ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموشی یکباره کامپیوتر

adamak88
26-03-2007, 12:28
با سلام
مدتی است که کامپیوترم بدون این که هیچ errorبده خاموش می شود و بعد از این که دوباره روشن میکنم پس از چند لحظه دوباره خاموش می شود.و باید پس از چند ساعت روشن کنم . سوالم اینه که مشکل از پاورمه یا مشکل نرم افزاریه؟

sony_W810i
26-03-2007, 15:03
با سلام
مدتی است که کامپیوترم بدون این که هیچ errorبده خاموش می شود و بعد از این که دوباره روشن میکنم پس از چند لحظه دوباره خاموش می شود.و باید پس از چند ساعت روشن کنم . سوالم اینه که مشکل از پاورمه یا مشکل نرم افزاریه؟
سلام... ویندوزتو عوض کن .. اگه بازم مشکل داشت سخت افزاریه.. احتمالا فن CPU ضعیف شده و سیستم به خاطر گرمای زیاد خاموش میکنه........:10:

nw_nk
26-03-2007, 15:43
با سلام

موقع خاصی خاموش میشه؟ مثلا وقتی تحت فشاره پردازشیه یا گرما یا نه!

این مشکل برای دو سه تا از دوستای من پیش اومده بود که در تمامی موارد مشکل از پاور بود که در اثر شوک الکتریکی آسیب دیده بود!

البته حرف فوق رو تجربی زدم وگرنه دلیل نمیشه ماله شما هم از پاور باشه!

amirpers
27-03-2007, 02:29
دوست من به قول sony_W810i عزیز اول ویندوز رو عوض کن تا خیالت بابت نرم افزار راحت شه .
اگه دیدی باز هم مشکل وجود داره احتمال دو ایراد هست :
1 - دمای بالای سی پی یو که باید احتمالا فن اون رو عوض کنی .
2 - مشکل پاور ، که من خودم به این مورد بر خوردم . حتی زمانی که سیستمم خاموش بود ولی برق اون وصل بود ، پاور داغ می شد و بعد از مدتی سیستم پشت سر هم ری استارت می شد . در این صورت باید پاور رو عوض کنی .
موفق باشی

roonak2006
27-03-2007, 12:39
دوست گرامی دقیقا همین مشکل برای من هم پیش آمده بود و دلیلش هم این بود که فن سی پی یو درست جا نیفتاده بود. راستی برای اینکه مطمئن بشی، هر وقت خاموش شد دوباره روشنش کن ولی وارد ویندوز نشو و از بایوس درجه حرارت سی پی یو را ببین. اگر از مقدار معمولی بیشتر باشه فن سی پی یو را باز کن و دوباره بگذار سر جاش. فکر میکنم درست بشه البته اگر خود فن مشکلی نداشته باشه.

adamak88
29-03-2007, 02:03
از همه دوستان تشکر میکنم. مشکل از فنcpuبود ودمای cpu از حد معمول بالاتر بود ]