب ها
1-اگر بخواهیم با برنامه Rsd Light ورژن 3.02.4 گوشی رو بشناسونیم و این کار عملی نشود چه باید بکنیم؟ جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.
.
.
لیست برندگان:
1-دوست عزیز Apachi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-دوست عزیز Apachi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-دوست عزیز Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همکار انجمن مقالات
4-دوست عزیز Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همکار انجمن مقالات
5-دوست عزیز metapex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6-دوست عزیز metapex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7-دوست عزیز Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همکار انجمن مقالات
8-دوست عزیز amir2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9-دوست عزیز M_ETALIC_A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10-دوست عزیز amertad2000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
.
.
.

امید داریم این تاپیک در آینده ایی نزدیک به اون جایی که نظر داریم برسد.

GsM
31-03-2007, 00:45
اولین سوال:

یک سوال ساده:
اگر بخواهیم با برنامه Rsd Light ورژن 3.02.4 گوشی رو بشناسونیم و این کار عملی نشود چه باید بکنیم؟( فقط با همین ورژن)
راهنمایی: چه درایوری باید نصب شود و باید چه چیزی به همراه داشته باشد؟

GsM
31-03-2007, 17:20
دوستان عزیز....

من توقع داشتم حد اقل یکی دو نفر چند حدس بزنن...آخه حرفه ایی زیاد داریم اینجا....

اگه باز راهنمایی خواتستین بگین تا من کنم....

Apachi
01-04-2007, 00:51
PK Driver .
فکر کنم جدیدترینش 32_v2.6.2.0 که توسط خود موتورولا ارائه شده و K1 , z3 رو هم ساپورت می کنه
درایور حتمآ باید msi باشه.
..اگر درایور بالا موجود نبود می تونیم گوشی را با بوت لودر بالا بیاریم(*+#+grenn key).

Kolang
01-04-2007, 01:25
GsM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
ما هم بازی
از نوکیا هم بپرس تا من بیام و یکمی چیز یاد بگیرم...
تازه، جایزه هم باید بدی
اینجوری که نمیشه :دی

GsM
01-04-2007, 22:37
PK Driver .
فکر کنم جدیدترینش 32_v2.6.2.0 که توسط خود موتورولا ارائه شده و K1 , z3 رو هم ساپورت می کنه
درایور حتمآ باید msi باشه.
..اگر درایور بالا موجود نبود می تونیم گوشی را با بوت لودر بالا بیاریم(*+#+grenn key).

ممنون دوست عزیز....
جواب شما بسیار نزدیک بود...
برای اینکه کار اشتباهی رخ نده.. من متن انگلیسیش رو براتون میزارم....
p2k 2.9 drivers including flash command ones
ورژن و مواد همرا در بالا مشخص شده...

GsM
01-04-2007, 22:46
ممنون Kolang ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
شما استادین باید از شما ما چیز یاد بگیریم...
ان شا الله به یاری خود شما... بحث نوکیا رو به این تاپیک اضافه میکنیم.. که محفل گرم تر و پربار تر باشه...
جایزه هم میدیم.....عجله نکنید....(به کمک دوستانم داریم یواش یواش کار هاش رو میکنیم که شاید از ماه آینده آغاز بشه )

دوستان عزیز منتظر سوال شما در مورد برند های موتورولا و نوکیا هستیم

GsM
02-04-2007, 19:31
سوال بعدی رو دوست خوبمون...METAPEX می پرسن......

metapex
02-04-2007, 19:53
> در سال 2006 نوکیا یک تکنولوژی جدید ارتباطی میان دستگاهی معرفی کرد که چیزی شبیه بلوتوت هست. با این مقدمه، به این سوالات پاسخ بدین:

1- نام تجاری که این فناوری با اون نام عرضه خواهد شد، چیه؟
2- حداکثر برد ارتباطی مفیدش چقدره؟
3- سرعت متوسط انتقال اطلاعات توسط این فناوری چقدره؟
4- آیا این تکنولوژی قادر هست که به تنهایی کاربری بلوتوت رو داشته باشه یا باید به طور موازی و با بلوتوت استفاده بشه؟

- به دلیل اینکه حق پاسخگویی دوستانی که از قبل جواب رو میدونن ضایع نشه، مدت پاسخگویی به این سوال تا ساعت 20:00 روز چهارشنبه، 15 فروردین 86 میباشد.
- در مورد جوایز احتمالی، در آینده تصمیم گیری خواهد شد.
- فقط کسی که به هر چهار مورد پاسخ صحیح بده، برنده محسوب میشه.
- در صورت عدم دریافت پاسخ تا زمان تعیین شده، افزایش مهلت پاسخگویی قابل بررسیه.

(زیادی جدی گرفتم، نه؟:3: )

GsM
02-04-2007, 23:50
عزیز یه راهنمایی دیگه هم کن....

metapex
03-04-2007, 00:18
1- این لوگوی این فناوری هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مقدمه سوالو با دقت بیشتری بخونید.
3- این تکنولوژی انحصاری نیست و به قول معروف open source هست.
4- فقط در موبایل استفاده نمیشه.
5- هنوز در یک محصول عرضه شده به صورت عمومی، به کار نرفته.
6- تاریخ دقیق انتشار خبر هم 3 نوامبر2006 هست.

اگر با این راهنمایی کسی نتونه جواب سوالو بده، راهنمایی بعدی بعد از پایان مهلت تعیین شده خواهد بود و جایزه احتمالی هم حذف خواهد شد.

SA.ID
03-04-2007, 10:01
> در سال 2006 نوکیا یک تکنولوژی جدید ارتباطی میان دستگاهی معرفی کرد که چیزی شبیه بلوتوت هست. با این مقدمه، به این سوالات پاسخ بدین:

1- نام تجاری که این فناوری با اون نام عرضه خواهد شد، چیه؟
2- حداکثر برد ارتباطی مفیدش چقدره؟
3- سرعت متوسط انتقال اطلاعات توسط این فناوری چقدره؟
4- آیا این تکنولوژی قادر هست که به تنهایی کاربری بلوتوت رو داشته باشه یا باید به طور موازی و با بلوتوت استفاده بشه؟

- به دلیل اینکه حق پاسخگویی دوستانی که از قبل جواب رو میدونن ضایع نشه، مدت پاسخگویی به این سوال تا ساعت 20:00 روز چهارشنبه، 15 فروردین 86 میباشد.
- در مورد جوایز احتمالی، در آینده تصمیم گیری خواهد شد.
- فقط کسی که به هر چهار مورد پاسخ صحیح بده، برنده محسوب میشه.
- در صورت عدم دریافت پاسخ تا زمان تعیین شده، افزایش مهلت پاسخگویی قابل بررسیه.

(زیادی جدی گرفتم، نه؟:3: )

پاسخ:
1- ارتباط Wi-Fi كه مخفف Wireless Fidelity است

2-برد موثر هم حداكثر تا150متر اطراف Access Point مورد پوشش قرار مى گيرد

3- حداكثر سرعت انتقال اطلاعات 11Mbps درحال حاظراست( Wi-Fi كه همان استاندارد IEEE802.11 است در مدل هاى 802.11a و 802.11b مورد استفاده قرار مى گيرد و استاندارد اصلى آن IEEE802.11b است. در اين مدل حداكثر سرعت انتقال اطلاعات11Mbps است و از فركانس راديویی 4/2 گيگاهرتز استفاده مى كند. براى سرعت بخشيدن به اين استاندارد مدل ديگرى نيز به نام 802.11b ايجاد شده كه سرعت انتقال را تا 22mbps افزايش مى دهد. در مدل 802.11a سرعت اطلاعات حدود 54mbps است و از فرکانس50GHZ استفاده میکند که این سرعت هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است)

4-خير به تنهايي نمي تواند چون خود زير مجموعه بلوتوث است.

Mohammad
03-04-2007, 11:19
سلام به همگی اساتید امر..
این تاپیک ایده بسیار جالبی بود...منم تا اونجایی که وقت اجازه بده در خدمت دوستان هستم...
ممنون و به امید پیشرفت روز افزون...

metapex
03-04-2007, 13:11
پاسخ سوال Qn01 که توسط دوستمون Sa.id در پست 12 ارسال شده، کاملا اشتباه میباشد.
وقتی متن سوالو نمیخونید، همینه دیگه. من گفتم ارتباط میان دستگاهی، نه مخابراتی و ارتباطات گسترده.

Nabakhshoode
03-04-2007, 13:27
- ارتباط Wi-Fi كه مخفف Wireless Fidelity است

2-برد موثر هم حداكثر تا150متر اطراف Access Point مورد پوشش قرار مى گيرد

3-حداكثر سرعت انتقال اطلاعات 11Mbps درحال حاظراست( Wi-Fi كه همان استاندارد IEEE802.11 است در مدل هاى 802.11a و 802.11b مورد استفاده قرار مى گيرد و استاندارد اصلى آن IEEE802.11b است. در اين مدل حداكثر سرعت انتقال اطلاعات11Mbps است و از فركانس راديویی 4/2 گيگاهرتز استفاده مى كند. براى سرعت بخشيدن به اين استاندارد مدل ديگرى نيز به نام 802.11b ايجاد شده كه سرعت انتقال را تا 22mbps افزايش مى دهد. در مدل 802.11a سرعت اطلاعات حدود 54mbps است و از فرکانس50GHZ استفاده میکند که این سرعت هنوز مورد استفاده قرار نگرفته است)

4-خير به تنهايي نمي تواند چون خود زير مجموعه بلوتوث است.

Wi-fi واسه ارتباطات اینترنت بدون سیمه ! نسبتا قدیمیم هست ! ابتکار نوکیا هم نیس ! بردشم فک کنم از 150 متر بیشتره !

GsM
03-04-2007, 14:12
سلام به همگی اساتید امر..
این تاپیک ایده بسیار جالبی بود...منم تا اونجایی که وقت اجازه بده در خدمت دوستان هستم...
ممنون و به امید پیشرفت روز افزون...

سلام عزیز...
خوشحال میشیم شما رو هم د رجمع خودمون داشته باشیم......

Mohammad
03-04-2007, 18:23
سلام...
گرچه فکر نمی کنم درست باشه ولی حدس من تکنولوژی Uma هست که بصورت موازی با بلوتوث می تونه کار کنه...

metapex
03-04-2007, 18:34
سلام...
گرچه فکر نمی کنم درست باشه ولی حدس من تکنولوژی Uma هست که بصورت موازی با بلوتوث می تونه کار کنه...

نه آقا محمد، متاسفانه درست نیست.

Apachi
03-04-2007, 19:34
اسم این تکنولوژی Wibree هستش
اگه میشه به دوتا سوال جواب بدم ویژه گی هاش رو هم بگم ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی خواستم دوتا سوال رو جواب بدم ولی خوب مثل اینکه کسی پیدا نشد.

Apachi
03-04-2007, 19:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم ویژه گی هاش
سرعتش 1 Mbps
کار در پهنای باند 2.4 GHz ISM
برد تا ده متر
ومی تونه زمانی که Bluetooth کار می کنه کار بکنه
و به خاطر پهنای باند پایین 10 بار کمتر از Bluetooth انرژی مصرف میکنه.
این تکنولوژی توسط شرکت های Nordic Semiconductor, Broadcom Corporation, CSR و Epson طراحی شده.

metapex
03-04-2007, 21:06
1- Wibree
2- 5 تا 10 متر
3- Mbps 1
4- هر دو حالت

برنده (با کمی ارفاق درمورد 4) : دوست خوبمون Apachi (تبریک میگم :15:
سایت مرجع برای اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Apachi
03-04-2007, 21:21
1- Wibree
2- 5 تا 10 متر
3- Mbps 1
4- هر دو حالت

برنده (با کمی ارفاق درمورد 4) : دوست خوبمون Apachi (تبریک میگم :15:
سایت مرجع برای اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش قول میدم سوال بعدی رو جواب ندم:27: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد چهارمش رو یادم رفته بود و مطمئن نبودم:5:
در هر صورت ممنون دوست خوب.

GsM
03-04-2007, 21:37
ممنون از metapex برای طراحی سوال و همچنین Apachi عزیز که برای بار دوم سوال رو به درستی جواب دادند...

منتظر سوال بعدی ..شما عزیزان هستیم........

ichitsaz
04-04-2007, 09:31
1- Wibree
2- 2 تا 10 متر
3- Mbps 1
4- هر دو حالت

GsM
04-04-2007, 15:30
دوست عزیز ichitsaz
جواب سوال قبلا داده شده است....
موفق باشید

GsM
04-04-2007, 19:22
سوال بعدی......
حروف زیر مخفف چه چیز هایی هستند؟؟

1-AMR

2-WAV

3-IMA

4-API

Mohammad
04-04-2007, 20:15
سلام...
Adaptive Multi-Rate: AMR
WAV (or WAVE): short for Waveform
API:Application programming interface

GsM
04-04-2007, 21:16
سلام...
Adaptive Multi-Rate: AMR
WAV (or WAVE): short for Waveform
API:Application programming interface

سلام محمد جان....
کاملا درسته.. چون از 4 تا 3تا رو جواب دادین....دیگه نیازی به جواب 4 نیست....
موفق باشید محمد جان شما برنده سوم ما هستید

metapex
05-04-2007, 00:27
> در کدامیک از گوشیهای موتورولا از تکنولوژی Edp استفاده شده است؟

مهلت پاسخگویی: ساعت 22:00 روز جمعه 17 فروردین 86

tcom_mobile
05-04-2007, 00:46
آغا من همه جوره همه سؤالي رو جواب مي دم

Mohammad
05-04-2007, 10:55
> در کدامیک از گوشیهای موتورولا از تکنولوژی Edp استفاده شده است؟

مهلت پاسخگویی: ساعت 22:00 روز جمعه 17 فروردین 86

گوشی موتورولا Fone F3:10:

Kolang
05-04-2007, 10:58
منم یه سوال بپرسم
البته زیاد سخت نیست.(بیشتر جهت افزایش اطلاعات دوستان)

2 راه متفاوت جهت ارسال اس ام اس از طریق بلوتوس در گوشیهای نوکیا؟

M.etallic.A
05-04-2007, 11:28
با تشکر از میلاد عزیز... شرمنده من چند روزی نبودم ... واقعا ایده جالب و خوبیه ...

منم یه سوال ساده بپرسم. اسم این گوشی چیه ؟

GsM
05-04-2007, 12:39
سلام عزیزان....
ممنون از kolang و متالیکای عزیز برای طرح سوال....ان شا الله دوستان پس از جواب دادن به سوال metapex عزیز
جواب سوال این دو عزیز رو هم باید بدهند.

با تشکر از میلاد عزیز... شرمنده من چند روزی نبودم ... واقعا ایده جالب و خوبیه ...

خواهش عزیز....من خیلی منتظرت بودم....

metapex
05-04-2007, 14:24
MOTOFONE F3

برنده: دوست عزیزمون Mohammad، همکار انجمن مقالات

metapex
05-04-2007, 14:27

منم یه سوال ساده بپرسم. اسم این گوشی چیه ؟

پاسخ: Motorola MPx

GsM
05-04-2007, 14:42
برنده: دوست عزیزمون Mohammad، همکار انجمن مقالات

ممنون metapex جان....

محمد عزیز برای بار دوم.. برنده مسابقه هستند.....

حالا باید دنبال جواب سوال های بعدی دوستان که در بالا آمده است باشید!!!

M.etallic.A
05-04-2007, 14:56
پاسخ: Motorola MPx

درسته.......

amir2011
05-04-2007, 15:12
منم یه سوال بپرسم
البته زیاد سخت نیست.(بیشتر جهت افزایش اطلاعات دوستان)

2 راه متفاوت جهت ارسال اس ام اس از طریق بلوتوس در گوشیهای نوکیا؟

دوست عزیز فکر میکنم اینجوری باشه
اول متن sms رو توی برنامه نوت که با زدن دکمه ای که عکس قلم روشه اجرا میشه کپی میکنیم بعد به گوشی مورد نظر ارسال میکنیم.

Mohammad
05-04-2007, 22:39
اول متن sms رو توی برنامه نوت که با زدن دکمه ای که عکس قلم روشه اجرا میشه کپی میکنیم بعد به گوشی مورد نظر ارسال میکنیم.
یا اینکه متن مورد نظر رو در Notepad سیو می کنیم و با استفاده از گرینه Send Via Bluetooth می فرستیمش.

Kolang
05-04-2007, 23:58

یا اینکه متن مورد نظر رو در Notepad سیو می کنیم و با استفاده از گرینه Send Via Bluetooth می فرستیمش.

درسته
اما این 2 تا مکمل هم هستند و در اصل یک راه هستند

راه دوم چی؟
کسی نمیدونه؟

تا الان محمد و امیر هر کدوم 1 چهارم سوال رو جواب دادن که روی هم میشه نصفی :دی
نصف دیگش؟
نبود؟!

GsM
06-04-2007, 01:19
ممنون از محمد عزیز (متالیکا) برای طرح سوال و همچنین METAPEX عزیز برای جواب دادن سوال...ایشون پنجمین برنده این مسابقه هستند

-----------------------------------------------------------------
کمال جان.... دوستان بلدهستن..... اما میخوان سکته ایی جواب بدن......

Mohammad
06-04-2007, 10:15
سلام...
یه پیشنهاد برای این تاپیک داشتم.برای اینکه نظم خاصی داشته باشه به نظر من بهتر هر کدوم که دوستان که قصد مطرح کردن سوالی رو دارن با مسئول تاپیک هماهنگ کنن و به نوبی سوالشون رو مطرح کنن.
همچنین سوالات بطور منظم مطرح بشن مثلا 2 3 روزی یه سوال...
تصمیم با دوستان...

GsM
06-04-2007, 13:26
سلام...
ممنون محمد جان، پیشنهاد خیلی جالب و خوبی بود، البته من در توضیح پست اول هم گفتم که تا سوال قبل پاسخ داده نشده ، دوستان سعی کنند سوال دیگه نزارن ، فقط تو همین چند صفحه به خاطر اینکه چند تن از دوستان به جمع ما پیوسته بودن این مشکل پیش اومد که مسئله مهمی نیست.اگر دوستان یاری کنند از این به بعد همین کار رو خواهیم کرد.
خوشبختانه چون همکار محترم انجمن موبایل هم در جمع ما هستنددر صفحات بعد به یاری ما می آیند و سوالاتی که در زمان معین خود مطرح نشده باشند را پاک خواهند کرد.(البته نظر ایشون رو هم باید بدونیم).

فقط یک نکته کهالبته نظر من است : برای پاسخ گوشی میشه زمان تعیین کرد اما برای طرح سوال فکر کنم مناسب نباشه...
مثلا همین دیروز یک سوال در چند ساعت پاسخ داده شد و اگر بخواهیم احتمال بدهیم در آینده هم این گونه خواهد فکر کنم بد باشه که مثلا 3 روز برای طرح سوال بعدی صبر کنیم.(البته بازم باید نظر بقیه رو دید)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه نظر هم من میدم که مکمل پیشنهاد محمد عزیز است.دوستانی که قصد طرح سوال رو دارند.در صورتی که هیچ سوالی مطرح نشده بود می تونند بدون هماهنگی بزارن .اما زمانی که یک سوال مطرح شده است و همگی قصد پاسخ به آن را هم دارن بهتراست با بنده حقیر هماهنگ کنند تا نوبت آنها محفوظ بماند----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید

M.etallic.A
06-04-2007, 13:32
خوب سوال بی پاسخ که نداریم ؟ من یه سوال بپرسم . فناوری بلوتوث ابداع کدوم شرکته ؟ و وجه تسمیه بلوتوث چیه ؟

metapex
06-04-2007, 21:29
خوب سوال بی پاسخ که نداریم ؟ من یه سوال بپرسم . فناوری بلوتوث ابداع کدوم شرکته ؟ و وجه تسمیه بلوتوث چیه ؟

پاسخ: ابداع شرکت اریکسون و برگرفته از نام یکی از پادشاهان وایکینگ ها به نام هرالد بلوتوت (Herald Bluetooth)

M.etallic.A
06-04-2007, 21:44
درسته... ایده شرکت اریکسون بود ولی به دلیل پرهزینه بودن کار روی این فناوری شرکتهای دیگه ای هم وارد عمل شدن.

GsM
06-04-2007, 22:56
دستتون درد نکنه...اطلاعات جالب و خوبی بود.!!!!

دوستان سوال کمال عزیز هنوز پاسخ داده نشده!!!! یعنی هیچ کدوم بلد نیستین؟؟!!!

Mohammad
07-04-2007, 17:50
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم...واسه اینکه تاپیک بار علمی بیشتری داشته باشه پیشنهاد میدم در صفحه اول یه فهرست از سوالات پرسیده شده + صفحه سوال و جوابش تهیه بشه.اینجوری وقتی تعداد صفحات تاپیک زیاد بشه نظم تاپیک حفظ میشه.

ShahabSAMSUNG
07-04-2007, 21:12
چند تا نکته:

1) محمد جان گل گفتی

2) میلاد جان سوالا رو خودت از بچه ها بگیر و یکی یکی مطرح کن و برای هر کدوم هم مهلت تعیین کن.

3) مگه مسابقه نوکیا و موتورولا نیست؟ این وسط می خوان چی رو ثابت کنن که بلوتوث رو مطرح می کنن؟ بلوتوث چه ربطی به اینا داره؟ اگه اینطوره منم می خوام بپرسم باریکترین گوشی ها کدوم هستن!!!!!!!!!

4) چرا برای پرسیدن سوال، هماهنگی صورت نمی گیره؟ چرا هر کس میاد سوال مطرح می کنه؟ حداقل چرا سوالا یکی یکی مطرح نمیشه؟ وقتی دو تا سوال بدون پاسخ مونده، برای چی سوال جدید مطرح می کنید؟

امیدوارم کسی دلخور نشده باشه. من مخلص همتونم. اینا رو واسه قشنگ تر شدن تاپیک گفتم.

GsM
07-04-2007, 22:41
منون از هر دو عزیز....
در مورد پیشنهاد محمد عزیز... و در تایید ایشون شهاب عزیز....چشم...حتما این کار رو میکنم.....!!!
شهاب جان:

) مگه مسابقه نوکیا و موتورولا نیست؟ این وسط می خوان چی رو ثابت کنن که بلوتوث رو مطرح می کنن؟ بلوتوث چه ربطی به اینا داره؟ اگه اینطوره منم می خوام بپرسم باریکترین گوشی ها کدوم هستن!!!!!!!!!
حالا سوال های مربوط در حد کم و اطلاعات عیب نداره....ولی اگه سوال های تخصصی پرسیده بشه...صد در صد جایی برای سوال های مشترک نیست.

چرا برای پرسیدن سوال، هماهنگی صورت نمی گیره؟ چرا هر کس میاد سوال مطرح می کنه؟ حداقل چرا سوالا یکی یکی مطرح نمیشه؟ وقتی دو تا سوال بدون پاسخ مونده، برای چی سوال جدید مطرح می کنید؟

راستش منم دوست دارم....اما متاسفانه هماهنگی نمیشه....که به نظر منم در صورت هماهنگی..خیلی جالب تر و با نظم تر میشه....

فقط یه خواهش از همه عزیزان گلم دارم.. و اینه.. که...همچون.. تا الان...رابطه ها خوب باشه.. جایی برای بحث و .. در مورد همدیگه باز نشه....

ممنون از همه....

منتظر سوال جدیدتون هستیم.....

M.etallic.A
07-04-2007, 23:03
متاسفانه فعلا به جز یه تعداد محدود که هم سوال کننده ان و هم پاسخ دهنده کسی تو این تاپیک پست نداده... لطفا یه چاره ای بیاندیشید.
راستی مگه بلوتوث یه نوکیا و موتورولا ربط نداره ؟ حالا اشکالی داره به هر دو ربط داشته باشه...

GsM
08-04-2007, 01:01
نه عزیز به نظر من سوالت خیلی خوب.. بود...اگه بازم از این مدل داشتی بپرس.. واقعا برای اطلاعات خوبه...

در مورد اون هم پیشنهاد هایی دارم.. که مطمئنم ...جواب میده.....

amir2011
08-04-2007, 01:34
فکر کنم دیگه وقت این رسید که آقا کمال خودش جواب کامل رو بگه تا جا برای سوالهای دیگه هم باز شه.
درضمن میلاد جان اگه مقدوره این مسابقه رو همگانی کن برای همه برند ها .

M.etallic.A
08-04-2007, 15:15
فعلا واسه خالی نبودن عریضه ....

شرکت موتورولا چه سالی تاسیس شد و موسسش کی بود و اولین چیزی که روش کار میکرد چی بود ؟

Kolang
08-04-2007, 19:18
سلام
دوستان من یه مدتی، کمتر به قسمت موبایل سر میزنم
ببخشید اگه دیر جواب میدم(در صورتی که به کمک من نیاز داشتین، حتما با پیغام خصوصی در جریان بزاریدم)

در مورد سوال هم...
شاید دوستان دنبال یه راهی هستند که بدون استفاده از امکانات جانبی اون کار انجام بشه
نه عزیزان
راه دوم، یه برنامس;)
اسمش رو تا فردا نمیگم...(فکر کنم بدونن نوکیا کارها)

GsM
08-04-2007, 20:46
درضمن میلاد جان اگه مقدوره این مسابقه رو همگانی کن برای همه برند ها

امیر جان....فعلا باید ببنیم تو این 2 برند چی میشه.......اما نمیشه... همین طوری گذاشت...که دلیلش رو بعدا ان شا الله خدمت شما و بقیه عزیزان میگم.....

ممنون از نظرت

Mohammad
08-04-2007, 20:56
شرکت موتورولا چه سالی تاسیس شد و موسسش کی بود و اولین چیزی که روش کار میکرد چی بود ؟
در سال 1928 تاسیس شد.موسسش Paul Galvin بوده و در ابتدا روی ضبط ماشین کار می کردن.

amir2011
08-04-2007, 22:15
سلام
دوستان من یه مدتی، کمتر به قسمت موبایل سر میزنم
ببخشید اگه دیر جواب میدم(در صورتی که به کمک من نیاز داشتین، حتما با پیغام خصوصی در جریان بزاریدم)

در مورد سوال هم...
شاید دوستان دنبال یه راهی هستند که بدون استفاده از امکانات جانبی اون کار انجام بشه
نه عزیزان
راه دوم، یه برنامس;)
اسمش رو تا فردا نمیگم...(فکر کنم بدونن نوکیا کارها)

فکر میکنم برنامه easyJack باشه.

amir2011
08-04-2007, 22:20
فعلا واسه خالی نبودن عریضه ....

تاریخ تاسیس شرکت به سال 1928بر می گرد.
موسس این کمپانی هم Paul V. Galvin بود.
. اولین محصول این کارخانه حذف کننده باتری بود که به مصرف کنندگان اجازه استفاده از جریان برق خانگی را در رادیو می داد

amertad2000
09-04-2007, 02:00
سلام به همگی .
بسیار ایده جالبیه ...!
من خودم کلی سوال دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!

به به میبینم که دوستان گلمون هم همگی اینجا جمعشون جمعه .

GsM
09-04-2007, 02:24
سلام مهرداد جان....واقعا این تاپیک به جز من.. داره گل ها رو جمع میکنه....منتظر سوال هاتون هستیم...

amertad2000
09-04-2007, 11:12
اینم واسه شروع :

با شما شروع میکنیم :

Gsm چیست ؟

M.etallic.A
09-04-2007, 11:56
جواب دوست عزیز mohammad درست بود. البته شرکت موتورولا کارش رو از رادیو ماشین شروع کرد.

M.etallic.A
09-04-2007, 12:01
اینم واسه شروع :

با شما شروع میکنیم :

Gsm چیست ؟

GSM مخفف Global System for Mobile Communications

استاندارد جهاني ارتباطات ديجيتالي تلفن همراه كه در 60 كشور جهان مورد استفاده قرار ميگيره. چهار فركانس متداول در

اين استاندارد عبارتند از:850mhz-900mhz-1800mhz-1900mhz.

GsM
09-04-2007, 13:09
اینم واسه شروع :

با شما شروع میکنیم :

Gsm چیست ؟

ممنون مهرداد جان از سوالت..اما..اسم یوزر من..معنیش این نیست.. و من منظورم چیزه دیگست....

جواب دوست عزیز mohammad درست بود. البته شرکت موتورولا کارش رو از رادیو ماشین شروع کرد.

ممنون محمد جان .. برای طرح سوال قبلیت.....

amertad2000
09-04-2007, 15:19
جواب M_ETALIC_A عزیز با یه کم اینور و اونور کردن اعداد و ارقام درست بود.
جواب :
منبع : خبرگزاری سلام

جي‌اس‌ام، يك اختصار پذيرفته‌شده براي استاندارد "سيستم بين المللي ارتباطات همراه" محسوب ميشود كه در اصل از عبارتي فرانسوي گرفته شده است و همانند HICAP، Mobiletex GPRS و PALM از محبوبترين و رايجترين استانداردهاي تلفن همراه در سراسر دنيا به شمار ميرود.
اين استاندارد در حال حاضر توسط بيش از 2 ميليارد نفر در 212 كشور استفاده مي‌شود كه در نوع خود يك رقم باورنكردني است و باعث مي‌شود تا كاربران با استفاده از قابليت Roaming يا امكان حضور همزمان در دو نقطه‌ي متفاوت ارتباطي، بتوانند از گوشي همراه خود در هر شهر و كشوري استفاده كنند. اين استاندارد با نمونه‌هاي مشابه قبلي خود تفاوتهايي عمده دارد و از جمله‌ي آنها مي‌توان به كيفيت ديجيتالي برقراري مكالمات با تلفن همراه اشاره كرد كه به عبارتي يك سيستم نسل دوم تلفن همراه تلقي مي‌شود.
اين واقعيت، مويد آن است كه ارتباطات داده‌يي به وسيله‌ي جي‌اس‌ام، براي استفاده در پروژه‌ي مشترك نسل سوم گوشي‌هاي همراه نيز كاربرد خواهد داشت.
از ديدگاه اكثر مصرف كنندگان و كاربران، مزيت اصلي و عمده‌ي GSM در افزايش كيفيت برقراري تماسهاي تلفني و همچنين كاهش نرخ مكالمات و نيز سرويسهاي جانبي مثل پيام كوتاه يا SMS است.
همچنين از ديد اپراتورهاي شبكه، مزيت و برتري اين استاندارد، امكان به كارگيري لوازم و تجهيزات جانبي گوشي‌هاي همراه با ماركهاي مختلف در يك مجموعه است چرا كه طراحي باز اين استاندارد به عملكرد چندوجهي ارتباطي كاربر كمك مي‌كند.
همزمان با گسترش و توليد نسخه‌هاي جديدي از اين استاندارد، همخواني و كارآيي مناسب با گوشي‌هاي اوريجينال و استانداردهاي قديمي‌تر GSM نيز حفظ شده است براي مثال قابليتهاي ارسال داده به شكل بسته‌يي در نسخه‌ي 97 جي اس ام نيز به مجموعه‌ي امكانات قبلي اضافه شده و از ابزارهاي GPRS يا سرويس راديوي عمومي همراه استفاده نموده است. سرعت ارسال و انتقال بالاتر داده‌ها نيز همراه با تكنولوژي جديد EDGE يا نسخه‌ي آزمايشي بسته‌ي سرعت انتقال داده‌ي افزايش يافته براي GSM در 99 امين توليد اين استاندارد براي كاربران ارايه شده است.
تاريخچه‌ي GSM
گسترش گوشي‌هاي سلولي تلفن همراه در اوايل دهه‌ي هشتاد ميلادي در اروپا، رو به زوال نهاد. عدم وجود استانداردسازي‌هاي تكنولوژيكي، سران اجلاس وزراي ارتباطات و فناوري اطلاعات كشورهاي اروپايي را در سال 1982 با هدف توسعه‌ي يك استاندارد واحد براي گوشي‌هاي همراه كه در سراسر قاره، قابل استفاده باشد، وادار ساخت تا به ساخت گروه ويژه‌ي تلفن همراه (GSM) مبادرت ورزند.
نخستين شبكه‌ي استاندارد جي‌اس‌ام نيز در سال 1988 و در فنلاند افتتاح شد. در سال 1989، مسووليت مديريت استاندارد به موسسه‌ي استانداردهاي ارتباطات سيار اروپا (ETSI) واگذار شد و فاز نخست راه‌اندازي شبكه‌هاي GSM در سراسر قاره نيز به سال 1990 بهره‌برداري شد.
در پايان سال 1993، بالغ بر يك ميليون كاربر از طريق 70 سرويس دهنده در 48 كشور از سرويسهاي در سراسر اروپا از سرويسهاي جي‌اس‌ام استفاده مي‌كرد.

از GSM عزیز هم عذر میخوام . فقط یه شوخی بود !!!!!!!!!!!!!

M.etallic.A
09-04-2007, 15:56
خوب با اجازه منم یه سوال مطرح کنم.
Umts چیست ؟

amertad2000
09-04-2007, 22:48
UMTS :مخفف عبارت Universal Mobile Telecommunications System می باشد . در حقیقت UMTS نسل جدید سیستم مخابراتی GSM است که امکانات لازم برای نسل سوم تلفن های همراه (3G) را فراهم می آورد . UMTS استانداردی است که توسط "اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور" برای ایجاد ارتباطات بی سیم پیشرفته بنیان گذاشته شده است . شبکه های UMTS از تکنولوژی WCDMA بهره می برند . در میان عموم ، گاهی عبارات UMTS و WCDMA به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند .

amir2011
10-04-2007, 01:41
حالا که سوالها از خط اصلی خارج شده منم یک سوال نامربوط میپرسم
بوسیله بلوتوث حداکثر چند وسیله را میتوان به هم وصل کرد؟

amir2011
10-04-2007, 01:48
تاریخ تاسیس شرکت به سال 1928بر می گرد.
موسس این کمپانی هم Paul V. Galvin بود.
. اولین محصول این کارخانه حذف کننده باتری بود که به مصرف کنندگان اجازه استفاده از جریان برق خانگی را در رادیو می داد

ببخشید ولی من جواب رو با مدرک گفتم خواهش میکنم به لینک زیر برید تا ببینید که من الکی نگفتم چون خودش همه چیز رو مشخص میکنه.

GsM
10-04-2007, 02:52
ببخشید ولی من جواب رو با مدرک گفتم خواهش میکنم به لینک زیر برید تا ببینید که من الکی نگفتم چون خودش همه چیز رو مشخص میکنه.
ممنون امیر جان... من همون موقع هر دوی شما رو.. به عنوان برنده اعلام کردم...
موفق باشی...

amertad2000
10-04-2007, 13:33

ایول بابا پرافشنال !
ما رو که از خط خارج کردی که !!!!!

من گفتم اگه قرار باشه سوالات مختص موتورولا باشه جاش تو بخش موتورولاس . پس حالا که این تاپیک اینجاس سوالات باید عمومی تر باشند . ضمن اینکه کل کل نوکیا و موتورولا که نیست . چون ما صاحبان این شرکتها که نیستیم که!!!!

به هر حال .................................................. .................................................. ...................

M.etallic.A
10-04-2007, 15:06

تو اینجا هم نوشته کارش رو با تولید رادیو ماشین شروع کرد. یعنی اولین محصولش با نام تجاری موتورولا رادیو ماشین بود.

GsM
10-04-2007, 18:15
امیر جان... سوال های مشترک به هیچ وجه برای پرسیدن مشکلی نداره....
مثلا اگه کسی پرسید باریک ترین گوشی چیه؟؟؟
باید کسی که جواب میده تو این 2 برند جواب بده.. و مثلا نیاد سامسونگ رو جواب بده...
یا علی

amir2011
10-04-2007, 23:41
[QUOTE=amertad2000;995906]ایول بابا پرافشنال !
ما رو که از خط خارج کردی که !!!!!

ای بابا دوست عزیز پروفشنال بودن به این نوشته بالا اواتور نیست.باید اطلاعاتت در حد پروفشنال باشه.
شما که استاد ما هستی.

amertad2000
11-04-2007, 00:53
جواب :

با استفاده از بلوتوث می توان 8 دستگاه را به طور همزمان به هم متصل کرد. علی رغم اینکه همه دستگاه ها در شعاع 10 متری یکدیگر قرار دارند هیچ گونه تداخلی در ارتباط بین شان پیش نمی آید. این بدان دلیل است که بلوتوث با استفاده از تکنیکی با عنوان پرش فرکانس ها (SSFH) امکان استفاده همزمان از یک فرکانس مشخص رادر بیش از یک دستگاه غیرممکن می سازد. در این تکنیک بلوتوث طیف فرکانسی ISM را به 79 فرکانس مجزا تقسیم کرده و دستگاه مورد نظر بر مبنای معیارهای خاص در هر لحظه به صورت تصادفی یکی از این فرکانس ها را انتخاب کرده و استفاده می کند. در ارتباطات بلوتوث دستگاه فرستنده در هر ثانیه 1600 بار فرکانس عوض می کند. بدین ترتیب تعداد دستگاه های بیشتری می توانند از طیف رادیویی استفاده کنند و امکان تداخل بین آنها هم کاهش می یابد.

منبع :

amir2011
11-04-2007, 02:19
جواب :

با استفاده از بلوتوث می توان 8 دستگاه را به طور همزمان به هم متصل کرد. علی رغم اینکه همه دستگاه ها در شعاع 10 متری یکدیگر قرار دارند هیچ گونه تداخلی در ارتباط بین شان پیش نمی آید. این بدان دلیل است که بلوتوث با استفاده از تکنیکی با عنوان پرش فرکانس ها (SSFH) امکان استفاده همزمان از یک فرکانس مشخص رادر بیش از یک دستگاه غیرممکن می سازد. در این تکنیک بلوتوث طیف فرکانسی ISM را به 79 فرکانس مجزا تقسیم کرده و دستگاه مورد نظر بر مبنای معیارهای خاص در هر لحظه به صورت تصادفی یکی از این فرکانس ها را انتخاب کرده و استفاده می کند. در ارتباطات بلوتوث دستگاه فرستنده در هر ثانیه 1600 بار فرکانس عوض می کند. بدین ترتیب تعداد دستگاه های بیشتری می توانند از طیف رادیویی استفاده کنند و امکان تداخل بین آنها هم کاهش می یابد.

منبع :

جواب درسته البته جواب همون یک جمله اول میباشد ولی بابت توضیحات اضافه هم ممنون.

Kolang
11-04-2007, 13:03
خوب...
جواب سوال منو که کسی درست و حسابی نداد

اسم برنامه هم:
Multitasker v1.00
فرستادن اس ام اس از طریق بلوتوس.
انتقال بک آپ شماره تلفن ها(contact) یا اس ام اس ها توسط بلوتوس

GsM
12-04-2007, 00:54
خوب...
جواب سوال منو که کسی درست و حسابی نداد

اسم برنامه هم:
Multitasker v1.00
فرستادن اس ام اس از طریق بلوتوس.
انتقال بک آپ شماره تلفن ها(contact) یا اس ام اس ها توسط بلوتوس
ممنون kolang جان.....
به هر شکل...

GsM
12-04-2007, 01:14
دوستان عزیز...من یواش یواش دارم...سوال جواب ها رو میزارم...
--------------------------------------------------------------------------------

کسی سوالی مطرح نکرده؟؟!!!

amir2011
12-04-2007, 01:16
خوب اینم یک سوال ساده که البته بیشتر جنبه افزایش اطلاعات عمومی داره.
نخستین موبایل مجهز به دوربین در چه سالی و توسط چه کسی ساخته شد؟
نخستین نمونه تجاری موبایل دوربین‌دار توسط چه شرکتی ساخته شد نام تجاری آن چی بود؟

GsM
12-04-2007, 01:33
امیر جان ممنون از سوالت
ان شا الله سوالات مربوط به همین 2 برند هستند دیگه؟؟؟

amir2011
13-04-2007, 01:43
سوال بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داره و زیاد به این دو برند منحصر نیست.

Actros
13-04-2007, 01:49
نخستین نمونه تجاری موبایل دوربین‌دار توسط چه شرکتی ساخته شد نام تجاری آن چی بود؟

nokia 3650

GsM
13-04-2007, 11:55
سوال بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داره و زیاد به این دو برند منحصر نیست.
چون فعلا اسم تاپیک همینه.. بهتره تا به نتیجه رسیدن.. فعلا از همنی 2 برند باشه...
ممنون از سوالت
موفق باشی

GsM
13-04-2007, 23:56
امیر جان.. اگه ممکنه برای دوستان راهنمایی بزار....

M.etallic.A
14-04-2007, 14:38
اولین گوشی دوربین دار رو سامسونگ سال 2000 تولید کرد.. اسمش یادم نیست...

amir2011
15-04-2007, 00:35
این گوشی J-sh04 نام داشت که شرکت شارپ اونو ساخت این قسمت سوال چون در مورد این دو برند نبود شرمنده خودم جواب دادم ولی مخترع و سال ساختش جز اطلاعات عمومی میباشد و به هیچ برندی متعلق نیست.
اینم یک جور راهنمایی محسوب میشه و از سال 2000 هم زودتر ساخته شده.

GsM
15-04-2007, 01:45
ممنون از امیر عزیز.... بابت طرح سول خوبش.....

سول بعدی رو خود مطرح میکنم....!!!

در مورد سیمبین....!!!! که هم به موتو مربوط است و هم به... نوکیا و یا برند های دیگه...!!!!

رئیس هیئت مدیره؟

دفاتر (اصلی و چند تا فرعی) ؟

دارندگان مجوز ( شرکت هایی که مجوز استفاده از این سیستم عامل رو دارن) ؟

ممنون از همه عزیزان

amir2011
15-04-2007, 21:44
البته این جواب کامل سوال من میباشد.
نخستین موبایل مجهز به دوربین در سال 1997 توسط همین آقای فیلیپ کان ساخته شد

amir2011
15-04-2007, 23:57
ممنون از امیر عزیز.... بابت طرح سول خوبش.....

سول بعدی رو خود مطرح میکنم....!!!

در مورد سیمبین....!!!! که هم به موتو مربوط است و هم به... نوکیا و یا برند های دیگه...!!!!

رئیس هیئت مدیره؟

دفاتر (اصلی و چند تا فرعی) ؟

دارندگان مجوز ( شرکت هایی که مجوز استفاده از این سیستم عامل رو دارن) ؟

ممنون از همه عزیزان

مقر اصلی این شرکت در انگلیس میباشد.که دارای شعباتی در ژاپن .آمریکاو سوئد نیز هست.

و فکر میکنم این شرکتها Nokia ، Sony-Erricson ، LG ، Samsung ، Motorola ، Arima ، BenQ.Fujitsu ، Lenovo ، Sanyo ، Sendo ، Mitsubishi Electronics و Siemense مجوز استفاده دارند

GsM
17-04-2007, 23:14
ممنون..آقا امیر گل....البته همه چیز درست بود..به جز اینکه اسم ریسئس رو ننوشته بودی...!!!

شما بازم برنده ما شدین....در مورد جایزه شما و بقیه عزیزان برنده...مدتی دیگه پیغام خواهم داد.....

موفق و پیروز باشید.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام شرکت: Symbian Limited

وب سایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئیس هیئت مدیره: آقای نایجل کلیفورد Nigel Clifford
آقای نایجل کلیفورد

دفاتر: دفتر مرکزی شرکت Symbian در لندن قرار گرفته است و دفاتری نیز در ایالات متحده ، اروپا و آسیا ( بنگلور ، پکن ، سئول و توکیو ) نیز دارد.

سال تاسیس: 1998

تعداد کارمندان: 1300

سهامداران: اریکسون (6/15%)، نوکیا (9/47%)، پاناسونیک (5/10%)، سامسونگ (5/4%)، زیمنس (4/8%) و سونی اریکسون (1/13%).
اریکسون (6/15%)، نوکیا (9/47%)، پاناسونیک (5/10%)، سامسونگ (5/4%)، زیمنس (4/8%) و سونی اریکسون (1/13%).

محصول: سیستم عامل Symbian

تجارت اصلی: شرکت Symbian سیستم عامل Symbian را که یک سیستم عامل بر پایه ی استاندارد های باز برای تلفنهای موبایل پیشرفته که تلفنهای هوشمند یا اسمارت فونز نیز نامیده میشوند ، ایجاد و مجوزدهی مینماید.

رابطهای کاربر که برای سیستم عامل Symbian طراحی شده شامل نوکیا سری 60 و 80، و رابط کاربر UIQ , NTT DoCoMo’s FOMA، که توسط شرکت تکنولوژی UIQ طراحی شده و یک شرکت فرعی با مالکیت کامل شرکت Symbian میباشد، است.

دارندگان مجوز: سازندگان تلفنهای همراه یا موبایلی که اجازه استفاده از سیستم عامل Symbian را دارند، عبارتند از: آریما ( Arima ) ، بن کیو ( BenQ ) ، فوجیتسو ( Fujitsu ) ، لنووو ( Lenovo ) ، الکترونیک ال جی ( Electronics LG ) ، موتورولا ( Motorola ) ، میتسو بیشی ( Mitsubishi ) ، نوکیا ( Nokia ) ، پاناسونیک ( Panasonic ) ، سامسونگ ( Samsung ) ، شارپ ( Sharp ) ، و سونی اریکسون ( Sony Ericsoon ) می باشند.

منبع : Nokia Plus

amir2011
18-04-2007, 22:17
خواهش میکنم میلاد جون...

GsM
22-04-2007, 00:11
دوستان کسی سوال طرح نکرد!!!!خودم بزارم...؟

solo_88
23-04-2007, 17:54
با اجازه ی GSM عزیز.......سوال:
فرق دوربین های 2mp معمولی با 2mp نرم افزاری (در موبایل ها)در چیست؟؟؟

GsM
24-04-2007, 00:45
ممنون عزیز.....
بابت طرح سوال......

Kolang
24-04-2007, 01:13

سوال جالبیه
من هیچ حسی نسبت بهش ندارم:31: (یعنی اصلا نمیدونم فرقش در چیه)

اما میشه سوال رو دقیق تر بپرسی؟!
حس میکنم درست متوجه نشدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir2011
24-04-2007, 20:41

ببخشید من ار این سوال سر در نمیارم؟
منظور از نرم افزاری میشه بگی یعنی چی؟

M.etallic.A
24-04-2007, 21:47
راستش منم نفهمیدم:20:

GsM
24-04-2007, 23:16
دیگه معلوم شد.. سوال. خیلی تخصصی است......

solo_88
25-04-2007, 17:49
سلام....خیلی جالبه که تا حالا نشنیدین این موضوع رو....برا همین اگه اجازه بدین من جواب این سوال رو همراه با کلی توضیح کامل تر توی یه تاپیک جدا امشب یا فردا صبح براتون بزارم....حله؟!؟!!!!!!!!
زیادم سخت نیس.....

GsM
25-04-2007, 23:21
سلام......
دوست دارین میتونی بزنی.. اما جوابت رو اینجا هم بزار...

amir2011
29-04-2007, 23:45
پس چی شد جواب این سوال؟

amir2011
02-05-2007, 22:26
فکر کنم این سوال جواب نداره!
بهتر نیست یک سوال دیگه مطرح بشه؟

GsM
04-05-2007, 22:47
سلام....
چرا امیر جان....تاریخ اون گذشت.. لطف کنید.. مطرح کنید....
ممنون

amir2011
05-05-2007, 00:44
این سوال بیشتر از این که جنبه سوال داشته باشه برای دوستان نوکیایی مفیده
کدی که باعث فعال شدن شارز رزرو شده در گوشیهای نوکیاست چیه؟
اطلاعات کاملتر بعد از دادن جواب میدم.

amir2011
06-05-2007, 02:57
ببخشید جوابش رو زود میزارم آخه روی همه گوشیها جواب نمیده گفتم شاید سر در گم شید
مقدار شارژ مخفی تلفنهای همراه: تصور کنید که شارژ باتری

تلفن همرا تان بسیار کم میباشد، و شما در انتظار یک تلفن مهم میباشید

و شارژرتان نیز همراه تان نیست. تجهیزات نوکیا با یک ویژگی ،

" شارژ رزرو شده "، به بازار ارائه میشوند. جهت فعال نمودن این

ویژگی کلیدهای *3370# را به ترتیب از چپ به راست بر روی

صفحه کلید موبایلتان فشار دهید و تلفن همراهتان کارش را با شارژ

رزرو شده اش مجددا" شروع خواهد نمود و سپس 50% افزایش انرژی

(شارژ) در باتری اش را نشان خواهد داد.

nel
06-05-2007, 12:18
من یک کد بهتر بلدم
نرم افزارهای سری 60
(شوخی)

Amin_0913
06-05-2007, 13:39
:41: :46: :46: :13: :41:
من یک کد بهتر بلدم
نرم افزارهای سری 60
(شوخی)

..........:46: :13:

amir2011
06-05-2007, 23:05
اینم یک سوال ساده
کسی میدونه منظور از Cdma چیه و اختصار کدوم کلمات میباشد؟

GsM
07-05-2007, 00:05
ممنون امیر جان...
من قبلا یک سری اطلاعات در این مورد گذاشته بودم.. ببین درسته....

amir2011
07-05-2007, 20:19
ممنون امیر جان...
من قبلا یک سری اطلاعات در این مورد گذاشته بودم.. ببین درسته....

کاملا درسته.
اطلاعات کامل بود.

GsM
08-05-2007, 20:10
بازم ممنون امیر عزیز......
پس ئمنتظر طرح سوال بعدیت هستم............

GsM
13-05-2007, 00:00
چی شد امیر جان؟

amir2011
13-05-2007, 23:22
باشه سر فرصت چشم.
ولی خوشحال میشم بقیه هم مشارکت کنند از اطلاعاتشون استفاده کنیم

GsM
14-05-2007, 23:40
والا امیر جان.. درگیری ها زیادی دارم.. و گرنه دوباره بهش جون می دادم..... ان شا الله بچه ها در کمرنگی ما... تلاش کنند و اینجا رو حفظ کنند مثل شما...
دست شما درد نکنه