مشاهده نسخه کامل
: پاك شدن پارتيشن
messengerman
28-03-2007, 13:07
دوستان من يه ويندوز xp داشتم خواستم 98 بريزم درايو cرو فرمت كردم و ويندوز 98 رو ريختم بعد تو ويندوز 98 فقط يك پارتيشن (c) وجود داره . اگه پارتشين هام پاك شده راهي براي recover داره يا نه
98 فقط Fat 32 رو ساپورت میکنه احتمالا اون یکی درایوهات Ntfs هستش برو از Xp اونارو Fat32 بکن درست میشه اگه نشد با پارتیشن بندی درست میشه
messengerman
28-03-2007, 19:22
98 فقط Fat 32 رو ساپورت میکنه احتمالا اون یکی درایوهات Ntfs هستش برو از Xp اونارو Fat32 بکن درست میشه اگه نشد با پارتیشن بندی درست میشه
اما من اطلاعات روي درايوهامو نياز دارم اگه پارتيشن بندي مجدد بشه امكان recoveryوجود نداره.
Lord_theOne
29-03-2007, 03:03
برنامه هست كه NTFS را بخونه در 98 بايد بگردي پيدا كني يادم نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین راه استفاده از Windows XP Live (BartPE) یا یکی از لینوکس های Live ه! :دی!
شخصاً Knoppix 5 رو پیشنهاد میکنم! :دی!
اگه نیاز به یونیکد یا قارسی هست هم میتونید از Karamad استفاده کنید! :دی!
این برای دسترسی به پارتیشنها!
ولی اگه پارتیشنتون پاک شده یا فرمت شده هزارجور برنامه هست واسه Recovery ! (به حرف مردم که میگن باید 12 میلیون خرج کنی کنی که به هاردت شوک الکتریکی بدن و از این چرت و پرتها هم گوش نکن! :دی!)
من خودم پارتیشنی که Unlocated بود رو با برنامه فایلهاش رو برگردوندم!
messengerman
29-03-2007, 09:14
بهترین راه استفاده از Windows XP Live (BartPE) یا یکی از لینوکس های Live ه! :دی!
شخصاً Knoppix 5 رو پیشنهاد میکنم! :دی!
اگه نیاز به یونیکد یا قارسی هست هم میتونید از Karamad استفاده کنید! :دی!
این برای دسترسی به پارتیشنها!
ولی اگه پارتیشنتون پاک شده یا فرمت شده هزارجور برنامه هست واسه Recovery ! (به حرف مردم که میگن باید 12 میلیون خرج کنی کنی که به هاردت شوک الکتریکی بدن و از این چرت و پرتها هم گوش نکن! :دی!)
من خودم پارتیشنی که Unlocated بود رو با برنامه فایلهاش رو برگردوندم!
ميشه يه برنامه معرفي كني كه Unlocatedرو Recovery كنه؟:40:
EasyRecovery.6.10.07 که 35 MB ه :دی!
O&O Disk Recovery 3 که 6 MB ه! :دی!
و از همه بهتر (چون به من جواب داد!) PC Inspector File Recovery که 6 MB ه و از همه مهمتر FREE ه! :دی!
ولی کار با آخری یه کم حرفه ای و سخته!
با سلام
شما بفرمائيد ،الان ويندوزت را داريد ،وبقيه پارتيشن ها را نداريد .
موفق باشيد.
Captain_Nemo
10-04-2007, 19:49
تو برنامه partition magic يه قسمت وجود داره كه مي تونه پارتيشن ها رو undelete كنه.
براي من هم يه بار موقع نصب ويندوز xp همچين مشكلي پيش اومد...
با اسفاده از اين برنامه اول يه ديسك نجات درست كردم و سيستمو با اون ريست كردم...پارتيشن هايي كه پاك شده بود نمايش داده شد ولي قابل دسترس نبودند...بعد روي undelete روي نوار ابزار برنامه كليك كردم... از سه پارتيشني كه پاك شده بود دو تا بدون هيچ مشكلي برگشت، براي سومي هم با استفاده از برنامه Easyrecovery professional بيشتر از 90% اطلاعات رو برگردوندم...
دوست عزیز messengerman حجم درایور c شما چقدر است اگه برابر کل هارد است باید یری دنبال برنامه recovery اما اگه کمتر است بدون drive های دیگه شما پاک نشده فقط نمی تونی اونا رو ببینی چون ntfs شدن برای برگردوندن به fat32 هم از برنامه partition magic استفاده کن توی اون قسمتی داره که نوشته ntfs to fat32 اونو بزن تا درایوات fat32 بشه تا بتونی ببینی یا علی
این برنامه رو امتحان کنید برای ریکاوریه پارتیشنه نه اطلاعات
فکر میکنم پارتیشن درست بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.