مشاهده نسخه کامل
: توی همه فولدر های سیستم یک new folder ساخته شده ....
سلام
توی همه فلدر های کامپیوتر یک new folder ساخته شده که my document را باز میکنه و delete هم نمیشه در ضمن ویندوز ویروس هم نداره لطفا بگید با این مزاحم چه کار کنم ؟ ممنون
دوست عزيز اين يه ويروسه اينجا توضيح و بحث شده در مرودش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش خودم هم اينجوريه :
تو حالت سيف مد برو تو پوشه ويندوز فايل اكسپلولير رو كه پوشه زرده رو پاك كن و با يه روشي از استارت اپ هم درش بيار حله
من خودم از توی p30world آنتی ویروسش رو پیدا کردم بهتر بود اول یک سرچی می زدی بعد تاپیک می زدی علی ای حال: اسم آنتی ویروسش mmkkdd بود که حجمش 127 کیلو بایت بود اگه پیدا نکردی بگو بگذارم...
نورتون به راحتی پیداش میکنه اگه به روز باشه و بزارین یه فول اسکن بکنه
GHALEHNOEY
26-03-2007, 18:22
nod 32 هم میتونه پیداش کنه
JUDYABBOT
31-03-2007, 09:27
با سلام و تبریک سال نو
قابل توجه 30rousuعزیز و کسانی که ویروس New Folder دارند میتونند با این ترفند هم از شرش راحت بشید
اول سیستم را ریستارت کرده و قبل از بوت شدن کلید f8 را زده و ویندوز را در حالت Safe Mode راه اندازی کنید
بعد با فشردن کلید های Win Logo + F به قسمت فیند ویندوز رفته و کلمه New Folder را تایپ کنید ماحصل جستجوی خود را هر چند تا که پیدا شد با Shift + Delete پاک کنید. همین دیگه بر نمی گردند.
از در درآمدی و من از خود بدر شدم .............
روش خودم هم اينجوريه :
تو حالت سيف مد برو تو پوشه ويندوز فايل اكسپلولير رو كه پوشه زرده رو پاك كن و با يه روشي از استارت اپ هم درش بيار حله
برای این کار توی منوی Run این کد رو بنویس msconfig بعد هم برو به سربرگ Startup و تیک اون چیزی رو که میخواهی بردار
راستی آنتیویروس Nod 32 هم جواب میده من هم این مشکل رو داشتم ولی حل شده
سیستم من هم این ویروس رو داشت منم خیلی راحت آخرین راه رو انتخاب کردم: ویندوز رو عوض کردم و حل شد.اگه راه های بچه ها جواب نداد همین راه رو انتخاب کن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.