مشاهده نسخه کامل
: این ارور حرف حسابش چیه ؟ NSIS
من بعد از اجرا کردن یک فایل ستاپ که دانلود کردم با این ارور مواجه شدم !
خودم فکر کنم دلیلش اینه که فایل بد یا ناقص دانلود شده ! حالا کسی اگه میدونه حرف حسابش چیه ممنون میشم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید عکسش کمکی کرد !
:arrow: :wink:
K053_LSH_KV90
19-07-2005, 20:24
ميگه يا ويروسه يا كاملا دانلود نشده
==============
چرند ميگه فايلي كه دانلود كردي كاملا دانلود نشده
ilililililiili
02-02-2013, 16:59
آقا این مشکل برای منم به وجود اومده، بعد از اینکه ویندوز 8 نصب کردم الان تقریبا همه ی فایلای نصبیمو ارور NSIS میده، ولی مشکل از نصفه دانلود شدن نیست، چون من همین برنامه هامو قبلا بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم.
آقا این مشکل برای منم به وجود اومده، بعد از اینکه ویندوز 8 نصب کردم الان تقریبا همه ی فایلای نصبیمو ارور NSIS میده، ولی مشکل از نصفه دانلود شدن نیست، چون من همین برنامه هامو قبلا بدون هیچ مشکلی نصب کرده بودم.
تاپیک زیر خاکی رو آوردی بالا!! :n04::n02:
حجم فایلهاتون درسته؟
یه سیستم دیگه ببرین با ویندوز دیگه مثلا اکس پی بعد ببینید اونجا هم خطا میده؟
سیستم رو با یه آنتی ویروس بروز خوب ویروس یابی کنید.
موفق باشید. :n01:
jafarian
03-02-2013, 00:20
سایت پایین که مربوط به همین ارور شما میشه کامل بحث کرده گفته بطور مثال فایل روی سیستم دیگه تست کنید یا این ارور برمیگرده به ویروسی بودن سیستم چند تا روشم قرارداده که من دو تا را قرارمیدم که بیشتر مربوط به شما میشه:n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش اول
اسم برنامه خودتون تغییر بدین به یک اسم دیگه فقط اسم نه پسوند فایل بطور مثال برنامه ccleaner تغییربدین اسمش به install بعد از نوع برنامه خودتون تست کنید
روش دوم
منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم گزینه مورد نظر انتخاب کنید در کادری که باز میشه ابتدا برنامه خودتون با موس داخل همین صفحه مشکی دراگ کنید بعد یک فاصله با کلید space ایجاد کنید بعد این متن پایین تایپ اینتر کنید بعد از فاصله در قسمت آخرم برنامه شما از این طریق اجرا میشه بعد اقدام به نصب برنامه کنید طبق شکل پایین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.