ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : hard failure

essidardesar
28-03-2007, 01:01
مشکلی که من با هارد م پيدا کردم ازين قراره که سيستم در شرايط عادّی و به دور از نوسان برق قرار داشت که بعد رستارت کردم تا يه هارد ديگه بهش وصل کنم(و اين هارد قبلی ,masterقبلاً بارها اين هارد مهمون روslave کرده بود و همه چی روتين
انجام مي شد) اما بعد ازاتصال ، ديدم که با هارده ميهمان بوت شده- سيستم رو دوباره ریست کردم و اصلاً هارد دوم رو کلاً کندم،ولی ديگه هارد اصلی نه به عنوان مستر نه اسلیو و نه با ide2(يعنی به جای cd-rom)تشخيص داده نميشد.
و اينو هم بگم که همون کابل ها الان دارن با اين هارد دوميه کار ميکنن(يعنی مشکل از کابل ها نيست) هارد بيمار رو هم رو يکی دوتا سيستم ديگه امتحان کردم که جواب نداده
فقط يه نکته يی که هست اينه که از بين 2 تا پورتی که به دو تا سي-دي-رام ميرسه يکی ازونا اسم هارد مريض رو به طورناقص نشون ميده(در ابتداي عمليات post که هارد درايوها و سي-دي-رم ها شناسايی ميشن)،ولی زيرش مينويسه که مثلاً
Secondary master fails
Moshakhasate hard : Maxtor ata/133 40gb capacity

Agar kasi fekr mikone moshkel bedoone tamire sakht afzari hal mishe khaheshan komakam kone,sepasgozaram

Farazb29
31-03-2007, 17:22
سلام دوست عزيز كه در قلب مني

بهتر بود شما كتابي با عنوان ((مشكلات من )) منتشر مي كرديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شوخي كردم.
شما بايد در ابتدا تمام جامپر هاي موجود رو از هاردتون بكشيد بيرون يعني هيچ كدام از حالتهاي slave و....
در اين حالت هارد رو سوار كنيد و سيستم رو راه بندازين. اگر كار كرد كه هيچ. اگر كار نكرد معلوم ميشه كه ايراد
از جامپر ها نيست و برد هاردتون ايراد پيدا كرده.((در اينصورت متاسفم))من هاردتون با قيمت اوراقي ميخرم.!!!

nw_nk
31-03-2007, 20:33
سلام دوست عزيز كه در قلب مني

بهتر بود شما كتابي با عنوان ((مشكلات من )) منتشر مي كرديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شوخي كردم.
شما بايد در ابتدا تمام جامپر هاي موجود رو از هاردتون بكشيد بيرون يعني هيچ كدام از حالتهاي slave و....
در اين حالت هارد رو سوار كنيد و سيستم رو راه بندازين. اگر كار كرد كه هيچ. اگر كار نكرد معلوم ميشه كه ايراد
از جامپر ها نيست و برد هاردتون ايراد پيدا كرده.((در اينصورت متاسفم))من هاردتون با قيمت اوراقي ميخرم.!!!

برای اولین بار تو یک انجمن غیر از متفرقه , خندم گرفت!

essidardesar
01-04-2007, 03:55
man khodamam khandam gereft
az rahnamayitoon mamnoonam
vali ye soal aya hard be hard kardan kollan feshari miare be system ke mojebe faile hard mishe?