مشاهده نسخه کامل
: ویندوز ایکس پی با دو Administrator
kaveh123
29-03-2007, 18:00
من روی ویندوزم خودم را کردم Administrator و دوتا یوزر دیگر هم تعریف کرده ام یکی یوزر معمولی و دیگری پاور یوزر.
اما میخواهم یکی از آنها امکانات Administrator را داشته باشد یعنی بتواند برنامه نصب کند. فایل پاک کند و تقریباً امکانات خودم را داشته باشد. راهنمائیم کنید که چطور میتوانم به مقصودم برسم . ممنون از همه...
Parsian-Soft.IR
29-03-2007, 18:23
My Computer ( Right Click ) > Local Users and Groups > Users > New User ( or Current User ) > Member of ( Tab ) > Type Kon > Administrators > OK
Thats all
kaveh123
29-03-2007, 19:10
با سلام
خیلی ممنون از اینکه فوری جواب مرا دادید. خدمتتان عرض کنم که این راه را قبلاً رفته بودم ولی اتفاق غریبی میافتد.
وقتی مثلاً ali را admin میکنم و سیستم را دوباره راه اندازی میکنم دیگر خودم وجود ندارم و ali شده است Administrator .بعد در ali داخل Local Users and Groups میشوم و میبینم من هنوز هستم. ali را از Administrator در میاورم و سیستم را دوباره راه اندازی میکنم دوباره من خودم بر میگردم و Administrator هستم. امیدوارم متوجه شده باشید. منتظر جواب هستم ....
ها!!!بابا توي انجمن آدم عجب چيزاي عجيب غريبي مي بينه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عكس بزار از اين ماجرا ببينيم چه شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
dkhx2000
29-03-2007, 23:38
با سلام
خیلی ممنون از اینکه فوری جواب مرا دادید. خدمتتان عرض کنم که این راه را قبلاً رفته بودم ولی اتفاق غریبی میافتد.
وقتی مثلاً ali را admin میکنم و سیستم را دوباره راه اندازی میکنم دیگر خودم وجود ندارم و ali شده است Administrator .بعد در ali داخل Local Users and Groups میشوم و میبینم من هنوز هستم. ali را از Administrator در میاورم و سیستم را دوباره راه اندازی میکنم دوباره من خودم بر میگردم و Administrator هستم. امیدوارم متوجه شده باشید. منتظر جواب هستم ....
دوست عزیز اگه منظور شما اینه که اونجایی که یوزر ها رو نشون میده اسمتون یعنی همون یوزد administrator رو نشون نمی ده که طبیعیه یعنی اینطوریه که وقتی به جز administrator یوزرهای دیگه هیچکدوم قدرت آدمین رو نداشته باشند اونوقت administrator هم جزو لیست میاد ولی وقتی که یه یوزر دیگه با قدرت آدمین وجود داشته باشه دیگه administrator توی اون لیست نمیاد دیگه
اگه همین حالتی که من گفتم باشه شما واسه دسترسی به administrator می تونید اونجا که لیست یوزرها میاد دو بار ctrl+Alt+Del رو بگیرین و یه پنجره ی دیگه باز میشه که اونجا بنویسید administrator و پسوردتون هم تایپ کنید و ok رو بزنید و وارد آدمین بشید
یه راه دیگه هم دارین اونم اینه که بعد از وارد شدن به قسمت یوزرها از طریق کنترل پانل دکمه ی home رو بزنید و قسمت change way log user نیک ها رو بردارید
برای این کاری که گفتید یعنی اون یوزر که همه کار بتونه انجام بده و فقط کمی از آدمین اختیاراتش کمتر باشه من نمی دونم و فقط یه نفر رو دیدم که این کار رو انجام می ده که همه کار میشد انجام بدی فقط نمی تونستی پسورد رو تغییر بدی و یوزر جدید بسازی که متاسفانه من جاهای زیادی مطرح کردم و هیچ جا جوابی نگرفتم که احتمالا از طریق ریجستری یا mmc این کار قابل انجام هست
ممکنه اینا رو قبلا هم بلد بودین اما شاید بدرد یکی دیگه بخور به همین دلیل کمی ساده توضیح دادم
Parsian-Soft.IR
30-03-2007, 05:45
با سلام
دوست من،
متأسفانه منظور شما رو من متوجه نميشام، اگر زحمتی نيست يک screen shot بگيريد و بفرستيد، ترجيحاً از هر چند حالات ( قبل از سخت، بعد از ساختن، بعد از ريستارت )
مرسی
MB_Danger
30-03-2007, 07:44
با سلام
سلام به شما کاربر عزیز ...
از توضیحات همه ی دوستان تشکر می کنم .
kaveh123 جان !
Administrator Account همیشه در Welcome Screen دیده میشه تا زمانی که User Account دیگری از نوع Administrator وجود نداشته باشه !
بنابراین اگر شما پس از ساختن کاربر Ali مشاهده کردید که Administrator Account تان مخفی شده ، تعجب نکنید !
دوست خوبم جناب dkhx2000 برای وارد شدن به Administrator Account دو روش رو بیان کردن :
1 . در Welcome Screen کلیدهای ترکیبی Alt + Ctrl را بگیرید و 2 بار کلید Delete را فشار دهید تا کادر جدیدی ظاهر شود .
در قسمت User Name عبارت Administrator را تایپ کنید و در قسمت Password هم رمز عبور آن را وارد نمایید .
نکته :
در صورتی که Administrator Account رمز عبور ندارد ، در قسمت Password چیزی تایپ نکنید .
با فشردن کلید Enter از روی کیبرد وارد Administrator Account خواهید شد .
2 . به مسیر زیر بروید و روی گزینه ی Chenge the way users log on or off کلیک کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکنون تیک گزینه ی Use the Welcome screen را بردارید و سپس شستی Apply Options را فشار دهید .
س :
این کار چه فایده ای داره ؟
ج :
فایده ش اینه که هنگام بالا آمدن ویندوز ، همان کادری نمایش داده میشه که در روش اول باید برای ظاهر کردن آن 2 بار کلیدهای ترکیبی Alt + Ctrl و Delete را فشار می دادیم !
با این تفاسیر میشه نتیجه گرفت که روش دوم ، چیز جدیدی نیست !
به عبارتی یک مقدار روش اول را آسان تر می کند ، چون زحمت 2 بار فشردن Alt + Ctrl و Delete را از دوش ما بر می دارد !
البته 2 تا بدی هم داره !
1 . علاوه بر Administrator Account هیچ کدام از User های دیگه نمایش داده نمیشن و برای وارد شدن به هر کدام باید نام و پسورد ( اگه داره ) آن را تایپ کرد .
2 . Welcome Screen نمایش داده نمیشه .
بگذریم ...
اما سوال شما اینه :
چیکار کنم که Administrator Account مخفی نشه ؟!
جواب :
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت Regedit را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید تا محیط ویرایش رجیستری ظاهر شود .
2 . به مسیر زیر بروید و متغیر DWORD ی را با نام Administrator بسازید و مقدار آن را 1 قرار دهید .
جهت مشاهده ی تغییرات سیستم را LogOff کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کار Administrator Account در ردیف کاربرهای ویژه ( مثل HelpAssistant ) قرار می گیرد .
موفق باشید .
kaveh123
30-03-2007, 10:01
با سلام خدمت همگی و سال نو بر شما مبارک. همیشه سبز باشید
اول: خدمت دوستم آقای Y A Z D A N ... دوست عزیز آنقدرها هم سوال عجیب غریب نبود که میفرمایید. اگر سوال یا حتی طرح سوال بقول شما عجیب و غریب بود که دو تا دوست دیگرمان به این خوبی راهنمایی نمیکردند. برای درک بهترش یک کم تامل لازم است و جوشش دانش....
دوم: خدمت دوست خوبم dkhx2000 باید خدمتتان عرض کنم که این راهنمائیهای شما بسیار ارزشمند بود و قبلاً هم من بلد نبودم و بسیار تشکر از اینکه جواب مرا دادید و بسیار هم درست بود . دم شما گرم ، همیشه موفق باشید.
سوم: خدمت دوست خوبم MB-Danger بسیار سپاس از جواب شما، بخاطر اینکه کارم آسانتر شده باشد از روش سوم شما استفاده کردم و به نتیجه مطلوب هم رسیدم.دست شما درد نکنه... درضمن من تو این تعطیلات نوروزی کلی مقالات شما را خواندم و چیز یاد گرفتم. امیدوارم در راه آموزش موفق موید باشید. کاری بسیار پسندیده انجام میدهید. مولا یارت ، حق نگهدارت ...
چهارم: خدمت دوست خوبم For Parsian-Soft.ir از شما هم ممنون. همینکه بی ریا می آیید و نادانسته های ما را دانسته میکنید جای تشکر و سپاس دارد. باز هم ممنون.همیشه شاد باشید ... یا علی ...
« خداوند بندگانش را به اندازه معرفتشان دوست میدارد »
خوب من فكر مي كردم مسئله پيچده تر ازين حرفا باشه!!!
kaveh123
13-04-2008, 15:53
با سلام خدمت تمامی دوستان
به خاطر گرفتاری که پیش آمد چند وقتی نبودم . مرا ببخشید.
وقتی پاسخ های دوستان را خواندم فهمیدم که چقدر دوست خوب میشه پیدا کرد و چقدر دانش میشه آموخت.
از همگی سپاسگذارم که اینقدر خوب جواب مرا دادید و خوشحالم از اینکه هم خودم هم دوستان دیگر به معلوماتمان اضافه گردید.
دم همگی گرم . . . همیشه شاد باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.