مشاهده نسخه کامل
: اجرایی کد های php در کا مپیوتر خود؟
egoldfars
26-03-2007, 21:30
چه طور میتوان کد های php را در کا مپیوتر خودمان اجرا کنیم بدون اینکه آنها رو به سرویس دهنده انتقال دهیم.
با تشکر
شما بايد سيستم خودت رو به يك سرویس دهنده تبديل كني ، اگر از سيستم عامل ويندوز استفاده ميكنيد بهترين نرم افزار EasyPHP هستش
لينك دانلود تمامي ورژن ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
peyman1987
27-03-2007, 03:08
همونطور که دوست عزيز گفتن بايد سرور رو روي سيستم خودتون پياده سازي کنين.
براي اين کار به سه تا بخش نياز دارين. اول يه وب سروره که الان يا از IIS خود ويندوز استفاده ميشه و يا از Apache البته آپاچي بهتره.
بخش دوم خود PHP براي ترجمه دستورات بايد نصب بشه. ميشه اونو از سايت PHP.net دانلود کرد.
بهش سوم براي کار با پايگاه داده بايد يه DBMS نصب کني که فعلا بهترين و مناسبترين گزينه MySQL هستش.
البته نگران نباشين چون لازم نيست همه اين کارها رو خودتون انجام بدين برنامههايي مثل EasyPHP ، WAMP و XAMP و خيلي برنامههاي ديگه هستن که همه اينکارها رو بصورت خودکار براي شما انجام ميدن. با يه سرچ وتي گوگل ميتونين همه اين نرمافزارها رو بصورت مجاني دريافت کنين. ( اپن سورس هستن )
egoldfars
27-03-2007, 21:33
آقا خیلی مرسی
shahi-007
27-03-2007, 22:05
من که خودم چیز زیادی بارم نیست از wamp استفاده می کنم و خیلی هم باهش حال می کنم.بقیه برنامه ها رو تا حالا ندیدم.
پیشنهاد می کنم از wamp استفاده کنی.
my friend
28-03-2007, 10:21
من تا حالا با سه چهار تا شبیه ساز کار کردم.
بنظرم xampp همیشه یه سر و گردن از بقیه جلوتر بوده!
egoldfars
28-03-2007, 19:50
من EasyPHP رو نصب کردم حالا چطوری ازش استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید.
peyman1987
29-03-2007, 02:36
صفحاتت رو توي پوشه localhost يا www بريز بعد از توي IE يا هر مرورگر ديگه در حاليکه EasyPHP اجرا شده بنويس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين مثال بود منظورم اينه که شما تمام صفحاتت رو بايد توي پوشه localhost بريزي و موقع فراخواني هم از اونجا فراخواني کني.
TemplateMonster
29-03-2007, 16:46
من از AppServ استفاده ميكنم، تمام امكانات هم داره، PHP my Admin و My SQL رو به تمامي پشتيباني ميكنه، موقع نصب هم تمام تنظيمات پيشفرض درسته، كافيه يه آجر روي دكمه اينتر بذاريد و خودش اتوماتيك نصب ميشه :46:. تمام فايلهاي PHPتو هم بذار توي پوشه www و آدرس بده: localhost/file.php
خلاص!
راستي، اينجا هم يه نگاهي بنداز:
راهنماي استفاده از كدهاي آمادهي PHP هست و توصيه ميكنم حتماً بخون.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
my friend
30-03-2007, 09:56
فکر نکنم امکاناتی که xampp داشته باشه رو بقیه هم داشته باشن!
php و phpmyadmin و mysql و ... همه از آخرین ورژن ها هستن.
ssl داره!!!
پرل و بقیه زبون ها رو پشتیبانی میکنه!
فقط باید یه بار استفاده کنی تا دیگه ولش نکنی!
J A V I D
30-03-2007, 10:02
یه سوال من این وسط بپرسم من تمام این برنامه هایی که اینجا معرفی کردید رو دارم ولی فقط easyphp رو سیستم من کار می کنه !؟ دیگه هیچ کدومشون کار نمی کنه یعنی بعد از نصب وقتی اکتیوشون می کنم تو آدرس بار آدرس لوکال رو که می دم هیچی باز نمی شه و صفحه همین جوری رو لودینگ می مونه هر چی هم منتظر شم لود نمی شه !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
egoldfars
30-03-2007, 13:08
آیا میتوان phpnuke رو با همان نرم افزار easyphp روی کامپیوتر خودمون اجرا کرد .
J A V I D
30-03-2007, 17:48
آیا میتوان phpnuke رو با همان نرم افزار easyphp روی کامپیوتر خودمون اجرا کرد .
بله می شه ...
TemplateMonster
31-03-2007, 11:56
جاويد جان، به نظرم مشكل شما از اينه كه همهي اين نرمافزارها رو با هم توي كامپيوترت اجرا ميكني (نصب ميكني) اينطور نيست؟
با easyphp ميشه phpnuke رو نصب كرد، ولي من appserv رو پيشنهاد ميكنم، چون سادهست، خود من كه هيچي حاليم نيست از اين استفاده ميكنم. هيچ تنظيماتي هم لازم نداره. حجمش 16 مگه.
J A V I D
31-03-2007, 15:39
جاويد جان، به نظرم مشكل شما از اينه كه همهي اين نرمافزارها رو با هم توي كامپيوترت اجرا ميكني (نصب ميكني) اينطور نيست؟
با easyphp ميشه phpnuke رو نصب كرد، ولي من appserv رو پيشنهاد ميكنم، چون سادهست، خود من كه هيچي حاليم نيست از اين استفاده ميكنم. هيچ تنظيماتي هم لازم نداره. حجمش 16 مگه.
ممنون ولی من همه رو با هم نصب نمی کنم حتی یه بار یه ویندوز صفر ریختم واسه اینکه ببینم بقیه برنامه ها به جز easy php کار می کنن یا نه ولی بازم جواب ندادن !!!
peyman1987
01-04-2007, 03:04
شايد IIS روي سيستمت فعاله. IIS و آپاچي ( وب سرور مورد استفاده توي همه اين برنامههايي که گفتيم ) نميتونن با هم از يه پورت استفاده کنن براي همين فقط يکيشون در آن واحد ميتونه کار کنه.
يه سري به کنترل پنل بزن در قسمت Add Remove Programs در بخش Add Remove Windows Components ببين که گزينه Internet Information Service تيک نخورده باشه اگه خورده بد تيکش رو بردار و OK بزن بعدش هم سيستم رو ريستارت کن شايد مشکلت حل شد.
piremard
02-04-2007, 10:56
یه سوال من این وسط بپرسم من تمام این برنامه هایی که اینجا معرفی کردید رو دارم ولی فقط easyphp رو سیستم من کار می کنه !؟ دیگه هیچ کدومشون کار نمی کنه یعنی بعد از نصب وقتی اکتیوشون می کنم تو آدرس بار آدرس لوکال رو که می دم هیچی باز نمی شه و صفحه همین جوری رو لودینگ می مونه هر چی هم منتظر شم لود نمی شه !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
دلیلش به احتمال زیاد ران نشدن سرویس هایش تو ویندوزه
یا مای ادیمن درست نصب نیست یا mysqlnt فعال نیست و یا php.ini تنظیم نیست و ...
J A V I D
02-04-2007, 11:19
دلیلش به احتمال زیاد ران نشدن سرویس هایش تو ویندوزه
یا مای ادیمن درست نصب نیست یا mysqlnt فعال نیست و یا php.ini تنظیم نیست و ...
خوب باید چیکار کنم ... من رفتم همه برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم شاید یکیشون به جز easy php کار بکنه ولی نشد که نشد ! easy php برنامه خوبیه ولی یکم دستو بال آدم رو می بنده !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
egoldfars
02-04-2007, 12:13
صفحاتت رو توي پوشه localhost يا www بريز بعد از توي IE يا هر مرورگر ديگه در حاليکه EasyPHP اجرا شده بنويس :
البته اين مثال بود منظورم اينه که شما تمام صفحاتت رو بايد توي پوشه localhost بريزي و موقع فراخواني هم از اونجا فراخواني کني.
من این کار انجام دادم ولی نشد.test.php را در www ریختم و بعد در آدرس بار نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما هیچ............
piremard
02-04-2007, 18:08
خوب باید چیکار کنم ... من رفتم همه برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم شاید یکیشون به جز easy php کار بکنه ولی نشد که نشد ! easy php برنامه خوبیه ولی یکم دستو بال آدم رو می بنده !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
جاوید جان " البته اگر اجازه دارم شما رو اینطور صدا کنم "
شما دقیق بگید چی رو از کجا دانلود و نصب کردید
اگر آپاچی نصب کردید که اگر اونو از سایت رسمیش دانلود کردید و یا از یک سایت اوپن سورس معتبر ، پس حتما php.ini اون درست کار می کنه و شما اگر سرویستون ران نمی شه برید تو ادمینستر تولز و از سرویس ها آپاچی و مای اسکیوال سرور رو بصورت اتوماتیک یا منوآل ران کنید
بعد یک ریستارت کنید و بعد phpmyadmin رو اجرا کنید ، اگر سرویس ها فعال باشند که مشکلی نداره مگر اینکه قبل از نصب آپاچی فعلی یک نسخه ی دیگه از اون رو نصب کرده و یا درست حذف نکرده باشید
piremard
02-04-2007, 18:11
نکته اگر در پوشه ی www مربوط به اول لوکال هاست فایلی htaccess.txt رو دیدید یا ادیتش کنید یا اصلا حذفش کنید
egoldfars
02-04-2007, 19:22
یک مشکل با EasyPHP وقتی اجراش میکنم فقط Apache فعال است و MySQL فعال نمیشه چکار کنم..
piremard
02-04-2007, 19:51
یک مشکل با EasyPHP وقتی اجراش میکنم فقط Apache فعال است و MySQL فعال نمیشه چکار کنم..
تویه پنجره ایزی پی اچ ... کنار پنجره بالا سمت چپ کلیک کنید از منوی مزبور اول configuration و بعد روی mysql و بعد از تنظیم روی لوکال هاست گزینه ی restart ر و کلیک کنید
J A V I D
02-04-2007, 20:12
جاوید جان " البته اگر اجازه دارم شما رو اینطور صدا کنم "
شما دقیق بگید چی رو از کجا دانلود و نصب کردید
اگر آپاچی نصب کردید که اگر اونو از سایت رسمیش دانلود کردید و یا از یک سایت اوپن سورس معتبر ، پس حتما php.ini اون درست کار می کنه و شما اگر سرویستون ران نمی شه برید تو ادمینستر تولز و از سرویس ها آپاچی و مای اسکیوال سرور رو بصورت اتوماتیک یا منوآل ران کنید
بعد یک ریستارت کنید و بعد phpmyadmin رو اجرا کنید ، اگر سرویس ها فعال باشند که مشکلی نداره مگر اینکه قبل از نصب آپاچی فعلی یک نسخه ی دیگه از اون رو نصب کرده و یا درست حذف نکرده باشید
خواهش می کنم شما هر جور راحتی ما رو صدا کن ... من این برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم و همه هم رو ویندوز صفر نصب کردم ولی هیچ کدوم جواب نداده و همین مشکلی که قبلا گفتم پیش اومده یعنی انگار صفحه داره لود می شه ولی هیچی نمی آد تنها easyphp این مشکل رو نداره که اونم نسخه دوش که بتا این مشکل رو داره !!!
نکته اگر در پوشه ی www مربوط به اول لوکال هاست فایلی htaccess.txt رو دیدید یا ادیتش کنید یا اصلا حذفش کنید
اینو می دونم رو عرفان سرور فایلش بود که پاک کردم بازم درست نشد اونم
برامه هایی که تا الان دیدم و دانلود کردم در این رابطه و کار نکردن:
App Serv
Easy PHP 2.0 Beta
Erfan Server
Wamp
Winlamp
Xampp
یه سوال دیگه تو برنامه easy php امکانش هست برای یه فولدر سطح دسترسی تعیین کنیم !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
peyman1987
03-04-2007, 03:45
نه فکر نکنم بشه البته ربطي به EasyPHP نداره بايد با آپاچي اين تنظيمات انجام بشه که اونم تا اونجايي که من ميدونم براي کل دسترسيها ميشه محدوديت تعيين کرد مثلا کلا اجازه نوشتن توي فولدرها رو نده. البته شايد هم با دستکاري htaccess بشه کاري کرد ( بايد از خبرههاي htaccess سوال کنين )
egoldfars
03-04-2007, 20:48
تویه پنجره ایزی پی اچ ... کنار پنجره بالا سمت چپ کلیک کنید از منوی مزبور اول configuration و بعد روی mysql و بعد از تنظیم روی لوکال هاست گزینه ی restart ر و کلیک کنید
رفتم ولی اینجا باید چکار کنم و ............
; IMPORTANT
; ${path} is used to specify EasyPHP installation path
[mysqld]
datadir=${path}/mysql/data
basedir=${path}/mysql
bind-address=127.0.0.1
; Uncomment for use on USB key
; skip-innodb
piremard
04-04-2007, 14:11
رفتم ولی اینجا باید چکار کنم و ............
; IMPORTANT
; ${path} is used to specify EasyPHP installation path
[mysqld]
datadir=${path}/mysql/data
basedir=${path}/mysql
bind-address=127.0.0.1
; Uncomment for use on USB key
; skip-innodb
شما یک بار دیگه phpmyadmin آپدیت شده رو نصب کنید و ریستارت کنید
piremard
04-04-2007, 14:16
خواهش می کنم شما هر جور راحتی ما رو صدا کن ... من این برنامه های سرور مجازی رو دانلود کردم و همه هم رو ویندوز صفر نصب کردم ولی هیچ کدوم جواب نداده و همین مشکلی که قبلا گفتم پیش اومده یعنی انگار صفحه داره لود می شه ولی هیچی نمی آد تنها easyphp این مشکل رو نداره که اونم نسخه دوش که بتا این مشکل رو داره !!!
اینو می دونم رو عرفان سرور فایلش بود که پاک کردم بازم درست نشد اونم
برامه هایی که تا الان دیدم و دانلود کردم در این رابطه و کار نکردن:
App Serv
Easy PHP 2.0 Beta
Erfan Server
Wamp
Winlamp
Xampp
یه سوال دیگه تو برنامه easy php امکانش هست برای یه فولدر سطح دسترسی تعیین کنیم !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
اونایی که نصب کرده بودید همه mixed پی اچ پی اند و بهتره در مورد نسخه ی اصلی اپَچ از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سووال دوم اگر شما می خواهید یک وب سرور راه بیاندازید که نیاز به بحث جدا داره و اگر فقط منظورتون phpmyadmin باشه که با تنظیمات php.ini و نیز رمز روی فایل ها می شه اینکار رو تا حدودی انجام داد
J A V I D
04-04-2007, 17:24
اونایی که نصب کرده بودید همه mixed پی اچ پی اند و بهتره در مورد نسخه ی اصلی اپَچ از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سووال دوم اگر شما می خواهید یک وب سرور راه بیاندازید که نیاز به بحث جدا داره و اگر فقط منظورتون phpmyadmin باشه که با تنظیمات php.ini و نیز رمز روی فایل ها می شه اینکار رو تا حدودی انجام داد
اینو که لینک دادید هم دارم فقط نمی دونم اون چجوری نصب می شه ؟!
موفق و پیروز باشید
جاوید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.