مشاهده نسخه کامل
: مشكل در تند خوندن ضبط صوت
rouhallah
30-03-2007, 23:18
بنام خدا
با سلام
ميخواستم بدونم اگر ضبط صوت در حالت پخش معمولي، نوار را كمي تند بخواند مشكل از كجا ناشي مي شود
با تشكر
mohsen++
31-03-2007, 01:16
بنام خدا
با سلام
ميخواستم بدونم اگر ضبط صوت در حالت پخش معمولي، نوار را كمي تند بخواند مشكل از كجا ناشي مي شود
با تشكر
این اشکال از بالا بودن دور موتور بوجود میاد که با توجه به منشا ایراد با تنظیم پتانسیومتر دور موتور و یا با تعویض رگولاتور موتور و یا با تعویض موتور (وقتی که رگولاتور داخل پوسته موتور باشه ) قابل رفعه
rouhallah
31-03-2007, 22:49
این اشکال از بالا بودن دور موتور بوجود میاد که با توجه به منشا ایراد با تنظیم پتانسیومتر دور موتور و یا با تعویض رگولاتور موتور و یا با تعویض موتور (وقتی که رگولاتور داخل پوسته موتور باشه ) قابل رفعه
با سلام مجدد
من فكر كرده بودم شايد از شل يا سفت بودن تسمه(كش) ضبط صوت باشه
پس به نظر شما اشكال از تسمه نيست؟
با تشكر
این در حالتی است که شما تسمه را تعویض کرده باشید و تسمه ای با شماره کمتر بیندازید! یا برای تعمیرات به تعمیرکار نا وارد داده باشید.
محمد مهندس
17-04-2007, 11:09
آقا مشکل از پتانسیومتر کنترل سرعت موتور هست از طرف موتور بگیر اولین پتانسیومتر پتانسیومتر کنترل سرعت هست یک نوار سالم بذار و بعد روشن کن بعد با پیچ گوشتی دو سو پتانسیومتر را تنظیم کن تا صدای خواننده درست بشه و بعد دیگر به پتانسیومتر دست نزن و ضبظ صوت را ببند.
Mostafa_Amol
07-05-2007, 11:29
حالا اگه واکمن ما دورش کند باشه باید چه کار کرد؟
من واکمنم را به به چندتا تعمیر کار نشون دادم اما چند روز درست می شد و بعدش ... همون آش و همون کاسه بود
خودم هم تسمه را تعویض کردم که بعد از یه مدت کوتاه دوباره خراب می شد و پیچ موتورشم دست کاری کردم اما ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.