ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا سيستم

Oracle_Eldorado
30-03-2007, 02:13
با سلام دوستان .
من ميخواستم سيستمم رو ارتقا بدم . سيستم فعلي من اينه :
CPU : 1.7 Celeron
Main Board : Gigabyte P4 Titan Model : GA-8ir2003
Ram 512
VGA 256
حالا رم و گرافيك زياد مهم نيست . من خواستم ببينم كه اگه بخوام Main Borad و CPU رو ارتقا بدم يعني ميخوام نه گرافيك رو عوض كنم ، نه رم . منظورم اينه كه چيپ ست گرافيك من AGP و رم من DDR 1 هستش .
ميخواستم يه MainBorad بگيرم كه هم AGP بخوره هم PCI ، و هم DDR 1 بخوره و هم DDR 2 .
بعد يه CPU 3 فول هم ميخواستم بگيرم . بعد خواستم ببينم چقدر ميشه و Main و CPU خودم رو چقدر ميخرند ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

own arman
30-03-2007, 13:29
ببین فکر نمی کنم هیچ مادر بوردی که هم cpu 3.0 فول و هم رم 512 دی دی ار یک رو ساپورت کنه گیرت بیاد...
همچین مادربردی هم از مادر متولد نشده...
cpu.motherboard هم سر جمع 30.000 تومن

D o l f i n
30-03-2007, 21:56
سلام
ببين oracle جان اگه ميخواي همچين ارتقاي بدي انجام ندي بهتره البته اين نظر منه اگه اين كار رو بكني انگار پولت رو ريختي تو چاه حتي 2 ماه هم دوام نمياره اگه پول داري حتما عوضش كن چون اگه همچين سيستمي رو بخواي ارتقا بدي جز ضرر هيچي نداره

B O L O T
30-03-2007, 23:58
اگه رم هاي اپديت كني هيچ فرقي توي قيمت نميكنه
مونده
من اين مادربرد رو توصيه ميكنم قيمتش كمه
MSI - K9MM-V
CPu همه رو ساپورت ميكنه از am2 گرفته تا ...
هار د هم sata ساپرت ميكنه
كارت گرافيك هم agp كه مل خودت هيچ اشكالي نداره
البته مطمئن نيستم از چند نفر بپرس
قيمتش هم 58 تومنه

nw_nk
31-03-2007, 08:39
ببین فکر نمی کنم هیچ مادر بوردی که هم cpu 3.0 فول و هم رم 512 دی دی ار یک رو ساپورت کنه گیرت بیاد...

با سلام دوستان .
من ميخواستم سيستمم رو ارتقا بدم . سيستم فعلي من اينه :
CPU : 1.7 Celeron
Main Board : Gigabyte P4 Titan Model : GA-8ir2003
Ram 512
VGA 256
حالا رم و گرافيك زياد مهم نيست . من خواستم ببينم كه اگه بخوام Main Borad و CPU رو ارتقا بدم يعني ميخوام نه گرافيك رو عوض كنم ، نه رم . منظورم اينه كه چيپ ست گرافيك من AGP و رم من DDR 1 هستش .
ميخواستم يه MainBorad بگيرم كه هم AGP بخوره هم PCI ، و هم DDR 1 بخوره و هم DDR 2 .
بعد يه CPU 3 فول هم ميخواستم بگيرم . بعد خواستم ببينم چقدر ميشه و Main و CPU خودم رو چقدر ميخرند ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

مادربوردی با ساپورت 3 فول و DDR1 و AGP و DDR2 موجوده! من خودم از این نوع مادربورد استفاده میکنم!

سیستمم هم اینه:

CPU 3.00 1M 775LGA
RAm 512 DDR1
Graphics AGP 8X

ولی دیگه الان بستن همچین مادربوردی عاقلانه نیست! مخصوصا AGP ایش و DDR1 اش مورد دارن!

الان حتما مادربوردت باید Ram DDR2 باس بالا رو ساپورت کنه! و PCI-E باشه!

من خودم چون تمامی قطعات رو داشتم (Ram DDR1 و AGP Card و CPU LGA775) و کارم هم فوری بود مجبور شدم مادربورد رو بگیرم!

ولی تو نگیر!

Viren
31-03-2007, 08:51
Cpu خیلی قدیمیه!
چرا زودتر به فکر نیوفتادی؟

Oracle_Eldorado
31-03-2007, 17:30

عزیزم هست . یه مادر بوردهایی هست که هم DDR 1 ساپورت میکنه هم DDR 2 . درضمن CPU هم که ساپورت میکنه LGA هستش.

سلام
ببين oracle جان اگه ميخواي همچين ارتقاي بدي انجام ندي بهتره البته اين نظر منه اگه اين كار رو بكني انگار پولت رو ريختي تو چاه حتي 2 ماه هم دوام نمياره اگه پول داري حتما عوضش كن چون اگه همچين سيستمي رو بخواي ارتقا بدي جز ضرر هيچي نداره

ممنون از توجهت . درسته من پول زیادی ندارم و نمیخوام گرافیک و رم رو عوض کنم . میخوام فقط CPU رو عوض کنم . الآن هم فکر نکنم CPU مدل قدیمی باشه ! اون هم 3 ! پس میگید من چیکار کنم ؟ من در حد 100 تا 130 تومن پول دارم .

اگه رم هاي اپديت كني هيچ فرقي توي قيمت نميكنه
مونده
من اين مادربرد رو توصيه ميكنم قيمتش كمه
MSI - K9MM-V
CPu همه رو ساپورت ميكنه از am2 گرفته تا ...
هار د هم sata ساپرت ميكنه
كارت گرافيك هم agp كه مل خودت هيچ اشكالي نداره
البته مطمئن نيستم از چند نفر بپرس
قيمتش هم 58 تومنه

ایول من اینجور چیزی میخوام .

Cpu خیلی قدیمیه!
چرا زودتر به فکر نیوفتادی؟

درسته دیر به ذهنم رسید ولی من از وقتی اومدم به P30World به بازی علاقه مند شدم !
انقدر هم بازی Slow Motion بازی کردم ( فرم فرم ) .
حالا یه راهی بزارید جلوی پای من .
من چی کار میتونم بکنم با 100 هزار تومن ؟

Oracle_Eldorado
01-04-2007, 10:39
ای خدااااااااااااا.
بابا 3 روز گذشت . کسی نیست به من کمک کنه ؟>

Oracle_Eldorado
04-04-2007, 10:16
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
کسی نیست به ما کمک کنه ؟

Pejman3
05-04-2007, 00:42
مادربوردی که هم رم DDR2 ساپورت کنه هم DDR1 وجود داره و مادربوردهای با چیپ 915P اینتل لین ویژگی رو دارند مثل GA-8I915P-Pro گیگابایت

مادربوردی که هم AGP و نیز PCI-Ex داشته باشه هم هست مادربوردهای با چیپ Via PT890 این ویژگی رو دارند

ولی تا الان من مادربوردی که همه اینها رو با هم داشته باشه ندیدم.

این ارتقا هم چندان پاسخگوی شما نیست

Actros
05-04-2007, 00:52
دوست عزیز منم همچین مینی رو سراغ ندارم
نمیشه
باید همه رو با هم عوض کنی.
که مجبور نشی همچین مینی بگیری
:41:

rasool1
06-04-2007, 13:30
دوست عزیز مادر بردهای سری 915 هم giga و هم msi این خصلتی که شما میخوای داره اما اگه بتونی گه گرافیک و رم روهم عوض کنی عالی میشه چون هم اسلت AGP از رده خارج شده هم رمهای ddr1 سعی کن اونارم هم عوض کنی مادربرد های سری 945 giga, msi بهترین پیشنهادن ولی اگه برای بازی می خوای پیشنهاد من AMD گه برای بازی بهتره giga m55sli یا msi k9n neo با سی پی یو 3 با صرفه ترین و بهترین پیشنهاده یا علی

Oracle_Eldorado
06-04-2007, 18:17
ممنون از توجهتون .
ببینید :
من رفتم یه جایی . فروشنده گفت 2 تا رم رو میخره 50 هزار تومن . یعنی دونه ای 25 هزار تومن .
CPU هم گفت 20 یا خیلی خوب باشه 25 هزار تومن .
گرافیک هم یکی از دوستام میخواد بخره 35 هزار تومن .
خودم هم یه 50 تومنی دارم ( البته اگه بخواهم بیشتر هم میشه ولی فعلا در این حدود )
کلا میشه 155 هزار تومن . حالا من با این پول چطور میتونم یه سیستم سر حال تر جمع کنم ؟
یعنی اینطور چیزی :
CPU 3 Full
VGA : 256 XFX 6200
Ram : 512 DDR 2
Main Borad
فقط من بگم من از مدل مادر بورد هیچی سرم نمیشه .
الآن اینا روی هم چقدر میشه .