مشاهده نسخه کامل
: تناسب مادر بورد با cpu
من از يك مادربورد mercury با چيپست via P4M266a با سوكت 478 پين و با 533MHz سرعت FSB به همراه يك CPU ي 2GHz celeron استفاده مي كنم و قصد ارتقاي cpu ي كامپيوترم را دارم. مي خواستم بدانم كه آيا اگر من يك cpu ي 3.2GHz FULL بر روي مادربوردم ببندم، مي توانم انتظار حداكثر كارايي را از cpu ي جديد داشته باشم؟(يعني آيا مادربورد من مي تواند از تمامي توان cpu استفاده كند؟) با تشكر
dezfouli
29-03-2007, 08:56
دوست عزیز باید برای cpu 3.2Ghz مادربردهای Socket 775 را بخرید!!!
dezfouli
29-03-2007, 09:02
به دفترچه مادربرد خودتان مراجعه کنید و بالاترین CPU intel pentium را که مناسب socket 478 مادربردتان است را از بازار تهیه کنید.
احتمالا" ----------> CPU Intel pentim 2.8 Ghz Full - Box Original
خيلي مرددم كه چي كار كنم. از طرفي اگه به يه سي پي يوي 2.8Ghz رضايت بدم مي ترسم كه خيلي زود به خاطر رشد سريع دنياي مادربورد ها و سي پي يو ها مجبور بشم كه يه مادربورد و سي پي يوي جديد بخرم و در واقع خرج اولم بي خود بشه. از طرفي مي ترسم كه شايد با 2.8 Ghz سرعتي كه انتظار دارم رو نبينم ( و شايد هم مثل يكي از دوستانم هيچ افزايش سرعتي رو نبينم) .
اگر هم در رو به دريا بزنم و يه مادربورد و سي پي يوي جديد بخرم ( كه البته ممكنه مجبور بشم Ram هاي SDRam DDR م رو هم عوض كنم) آخرش با خرج كردن 70 ، 80 تومن براي هر كدوم از مادربورد و سي پي يو ممكنه تغيير چنداني تو وضعيت كامپيوترم نبينم. البته همين الان هم سرعت كامپيوترم انقدر پايين نيست كه ارزش 150 ، 160 تومان خرج رو داشته باشه.
با همه اين تفاسير شما چه پيشنهادي به من مي كنيد؟ ارتقاي سي پي يو يا ارتقاي كلي و يا هيچ كدام ؟
در ضمن تو دفترچه مادربوردم براي بالاترين cpu حدي تعيين نشده. با تشكر
مشخص نکردید که چقدر رم بر روی سیستمتون دارید ارتقا رم برای شما بهتر به نظر می رسد . با توجه به ضعف مادربورد و اینکه CPU های با باس بالاتر از 533 را پشتیبانی نمیکنه و پیدا کردن CPU Socket 478 خیلی مشکله بهتر در یه فرصت بهتر سیستم را به کلی ارتقا دهید
دوست عزيز بايد بگم يه روي كامپيوترم 512 mb رم دارم.
در ضمن تو دفترچه مادربوردم اين جوري نوشته :
This mainboard support FSB speeds UP to 533/400 MHz
مادربورد شما برای CPU Full 3.2 مناسب نیست به دو دلیل:
1- من CPU Full 3.2 با باس 533 ندیدم.
2-اگر هم پیدا کنید در این صورت مادربوردتان به عنوان گلوگاه در می آید(به قول خارجی ها Bottleneck) و مقداری از توان پردازنده هرز خواهد رفت.
رم سیستم شما کم نیست ولی باز هم جای ارتقا دارد.
با سلام
مشخصات سيستم من اينه:
Intel p4 3GHz
giga-byte 81915p
ram:512mb DDRII
geforce 6200 turbo cache
به نظر شما اين مشخصات مناسب يكديگر هستند؟
دوست عزيز بايد بهت بگم كه سيستم تو براي كار حال حاضر كامپيوتر ها سيستم مناسبيه . در ضمن اينكه يك سيستم خوب باشه تا حد زيادي به انتظاراتي كه ما ازش داريم بستگي داره . ولي با همه اينها سيستم تقريبا به روزي داريد و اميدوار كننده است. باي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.