PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توی همه فولدر های سیستم یک new folder ساخته شده ....

30rous
26-03-2007, 12:42
سلام
توی همه فلدر های کامپیوتر یک new folder ساخته شده که my document را باز میکنه و delete هم نمیشه در ضمن ویندوز ویروس هم نداره لطفا بگید با این مزاحم چه کار کنم ؟ ممنون

AK1
26-03-2007, 13:24
دوست عزيز اين يه ويروسه اينجا توضيح و بحث شده در مرودش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش خودم هم اينجوريه :
تو حالت سيف مد برو تو پوشه ويندوز فايل اكسپلولير رو كه پوشه زرده رو پاك كن و با يه روشي از استارت اپ هم درش بيار حله

azh
26-03-2007, 13:25
من خودم از توی p30world آنتی ویروسش رو پیدا کردم بهتر بود اول یک سرچی می زدی بعد تاپیک می زدی علی ای حال: اسم آنتی ویروسش mmkkdd بود که حجمش 127 کیلو بایت بود اگه پیدا نکردی بگو بگذارم...

alizali
26-03-2007, 15:46
نورتون به راحتی پیداش میکنه اگه به روز باشه و بزارین یه فول اسکن بکنه

GHALEHNOEY
26-03-2007, 18:22
nod 32 هم میتونه پیداش کنه

JUDYABBOT
31-03-2007, 09:27
با سلام و تبریک سال نو
قابل توجه 30rousuعزیز و کسانی که ویروس New Folder دارند میتونند با این ترفند هم از شرش راحت بشید
اول سیستم را ریستارت کرده و قبل از بوت شدن کلید f8 را زده و ویندوز را در حالت Safe Mode راه اندازی کنید
بعد با فشردن کلید های Win Logo + F به قسمت فیند ویندوز رفته و کلمه New Folder را تایپ کنید ماحصل جستجوی خود را هر چند تا که پیدا شد با Shift + Delete پاک کنید. همین دیگه بر نمی گردند.
از در درآمدی و من از خود بدر شدم .............

Mr.K2
02-04-2007, 09:06
روش خودم هم اينجوريه :
تو حالت سيف مد برو تو پوشه ويندوز فايل اكسپلولير رو كه پوشه زرده رو پاك كن و با يه روشي از استارت اپ هم درش بيار حله
برای این کار توی منوی Run این کد رو بنویس msconfig بعد هم برو به سربرگ Startup و تیک اون چیزی رو که میخواهی بردار

راستی آنتیویروس Nod 32 هم جواب میده من هم این مشکل رو داشتم ولی حل شده

Kurosh
06-04-2007, 12:57
سیستم من هم این ویروس رو داشت منم خیلی راحت آخرین راه رو انتخاب کردم: ویندوز رو عوض کردم و حل شد.اگه راه های بچه ها جواب نداد همین راه رو انتخاب کن!