مشاهده نسخه کامل
: ویروسی بنام سوسمار (ساخت خودمه!)
mahdi hojjati
25-03-2007, 19:38
--------------------------------------------------------------------------------
این ویروس که یک Autorun است رو می تونین روی سی دی ها رایت کنین و حال طرف رو بگیرین . و اما شرح کارهای این سووووسماااار :
1. کپی سه فایل به استارت آپ ویندوز :
Logof.exe
reset.exe
shutdown.exe
فکرشو کنین چی میشه!
و کارهای دیگری که کمر سیستم رو میشکنه!!!!!!!!!
فقط مواظب باشین که فایل SOOSMAAR.exe رو اجرا نکنین چون باید قید ویندوزتون رو بزنین .
ضمنن این به اصطلاح ویروس کار خودمه .
و اما لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل rar رو می گیرین و کل فایل های داخل او نو رایت می زنین روی سی دی و می تونین فایل ها رو مخفی کنین ضمنن این فایل رو می تونین تو همه سی دی های تصویری و ... استفاده کنین .
برین حالشو ببرین و نظر هم بدین .
H A M E D
25-03-2007, 19:46
كار جالبي هست.. من قبلا با دلفي يه برنامه اينطوري نوشته بودم.. براي سي دي هاي تصويري كه هركي رايتشون كرد حالش گرفته بشه...
Tornado2800
25-03-2007, 20:02
لینک خرابه
و سوال اینکه چه وقتی اینو ساختید ؟ چه مدته الا ؟
jaberaghidat
25-03-2007, 21:09
به نظر من ساخت ویروس اصلا کار خوبی نیست و واقعا ...
كار جالبي هست.. من قبلا با دلفي يه برنامه اينطوري نوشته بودم.. براي سي دي هاي تصويري كه هركي رايتشون كرد حالش گرفته بشه...
می تونی اینو آپدیت کنی...:18:
باید چیز جالبی باشه:5:
سلام
ممنون دوست عزیز
این فقط هنگامی عمل میکنه که رایت بشه ؟؟
یا هر وقت سی دی میزاریم اجرا میشه؟؟
ramin_zero1818
25-03-2007, 21:29
همه خوششون اومده.
اگه یکی این ویروس زو به جونه سیستم شما بندازه بازم خوشتون میاد؟؟؟
در کل جالبه.
لینک کار نمی کنه.
لطفآ یک لینک دیگه بدید.
خیلی ممنون.
D o l f i n
25-03-2007, 22:10
اگه یکی این ویروس زو به جونه سیستم شما بندازه بازم خوشتون میاد؟؟؟
واسه آْدم هاي فضول خيلي خيلي لازمه يكيش همين رايت سي دي خيلي باحاله
در ضمن لينك خرابه اگه يه سالمش رو بدين ممنون مي شويم
satttanism
26-03-2007, 00:06
بابا اسم این رو میشه گذاشت ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی با نوت پد هم میشه این کار رو کرد تازه حالا اگه اجراشم کنیم براچی قید ویندوز رو دیگه باید زد؟؟؟؟؟؟راحت از safe mode پاکش می کنی
تورو خدا لینک جدید بزارید.فکر کنم این ماله یک سال پیش هست!.gif
بله...
لینکش مشکل داره....
یعنی همچین فایلی رو پیدا نمی کنه توی:
ramin_zero1818
26-03-2007, 12:18
مثل اینکه سازندش بی خیال شده و رفته.
آقا بیا یه کمکی کن.
Tornado2800
26-03-2007, 12:37
بابا اسم این رو میشه گذاشت ویروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی با نوت پد هم میشه این کار رو کرد تازه
تایید میشه
و هنوز جواب پست قبلی منو هم نداده !
mahdi hojjati
26-03-2007, 16:59
آقا معذرت می خوام از همتون
من این مطلب رو حدودا یکی دوسال پیش گذاشتم تو پی سی ورلد ولی چون کسی استقبال نکرد ، دیگه بی خیال شدم تا اینکه یکی دو روز پیش گفتم بیام و یه بار دیگه بزارمش تو این تاپیک .
خوب من ورژن جدیدتری از این به اصطلاح ویروس! درست کردم که کارش خیلی جالبتره!
به این صورت که شما می خواین یه سی دی رو رایت کنین ، فایل های داخل این فایل زیپ رو می ریزین تو سی ای که می خواین رایت کنین. و وقتی طرف سی دی رو داخل سی دی رام گذاشت ، آتوران اجرا میشه و تصویر زیر میاد :
لینک عکس :
اگه خروج بزنه ، فایل hall.dll از system32 اون پاک میشه و ویندوزش دیگه بالا نمیاد ولی این به منزله ی این نیست که ویندوزش خراب میشه! اگه طرف حرفه ای باشه ، فایل hall.dll رو به طریقی کپی میکنه به system32 ویندوزش و اگه خروج سی دی رو بزنه فایل log off.exe به استارت آپش کپی میشه! (خودتون فکر کنین چی میشه!) و تنها راهش اینه که آلت+کنترل+دلت را بگیرین و برنامه royal.exe رو اند تسک کنین و هرگز آلت اف4 رو نزنین چون...
لینک دانلود :
توضیح : شرکت نرم افزاری رویال مجازی است .
چرا این رو ساختم؟
جواب: در همه جوامع ، شهرها و ... آدمهای سود جویی هستن که می خوان مفت و مجانی چیزایی رو بدست بیارن که متعلق به خودشون نیست. هدف من فقط توسعه ی فرهنگ کپی رایته و هیچ گونه افکار خرابکارانه ندارم و از همه کسانی که از این فایل استفاده می کنن تقاضا دارم که در جهت مثبت از این برنامه استفاده کنن و این فایل رو روی سی دی های نرم افزاری به کار نبرن و فقط روی سی دی های تصویری و ام پی تی ری استفاده کنن.
خیلی ممنون از اینکه به این مطلب توجه کردین
ramin_zero1818
26-03-2007, 17:37
در همه جوامع ، شهرها و ... آدمهای سود جویی هستن که می خوان مفت و مجانی چیزایی رو بدست بیارن که متعلق به خودشون نیست. هدف من فقط توسعه ی فرهنگ کپی رایته و هیچ گونه افکار خرابکارانه ندارم و از همه کسانی که از این فایل استفاده می کنن تقاضا دارم که در جهت مثبت از این برنامه استفاده کنن و این فایل رو روی سی دی های نرم افزاری به کار نبرن و فقط روی سی دی های تصویری و ام پی تی ری استفاده کنن.
اگه با این نیت ساختیش دمت گرم
حالا مگه فرقی هم می کنه ولی بنظر من برای نرم افزار استفاده بشه بهتره فیلم که انقدر ارزش نداره بخوای روش قفل بذاری
به هر حال دست درد نکنه
یه سوال اگر خود سی دی اتوران داشته باشه چی کار باید کرد دو تا اتوران؟؟؟؟؟؟
نمی تونستی کاری کنی که وقتی که Nero یا Clone بخواد از روش رایت کنه چنین پیغامی بده اینجوری زیاد جالب در نمیاد
ببخشید یک سوال:
روی هارد هم اجرا میشه؟
و در ضمن روی سیستم بنده window defender نصب هست که مال خود شرکت مایکروسافت می باشد.
کارش هم اینه که از تمامی فایل های سیستمی ویندوز محافظت و پشتیبانی می کنه و فکر نکنم این ویروس برای
ویندوزم خطر ساز باشه.
Alireza_Shafaei_PCworld
27-03-2007, 13:12
دوست من هنوز خیلی مونده بتونی یک ویروس درست و حسابی بسازی!
ولی برای شروع کارت خیلی عالی بود!
alirezatz
04-04-2007, 10:07
دوست من هنوز خیلی مونده بتونی یک ویروس درست و حسابی بسازی!
ولی برای شروع کارت خیلی عالی بود!
اين خوبه براي ترسوندن تازه كارا اگه بشه اتورانشو يجور تغيير داد و يه چيز ترسناكتر نوشت
اگه جوري ميشه اين اتورانو تغيير داد كمك كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.