مشاهده نسخه کامل
: يه مشكل در مورد گوشي n73 (تورو خدا كمك كنيد)
Hot_birds
30-03-2007, 15:39
سلام
بچه ها من مي خواستم n73 بگيرم.:5:
وقتي خواستم بخرم آقاهه مي گفت اينا قاچاقي وارد مي شه و ضمانت نداره (480000 تومان).
حالا مي خوام بدونم اينا رجيستر شدن يا نه؟
اگه بخوام رجيستر كنم، بايد چي كار كنم؟
اگه رجيستر نكنم اونوقت چي ميشه؟
سيم كارتم از كار مي افته يا گوشيم مي سوزه؟
دستتون درد نكنه.:10:
خوب اولا كه هيچ فروشنده اي نمي گه جنسش قاچاق وارد شده حالا بنا به دلايلي.مورد شما كمي مشكوكه
خوب جنسي كه قاچاقي وارد شده رجيستر هم نشده :)
ديگه خيلي سخت ميشه گوشي اي كه رجيستر نشده رو رجيسترش كرد در واقع ميشه گفت نميشه !!!
اگر رجيستر نكنيد نميتونيد از سيستم استفاده كنيد .هيچ اتفاقي براي گوشي و سيم كارت نمي افته فقط نميتويد
به مخابرات لينك بشيد و عين اينه كه خطي نگرفتيد.
در ضمن الان ان 73 بدون ضمانت اصلي (متفرقه) و رجيستر شده حدود 465 تومن به طور ميانگين هست.حالا اون فروشنده عجب لطفي كرده و گفته كه گوشي چه وضعي داره.
tcom_mobile
30-03-2007, 18:23
نخر ان73 نخر پشيمون مي شي
fery joon
30-03-2007, 19:54
بخر عزیز ان73 بخر آخر گوشیه مطمئنن ضرر نمیکنی :19:
Green_life
31-03-2007, 00:08
من هم N73 دارم
حالا غیر از کد #06#* از کجا باید بفهمم که رجیسترش قانونی هست یا نه؟؟؟؟؟
آخه با این حرفی که دوستمون زد من هم نگران شدم
لطفا" جواب بدید
tcom_mobile
31-03-2007, 00:30
كشتي شما مارو
ببين بايد شماره سريال داخل گوشي با شماره برچسب زير باتري و اونم با شماره ي هك شده رو قوطي گوشي يكي باشه.... هشدار: دقت كن كه برچسب زير باتري دست نخورده باشه همينجور برچسب رو قوطي.
خوب اگه بازم شك داري يه تك پا مي ري مخابرات اونجا مشكلتو مي گي و راه كارهاي لازم رو بهت مي گن
بازم نمي توني يه زنگ بزن به 118 بگو مشكلات مربوط به موبايل رو كجا بگم اونجا بهت شماره تلفن مي دن مي توني زنگ بزني و حل كني
ديگه راه خاصي نداره اينقده خودتم ناراحت نكن. از اول مي رفتي گوشي رو با گارانتي اصل مي خريدي خيالتو راحت مي كردي لااقل مي تونستي از يه فروشنده ي معتبر بخري.
ياحق
fery joon
31-03-2007, 04:07
كشتي شما مارو
دوست عزیز همه ما اینجاییم که به همدیگه کمک کنیم و اگه کسی سوالی داره در حد اطلاعات خودمون کمکش کنیم نه اینکه بهش سرکوفت بزنیم
بهر حال بعضی دوستان هستن که سوالاتی دارن که ممکنه واسه شما پیش پا افتاده باشه ولی واسه اونا مهمه و دنبال جواب میگردن:20: ما باید کمکشون کنیم :20:
موفق باشی :46:
tcom_mobile
31-03-2007, 08:15
دوست عزیز همه ما اینجاییم که به همدیگه کمک کنیم و اگه کسی سوالی داره در حد اطلاعات خودمون کمکش کنیم نه اینکه بهش سرکوفت بزنیم
بهر حال بعضی دوستان هستن که سوالاتی دارن که ممکنه واسه شما پیش پا افتاده باشه ولی واسه اونا مهمه و دنبال جواب میگردن:20: ما باید کمکشون کنیم :20:
موفق باشی :46:
ما كه در خدمتيم
عزیز دل چون ایام نوروزه وبازار هم قبضه است این چنین گفته ...میتونی چند روز بعد از سیزده ریجستری شدشو بخری:11:
tcom_mobile
01-04-2007, 01:07
همتونو عشقه
tcom_mobile
03-04-2007, 00:03
ان73 فكر كنم پرمشكل ترين گوشي ان باشه ولي در عين حال مشكلاتش با آپ ديت تا حدودي حل شده ولي بازم برين بخرين.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.