ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با stand bye و disconnect شدن

M.etallic.A
25-03-2007, 22:33
من یه اینترنت نامحدود دارم که اکه دیسکانکت بشه مجبورم دوباره یه هزینه ای بدم. میخوام همیشه کانکت بمونم . از یه طرف کامپیوتر رو هم نمیشه همیشه روشن گذاشت ولی اگه رو stand by باشه مشکلی نداره... ولی وقتی میره رو حالت stand by کانکشن دیسکانکت میشه. می خواستم ببینم راهی هست که بشه رو حالت stand by هم کانکشن فعال بمونه ؟ اصلا من چه راه حلی پیش رو دارم ؟ چجوری همیشه کانکت بمونم ؟

satttanism
26-03-2007, 00:39
من یه اینترنت نامحدود دارم که اکه دیسکانکت بشه مجبورم دوباره یه هزینه ای بدم. میخوام همیشه کانکت بمونم . از یه طرف کامپیوتر رو هم نمیشه همیشه روشن گذاشت ولی اگه رو stand by باشه مشکلی نداره... ولی وقتی میره رو حالت stand by کانکشن دیسکانکت میشه. می خواستم ببینم راهی هست که بشه رو حالت stand by هم کانکشن فعال بمونه ؟ اصلا من چه راه حلی پیش رو دارم ؟ چجوری همیشه کانکت بمونم ؟

دوست عزیز وقتی سیستم استندبای میشه قطعات جانبی غیر فعال می شن برای همین دیسکانکت میشی

hamilton
26-03-2007, 08:47
دوست عزيز اينترنت شما از چه نوعي هست؟Dial Up كه نيست؟يك سوال اينكه چرا در صورت قطع شدن شما مجبور به پرداخت هزينه مجدد هستيد؟من به شخصه با چنين موردي تا بحال برخورد نداشتم.

M.etallic.A
26-03-2007, 10:08
نه از اینترنت وایرلس استفاده میکنم. حالا بماند که جریانش چیه ... فقط یه راهی جلو پای من بزارید چیکار میشه کرد ؟

MB_Danger
26-03-2007, 16:39
سلام ...

فقط مانیتور رو خاموش کن !

M.etallic.A
26-03-2007, 16:56
سیستم اگه روشن بمونه مشکلی پیش نمیاد ؟

MB_Danger
26-03-2007, 17:21
سیستم اگه روشن بمونه مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام ...

نه !