ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه قالب های css رو به html تبدیل کرد

whisper
29-03-2007, 11:59
سلام دوستان

من می خواستم بدونم میشه قالب هایی که دانلود میکنیم و به زبان css نوشته شده اند رو به html تبدیل کرد؟

whisper
29-03-2007, 12:01
حالا اگه یه قالب دارم که css هست چطوری باید برای وبلاگم بزارم میشه یا نه اصلا؟:21:

whisper
29-03-2007, 12:07
حالا اگه یه قالب دارم که css هست چطوری باید برای وبلاگم بزارم میشه یا نه اصلا؟:21:

amir abbas
29-03-2007, 12:20
شما سوالت واضح نیست
یه صفحه رو نمیشه به طور کامل با Css طراحی کرد
صفحه در اصل با Html نوشته شده و با Css سبک دهی شده.

برای استفاده از قالب هم شما باید قالب رو باز کنی و تگ های مربوط به سرویس وبلاگ مورد نظرت رو بزاری در جاهای مناسب. همین

siavosh1
29-03-2007, 20:40
html به تنهایی برای نشون دادن صفحه مشکل داره...این هم به خاطر تارخچه به وجود اومدنشه!! چون هر browser که به وجود میومد فقط تگ هایی رو اجرا میکرد که خود سازنده browser تولید کرده بود...در نهایت این می شد که شما یه وب سایت توپ راه مینداختی ...ولی فقط تو کامپیوتر خودت با حال نمایش داده میشد!!!:18:
css در واقع یه استاندارد کلی بود که اکثر browser ها باید اونو پشتیبانی می کردن...وقتی با css قلب صفحه رو درست کنی هم سرعت هم امکان پشتیبانیش بهتره...در واقع الان اکثر طراح ها همین کار رو می کنن...
لازم نیست که کد css رو به html تبدیل کنی...برای استفاده از css هم می تونی کد هاشو بین تک style قرار بدی توی قسمت head صفحت

Far Va Har
08-04-2007, 14:59
با توضیحات کامل بچه ها من فقط میتونم برات این مثال رو برای درگ بهتر css بزنم که :

CSS مثل دستمال قدرت کایکو توی کارتون میتی کومونه و HTML هم خود کایکویه ، کایکو قدرت جنگیدن رو داره اما با دستمال قدرتش این نیرو چند برابر میشه و همه ی تگ های موجود رو به زانو در میاره و روی همه تغییر ایجاد میکنه.
امید وارم از این مثال خوشت اومده باشه.