ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : « معرفي و بحث فايروالها »

صفحه ها : 1 [2] 3

Mehdi_Best
05-09-2005, 16:39
سودا نوشته:

سلام
من فارسي تو سيستمم قاط زده
عذر مي خوام كه فيننگليشي مي نويسم.
يكي از دوستان كه از outpost استفاده مي كنه (ورژن 2.7 پرو)، پي ام داده به من كه گفته همش اين پيغام رو مي ده از وقتي كه outpost رو نصب كرده.
گفته كه قبلا كاسپرسكي آنتي هكر 1.8 داشته ولي اين مشكل رو نداشته.
اين هم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همش اين خطا يا امثال اين خطا مي آد.
مي گه تمام تنظيماتش رو هم گذاشته روي default ، باز هم اين مي آد. بايد چيكار كنه؟
و اصلا اين پيغام چيه؟

borzou_one
05-09-2005, 18:12
viva soft جان فكر نكنم منظور برزو جان اين بوده باشه كه شما بهشون نسبت دادين
البته اگه من منظور شما رو درست فهميده باشم :roll:

sodaجان ممنونم که در غیاب من این مطلب را روشن فرمودید :idea: :arrow: :arrow:

Amir_P30
06-09-2005, 01:56
سودا جان سلام

بنده پيشنهاد ميكنم از اديتور فارسي زير استفاده كنيد

از سايت فارس تك

قربانت

Soda
06-09-2005, 08:40
آقا اين كه رو فارسي هم بود انگليسي نوشت
فكر كنم بايد از ie استفاده كنم
درسته؟

vivasoft
06-09-2005, 10:35
سلام به همه
من منظورم به فرد خاصي نبود فقط براي بعضيها اين شك بوجود اومده بود كه نكنه فايروال غولي
(بقول مهدي)وجود داشته باشه به نام ان لوك كه ناشناخته مونده منم ميخواستم بگم اونم
مشكلات بزرگ خودشو داره

مهدي عزيز ميشه اين 24 تا تستو رو كريو انجام بدي و نتايج جديدشو برامون اينجا بذاري

اين عكسو كه گذاشتيد ديدم اين ارور تبليغاتيه براي نصب
يك انتي اسپاي كه خودش يجور ادويره (از اخطارهاي ويندوز نبايد باشه به احتمالا خيلي زياد )
من نميدونم تو چه شرايطي اين دوستمون براش اين مشكل پيش اومده ولي بايد مشخص كنه
قبلا فايل خاصي گرفته از برنامه هاي اين شركت استفاده ميكرده
بهتره تو تسك منيجر نگاه كنه ببينه از چه فايلي براي اجرا استفاده ميكنه
اين دوستومن مشخص نكرد از انتي ويروس استفاده ميكنه يا نه از چه انتي ويروسي

Mehdi_Best
06-09-2005, 13:09
سلام
vivasoft جان در مورد اين تستها سودا جان مي خواد يك پست بده كه فكر كنم خيلي چيزها رو در مورد اين تستها مشخص مي كنه.
در مورد اون پيغام من هم فكر مي كنم بيشتر داره تبليغ مي كنه!!!!!
در ضمن من در حال حاضر outpost رو نصب كرده ام ولي تا الان كه از همون كريو بيشتر راضي ام. البته اين هم خيلي عاليه (من هميشه گفته ام كه اوپي دومه) و حتي در بعضي موارد بهتر از كريو هم شايد باشه. اما در مجموع كريو بيشتر من رو راضي مي كنه.

Soda
06-09-2005, 13:52
من قرار نيست هيچ پستي بدم ! :shock:
منظور آقا مهدي رو هم متوجه نشدم
اون هم ميگه كه وقتي تو تسك منيجر نگاه ميكنه ميبينه پيغام از فايل csrss.exe هستش
ضد ويروس هم داره و دو تا هم هست
در ضمن ميگه بعد از اولين باري كه با اوت پوست كانكت شده اين خطاها مي آد
البته من به شخصه كه اصلا نظرم اين نيست كه به خاطر اوت پوسته
بلكه چون نمي دونم از كجا آب ميخوره اين مشكل گفتم اينجا بگم تا آقايون بدونند و كمك كنند
ممنون

vivasoft
06-09-2005, 18:54
خبر خبر خبر
Coming Soon - Outpost Firewall Pro 3.0 with Anti-Spyware!
ورژن اوت پوست 3 با انتي اسپاي پيشرفته اين ماه به بازار مياد

سودا جون زود باش دست به كار بشو ما منتظريم
:wink:

آقا مهدي كاشكي شما مثل من كمي تحقيق ميكردي چهار تا تست انجام ميدادي بعد ميگفتي
كريو اوله ولي از نظر من اوت پوست اوله
من از نوشتن اينجا هيچ قصدي ندارم باور كن تمام وقتمو گذاشتم تو اين قسمت تو قسمتهاي
ديگه هم نميرم

borzou_one
06-09-2005, 20:30
دوستان یه سئوال در مورد اتبوست دارم
ببینید توی سیستم من فایر فوکس به عنوان مرورگر پیش فرض هست حالا مثلا من روی یه برنامه کلیک راست میکنم ومیگم که به قسمت ساپورت خودش متصل بشه دراین لحظه اتپوست میاد بالا ومیگه که فلان برنامه به وسیله فایر فوکس میخواد به سایتش متصل بشه اجازه میدی یا نه که من بهش میگم بلوک کنه وگزینه سوم جدول اتپوست را انتخاب میکنم تا اینجا درست :idea:
ولی بعد از اون ودر عین ناباوری میبینم که فایر فاکس فعال شده وداره به سایت برنامه مورد نظر وصل میشه درصورتی که کریو در این حالت اصلا اجازه فعال شدن فایر فاکس را نمیداد چه برسه به این که به سایت برنامه هم متصل بشه :!: :!: :!:
حالا دوستان چه نظری دارند ایا تنظیمات اونا باید دستکاری کرد یا نه اصلا اینجوری هست واین شک برای من پیش اومده که نکنه با برنامه های دیگه هم همین رفتار رامیکنه
ممنونم

Soda
06-09-2005, 20:42
از اين باگهاي كوچولو تو اين نرم افزار پره
نمي دونم چرا؟
اميدوارم اين برنامه عالي تو نسخه هاي بعديش يكي يكي اينا رو حل كنه تا ما هم باهاش حال كنيم
در ضمن ويوا سافت جان من از يه هكر شنيدم كه از روشهاي خيلي بيشتري ميشه نفوذ كرد و اون چيزي كه تو سايتها معرفي شده فقط بخش از اونهاست
آيا اينطوره؟
چون من در زمينه هك و اين جور چيزا خيلي ضعيفم راهنمايي كنيد لطفا متشكر
در ضمن تو رو خدا در مورد اون سوالم هم جواب بدين
پسره داره منو مي خوره

sAsAn.K
06-09-2005, 21:27
حق با برزو جون این اوتپوست خیلی منو با این کارش عصبانی کردم منم کشیدمش به آن آینستال و کریو رو ریختم :mrgreen: :lol: 8)

Gilopa
06-09-2005, 23:50
دوستان یه سئوال در مورد اتبوست دارم
ببینید توی سیستم من فایر فوکس به عنوان مرورگر پیش فرض هست حالا مثلا من روی یه برنامه کلیک راست میکنم ومیگم که به قسمت ساپورت خودش متصل بشه دراین لحظه اتپوست میاد بالا ومیگه که فلان برنامه به وسیله فایر فوکس میخواد به سایتش متصل بشه اجازه میدی یا نه که من بهش میگم بلوک کنه وگزینه سوم جدول اتپوست را انتخاب میکنم تا اینجا درست :idea:
ولی بعد از اون ودر عین ناباوری میبینم که فایر فاکس فعال شده وداره به سایت برنامه مورد نظر وصل میشه درصورتی که کریو در این حالت اصلا اجازه فعال شدن فایر فاکس را نمیداد چه برسه به این که به سایت برنامه هم متصل بشه :!: :!: :!:
حالا دوستان چه نظری دارند ایا تنظیمات اونا باید دستکاری کرد یا نه اصلا اینجوری هست واین شک برای من پیش اومده که نکنه با برنامه های دیگه هم همین رفتار رامیکنه
ممنونم

حالا جاي شكر واسه تو سوال ميپرسه.به والله واسه من اصلا سوالم نميپرسيد.بايد تنظيماتش دست كاري ميكردم :wink: :lol: :arrow:

Amir_P30
07-09-2005, 01:07
آقا اين كه رو فارسي هم بود انگليسي نوشت
فكر كنم بايد از ie استفاده كنم
درسته؟

بهتره از آوانت استفاده كني :mrgreen: :mrgreen:

Soda
07-09-2005, 10:58
آقا يه سوال ديگه در مورد فاير والها
من اوت پوست نصب كردم
نسخه 2.7 pro
يه برنامه كه ميخواد به اينترنت وصل شه مي آد ميگه اجازه ميدي
من هم ميگم آره و بعد از چند ثانيه برنامه خطاي dont send ميده
وقتي outpost رو Shut down مي كنم برنامه كار ميكنه
نمي دونم چشه
اما مطمئنم هر چي هست اين دفعه ديگه زير سر اوت پوست هستش

Mehdi_Best
07-09-2005, 11:00
سلام
من قبلا هم گفتم باز هم مي گم كه من هم با Outpost اين مشكل رو دارم. يعني ازم مي پرسه كه فلان برنامه مي خواد وصل شه و من كاملا و با قاطعيت مي گم كه نزار وصل نشه اما باز هم مي بينم كه وصل مي شه و outpost هيچ كاري نمي تونه جلوش رو بگيره.
در ضمن هر دفعه كه من سيستمم رو روشن مي كنم outpost پيغام مي ده كه userinit مي خواد اجرا بشه و من اجازه كلي بهش دادم كه ديگه نپرسه اما باور كنيد كه هر بار كه باز هم سيستم رو روشن مي كنم اين سؤال رو مي پرسه.

وقتي outpost نمي تونه جلوي وصل شدن برنامه اي كه بهش مي گيم اجازه نده رو بگيره پس فكر مي كنم هر چي هم اين تستهايي كه معلوم نيست بر چه اساسي هست بگن outpost بهتره فايده اي نداره. من چيزي رو كه با چشم خودم مي بينم رو ول نمي كنم و برم به تستي كه يك سايتي كه معلوم نيست چه رابطه اي با سازندگان فايروالها داره رو قبول كنم!

يك نكته اي رو هم يادآور بشم. ممكنه در نسخه هاي بعدي مشكلاتش كم بشه يا كلا برطرف بشه. اون موقع شايد خود من هم از كريو دست كشيده و به outpost روي آوردم. خدا رو چه ديدين! اما تا اين نسخه كه واقعا نمي تونم كريو رو بي خيال بشم!

alirafaat
07-09-2005, 11:05
سلام
من هم بعد از تعریفهایی که از outpost شنیدم بعداز 2سال که از zonealaram استفاده می کردم بی خیالش شدم و outpost رو اینستال کردم ولی یه چیزی که هست اینه که zonealarm با همه ضعفهایی که داره کاری که میگه یا میپرسه به خوبی انجام میده اما outpost اینطور نیست(البته من زیاد وارد نیستم و ممکنه که اشکال از خود من باشه که در این صورت دوستان منو راهنمایی کنند)ومشکل من با outpost در استفاده از opera است
وقتی برای اولین بار بعد نصب outpost..opera بالا اومد من به گزینه outpost به اینصورت جواب دادم که به صورت همیشگی به opera اجازه بدبعد از مدتی استفاده از اپراناگهان بدون هیچ هشداری اپرا بلاک شد و من هم چون با تنظیمات اون زیاد اشنایی ندارم و نمی تونم اونو چه جوری باید از بلاک در اورد موقع استفاده از اون outpost رو شات داون میکنم که

vivasoft
07-09-2005, 16:27
سلام به همه
اووو چقدر سوالا زياد شد
من اينجوري خيلي حال ميكنم اينطوري با هم بحث ميكنيم دوتا چيز ياد ميگيريم
حالا از كجا بگم

قبل از هر كاري بيايد يكم با تنظيمات اوليه اوت پوست آشنا بشيم
در هر مرحله هستيد ابتدا به قسمت file رفته بعد گزينه new Configuration انتخاب كنيد
اين كار براي همه سطحها مناسبه بعد قسمت اتوماتيكو انتخاب كنيد

به جلو بريد تا برنامه تمام قسمتهاي كه در حال حاضر شرايط اتصالو دارن چك كنه بازم به جلو بريد
تا تنظيمات جديد شما درست بشه
(مي خوام تمام برنامه رو فارسي كنم ولي هنوز وقت كافي پيدا نكردم)

تنظيمات اصلي :
در متن برنامه F2 رو بزنيد يا از بالا برنامه options بعد GENERAL انتخاب كنبد
تقريبا تمام تنظيمات برنامه اينجا هست ولي خيلي گستردس فقط من اين بار دو قسمت اولو
ميگم

قسمت اول general : (از تو شكل كاملا معلومه)

قسمت دوم Application برنامه ها : ( اين قسمت مهمه)

از تو شكل معلومه شما براي از بلوك خارج كردن مثلا اوپرا , يا اونو پاك ميكنيد تا دفعه بعدي
از شما سوال كنه يا با موس اونو ميندازيد تو قسمت مورد اطمينان يا قسمت وسط كه امنتره

شماره 1 : برنامه هاي كه از حافظه براي آلوده كردن استفاده ميكنن رو چك ميكنه دقت كنيد اين
بخش فعال باشه

شماره 2 : پروسه هاي مخفيو بررسي ميكنه مثلا يك برنامه ديگه ميخواد جدا خودش فايرفاكس
يا اينترنت اكسپلورر باز كنه و بره تو يه سايت
بريد تو اين قسمت سه قسمت داره اول بلوك ميكنه دوم اجازه ميده و قسمت آخر اجازه ميگيره
(قسمت آخر كه پيشفرض ام هستو انتخاب كنيد)

حالا ميرسيم به سوال خيلي از بچه ها

چرا ما وقتي برنامه هاي مختلف به طور مثلا تست wallbreaker رو اجرا ميكنيم بعد از انتخاب
قسمت اول كه ميخواد كانكت بشه از ما ميپرسه ماهم بلوك ميزنيم ولي با اين حال بازم مثلا
اينترنت اكسپلورر باز ميشه مي خواد بره تو اون سايت ...عجله نكنيد شما درسته بلوك زديد
ولي چون مرورگر پيش فرض اجازه داره باز ميشه ولي تا حالا امتحان كرديد ببينيد تو اون سايت
ميره يا نه اگه صبر كنيد ميبينيد اون سايت باز نميشه ولي خود مرور گر بالا مياد
يعني مرورگر نميتونه به اون سايت بره و ارور ميده
منم اول فكر ميكردم به چه درد ميخوره من بلوك زدم ولي مرورگر داره ميره تو اون سايت بعدم
همچيزو خودم ميبستم ولي بعدن ديدم نه تو اون سايت نميره
خواهشا اينو حتما امتحان كنيد و نتيجه رو اينجا بنويسد
و مورد مشكلتون با اين قضيه رو با ذكر برنامه و شرايط اينجا بنويسد

قسمت سوم :Components
اين قسمت نظارت ميكنه بر تمام برنامه ها با شرايطشون يعني تمام برنامه هارو با تمام تنظيمات
و فايلاشون زير نظر ميگيره كوچكترين تغييرو گزارش ميده و براي اپديت شدنشون اجازه ميگيره
براي همينه وقتي اسكين جديد يا يه برنامه اضافي مثلا به فايرفاكس اضافه ميكنيم دوباره براي
اجراي فايرفاكس از ما اجازه اوليه رو ميگيره اگه اين سوالها رو نميخواد ميتونيد اين قسمتو
غيرفعال كنيد ولي مطمئنا به ضررتونه چون اين قسمت يكي از كنترلهاي اصلي اين فايرواله
اگه اين قسمت غيرفعال باشه نميتونيد تو تست pcaudit2 نتيجه خوبي بگيريد
اگرم ميبينيد اين فايروال در مورد يبرنامه اكسپت شده بازم سوال ميكنه به اين دليله
پس بهتر اين قسمت رو نرمال باشه تا زيادم دستو پاگير نباشه

دوستي كه گفت اين برنامه سوال نميكنه برنامه شما اصلا درست كار نميكنه چون اكثر كارهاي
اين فايروال با سواله بهتره پاكش كني و دوباره بصورت اتوماتيك نصبش كني
دليل ديگه ممكنه گذاشته باشيدش رو مد BACKGROUND قسمت اولو نگاه كنيد اين مورد كاربرد
خاصي داره كه براي مخفي بودن و بي سرو صدا كاركردن اين فايروال تو شرايط خاصه مثلا براي
كنترل بچه ها يا تو كافينت و غيره...

توضيح در مورد تستها :
اين تستها كه تو صفحه هاي قبل ميبيند كاملا شخصيه و بصورت اوپن سورسه ا فراد مختلف
تو كشورهاي مختلف اين برنامه هاي كوچيكو نوشتن
سودا جان درسته خيلي راههاي مختلف براي نفوذ به سيتمها وجود داره , ولي گذروندن اين
تستهاتوسط فايروالها براي رسيدن به حداقل امنيته چون با وجود انتي ويروس و فايروال ما فقط
محيط خودمونو امنتر ميكنيم ولي هيچ وقت نميتونيم به امنيت كامل برسيم با هيچ نرم افزاري
بياد فكر كنيم اصلا اين تستا بازيه آيا نبايد يه فايروال از پس ابتدايي ترين تهديدات شناخته شده
بر بياد تا بتونه با مشكلات بزرگتر دستو پنجه نرم كنه

در مورد دوست سودا ام به نظر من معقولانه ترين كار برگردوندن كامپيوتر به قبل از مشكله
يعني پاك كردن اوت و نصب انتي هكر قبليش تا ببينه مشكل اصلا از اوت كه اينو بعيد ميدونم
فايل CSRSS.EXE از سرويسهاي SVCHOST.EXE وبرنامه هاي خود ويندوز نميدونم شايد بلوك
كردن اين فايل باعث مشكل بشه ولي فكركنم دوست ناقلات يه برنامه اي يا فايلي گرفته
يبرنامه اسكن ريجستري ممكن در نهايت كمكش كنه

ببخشيد ديگه خيلي حرف زدم اميد وارم تونسته باشم كمكي كرده باشم

nimaoy
07-09-2005, 16:58
عاليه viva جان....

Mehdi_Best
07-09-2005, 19:32
vivasoft جان خيلي خوب توضيح دادي اما جواب مشكل من رو ندادي. اگه مي شه در مورد مشكل من هم يه توضيحي بده كه شايد نظر من هم نسبت به اين فايروال بهتر از قبل بشه.

Soda
08-09-2005, 07:54
ويوا جان خوبي داداش
ما كه اين تنظيماتو ميدونيم عمو
:wink:
من اپرام كه تو ليست trusted هست بازم نمي زاره بعضي موقع ها
نه من بقيه دوستان هم همينطور
واسه بعضي ها كه اصلا سوال نمي پرسه
يه مزاحي ديروز يكي با من كرد خيلي خنده دار بود
گفت تو اون لحضات كه به اپرا اجازه كار با اينتر نت رو نميداد شايد در حال دفع يك حمله خيلي خيلي خطرناك از نوع تست سوم فاير والها بودش؟ :mrgreen: :mrgreen:

Soda
10-09-2005, 15:17
آقا یه چیزه جالب
من تو نسخه جدید outpost دیدم که تمام این ضعفهایی که برشمردم رفع شده
من که حرفم رو پس میگیرم
عالی شده
عالی

sAsAn.K
10-09-2005, 15:38
سودا جون سلام سایت جدیدو داری
آره سودا جون منم قبول دارم این اوتپوست جدید توپ تر از قبلی شده

vivasoft
11-09-2005, 22:41
سلام خونه نو مبارک
انگار اجاره خونه نداده بودیم صابخونه لوازمو گذاشته بود تو کوچه

پست منو دقیق نخوندید

شما گفتید من وقتی بلوک میزنم انگار نه انگار مرور گرم بالا میاد و می خواد بره تو اون سایت

شما دقت نمیکنی فقط مرور گر بالا میاد وقتی بلوک و میزنی دیگه تو سایت نمیره لطفا امتحان کن
امید وارم دیگه اوت پوست از این کارای بد جلوی چشم شما نکنه (شما فقط ظاهر قضیه رو نگاه کردی )

AveCina
12-09-2005, 02:20
سلام ؛

من هیچ نظری نمیدم !

خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :

یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !

فایروال پیشنهادی این سایت Outpost :D

نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !

نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !

Harry Potter
12-09-2005, 02:55
سلام ؛

من هیچ نظری نمیدم !

خودتون به این لینکها مراجعه کنید و شروع به تست کنید :

یک بار با Kerio تست کردم و بار دوم با استفاده از Outpost ، و هر دو آخرین نسخه بودن !
همچنین موقع تست تنها یک فایروال نصب بود و در حد امکان بهترین تنظیمات اعمال شده بود !

فایروال پیشنهادی این سایت Outpost :D

نتیجه :
با اختلافی باور نکردنی ( حداقل برای من ) Kerio بهتر عملکرد و تقریبا در تمامی موارد چراغ سبز گرفت و Outpost برعکس !

نظرتون چیه ؟ تقدیم به مهدی بست !

بابا دمت گرم AveCina جان، این سایت که در برابر فایروال من سوسک بود! حتی نتونست آی پی من رو پیدا کنه و پیغام داد اسکن کردن پورت های شما به علت فایروال غیر ممکن است!؟ (شاید توقع داشته بدون فایروال اسکن کنه؟)

حالا اسم فایروال رو نمیگم تو کف اش بمونید!
البته خودم از وقتی که ورژن جدید رو نصب کردم میدونستم یک چیز دیگه است اما نه دیگه اینقدر. حالا باز هم بگید ZoneAlarm Pro بده، بد!

AveCina
12-09-2005, 03:02
میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟

متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !

چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !

Harry Potter
12-09-2005, 03:37
میشه دقیقا پیغامش رو بگی ؟

متن انگلیسیش رو اینجا کپی پیست کنی !

يعني فكر ميكني انگليسي من اينقدر ضعيفه! آره؟

اين هم متن پيغام :

IP Address test
The test has found that the IP address used by your computer cannot be scanned. This commonly occurs because of a firewall program on your computer and/or you are connected to the Internet through a proxy-server or your ISP uses Network Address Translation (NAT) to share IP addresses.

This means the test cannot check your system as the results of the testing would be incorrect.

چون سخته که دوباره برگردیم به زون آلارم !

زياد هم سخت نيست اما اين رو بدونيد كه ورژن جدید (ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000) واقعا فوق العاده است. (کلی امکانات اضافه شده که فقط باید ببینید تا باور کنید)

من از قول کسی که آخرین ورژن از همه فایروال ها از جمله Kerio و Outpost رو تست کرده بود شنیدم که Zone Alarm Pro جدید از اونها بهتره. ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!

AveCina
12-09-2005, 03:48
نه بابا سوء تفاهم شد !

ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه ! فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !

ضمنا طرف خارجی بود و بعیده دروغ گفته باشه!

از اون حرف ها بودا !

Harry Potter
12-09-2005, 05:30
AveCina چرا اذيت مي كني؟

ولی این داره میگه از یه ------ داری استفاده میکنی ! ( یا خودت یا ISP ) پس نمیتونه دلیله درستی باشه !

آره اين رو نوشته اما چون مزخرف ميگه اهميت ندادم. ضمنا چرا شما به اون قسمت كه ميگه به خاطر فايروال هست دقت نمي كني؟

فکر کنم اگه با یک اکانت دیگه امتحان کنی اینطوری نباشه !

بهتر بود ميگفتي بدون فايروال تست كنم چون دردسرش از عوض كردن ISP، اون هم فقط برای یک تست ! کمتره.

البته من پیشنهاد میکنم خودت این موضوع رو تست کنی و جواب رو ببینی ، چون بعید میدونم حتی با عوض کردن ISP هم حرف من رو قبول کنی.

به هر حال شنیدن کی بود مانند دیدن!

Soda
12-09-2005, 08:00
hossein84x
ما که اوت پوست نسخه 3 تست کردیم همینی رو گفت که شما فرمودی

vivasoft
12-09-2005, 11:33
سلام
خیلی جالبه نوشته بعدی من درباره تست pcflank هست
من بعدا توضیح میدم چطوری میشه با اوت پوست بهترین نتیجه رو گرفت
خیلی تند نرید

سودا جان شما ورژن اوت 3 بیتا رو از کجا گرفتی هنوز خود شرکت نسخه رسمی نداده

Harry Potter
12-09-2005, 15:43
hossein84x
ما که اوت پوست نسخه 3 تست کردیم همینی رو گفت که شما فرمودی

حالا شما از ZoneAlarm خوشتون نمیاد چرا Outpost را به رخ میکشید؟

نظر کلی من اینه که همه اینها (ZoneAlarm , Outpost , Kerio ) خوب هستند، فقط خواستم بهتون بگم ZoneAlarm هم فرق کرده و بهتره شده که ظاهرا بعضی ها باور نمیکنند.

شما که خودتون استاد این مسائل هستید چرا یک بار تست نمی کنید تا با چشم خودتون ببینید؟ به خدا ZoneAlarm فرق کرده! (به بقیه هم کاری ندارم)

Amir_P30
12-09-2005, 23:46
كي گفته ZoneAlarm بده؟؟؟

هر كي گفته بياد من اثبات ميكنم كه بهترينه.

كل كل ؟؟
واي واي واي واي

arkadas
13-09-2005, 01:21
بابا zone alarm عالیه،outpost عالیه ،کریو هم توپه،همه این ها امنیت سیستم را به نحو بسیار خوبی تامین می کنند،حالا یکسری تفاوت ها دارند که دوستان روش بحث می کنند و اتفاقا خیلی خوبه چون آدم چیز های جدیدی یاد می گیره و اطلاعاتش می ره بالا.

Harry Potter
13-09-2005, 02:38
كي گفته ZoneAlarm بده؟؟؟

هر كي گفته بياد من اثبات ميكنم كه بهترينه.

كل كل ؟؟
واي واي واي واي

بابا zone alarm عالیه،outpost عالیه ،کریو هم توپه،همه این ها امنیت سیستم را به نحو بسیار خوبی تامین می کنند،حالا یکسری تفاوت ها دارند که دوستان روش بحث می کنند و اتفاقا خیلی خوبه چون آدم چیز های جدیدی یاد می گیره و اطلاعاتش می ره بالا.

تاييد شد! ... منظور فقط اطلاع رساني بود، بيد! كل كل نبود ! بود ! نبود ! باي باي ...

arkadas
13-09-2005, 02:51
eTrust Personal Firewall 5.5.114.000
Homepage - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فول ورژن:

Soda
13-09-2005, 07:15
سودا جان شما ورژن اوت 3 بیتا رو از کجا گرفتی هنوز خود شرکت نسخه رسمی نداده

سلام
من تو چند تا سایت خیلی معتبر دانلود دیدم
شما هم خیالت راحت
دانلود کن و تستش کن
حرف نداره

Cracki
13-09-2005, 16:07
Soda جان راست میگه نسخه 3 فایروال Outpost Pro اومده که تغییرات مهمی هم کرده بصورت Beta قابل دانلود و نصب میباشد.

Masoud.ebi
13-09-2005, 19:31
کرکی جان سلام
در مورد اوت پست 3 بتا آیا با اینکه هنوز بتا هستش قابل اطمینان هست یا اینکه منتظر نسخه نهاییش باشیم ؟
به نظر شما نسخه 3 با اینکه بتا هست چه پیشرفت هایی داشته ؟
و دوم اینکه چرا تو این نسخه اینقدر حجمش کم شده فایل ست آپ نسخه 2.7 حدود 6.8 مگ حجم داشت ولی این یکی حدود 3.5 مگ هستش
این همه اختلاف به نظر شما با توجه به اینکه دیتابیس آنتی اسپایور هم به برنامه اضافه شده ناشی از چیه ؟
آیا عجیب نیست یا اینکه روند فشرده سازی فایلها یه جهش بزرگی داشته ؟

Masoud.ebi
13-09-2005, 19:32
کرکی جان سلام
در مورد اوت پست 3 بتا آیا با اینکه هنوز بتا هستش قابل اطمینان هست یا اینکه منتظر نسخه نهاییش باشیم ؟
به نظر شما نسخه 3 با اینکه بتا هست چه پیشرفت هایی داشته ؟
و دوم اینکه چرا تو این نسخه اینقدر حجمش کم شده فایل ست آپ نسخه 2.7 حدود 6.8 مگ حجم داشت ولی این یکی حدود 3.5 مگ هستش
این همه اختلاف به نظر شما با توجه به اینکه دیتابیس آنتی اسپایور هم به برنامه اضافه شده ناشی از چیه ؟
آیا عجیب نیست یا اینکه روند فشرده سازی فایلها یه جهش بزرگی داشته ؟

Cracki
13-09-2005, 21:57
مسعود جان من خودم از نسخه Outpost pro 2.7 Final استفاده میکنم . و تا حالا نسخه بتا 3 از اون رو نصب نکردم.

همین طور که میدونی نسخه های آزمایشی قابل اطمینان نیستن و امکان داره که باگهایی توش باشه

که فعلا شناسایی نشدن . از طرفی دیگه چون Outpost Pro برای اولیـــــــن بار هست که میخواد همزمان با فایروالش

آنتی سپای ویر هم ارائه بده به همین دلیل فعلا تجربه کافی در این زمینه رو نداره و نمیشه در اولین نسخه ارائه شده

توسط این شرکت بهش اعتماد کرد. ولی بعد از آزمایشاتشون بر روی نسخه جدید و بیرون دادن نسخه Final من خودم یک

دقیقه هم منتظر نمیمونم و نصبش میکنم.

اما در مورد اینکه چرا فایروال قویی که در نسخه الانش حدود 7 مگ حجم داره و در نسخه جدید بتا که بیرون داده حجمش با

وجود اضافه کردن آنتی سپای ویر کمه... واسه منم جای سوال هست که جواب این رو شاید بشه با نصب کردن اون بر روی سیستم فهمید.

یا اینکه باید منتظر بمونیم تا نسخه اصلی اون بیرون داده بشه.

البته یک چیزی هم هست که نباید اون رو نادیده گرفت...

Outpost Pro تجربه خوبی در فایروال و نوع حملات داره و فکر نکنم حتی در نسخه بتا هم بیاد اشتباهی

رو انجام بده منظورم در نوع مقابله کردن با حملات هستش. فقط بحث نداشتن تجربه کافی مربوط میشه

به آنتی سپای ویر و فکر نکنم بتونه با شرکتهای معتبری همچون Spyware Eliminator , Ewido , Spy sweeper

رقابت بکنه ولی به نوبه خودش میتونه امنیت رو بیشتر بکنه که این واسه خودش خیلی مهمه.

vivasoft
13-09-2005, 23:41
سلام
سودا جان این فایلی که گذاشتی پسورد میخواد
من هنوز سایت معتبری برای اوت 3 پیدا نکردم

arkadas
14-09-2005, 02:25
vivasoft جان می تونی به ادرس های زیر از دو سایت معتبر بری:

vivasoft
14-09-2005, 12:29
اوت پوست 3 رو نصب کردم چندتا باگ داره بعد از تموم شدن نصب و ریستارت سیستمم بالا نیومد
سستمو دستی بالا اورودم و اکسپلورر دستی اجرا کردم درست شد
تو قسمت اپدیت برنامه میگه 6 مک اپدیت وجود داره ولی به سرور نیمتونه وصل بشه

بهتر چند روز دیگه صبر کنید شاید نسخه رسمی داخل سایتشون قرار بدن

borzou_one
14-09-2005, 16:18
دوستان سلام من هم اتبوست 3 را نصب کردم ولی سرعت اینترنتم تقریبا به صفر رسید مجبور شدم انیستالش بکنم

Tornado2800
14-09-2005, 21:42
یکی بگه کدو فایروال بهتره واقعاااااااااااااا عالی هستش ؟!!!!:-?

sAsAn.K
14-09-2005, 21:54
tornado2800 من به شما kerio رو پیشنهاد می کنم به دلیل سازگاری بسیار بالا با firefox و امکانات قوی از جمله Ad Blocking در firefox

Cracki
14-09-2005, 22:11
کسانی که در فایروال کریو اطلاعات دارند میشه اگر اطلاعاتی دارند بگند که چرا نسخه Kerio 2.15 طرفدار زیاد داره و با وجود اینکه نسخه های جدید اومده ولی متخصصین در سایتهای امنیتی این نسخه رو بیشتر از بقیه پیشنهاد میکنند.

Kerio 2.15

البته این موضوع با آنتی ویروس کاسپرسکای پـــــرو نسخه 4.5 هم صدق میکنه.

Kaspersky Personal Pro 4.5

فعلا تا بعد...

Soda
15-09-2005, 05:45
اوت پوست 3 رو نصب کردم چندتا باگ داره بعد از تموم شدن نصب و ریستارت سیستمم بالا نیومد
سستمو دستی بالا اورودم و اکسپلورر دستی اجرا کردم درست شد
تو قسمت اپدیت برنامه میگه 6 مک اپدیت وجود داره ولی به سرور نیمتونه وصل بشه

بهتر چند روز دیگه صبر کنید شاید نسخه رسمی داخل سایتشون قرار بدن
آره ويوا جان
منم همين مشكل رو داشتم
البته فكر كنم چون كه نسخه قبليش نصب بوده اينطور شده
يعني با اينكه نسخه قبلي رو آنيستال كردم بازم اين طور شد

vivasoft
15-09-2005, 10:38
چی شد چرا اینجوری شد

vivasoft
15-09-2005, 10:58
افزایش امنیت برای همه

نگاهی بر عملکرد سایت pcflank :
واقعیتی که وجود داره هر سایتی در قبال سرویسی که ارائه میده یه چیزایی روهم در کنارش تبلیغ میکنه ولی این سایت خیلی
خودشو وابسته تبلیغات نکرده و در کل برای تست امنیت سایت بدی نیست

اگر شما هم مثل خیلیا بدون انتی ویروس و فایروال مناسب در حال وبگردی و چت و دانلود از سایتهای مختلف هستی بهتره سری
به این سایت بزنی و نگاهی به تستهای مختلف این سایت بندازی شاید متوجه بشی که احتمال اینکه آسیب ببینی زیاده

علاوه بر خبرها و معرفی نرم افزای های امنیتی مختلف در کناره سمت چپ این سایت قسمتی برای تست امنیت وجود داره
اولین تست این قسمت QUICK TEST که تقریبا همه تستها رو شامل میشه و با سرعت خوبی هم اجرا میشه در ادامه ما درباره
این تست صحبت میکنیم

مرحله اول :
اگر شما فایروال نداشته باشید و با هر مرورگری به صورت عادی این تست و انجام بدید.ابتدا سایت اطلاعاتی در باره بسته های
که به سیستم شما فرستاده میشه میده بعد ای پی شمارو مشخص میکنه بعد به مرحله نتیجه میره
در این قسمت شما سه شکلک میبینید
1-قسمت های آسیب پذیر
2-حملات تروجان
3-وضعیت مرور گر

با این شرایط شما احتمالا 3 شکلک خطر قرمز و در بهترین حالت 1-قرمز 2-زرد 3-قرمز دریافت میکنی که نشون میده در صورت
حمله احتمالی شما واقعا در خطری

بهبود امنیت :
مرحله دوم :
شما یه فایر وال خوب مثل اوت پوست یا کریو نصب میکنی
در این حالت بعد از انجام تست شما به این نتیجه میرسید 1-زرد 2-زرد 3-قرمز که اینجوری بازم در خطرید

مرحله سوم : تظیمات بهتر فایروال
در اوت پوست به قسمت Options رفته بعد وارد SYSTEM شوید و مد Stealth یعنی مخفی و نامریی رو انتخاب کنید
اگه شما تحت سلطه مخابرات لجن ایران نباشید اوت پوست به سرورش متصل میشه و شمارو مخفی میکنه
در این حالت نتایج :1-زرد 2- سبز 3-قرمز
(برای کریو از بقیه بپرسید بلد نیستم شایدم نداره )
(فیلتر مخابرات کارکرد این قسمتو مختل میکنه)

مرحله چهارم :تنظیمات بهتر
در اوت پوست رو قسمت Active Content راست کلیک کرده Ρroperties را انتخاب کنید در این قسمت
Cookies و Referrers را بلوک کنید بقیه قسمتها از این بخش رو میتونید بر اساس اطلاعات و نیازتون تغییر بدید(مثلا حتما پوپ آپ هارو ببندید فایلهای فلش و گیف رو کنترل کنید بستهای جاوا و غیره در این باره بعدا توضیح میدم)

نتایج بعد از تست : 1-زرد 2-سبز 3-سبز

بازم به جلو :
استفاده از PROXY SERVER :
برنامه های مثل hide ip اگه بتونید تو ایران با شرایط موجود ازش استفده کنید خیلی خوبه با اتصال تلفنی این برنامه توخیلی از جاها
کارنمیکنه
من تونستم به اینترنتی جدا از مخابرات ایران دسترسی پیدا کنم و شرایط امنیتیم خیلی بهتر شد
ولی برای بقیه : باید دنبال ip و پورت بگردن
دنبال ای پی های از هولند یا همون nederland بگردید نمیدونم چه ارتباطی با سروهای تو ایران دارن ولی سرعتشون خیلی بهتر
از بقیه کشورهاس - پورتهای مثل 3128 ممکنه هنوز بسته نشده باشن
فیلتر مخابرات باعث شده حتی امنیتمون هم پایین تر بیاد

اگه شما بتونید تو قسمت تستها به نتیجه 1-زرد 2-زرد 3-سبز (با اتصال تلفنی) دست پیدا کنید در قسمت گزارش اگه به شما گفت
پورتها بستس ولی قابل رویتن بازم شما امنیت خوبی دارید

توضیحات در باره اوت پوست 3 :
هنوزم این برنامه باگ داره ولی پیشرفتهای جالبی کرده
با اتصال تلفنی بدون استفاده از ------ سایت pcflank نمیتونه ip شمارو تشخیص بده ولی بقیه فایروالها نمیتونن این کارو بکنن
اطلاعات خیلی بهتری در باره حمله ها میده مثلا تو همین سایت بالا نوع حمله و پورتها و نام سایت حمله کننده رو میده و اونو
بلوک میکنه تو ورژن قبلی این کارو نمیکرد
تو سایت auditmypc.com که باز از سایتهای تست فایرواله من بهترین نتیجه رو گرفتم (با ورژن قبلی ضعیف تر عمل میکرد )
خیلی جالبه این سایت هیچ موردی رو ایراد نگرفت
ولی بهتر صبر کنیم تا ورژن درستو حسابیش بیاد
شکار تبلیغات و محتوا پیشرفت کرده مثلا تو سایت roozonline.com دیگه هیچ تبلیغ و عکسی تو صفحه اول نمیبینید

albator
15-09-2005, 13:11
سلام
zone alarm pro v6.0.667.0
لينك دانلود :
بعد از دانلود ونصب برنامه از شما ميپرسه كه مايل به نصب فايروال هستيد يا پرو كه شما نسخع كامل يعني پرو رو اتنخاب كنيد نسخه پرو امكاناتي مثل ضد جاسوس و ضد ويروس داره . (در صفحه لينك دانلود عبارت فري را انتخاب كنيد )
لينك كرك :
خداحافظ.

hamilton
16-09-2005, 06:43
ISS BlackICE PC Protection/ Server Protection 3.6

Download BlackICE PC Protection:

Download BlackICE Server Protection:

Registration:

nimaoy
17-09-2005, 09:41
viva جان با سلام....اگر امکان دارد لطفا مطالب آموزشی در خصوص outpost را ادامه دهید.....

AveCina
17-09-2005, 19:13
تا حالا کسی از Black Ice استفاده کرده ؟

من خیلی ازش تعریف شنیدم و تا جایی که میدونم مایکروسافت هم فایروال خودش را تا حدودی از روی نسخه های اولیه BlackIce درست کرده ؛ قبلا برای دانلودش نمیشد از سایت خودش استفاده کرد و IP های ایران را کامل بسته بود ؛ الان دارم ور باهاش ببینم سرور رو دانلود کنم یا نسخه معمولیش رو ؛ حتما یه بار استفاده کنید ؛

همونطوری که گفتم مستقیم که برای دانلودش مراجعه کردم تو سایتش با این پیغام مواجه شدم :

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی از این لینک مستقیم دارم دانلود میکنم ؛ ( یعنی اینا که راحت دسترسی به صفحه رو میگرن برای دانلود نکردن کاری نمیتونن بکنن ؟ )

به هر حال بعد از دانلود نتایج تحیقیقاتم رو میگم ؛

این فایل هم با حجم 108 کیلوبایت برای اینه که با خیال راحت Uninstall konid :

یخ سیاه داشته باشین ؛

arkadas
18-09-2005, 00:44
من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.

Harry Potter
18-09-2005, 01:09
من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.

ميل كوچولو جان من الان چند ساله كه با ZoneAlarm در خونه ی هکر رو هم می بینم. حالا بقیه فایروال ها رو نمی دونم .

Alireza_SA
18-09-2005, 01:31
خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود

arkadas
18-09-2005, 01:41
hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید

Harry Potter
18-09-2005, 04:26
خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود

فرضا اگر اجماع هم بشه دلیل بر درست بودنش نیست. این جور نظر سنجی ها فقط باعث کل کل میشه و معیار علمی نداره.
شما کل پست هایی که بچه ها در مورد فایروال بحث کردن رو بخون بعد هم یکی رو انتخاب کن، این خیلی بهتر از نظر سنجیه.

hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید

دقيقا سو تفاهم شده چون من اصلا از تلفن حرف نزدم.

در مورد zonealarm هم فکر کنم 6 سال هست که در کنار بقیه فایروال ها ازش استفاده می کنم. البته قدیم ها از black ice هم استفاده کردم ، چون در برابر Sub7 که اون موقع تو بورس بود خیلی قوی عمل می کرد.

vivasoft
18-09-2005, 10:18
اکثر بچه ها اینجا از روی خوش اومدن یا نیومدنشون صحبت میکنن

Soda
18-09-2005, 20:08
ويوا سافت جان شما به بزرگواري خودتون ببخشيد :jealous:
شما به بحث ادامه بديد

Harry Potter
18-09-2005, 20:43
اکثر بچه ها اینجا از روی خوش اومدن یا نیومدنشون صحبت میکنن

خوب همه كه اطلاعتشون مثل شما نيست، اين كاملا طبيعيه .

albator
19-09-2005, 01:03
سلام
ميخواستم بدونم با زون الارم ميشه اي پي شخص حمله كننده يا هر نوع مشخصات ديگه رو فهميد
ممنون

Harry Potter
19-09-2005, 02:58
سلام
ميخواستم بدونم با زون الارم ميشه اي پي شخص حمله كننده يا هر نوع مشخصات ديگه رو فهميد
ممنون

بله با ZoneAlarm علاوه بر IP میتونی مشخصات کامل ISP هکر رو (حتی در ایران) ببینی، از جمله شماره تلفن ، آدرس و ایمیل ISP تا از هکر شکایت کنی. ضمنا می تونی روی نقشه محل سکونت هکر را هم پیدا کنی (با دقت شهر)

Alireza_SA
19-09-2005, 06:54
سلام
zone alarm pro v6.0.667.0
لينك دانلود :
بعد از دانلود ونصب برنامه از شما ميپرسه كه مايل به نصب فايروال هستيد يا پرو كه شما نسخع كامل يعني پرو رو اتنخاب كنيد نسخه پرو امكاناتي مثل ضد جاسوس و ضد ويروس داره . (در صفحه لينك دانلود عبارت فري را انتخاب كنيد )
لينك كرك :
خداحافظ.
دانلودش کردم ولی اخه این لایسنس نامبر می خواد
اون رو از کجا بیارم
albator جان خودت یه لطفی کن

sAsAn.K
19-09-2005, 10:50
اینم چند تا لایسنس کی:
ivujc-rfgrp-662dp-8gs7um-i8gqg0
577ur-jsnjm-ek611-j8pu7e-8eq9u0
3a2v9-nfa94-t923g-5ntv08-ddv4q0
بالخره یکیش جواب میده:)

پوریا
19-09-2005, 13:02
سلام
چجوری میشه از اتصال یه برنامه مثلا Babylon به اینترنت توسط Kerio جلوگیری کرد؟

sAsAn.K
19-09-2005, 16:29
پوریا جون شما کریو رو باز کن برو توی قسمت Intrusions بعد تیک قسمت Enable Application Behavior Blocking رو بزن بعدش هر وقت بابیلون خاست که وصل شه کریو پیغام میده و شما میتونی بلوکش کنی به همین راحتی:)

Hossein_Bahal
20-09-2005, 20:34
من میخواستم بدونم که kerio بهتره یا zone Alarm ?

AveCina
20-09-2005, 20:47
من میخواستم بدونم که kerio بهتره یا zone Alarm ?
عین این میمونه که بگی استقلال بهرته یه پرسپولیس ! ( خب معلومه استقلال )

ZoneAlarm قدیمی تر ، معروفتر و ...
Kerio نسبتا حرفه ای تر ، از نظر هکرها و ... ناشناخته و نفوذ ناپیذر تر و ...

بهترین راه این که هر دوتاشون رو یه مدت باهاشون کار کنی و ور بری !

من از Black Ice خیلی خوشم اومد ؛ اگه وقت شد یه مقاله کوچولو راجبش مینویسم ! ( به همراه Kerio تبدیل به یه دیوار غیر قابل عبور میشه :d )

Hossein_Bahal
21-09-2005, 02:36
من کرک Kerip Personal Firewall v 4.2.0 رو میخواستم .
در ضمن یه دونه از سایت crackz.ws دانلود کردم که تروجان بود .

arkadas
21-09-2005, 04:21
Hossein_Bahalجان،اینم کرک کریو ورژن 4.2

Harry Potter
21-09-2005, 05:37
عین این میمونه که بگی استقلال بهرته یه پرسپولیس ! ( خب معلومه استقلال )

ZoneAlarm قدیمی تر ، معروفتر و ...
Kerio نسبتا حرفه ای تر ، از نظر هکرها و ... ناشناخته و نفوذ ناپیذر تر و ...

بهترین راه این که هر دوتاشون رو یه مدت باهاشون کار کنی و ور بری !

من از Black Ice خیلی خوشم اومد ؛ اگه وقت شد یه مقاله کوچولو راجبش مینویسم ! ( به همراه Kerio تبدیل به یه دیوار غیر قابل عبور میشه :d )

AveCina جان از اون تشبيه پرسپوليس - استقلالي ات كه بگذريم (آخه من پرسپولیسی هستم) بايد بگم شما هنوز ورژن جديد ZoneAlarm رو امتحان نکردی.
الان خیلی با گذشته فرق کرده. آنتی اسپای هم داره توپ!

ebilove
22-09-2005, 00:23
سلام دوستان
من همه اینایی رو که شما گفتید رو قبلا تست کردم همشون یک جورایی هم بدن هم خوب به نظر من بستگی زیادی به
نرم افزار های روی سیستم و سخت افزارهایی کاربر دارن

sAsAn.K
22-09-2005, 09:50
ebilove به نرم افزار ها بله ولی به سختافزار ها زیاد کاری نداره ببین شما Kerio رو هم تست کردی؟
به نظر من فعلا بهترینشون همین کریو یه تستی بزن
خیلیا دارن استفاده می کنن:)

vivasoft
22-09-2005, 12:54
اینجا یه فروم تخصصیه نمیدونم فوتبال چه ربطی به فایروال داره

چند تا برنامه مخصوص اوت پوست اپلود کردم اگه خوشتون اومد بگیرید

1- Traffic led :
این برنامه اضافی باعث میشه یه ایکون در کنار ایکون اوت اضافه بشه که بصورت گرافیکی ترافیک و سرعت اینترنت در هر لحظه رو
اعلام کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].v1.26.with.restore.[freestyle].zip
(در قسمت پلاگین اوت فایل انزیپ شده برنامه رو اد کنید)

2- who easy :
این برنامه قسمتی به اوت اضافه میکنه که با دادن ای پی یا دومین میتونید اطلاعات جالبی بدست بیارید
من اول فکر میکردم یه برنامه whois ابکیه ولی بادادن یه اپی تصادفی تو ایران مثلا 217.218.252.60 وقتی اطلاعاتی در باره
مرکز کامپیوتری تو ساوه با ادرس و شماره تلفن و به من داد نظرمو جلب کرد
این برنامه 30 روزست من کراک و کیجنشو براتون میذارم

کیجین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- agins op :
کارشناسای این برنامه از سایتهای معتبر و تخصصی در زمینه تبلیغات و محتوای مضر لیستی رو تهیه میکنن که شامل رکوردهای
به روزی است که با اضافه کردن این فایلها به اوت یا برنامه های دیگه شکارچی تبلیغات اونا خیلی قوی تر میشه
شما با ایمپورت کردن فایل در قسمت ads اوت پوست چیزی حدود 12000 کیورد جدید به دیتابیس برنامه اضافه میکنید
که تبلیغات خیلی بیشتریو بلوک میکنه

4- agnis site :
این فایل در ضمینه محتوا و سایتهای مضره که خودش چند تا فایل داره (سبک و کامل و ...)این فایلو در قسمت content محتوا
میتونید بر اساس نیازتون ایمپورت کنید(کار فیلترینگ رو انجام میده )

Harry Potter
22-09-2005, 15:54
اینجا یه فروم تخصصیه نمیدونم فوتبال چه ربطی به فایروال داره

دوست عزیز کسی اینجا بحث فوتبال نکرده. فقط من و AveCina کمی مثال غیر تخصصی زدیم تا بحث شاداب تر باشه. مطمئنا من و AveCina بعد از این مدت خیلی خوب می دونیم اینجا کجاست. حالا شما اگر از مثال های ما خوشتون نمیاد مهم نیست، و این رو هم باید بدونی که همه از ادبیات مشابه شما استفاده نمی کنند آقای vivasoft جان.
لطفا انتقاد بی مورد نفرمایید.

Soda
22-09-2005, 17:07
حسين آقا و ويوا جان
لطفا بحث الكي نكنيد
به بحث فايروالها لطفا ادامه دهيد. ممنون از توجهتون هر دو دوست گرامي من

sAsAn.K
22-09-2005, 20:19
انجمن بحث در مورد فایروال و فوتبال!
واقعا شرم آور دوستان
خواهشا به بحث مورد نظر بپردازید!

Harry Potter
22-09-2005, 20:58
حسين آقا و ويوا جان
لطفا بحث الكي نكنيد
به بحث فايروالها لطفا ادامه دهيد. ممنون از توجهتون هر دو دوست گرامي من

چشم Soda جان. ما که داشتیم بحث رو انجام میدادیم که دوستان دخالت کردند.
بهتره کاربرها حد و مرز خودشون رو بدونن و تو کار مدیرها دخالت نکنند تا بحثی پیش نیاد.

انجمن بحث در مورد فایروال و فوتبال!
واقعا شرم آور دوستان
خواهشا به بحث مورد نظر بپردازید!

دوست عزیز شما هم رعایت کن لطفا، تذکر جزء اختیارات شما نیست.
دخالت شما بعد از تذکر مدیر بی مورد هست.

===================
تکمیل:

جون ببخشید من فقط خواستم تذکر داده باشم حالا اگه دوست نداری رعایت کنی من چی کارمhossein84x

چون نمی خوام به خاطر بحث با شما پست بیهوده بدم همین جا اضافه می کنم که اصلا موضوع رعایت کردن یا نکردن نیست، مسئله اینه که شما حق تذکر دادن رو ندارید. امیدوارم متوجه موضوع بشیدو به بحث رو ادامه ندید.

اگر هم قانع نشدی PM بزن.

sAsAn.K
22-09-2005, 21:06
جون ببخشید من فقط خواستم تذکر داده باشم حالا اگه دوست نداری رعایت کنی من چی کارمhossein84x

ebilove
22-09-2005, 22:14
ebilove به نرم افزار ها بله ولی به سختافزار ها زیاد کاری نداره ببین شما Kerio رو هم تست کردی؟
به نظر من فعلا بهترینشون همین کریو یه تستی بزن
خیلیا دارن استفاده می کنن:)
ساسان خان سلام
ببین داداش من
بعضی از سخت افزار ها رو میگم
مثلا کارت صدای حرفه ای یا کارت میکس و یتا ترنادوی مبایلا رو میگم

ebilove
22-09-2005, 22:19
مهدی جان سلام

میخواستم بدونم ایا کریو رو هم میشه شخصی سازی کرد

sAsAn.K
23-09-2005, 05:55
ebilove جون کارت صدا و فایروال!

vivasoft
23-09-2005, 10:12
آقا من تا حالا کجا پست الکی دادم
هدف فقط بحث دقیق تر و بهتره
سودا جان بهتره همه مطالب رو بخونی بعد نظر بدی
من اصلا راضی به شکستن حریم کسی نیستم نه وقتشو دارم نه حوصله شو

Meisam
23-09-2005, 14:20
سلام ...
وقتی سودا جان میگه بحث غیر تخصصی رو ادامه ندین و به فوتبال و ... نپردازید یعنی تمام
دیگه نیازی نیست همه بیان و بگن " وسط بحث تخصصی و فوتبال"
به حاشیه نپردازید
ممنون از همه دوستان ;)

ebilove
23-09-2005, 23:41
ebilove جون کارت صدا و فایروال!
اره عزیزم وقی که
فایرم فعاله به فیش ورودی میدی من گیر میده
عزیز اگه میدونی بگو مشکل از کجاست ممنون میشم

sAsAn.K
24-09-2005, 06:48
ebilove جون ببخشید این دو زاری کج من بالاخره افتاد:)

Soda
24-09-2005, 08:32
اره عزیزم وقی که
فایرم فعاله به فیش ورودی میدی من گیر میده
عزیز اگه میدونی بگو مشکل از کجاست ممنون میشم
:blink: :blink: :blink:
ديگه اينجوريشو نديده بوديم
ميشه بگي كه چه پيغامي ميده؟

sAsAn.K
24-09-2005, 09:23
Soda جون منم تعجب کردم ولی ممکنه!

ebilove
25-09-2005, 00:48
سلام دوستان
من خيلي با اين کريو اشنا نيستم از مهدي خوان در مورد شخصي سازي و تنظيمات سوال کردم که جواب ندادن
اگه در مورد تنضيمات کريو منو راهنمايي کنيد ممنون ميشم
خالصانه سياسگزارم

Cracki
25-09-2005, 01:17

نسخه جدید و آزمایشی این فایروال بیرون داده شد .
در این نسخه این مشکلات پایین بر طرف شده.

- 'Allow/Block Once' commands logic was changed. All data from specified local port to specified remote ports and addresses will be allowed/blocked during a single communication.
- Subnet mask and wildcards ('*') can be correctly used in editing dialogs for IP address lists.
- Rules creation for FTP DATA is fixed. If your computer was set up as an Internet Connection Sharing gateway, access to FTP servers could be blocked if using FTP active mode.
- The problem of high CPU usage in the case of a DoS attack is fixed.
- Agnitum Update is enabled.
- Installation over previous versions is implemented.

لینک دانلود با حجم >>> 4.20 مگابایت سریال در داخل فایلی هست که دانلود میکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسانی که نمیخوان از نسخه های آزمایشی یا همان Beta استفاده کنند میتوانند از نسخه رسمی
فعلی که لینکش را در زیر قرار میدم استفاده کنند.

Agnitum Outpost Firewall Pro 2.7 Build 493.5421 (416)

لینک دانلود با حجم >>> 6.97 مگابایت

Registration:

------------------ KEY BEGIN ---------------------------
0CmjrABRhKUGClFQp0uSTN+3p9BWxQvlK0nMErEu
bwCeI/2iynDlcX4pzGEAADO/KXAXZGMxB1Zo8RH/
U7j2hAXwU/tW4tEMY4qkIXFwzlHnjeZ2ELr8TD3e
akQWjjorZ0t6RT80J7d1t3VYNV9wGIxJ043US4yJ
aDkVZF9zVFY5odTHWqENNx5f48oBPdgBzZg==
-------------------- KEY END ---------------------------

09Kf5c+qxwV8y3Q2DUlTFVQ9Eb3RviBahKFyf3YGVR
7CsPKDSNHG2vBC1bfwjUS5JhGC8eKT7Q/XEfJKHfE2
pE/zP+o+ZVmOO7eikDjIP0TBnf39MYGWxeOWnOi7xo
b/JCZkoA+3a2jZt/eY3QZGLWLdjVbNzn4nb4Oog3Zn
ghRY8o9ZqBlCsUbVOtoyyMGrY8wcf90WmuU8x
------------------- KEY END -----------------------------

0bb7eNNaPlfJW7oeqd4/wdoWUJf0YQWZgFCGmIPo0
6ui5aOmRwOQ1nLZOBxnnbocUrsAiwfIc6Ef2egYZ95ih
W1d2ZGzytkrdN1/F+Foxp0izV4vTl/us8o8cAyucjpiVIU
XkePoqmaggswUQsS2CCdC/HTlYvfzYCWNPaGVCgXLE
rOz7MDNLyPEnkkmDaG+r3UsDPGhAUqTHysKcdg==
---------- KEY END ------------------------------------

-----------------KEY BEGIN ---------------------------
0g7HlVhAdz8u0Wh5eFbGWC5pW0ekcH8Ot34vyCx
KzCqHOzVPr6rED1nGWa0W4Sy/wuyey112mD0VZ
UMFp0Ti4L2KFvAgsjodwlERO5PXZv60W7aLsFvSF
nuPfej2MNAVYBS0pQRtFoRrwpWUSN9i sgnbcUtg
egyyFX9b4tOLGL5SPXihrGQ==
------------------- KEY END ---------------------------

pedramonline
25-09-2005, 02:50
دوستان یک سریال معتبر برای Kerio Personal Firewall 4.2.0 میخوام مرسی .

09Kf5c+qxwV8y3Q2DUlTFVQ9Eb3RviBahKFyf3YGVR
7CsPKDSNHG2vBC1bfwjUS5JhGC8eKT7Q/XEfJKHfE2
pE/zP+o+ZVmOO7eikDjIP0TBnf39MYGWxeOWnOi7xo
b/JCZkoA+3a2jZt/eY3QZGLWLdjVbNzn4nb4Oog3Zn
ghRY8o9ZqBlCsUbVOtoyyMGrY8wcf90WmuU8x

Ali_k
25-09-2005, 13:28
آقا من به توصیه ی vivasoft جان اوت پوست را نصب کردم میشه ویواسافت عزیز آموزشش را بگذاری اولا انگار گذاشتی ولی ادامه پیدا نکرد
ممنون میشم

Mehdi_Best
25-09-2005, 16:17
پدرام جان سلام
چند لينك از كرك كريو داده شده. در صفحات قبلي نگاه كني پيدا مي كني. در تاپيك معرفي نرم افزارهاي معروف هم لينك داده ام.
در ضمن اين شماره سريال كه نوشتي براي اوت پوست هست نه كريو.

Cracki
25-09-2005, 16:49
اگر شما نسخه آزمایشی این فایروال را که در بالا لینکش رو قرار دادم دانلود کنید
بعد از نصب آن و گذشت 5/6 دقیقه برای شما یک پنجره از طرف Outpost Pro باز میشود و
از شما درخواست میکند که فایروال خود به نسخه جدیدترش که حجمی حدود 6.5 مگابایت دارد آپدیت
کنید. اگر شما فایروال خود را آپدیت کنید ورژن آن نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

و پیشنهاد میکنم که هر چه سریعتر آن را آپدیت نموده تا اگر مشکلی قبلا وجود داشته برطرف بشه.
در این نسخه جدیدش درسته که آزمایشی هستش ولی واقعا خیلی تغییرات صورت گرفته و آن را خیلی
بهتر از گذشته کرده.

عکسی از آپدیت این فایروال

موفق باشید.

vivasoft
25-09-2005, 18:08
سلام
کرکی جون شما اونجا اینترنت درستو حسابی دارید ولی متاسفانه با این سرورهای تو ایران درست نمیشه اپدیتش کرد
با سرور بدون ------ که من دارم تا 40 دصد پیش رفت بعد متوقف شد
این ورژن 3 هنوز باگ داره به احتمال زیاد در هنگام نصبش با مشکل مواجه میشید

لطفا اگه کسی سوال خاص درباره اوت پوست داره مطرح کنه تا اگه شد کمکش کنیم

Cracki
25-09-2005, 18:14
viva جان من همین دیشب نسخه ای رو که لینکش رو برای دانلود گذاشتم نصب کردم.
هیچ مشکلی تا بحال باهاش نداشتم.

البته بحث های شما رو با سودا جان رو هم در مورد نسخه قبلی خوندم که بعد از زستارت صفحه آبی میشه ولی
در این نسخه این مشکلات حل شده و خیلی خوب کار میکنه.

البته در باگ داشتم فایروال منم قبول دارم... هیچ یک از فایروالها بدون باگ نیستند. اما باید دید کدومشون کمتر باگ داره.

اما در مورد آپدیت کردنش به نسخه جدیدتر ..... آره دوست عزیز درست میگی شاید مشکل باشه اما سعی خودتون رو بکنید.
اگر من لینک دانلود مستقیمی رو گیر آوردم حتما قرار میدم که این مشکل هم حل بشه.

Soda
25-09-2005, 18:45
البته كركي جان باگ داشتن اگه بخوايم در مورد صحبت كنيم بايد بگيم كه باگ عملكردي يه چيزه و باگ واقعي از نوع كاري يه چيزه ديگه . اگه ما از باگهاي اوت پوست حرف زديم بايد اينو هم بگم كه اين باگها فقط باگهاي عملكردي
هست و در قسمت عملكرد واقعي واقعا اوت پوست از همه سره
در ضمن كركي جان نگفتي كه وقتي آپديت ميشه به چه نسخه اي آپديت ميشه
دقيق بگي كه چه بهتر .ممنون

Cracki
25-09-2005, 18:55
سودا جان در مورد باگ ها درست میگی و من هم قبول دارم.
بعد ار آپدیت شدن فایروال که حجمی حدود 6.5 مگابایت هم داره به این نسخه ای که در پایین مینویسم تبدیل میشه.

Outpost Firewall Pro 3.0.542.5722

sAsAn.K
25-09-2005, 22:00
کرکی جون این outpost قابلیت Ad Blocking رو در مرورگر فایرفاکی داره یا نه؟
کریو که داره!

Cracki
25-09-2005, 23:57
Sasan فایروال Outpost Pro همه مرورگر ها رو سلپورت میکنه.

ZoneAlarm Pro فقط IE رو ساپور میکنه.

Kerip PF هم فکر کنم همه مرور گرها رو ساپورت میکنه.

حالا در تنظیمات Outpost پرو شما هر تنظیمی رو انجام بدید همون روی فایرفاکس و اپرا هم انجام میشه.
بطور مثال شما اگر کوکی هاتون رو از طریق Outposr Pro ببندید هم در فایرفاکس بسته میشه هم در اپرا و هم در IE

sAsAn.K
26-09-2005, 12:07
کرکی جون یعنی Ad Blocking داره مثل Kerio که مینویسه Ad Blocked By KPF

vivasoft
26-09-2005, 13:05
ساسان جان سلام
اد بلوکینگ اوت خیلی پیشرفته است من تو چند صفحه قبل برنامه ای گذاشتم که 12000 کیورد جدید به اوت اضافه میکنه
علاوه بر تبلیغات محتوا رو هم کنترل میکنه

کرکی جان اگه اینجوریه من دوباره امتحان میکنم انگار این نسخه که گرفتی دیگه بتا نیست

sAsAn.K
26-09-2005, 13:44
vivasoft جون از توضیحت ممنون

sAsAn.K
26-09-2005, 13:56
بروبچز نسخه ی فینال فایروال Outpost ورژن 3 هم اومد::)
Outpost Firewall Pro 3.0.543.431 Final
دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریالشم قبلا معرفی شده:)

Cracki
26-09-2005, 17:02
ساست جان ورژن جدید این فایروال خیلی قوی تر شده.
اما متاسفانه فعلا هیچ سریالی نمیتونه درست رجیسترش کنه و بعد از یک زستارت
اگر به قسمت About برید میبینید که بازم نوشته شده نسخه 30 روزه.

البته به زودی سریالی براش میاد ولی فعلا چیزی نیست.

sAsAn.K
26-09-2005, 17:07
کرکی جون چرا داخل سایتش نوشته 4.5 مگ ولی موقع دانلود 7.1 مگه!

sAsAn.K
26-09-2005, 17:08
کرکی جون سریال که هیچی کرک براش اومده::)
دانلود کرک تست شده:

nimaoy
26-09-2005, 17:22
دوستان عزیز کسی می تواند راهنمائی کند در outpost چگونه می توان کاری کرد که هر نرم افزار موقع متصل شدن به اینترنت اجازه بگیرد؟ (شبیه zonealarm)

با سپاس

Cracki
26-09-2005, 17:30
کرکی جون سریال که هیچی کرک براش اومده::)
دانلود کرک تست شده:

ساسان جان نسخه اصلی و فینال Outpost Pro اینه >>> 3.0.543

اگر محتوای این کرکی رو که معرفی کردی که یک فایل DLL میباشد در پوشه ای که فایروال نصبه کپی کنیم
نسخه آن به قدیم بر میگرده یعنی میشه این >>> 3.0.538 همون نسخه آزمایشی قبلی که بیرون داده بود.

تو قسمت About برو و نگاه کن.

در ضمن پاسورد باز کردن فایل یادت رفته بود >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nimaoy جان شما هم برای پیدا کردن جواب سوالتون بهتره که صفحات این تایپک رو یک مروری بکنید
چون بحث های خیلی زیادی صورت گرفته و اگر قرار باشه هر دفعه تکرار کنیم که نمیشه.

اما من یکی از مطالب رو برات پیدا کردم که فعلا جواب این سوالتون رو میده...

موفق باشی.

sAsAn.K
26-09-2005, 17:58
کرکی جون من دانلود کردم همون ورژن 2.7 ورژن 3 نیست گفتم 7.1 مگه نه 4.52 مگ

nimaoy
26-09-2005, 18:12
cracki جان عزیزم....منظور من این نبود.....
می خواستم سوال کنم که چگونه می شود یک برنامه را مانند babylon جوری تنظیم کنم که هر زمان موقع اتصال به اینترنت از من سوال کند.....
چون من دیدم که outpost سه قسمت دارد....یا باید یک نرم افزار را بلاک کرد.......یا trust و یا حالت بین این دو.....ولی من می خواستم شبیه zonealarm هر برنامه موقع اتصال سوال کند؟
لطفا راهنمائی فرمائید....با سپاس

Mehdi_Best
26-09-2005, 18:17
كركي جان سلام
دقيقا همينطور هست كه شما اشاره كردي. من الان اين ورژن رو نصب كردم و با سريال رجيستر كردم اما بعد از اينكه يك بار فايروال را شات دان و دوباره اجرا كردم از حالت رجيستر در اومد.

Cracki
26-09-2005, 18:27
cracki جان عزیزم....منظور من این نبود.....
می خواستم سوال کنم که چگونه می شود یک برنامه را مانند babylon جوری تنظیم کنم که هر زمان موقع اتصال به اینترنت از من سوال کند.....
چون من دیدم که outpost سه قسمت دارد....یا باید یک نرم افزار را بلاک کرد.......یا trust و یا حالت بین این دو.....ولی من می خواستم شبیه zonealarm هر برنامه موقع اتصال سوال کند؟
لطفا راهنمائی فرمائید....با سپاس

دوست عزیز جواب شما در همان تایپکی است که براتون لینکش رو در بالا گذاشتم
اما برای موقتی اتصال کردن یک برنامه میتونی از گزینه های Allow once و یا Block once استفاده کنی.
این دو انتخاب یکی یعنی اینکه موقتی بلوکش کن و در آینده بازم ازت میپرسه و اون یکی هم یعنی فعلا بهش
اجازه وصل شدن را بده . .

*******************************'''

مهدی جان البته فکر کنم در چند روز آینده یک خبرایی برای سریالش بشه

اما فعلا میشه تا 30 روز ازش استفاده کرد.

Mehdi_Best
26-09-2005, 19:14
سلام
كركي جان يافتم.
يك سريال كه تا يكسال هم رجيستر مي كنه و با ريست و ... هم از بين نمي ره:

0MIk1i6EB2Z+G/uexm+Q7n5zFQEbDY8iDU6Zf5xf
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzYy4
VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw
054SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JT
ZstntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq

Cracki
26-09-2005, 19:44
مرســــــــــی مهدی جان.
دستت درد نکنه خیلی حال کردم.
رفتم که بزنم توشو رجیستر کنم.

sAsAn.K
26-09-2005, 20:17
آقا یکی این outpost جدیدرو برای من آپلود کنه هم توی 2baksa.net هم توی kaldata.com هم توی softe.meganet.lt لینک دادن همشونم لینک هاشون مال نسخه ی 2.7 هست و به جای 4.5 مگ 7.1 مگ هستن دوستان شما چه جوری دانلود کردین که حجمش 4.5 مگ بود تو رو خدا یکی کمک کنه اگه میتونین نسخه ی 3 فینال رو آپلود کنین

Mehdi_Best
26-09-2005, 20:38
ساسان جان سلام
تو در واقع داري از كش آي اس پي دانلود مي كني. آخره لينكش يه علامت سؤال بگذار و دانلود كن. نسخه جديد دانلود مي شه.

Cracki
26-09-2005, 20:44
Sasan جان یک مطلب کلی رو میگم که میتونه به دانلود کردن Outpost Pro هم کمک کنه.

پیشنهاد میکنم که اکثرا و تا حد امکان برای دانلود کردن نرم افزار به سایت اصلیش مراجعه کنی
و از سایتهای دیگه استفاده نکنی که به مشکلی بر نخوری.

مثلا سایت اصلی Outpost اینه ....

شما اگر به این سایت مراجعه کنی لینک دانلود آخرین نسخه اش رو برای دانلود گذاشته و میتونی بدون دردسر
دانلود کنی.
در ضمن گاه گاهی هم بهش سر بزنی بد نیست چون همیشه خبر هایی داره که برای ماها که از فایروال استفاده
میکنیم میتونه خیلی مفید باشه.

اگر هم خواستی که آخرین نسخه این فایروال یعنی Outpost Pro 3.0.543 را دانلود کنی از این لینک پایین استفاده کن.

sAsAn.K
26-09-2005, 20:53
مهدی جون واقعا دستت درد نکنه این چیز ها رو تو از کجا بلدی؟:)
کرکی جون لینک شما هم همون 7.1 مگیه بود مال مهدی جون درست بود همون که آخرش ? بزاریم:)

Cracki
26-09-2005, 21:17
ساسان جان احتمال داره که شما کوکی هاتون رو پاک نکردید و به همین دلیل از لینک جدید هم که استفاده میکنید میره سراغ
لینک قبلی.

این لینکی که من دادم از سایت اصلیش هست . یعنی اصلا نسخه 2.7 دیکه روی سرور این سایت نیست .

بهر حال الان دانلود کردید .
فقط در قسمت Attatck Detection وارد تنظیماتش شو و اون رو بزار روی High.
Block instrunder IP رو هم بزار روی 60 تا امنیتت بیشتر بشه و طرفی که بهت حمله کرده تا یک ساعت
نتونه اصلا دور سیستمت بگرده. :D

arkadas
26-09-2005, 23:34
Outpost Firewall Pro 3.0.543.431 Final

سریال
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzY
y4VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw0
54SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JTZs
tntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq

Harry Potter
27-09-2005, 02:22
دوستان من هم دل رو به دریا زدم و این Outpost جدید رو نصب کردم تا ببینم چی میشه! البته همون اول و موقع نصب ضد حال زد و با اینکه ZoneAlarm غیر فعال بود گیر داد که حتما باید پاکش کنی! (فکر کنم آلرژی داشت به این بدبخت)

اما در کل تا حالا که چیز زیادی ازش ندیدم. من قبلا وقتی زون آلارم پرو داشتم که به محض اینکه Firefox رو اجرا میکردم اخطار میداد که داره حرکات موس و کیبورد رو جاسوسی میکنه و من هم این کار رو بلاک می کردم ولی Outpost این اخطار رو نداد؟!

قدرت AD Blocking اش هم اونقدر زیاد نبود و تو سایت روزآنلاین هنوز تبلیغات وجود داشت. (البته موقع رفتن به این سایت همینجور کنتور می انداخت که داره AD ها رو بلاک میکنه اما در واقع این کار رو نکرده بود و تمام AD ها وجود داشت)

Anti Spyware اش هم هیچ چیز پیدا نکرد که میتونه 2 دلیل داشته باشه :
1- ضعف این Anti Spyware که 16067 تا قدرت شناسایی اش هست و به نظر اسباب بازی میرسه تا یک Anti Spyware مطمئن.
2- قدرت فایروال قبلی که باعث شده حتی یک دونه Spy هم روی سیستم نباشه.

موقع اتصال یاهو مسنجر هم در کمال ناباوری هیچ سوالی نکرد و راحت کانکت شد و تازه بعد از اون به stun.voice.yahoo.com گیر داد و من هم بلاکش کردم و بعد یک بار دیگه مسنجر رو کانکت کردم و بازهم بدون هیچ سوالی کانکت شد. (زون آلارم کلی گیر میداد از جمله اخطار مونیتورینگ موس و کیبورد)

از نکات منفی که بگذریم چند امتیاز مثبت هم داره از جمله نداشتن تاثیر(منفی) زیاد در سرعت اینترنت، تنظیمات ساده و قابل فهم (البته نه به سادگی زون آلارم که حتی بچه ها هم میفهمن چی میگه)، ظاهر نسبتا زیبا، مشاهده Open Ports و کنترل بر روی آنها و چند چیز دیگه.
به هر حال این چند نکته فقط نتیجه یک ساعت کار من با این فایروال بوده و سعی می کنم بعدا نکات بیشتری رو هم عنوان کنم.

ضمنا یک سوال هم داشتم، من متوجه شدم بعضی از دوستان فایروالشون همیشه فعال هست(حتی موقع نصب نرم افزار که میتونه مشکل ساز هم باشه) به نظرتون این کار ضروریه؟

vivasoft
27-09-2005, 12:22
فقط درباره اد بلوکینگ اوت توضیح میدم تا باقی مطالب
ادبلوکینگ این برنامه کار درسته مطمئن باش

قبل از عمل

بعد از عمل

nimaoy
27-09-2005, 12:34
دوستان عزیز من نمی دانم چرا هر برنامه تازه ای که میاد ما همینطوری شیفته آن می شویم؟ منظورم outpost 3 است.
من از کاربران zonealarm هستم....خوبی این برنامه این است که هنگام استفاده دقیقا اختیار کامپیوتر دست شما است.یعنی هر برنامه موقعی که می خواهد متصل شود این برنامه خیلی راحت سوال می کند و اجازه تصمیم گیری می دهد..........در حالی که من حدود یک هفته است که از outpost استفاده می کنم ولی همین کار را نمی توانم انجام دهم....مثلا babylon به راحتی متصل می شود....در حالی که من نمی خواهم این برنامه را بلاک کنم بلکه می خواهم این برنامه هر بار هنگام اتصال سوال کند که ظاهرا این کار را انجام نمی دهد....
در کل به نظر من zonealarm بهتر است

vivasoft
27-09-2005, 12:56
دوست عزیز اوت پوست برنامه جدیدی نیست
در ضمن کرکی برای شما راه حل گذاشت انگار مطالعه نکردید

nimaoy
27-09-2005, 13:59
vivasoft جان می توانید شما لطفا راه حل cracki جان را به شکل کاملتر و البته ساده تر توضیح دهید؟

sAsAn.K
27-09-2005, 14:16
کرکی جون مننون اون کاری رو که گفتی کردم:)

sAsAn.K
27-09-2005, 14:21
کرکی جون ممنون اون کاری رو که گفتی کردم:)

Harry Potter
27-09-2005, 16:48
vivasoft جان ممنون از نمونه ای که نشون دادی، اما سوال من بیشتر در مورد اون سایت خاص بود که قبلا یکی از بچه ها گفته بود تبلیغاتش رو بلاک میکنه اما برای من این کار رو نکرد و خودم دستی تنظیمش کردم.

لطفا در مورد بقیه نکات هم برام توضیح بده.

راستی موقع نصب اتوماتیک نصبش کنیم یا با استفاده از اون یکی گزینه؟

nimaoy
27-09-2005, 17:19
vivasoft جان می توانید شما لطفا راه حل cracki جان را به شکل کاملتر و البته ساده تر توضیح دهید؟

دوستان جوابی نبود؟

vivasoft
27-09-2005, 19:08
نیما جان چرا عجله میکنی وقت اومدن بچه هارو در نظر بگیر
اول برو داخل قسمت option بعد Αpplicaticn رو انتخاب کن تو اونجا ایکون بابیلون رو پاک کن ( remove) دفعه بعدی که این برنامه می خواد متصل بشه اوت پوست ازت میپرسه (سه قسمت داره ) اگه پایین کادر اخطار و نگاه کنی دو تا
دکمه هست یکی Allow once و block once این دوتا خیلی کاربرد دارن مثلا وقتی یه برنامه میخواد متصل بشه اگه
شک داشته باشی برای اینکه فقط ببینی چه اتفاقی میافته میتونی allow once بزنی با این کار برنامه اجازه اتصال
میگیره ولی هیچ قانونی درباره اش درست نمیشه یعنی اگه برنامه یه بار دیگه بخواد متصل بشه بازم ازت میپرسه
دوباره میتونی همون کار قبلیو بکنی تا هر وقت دوست داری.
برعکسشم صادقه به همین راحتی

حسین جان تست انتی اسپای اوت پوست رو میزاریم بعده کرکی عزیز(البته اگه باعث زحمتشون نیست ) ولی یه
نکته اون عددیو که برای دیتابیس اوردی درست نیست اون فقط ورژن و شماره اپدیتو نشون میده کاری به قدرت انتی
اسپای برنامه نداره

چون این برنامه هوشمنده و برای صرف جوی دروقت شما تو قسمت تنظیمات اتوماتیک برنامه های قابل اتصالو
خودش تنظیم میکنه اینجوری مثل کریو 8 بار درباره یاهو ازت سوال نمیکنه اگه اینجوری دوست نداری در هنگام نصب
میتونی تیک برنامه هارو برداری و همه چیز دستی تنظیم کنی(اختیار همه چیز بدست شماست من منظور شمارو
نفهمیدم) ولی اگه یه مدت باش کار کنی هر کاری میتونی باش بکنی واقعا برنامه خوشدستیه

من یبار دیگه تکنولوژی یا شیوه کار اوت پوست برات توضیح میدم :
یه چیزی که بچه های باتجربه ام در موردش اشتباه کردن نحوه بلوک کردن این برنامه اس یعنی با زدن بلوک برای یه
درخواست مثلا میبینن بازم مرور گرشون داره باز میشه و میره تو اون سایت ولی کار این برنامه کور کردن نقطه نهایی
نه خود مرور گر یعنی فقط اون قسمتی که بلوک شده رو فلج میکنه این روش مزیتهای خودشو داره بقیه فایروالها
برنامه اصلی رو بلوک میکنن

Harry Potter
27-09-2005, 20:01
vivasoft جان من قصد ندارم از اوت پوست ایراد الکی بگیرم فقط مشکل هایی که باهاشون برخورد کردم رو می گم تا شما کمک کنید. آخه چرا یاهو مسنجر به طور کامل کانکت میشه و تازه بعد از اون سوال میکنه؟ (البته در مورد همه اینطور نیست)

ضمنا اگر میشه در مورد Rules های مختلفش هم توضیح بدید، راستش بعضی از اونها معلومه برای چیه اما بعضی هم نامشخصه (حداقل برای من)

راستی در System-->Firewall mode فرق گزینه های Stealth و Normal چیه؟

یک سوال دیگه (ببخشید که زیاد شد) اون plugin هایی که اخیرا معرفی کرده بودید مطمئن هستند؟ و با ورژن جدید هم کار می کنند؟

vivasoft
27-09-2005, 23:26
اگه یاهو تو لیست کنترل باشه باز میشه ولی گفتم که این برنامه جلو اطلاعاتی که می خواد رد و بدل بشه رو میگیره
اونم با انتخاب شما
مد stealth برای مخفی کردن شما به کار میره یعنی اگه کسی شمارو اسکن کنه فکر میکنه شما انلاین نیستی برای مقابله با
هکرها مورد استفاده قرار میگیره مثل invisibel یاهو کار میکنه

احتیاجی نیست شما زیاد سر از قانونا در بیارید بهتر به فایروالت اطمینان کنی ولی اگه کسی بخواد میتونه برای خودش قانون
درست کنه از یکار ساده مثل بلوک کردن یه پورت خاص تا پیچیده ترین کارها
مزیت این برنامه اینه که یه فایروال حرفه ای که براحتی کاربرای عادی میتونن ازش استفاده کنن
واقعا بحث این قانونا خیلی گستردس منم تا حدی باشون آشنایی دارم

اون پلاگین ها کار میکنن مخصوصا whoeasy مطمئنم بدردت میخوره
کرکی یه توضیح داد میتونی تو قسمت اتک درجه رو بزاری روی high تا ببینی واقعا این فایروال مچ چندنفر تو روز برات میگیره
امروز روز جالبی بود شاید تا الان 10 بار سیستم منو پورت اسکن کردن نمیدونم اوت پوست 3 بهتر شده یا شانس منه
بعدم با whoeasy میتونی بفهمی از کجا دارن مزاحمت میشن

Harry Potter
28-09-2005, 00:10
ممنون دوست عزیز ، پلاگین هات خیلی خوب هستند اگر چیز دیگه ای هم سراغ داری معرفی کن.

راستی من با این svchost.exe چه کار کنم، قبلا زون آلارم کاری با کارش نداشت اما اوت پوست این رو زیر نظر گرفته. بلاک بشه مشکلی پیش میاد؟ آزاد باشه چطور؟

امروز روز جالبی بود شاید تا الان 10 بار سیستم منو پورت اسکن کردن نمیدونم اوت پوست 3 بهتر شده یا شانس من

من هم از همون اول روی High گذاشتم ولی نمیدونم چرا کسی با من کاری نداره!

Cracki
28-09-2005, 03:19
Hossein جان Svchost.exe یکی از Processer های خود سیستم عامل هست و هم باید با ویندوز اجرا بشه
و هم باید دسترسی به اینترنت داشته باشه.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به این کتابخانه Pocesser ها برید که بیشتر از 100.000.000 نوع اطلاعات رو در مورد
Processer ها در اینجا میتونی پیدا کنی. برای این کار کافیه که در وسط صفحه در قسمت Processer Library Search
اسم Processer ت رو بنویسی و بعد نتیجه رو ببینی.

آدرس سایت بانک اطلاعاتی

اما در مورد مقدار حملاتی که به شما میشه و اینکه چرا کسی به شما کاری نداره...
دوست عزیز من مطمئن هستم که در مورد فایروال و نوع حملات اطلاعات کافی ندارید. البته اینو به این
دلیل نمیگم که شما رو ناراحت کنم ولی به شما و هر کس دیگه ای که ذره ای زحمت به خودشون نمیدن تا
صفحات این تایپک رو مطالعه کنندو بعد بدون دلیل و مدرک میاین این حرف رو میزنین

خوب آدم ناراحت میشه وقتی که میبینه دوستانی از جمله Vivasoft و یا مهدی جان و سودا ی عزیز اینهمه
زحمت کشیدن و مطالب و تجربیات خودشون رو در اختیار ما قرار میدن و اونوقت شما انتظار دارید که لقمه رو بجون
بزارن تو دهنتون.

دوست عزیز همه ما اینجا جمع شدیم که بحث و تبادل اطلاعات باهم بکنیم .و همین کار رو هم انجام میدیم و واقعا
من یکی به این جور افراد افتخار میکنم که اینقدر برای دیگران و همنوع خودشون زحمت میکشن و این اطلاعات رو
مفت و مجانی و بدون اینکه ما قدری به خودمون زحمت بدیم دریافت میکنیم.

هیچ فکرشو کردی بخوای بری دانشگاه درس بخونی چقدر خرجته... اونجا چی کار میکنی .. اصلا واسه چی میری
شاید بعضی ها بگن خوب معلومه واسه مدرک...
ولی سخت در اشتباها ... بابا جان مدرکو که الان سر کوچه دارن میفروشن. دیگه چرا اینقدر میرید دانشگاه پول خرج
میکنید و وقتتون رو طلف میکنید...

به این مسئله که فکر کنید میبینید که اصل جریان یک چیزه دیگه ست... ما همه برای دریافت و کسب اطلاعات هستش
که وارد دانشگاه میشیم .. برای اینکه چیزی یاد بگیریم.. برای اینکه اونجا کسانی هستند که رفتند زودتر از ما درس خوندن
و آگاهی شون رو در رشته خودشون کسب کردن و. حالا نوبت ماست که بریم ازشون خواهش و التماس کنیم که یک ساعت
بیشتر توضیح بده...

من خودم شخصا اگر حتی برای دریافت اطلاعات پول هم خرج نکنم هیچ فرقی برام نمیکنه و همون ارزش رو برام داره که
قبلا داشته و گاه حتی بیشتر از قبل هم ارزش داشته چون خودم رفتم دنبالش... از کسی خواهش نکردم... از وقت خودم
استفاده کردم و آگاهی رو که نیاز داشتم به دست آوردم.

این مطالب رو میگم به دلیل اینکه سوالاتون تکراریه... به دلیل اینکه حرفهایی رو که در مورد Outpost زدید که نمیدونم چرا
کسی به من کاری نداره از روی نداشتن اطلاعات در مورد این فایروال بود. در حالی که در صفحات قبلی کلی در مورد شیوه
کار و تنظیمات این فایروال VivaSoft عزیز بحث کردند .

البته این فکر رو نکنید که من دارم شما رو به نداشتن اطلاعات کافی محکوم و یا سرزنش میکنم .. اصلا و به هیچ وجه قصد
من این نیست . چون همه ما همانطور که در بالا اشاره کردم جمع شدیم که تبادل اطلاعات بکنیم به دلیل اینکه ما همه مون
از لحاظ اطلاعات کم داریم و باید از هم یاد بگیریم.

قسط من در پیش کشیدن این بحث فقط گفتن این مطلبه که اطلاعات دوستان رو سرسری نگیرید ... خودتون ضرر میکنید
تعصب بیجا به یک برنامه نداشته باشید چون پولش تو جیب من و امثال تو نمیره و میره تو جیب اون کسی که نباید بره... حتی
تو جیب خود کارمند شرکتشم نمیره ... اونا فقط حقوق بگیرای ماهانه هستش و اگر کارشون رو از دست بدن هیچی ندارن.

امیدوارم که منظور من رو فهمیده باشید. اگر متوجه شدید پس لطفا من خواهشم از شما و همه دوستان دیگه اینه که اول بحث ها
رو بخونید اگر متوجه نشدید بگید کدام بحث و یا کدام قسمتشو متوجه نشدید تا من و یا دوستان دیگه بتونیم راهنمایی لازم رو
بکنیم و بیشتر توضیح بدیم. ولی اگر کسی بیاد بحث ها رو نخونده بخواد نظری بده من شخصا اصلا کمکی بهش نمیکنم و مطمئنم
که دوستان دیگه هم همینگونه برخورد خواهند نمود چونکه خود طرف نمیخواد 50 صفحه رو در عرض 1 یا 2 هفته بخونه و بعد همین
آقا یا خانم انتظار داره که وقتی سوالی پرسیده میشه حتی اگر تکراری هم باشه بهش جواب داده بشه و اگر جوابی دریافت نکنه
میگه که بابا فایروالتون کم آورد و یا اینکه اینجاش خراب بود ... فلانه ... بهمانه ... و ده ها تکه کلام دیگه که واقعا اعصاب من یکی
رو میریزه بهم.

نمونه ش یک دوست دیگری بود که در صفحه قبل من ســــــــــــــــــــــــ ـه دفعه براش آدرس تایپکی رو که میتونست به جواب
سوالش برسه بهش دادم و راهنماییش کردم اما بازم ایشون اومد و سوالشون رو تکرار کرد چونکه تنبلــــــــــن نمیخوان یاد بگیرن
خوب باشه نخواین ما که مجبورتون نکردیم و اینجا هم هیچ اجباری در کار نیست ولی حداقل دست از سر ما بردارید. برید هر چی
دوست داشتید استفاده کنید.

امیدوارم که از حرفهای من دلگیر نشده باشید چونکه من در بالا قصدم رو از نوشتن این مطلب گفتم و لطفا برداشتهای شخصی
هم از گفته های من نکنید.

من تا جایی که بتونم به هر کسی کمک خواهم کرد ولی به شرطی که متقاضی باشه و از ته دل بخواد یک چیزی یاد بگیره.
برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم.

فعلا تا بعد.

Harry Potter
28-09-2005, 05:09
خودم ویرایش کردم: به خاطر اینکه دیدم پاسخ قبلی ام اگر چه به حق است اما در مرام من نیست که جواب آقای Cracki را که تا کنون چند مطالب ازشان یاد گرفته ام را با لحن مشابه خودشان بدهم بعضی قسمت ها را ویرایش کردم)

------------------------

دوست عزیز ترجیه میدهم به خاطر حفظ فضای دوستی انجمن از تهمت ها و بی احترامی هایی که کرده اید بگذرم.

و اما پاسخ:

Hossein جان Svchost.exe یکی از Processer های خود سیستم عامل هست و هم باید با ویندوز اجرا بشه
و هم باید دسترسی به اینترنت داشته باشه.
برای دریافت اطلاعات بیشتر به این کتابخانه Pocesser ها برید که بیشتر از 100.000.000 نوع اطلاعات رو در مورد
Processer ها در اینجا میتونی پیدا کنی. برای این کار کافیه که در وسط صفحه در قسمت Processer Library Search
اسم Processer ت رو بنویسی و بعد نتیجه رو ببینی.
آدرس سایت بانک اطلاعاتی
کد:

دوست عزیز من هم میدونم svchost جزء Process های خود ویندوز هست، اما چون قبلا با زون آلارم در گیر نمی شد و حالا با اوت پوست درگیر شده از آقای vivasoft در باره تنظیمات بهتر برای میزان دسترسی این Process کمک خواسته ام.

به خاطر آدرس بانک اطلاعاتی هم دستتان درد نکند.

اما در مورد مقدار حملاتی که به شما میشه و اینکه چرا کسی به شما کاری نداره...
دوست عزیز من مطمئن هستم که در مورد فایروال و نوع حملات اطلاعات کافی ندارید. البته اینو به این
دلیل نمیگم که شما رو ناراحت کنم ولی به شما و هر کس دیگه ای که ذره ای زحمت به خودشون نمیدن تا
صفحات این تایپک رو مطالعه کنندو بعد بدون دلیل و مدرک میاین این حرف رو میزنین

درسته من اطلاعات خیلی زیادی در مورد حملات ندارم ولی آنقدر ها هم که شما فکر می کنید بی اطلاع نیستم. آن جمله آخر من هم بر می گشت به گفته آقای vivasoft که از بدشانسی اش نوشته بود و من هم خواستم به مزاح بگویم خوش شانسم که پورت اسکن نشده ام. (البته بعد از آن چند بار شدم!)

و اما نوشته اید که من به خودم زحمت نمی دهم تا صفحات این تاپیک را بخوانم !
جهت اطلاع عرض شود با توجه به اینکه بعد از نصب اوت پوست میدانستم آقای vivasoft در این زمینه اطلاع زیادی دارد که در انجمن هم عنوان کرده تمام پست های ایشان را از طریق جستجو پیدا کردم و در نتیجه آن هم اکنون هر 39 صفحه این تاپیک را به صورت ذخیره شده در کامپیوترم دارم و البته همه آنها را هم خوانده ام از جمله آن پست خیلی قدیمی vivasoft که مقایسه بین کریو و اوت پوست کرده بود به شیوه وبلاگی (خیلی هم جالب بود و دستش درد نکنه).

البته من به همین هم اکتفا نکردم و در نتیجه جستجو هایم آن مطلب جالب شما در باره مسائل امنیتی را که در تاپیک آنتی ویروس ها نوشته بودید را هم پیدا کرده و خواندم و هم اکنون آن پست را هم با ذکر اسم شما در پرانتر به مجموعه مطالب ذخیره شده در هاردم اضافه کرده ام.

حالا باز هم ادعا دارید که من راحت طلب و بی اطلاع هستم؟

هیچ فکرشو کردی بخوای بری دانشگاه درس بخونی چقدر خرجته... اونجا چی کار میکنی .. اصلا واسه چی میری
شاید بعضی ها بگن خوب معلومه واسه مدرک...
ولی سخت در اشتباها ... بابا جان مدرکو که الان سر کوچه دارن میفروشن. دیگه چرا اینقدر میرید دانشگاه پول خرج
میکنید و وقتتون رو طلف میکنید...

به این مسئله که فکر کنید میبینید که اصل جریان یک چیزه دیگه ست... ما همه برای دریافت و کسب اطلاعات هستش
که وارد دانشگاه میشیم .. برای اینکه چیزی یاد بگیریم.. برای اینکه اونجا کسانی هستند که رفتند زودتر از ما درس خوندن
و آگاهی شون رو در رشته خودشون کسب کردن و. حالا نوبت ماست که بریم ازشون خواهش و التماس کنیم که یک ساعت
بیشتر توضیح بده...

من خودم شخصا اگر حتی برای دریافت اطلاعات پول هم خرج نکنم هیچ فرقی برام نمیکنه و همون ارزش رو برام داره که
قبلا داشته و گاه حتی بیشتر از قبل هم ارزش داشته چون خودم رفتم دنبالش... از کسی خواهش نکردم... از وقت خودم

نیازی نیست که فکر خرج دانشگاه را بکنم چون دو سال است که با آن درگیرم و مزه اش را هم چشیده ام!
اما متاسفانه دانشگاه های اینجا هیچ فرقی با آن بقالی سرکوچه که شما می گویید مدر ک می فروشد ندارند و من هم چون از کیفیت پایین داشنگاه های کشور نا امید شده ام سختی اش را به خودم داده ام و دارم برای رفتن به دانشگاه معتبری در خارج تلاش می کنم.
البته شما در ایران نیستید و خیلی از این مسائل را نمی دانید. (همان طور که نمی دانید برای مشاهده 39 صفحه این تاپیک با اینترنت ذغالی اینجا به صبر ایوب و گنج قارون نیاز داریم! که اگر این چیز ها را میدانستید در گذاشتن عکس های جدیدی که در تاپیک آنتی ویروس ها گذاشته اید بیشتر دقت می کردید و با آن حجم و سایز عذاب آور نمی گذاشتید!)

برای من اطلاعات پولی و غیر پولی مهم نیست و بیشتر به کیفیتش اهمیت میدهم. البته شما فکر می کنید خواندن اطلاعات در این سایت برای ما مجانی است که که در اصل اینطور نیست و ما باید برای هر ذره از این اطلاعات پول زیادی را به مخابرات و ISP ها میدهیم.

این مطالب رو میگم به دلیل اینکه سوالاتون تکراریه... به دلیل اینکه حرفهایی رو که در مورد Outpost زدید که نمیدونم چرا
کسی به من کاری نداره از روی نداشتن اطلاعات در مورد این فایروال بود. در حالی که در صفحات قبلی کلی در مورد شیوه
کار و تنظیمات این فایروال VivaSoft عزیز بحث کردند .

دوست عزیز کجای سوال من تکراری است؟
شما پستی را سراغ دارید که توضیح داده باشد چه تنظیماتی را بهتر است برای svchost.exe انجام بدهیم؟ (این نکته که از Process های ویندوز است را حفظ شده ام و اطلاعات بیشتری در موردش می خواهم)

البته این فکر رو نکنید که من دارم شما رو به نداشتن اطلاعات کافی محکوم و یا سرزنش میکنم .. اصلا و به هیچ وجه قصد من این نیست . چون همه ما همانطور که در بالا اشاره کردم جمع شدیم که تبادل اطلاعات بکنیم به دلیل اینکه ما همه مون
از لحاظ اطلاعات کم داریم و باید از هم یاد بگیریم.

بله ما جمع شده ایم که تبادل اطلاعات بکنیم، اما متاسفانه شما این نکته را فراموش کرده اید. و گرنه به جای این پست آخرتان کمی از تجربه تان در مورد تنظیمات بهینه این فایروال می نوشتید. (مثل آنچه که در مورد Attack Detection گفتید و جالب بود و دستتان هم درد نکند)

قسط من در پیش کشیدن این بحث فقط گفتن این مطلبه که اطلاعات دوستان رو سرسری نگیرید ... خودتون ضرر میکنید
تعصب بیجا به یک برنامه نداشته باشید چون پولش تو جیب من و امثال تو نمیره و میره تو جیب اون کسی که نباید بره... حتی
تو جیب خود کارمند شرکتشم نمیره ... اونا فقط حقوق بگیرای ماهانه هستش و اگر کارشون رو از دست بدن هیچی ندارن

از نصیحت هایتان سپاسگذارم.

امیدوارم که منظور من رو فهمیده باشید. اگر متوجه شدید پس لطفا من خواهشم از شما و همه دوستان دیگه اینه که اول بحث ها
رو بخونید اگر متوجه نشدید بگید کدام بحث و یا کدام قسمتشو متوجه نشدید تا من و یا دوستان دیگه بتونیم راهنمایی لازم رو
بکنیم و بیشتر توضیح بدیم. ولی اگر کسی بیاد بحث ها رو نخونده بخواد نظری بده من شخصا اصلا کمکی بهش نمیکنم و مطمئنم
که دوستان دیگه هم همینگونه برخورد خواهند نمود چونکه خود طرف نمیخواد 50 صفحه رو در عرض 1 یا 2 هفته بخونه و بعد همین
آقا یا خانم انتظار داره که وقتی سوالی پرسیده میشه حتی اگر تکراری هم باشه بهش جواب داده بشه و اگر جوابی دریافت نکنه
میگه که بابا فایروالتون کم آورد و یا اینکه اینجاش خراب بود ... فلانه ... بهمانه ... و ده ها تکه کلام دیگه که واقعا اعصاب من یکی
رو میریزه بهم.

بله منظور شما را فهمیدم که باید اول اطلاعاتم را به سطح شما برسانم بعد از اگر سوالی بود از شما بپرسم.
بقیه دوستان هم حق ندارند از این به بعد جواب سوالات من را بدهند.
بعد هم اگر کسی جواب نداد نگویم فایروالتان کم آورده. (البته خوشبختانه میدانم که این فایروال مال شما نیست و اگر بخواهم بگویم کم آورده این را به شرکت سازنده میگویم )
ضمنا تکه کلام های دیگران هم به من ربطی ندارد.

نمونه ش یک دوست دیگری بود که در صفحه قبل من ســــــــــــــــــــــــ ـه دفعه براش آدرس تایپکی رو که میتونست به جواب سوالش برسه بهش دادم و راهنماییش کردم اما بازم ایشون اومد و سوالشون رو تکرار کرد چونکه تنبلــــــــــن نمیخوان یاد بگیرن
خوب باشه نخواین ما که مجبورتون نکردیم و اینجا هم هیچ اجباری در کار نیست ولی حداقل دست از سر ما بردارید. برید هر چی
دوست داشتید استفاده کنید.

فکر کنم از دست آن دوست عزیز نارحت شده اید و حالا دارید تلافی اش را سر من در می آورید! (گنه کرد در ... آهنگری ... به ... زدند گردن مسگری)

امیدوارم که از حرفهای من دلگیر نشده باشید چونکه من در بالا قصدم رو از نوشتن این مطلب گفتم و لطفا برداشتهای شخصی
هم از گفته های من نکنید.

من هم در بالا قصد شما را گفتم و البته از حرف هایتان دلگیر نیستم.

من تا جایی که بتونم به هر کسی کمک خواهم کرد ولی به شرطی که متقاضی باشه و از ته دل بخواد یک چیزی یاد بگیره. برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم.

با کمال احترام دیگر علاقه ای به کمک جنابعالی ندارم پس از این لحظه به بعد لطفا هیچ کدام از سوال های من را جواب ندهید و سعی کنید بی خیالشان بشوید.

فعلا تا بعد.

از طرف من بحث با جنابعالی در این انجمن تمام است. با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما دوست گرامی.
خدا نگهدار.

nimaoy
28-09-2005, 10:13
دوستان این انجمن جای این حرفها نیست....ما اینجا جمع شده ایم تا چیزی یاد بگیریم.....پس به هم احترام بگذارید

vivasoft
28-09-2005, 11:31
بچه ها خیلی سخت نگرید
مشکل اینجا اینه که افراد با سنهای متفاوت میان و این بعضی وقتها مشکل ایجاد میکنه

کرکی جان نظرت درباره آنتی اسپای اوت پوست چیه ؟

Masoud.ebi
28-09-2005, 11:53
بچه های عزیز و گل و گلاب پی سی ورلد واقعا اینجور صحبت کردن نه در شان شما و نه در شان این انجمن هست
پس سعی کنیم با حوصله و دقت بیشتری کار رو دنبال کنیم

خوب بریم سر اصل مطلب

من یه ایرادی به فایروال اوت پست گرفتم توی یه تاپیک دیگه که امیدوارم دوستان متخصص مون بتونن راه حلی براش ارائه کنن

عنوان تاپیک :: پايان زندگی انتی ويروس ها antivirus terminator

ebilove
28-09-2005, 20:13
سلام دوستان
من دو بار اوتو نصب کرم هر بار موقه نصب به اینتر نت ریست میکنه
منو راهنمایی کنید
mer30

ebilove
29-09-2005, 01:50
رفتم سراغ کریو
تمام تنظیماتشو انجام میدم اما اجازه کانکت نمیده
دوستان عزیز ایا امکان داره من با نرم افراری کار کنم که با هیچ فایری کنار نیاد
اگه برخورد کردید ممنون میشم مثال بزنید

خاک یای همه دوستان

ebilove
29-09-2005, 01:56
بچه ها خیلی سخت نگرید
مشکل اینجا اینه که افراد با سنهای متفاوت میان و این بعضی وقتها مشکل ایجاد میکنه

اطلاعات که به سن ربطی نداره عزیز من
فقط میمونه احترام متقابل که وظیفه همست بزرگو کوچیک هم نداره
راستی من 23 سالمه حرفیه
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها

Cracki
29-09-2005, 03:20
چون این خبر مریوط به اینجا هم میشد . بنابرین در اینجا نیز قرار میدم.

////////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Kerio Personal Firewall یکی از بهترین فایروالها است. شرکت Kerio Technologies برای اولین بار
در سال 1997 با بیرون دادن WinRoute Pro پا به دنیای اینترنت سکوریتی گذاشت.بعد از آن شروع به فعایت
خود در زمینه امنیت نمود که در کار خود بسیار موفق بود و هست.

امروز فایروال کریو و برنامه های آن از بهترین و محبوبترین برنامه های امنیتی هستند که افراد زیادی رو به
سمت خودش جلب کرده. شرکت کریو تکنولوژی همچنین موفق به دریافت جوایز متعددی نیز شده و همه
این تاریخچه را در بایگانی خود ذخیره نموده است.

هم اکنون نیز با استخدام کردن صدها نفر در 3 دفتر رسمی خودش در سرتاسر جهان اقدام به پیشرفت کردن
بیشتری را دارد.

اما متاسفانه شرکت کریو اعلام کرده است که بنا به دلایلی دو برنامه معروف خود را به نام Kerio Personal Firewall
و Kerio ServerFirewall از تاریخ 31 دسامبر 2005 دیگر توسط این شرکت پشتیبانی نخواهند شد. این بدان منظور
است که از تاریخ 31 دسامبر 2005 کریو فعالیت خود رابیشتر بر روی برنامه های دیگر خود متمرکز میکند. و این یعنی
کنار رفتن یکی از قویترین فایروالها به نام Kerio Personal Firewall.

شرکت کریو همچنین اعلام کرده است که از تاریخ 31 دسامبر دیگه هیچ اشتراکی را بروز نخواهد کرد ولی کسانی
که دارای اشتراکهای واقعی از طرف کریو میباشند میتوانند تا آخر سال 2006 از اشتراک خود استفاده کرده و از آنها
پشتیبانی نیز خواهد شد. ولی در غیر این صورت شرکت کریو اعلام نموده که به فکر فایروال دیگری برای کاربران
خانگی و همچنین سرورها باشید.

هم اکنون کاربرانی که از فایروال کریو استفاده میکنند و آن را رجیستر نموده اند میتوانند تا آخر سال 2006 از فایروال
استفاده نموده . ولی همانطور که گفته شد تا 31 دسامبر 2005 توسط این شرکت پشتیبانی خواهد شد.

منبع >>> Kerio
Joshua Thomas
Technical Support Manager
2350 Mission College Blvd, Suite 400
Santa Clara, CA 95054
Phone: (408) 496-4500
Fax: (408) 496-6902

ترجمه شده توسط >>> کرکی .انجمن تخصصی P30world
واقعا متاسفم که من مجبور به نوشتن این خبر شدم اما بهر حال باید از طریقی اطلاع پیدا میکردید.

برای اطلاعات بیشتر و همچنین خواندن نظرات مردم در این مورد میتوانید به این سایت زیر برید.

Harry Potter
29-09-2005, 05:14
مشکل اول (هیچ وقت جواب نمیده):

مشکل دوم:

فکر کنم هر دوعکس به اندازه کافی گویا هستند.
کسی نظری نداره؟

Ali_k
29-09-2005, 06:16
حسین جان عکس دوم هم برا من تالا پیش اومده

sAsAn.K
29-09-2005, 07:40
کرکی جون حیف شد واقعا خیلی عالی بود کریو!

alirafaat
29-09-2005, 13:11
ورژن جدید کریو
kpf 4.2.1 limited free

5.3 مگابایت

vivasoft
29-09-2005, 13:54
حسین pcflank رو احتمالا حواست نبوده بلوک کردی من الان دارم باش کار میکنم جواب میده
حالت دیگه ممکنه گذاستی رو مد most block برای شروع به کار باید بزارش روی wizard
وقتی از ت پرسید بش اجازه بده (اگه از حالت بلوک درش بیاری حتما کار میکنه)

Cracki
29-09-2005, 14:37
من یه ایرادی به فایروال اوت پست گرفتم توی یه تاپیک دیگه که امیدوارم دوستان متخصص مون بتونن راه حلی براش ارائه کنن

عنوان تاپیک :: پايان زندگی انتی ويروس ها antivirus terminator

سلام مسعود جان من هم این فایل رو که در اون صفحه ای که اعلام کردی اجرا کردم .

آنتی ویروس کاسپرسکای رو نتونست از Try خارج کنه و هم آیکونش در اونجا بود و هم پروسه هاش
فعال بودند.

به هیچ عنوان روی فایروال Outpost Pro هم نتونست عملی رو انجام بده.

دفعه اول من توسط برنامه Hacker Eliminator تونستم جولوشو بگیرم و بستمش . نمیدونم اسم
این برنامه رو شنیدی یا نه ولی برنامه خوبیه و سبکم هست. از اسمشم معلومه چه کاری انجام میده
قیمت برنامه هم 99 دلاره.

اما دفعه دوم بهش اجازه دادم و فقط تونست یاهو مسنجرم رو که باز بود ببنده :DDDD

اما در مورد Outpost که چرا نمیتونه قبل از عملش جلوشو بگیره . به دلیله اینه که این فایروال
بر روی پروسه هایی که اضافه میشن و یا حذف میشن نظارت نمیکنه چونکه اصلا این قابلیت رو نداره.
اما من بازم در تنظیماتش نگاه میکنم اگر به چیزی برخورد کردم که بتونه در این مورد حساسترش بکنه
حتما میگم.

مسعود جان نمیدونم الان از نسخه جدید Outpost Pro استفاده میکنی یا نه ولی اگر جواب مثبت هستش
آیا به اشکالاتی که در قابلیت DNS Cache وجود داره پی بردی. چون اشتباهی خیلی چیزا رو بلوک میکنه
ولی در نسخه قبلیش اینطوری نبود.

البته این نسخه اش اشکال زیاد داره و من زیاد ازش راضی نیستم و امیدوارم در نسخه های بعدی بهتر بشه.

vivasoft
29-09-2005, 20:17
خدمت اقا مسعود

اولین نصحیت امنیتی که وجود داره اینه که به انتی ویروس و فایروالت هیچ وقت بطور صددرصد اطمینان نکن
دوم کسی که فایلهای مشکوک و نامطمئن رو باز میکنه مسئولیتش با خودشه

هیچ شرکت امنیتی تضمین نمیکنه شما هر فایلیرو که گیر اوردی رو سیستمت با خیال راحت اجرا کن چون دقیقا یکی از
خطرناکترین راههای آلوده شدن یه سیستم اجرای برنامه های مخرب توسط خود کاربره

بگذریم ....من این فایلو برای امتحان اجرا کردم درصورتی که اصلا راضی به این کار نبودم
هدف اصلی این برنامه از کار انداختن انتی ویروس و فایرواله ولی همونجوری که خودتونم گفتید اصلا موفق به همچین
کاری نمیشه حالا چرا اوت پوست به قول شما صداش در نمیآد برای اینکه این برنامه هیچ ترافیک و اطلاعاتی رو جابجا
نمیکنه واصلا تقضای اتصال نمیکنه من بیشتر دوست داشتم انتی ویروسم حساسیت نشون بده ولی در کل کار این
برنامه فعلا یکم خنده داره با موس که روی ایکونها میری همه برنامه های غیر اصلیرو میپرونه البته اگه در نسخه
بعدی بتونه واقعا انتی ویروس و فایروالو از کار بندازه جدا میتونه خطرناک باشه(فعلا که این برنامه در حد یه شوخیه)

ولی امنترین راهی که بوده و خواهد بود دریافت نکردن و اجرا نکردن فایلهای مشکوکه

sAsAn.K
29-09-2005, 20:54
کی میگه کریو نسخه ی جدید نمیده اتفاقا خوبشم میده نسخه ی 4.2.1 رو داد بیرون:
دانلود:
کرکم ندارم فعلا فردا پس فردا میاد کرکش:):):):):):):)

Cracki
29-09-2005, 21:00
ساسان جان کسی نگفته کریو نسخه جدید نمیده بیرون.

بلکه گفته شده کریو نسخه 4.3 رو بیرون نخواهد داد. بین این دو حرف فرق زیاده.

در ضمن تاریخ سپری شدن و کنار رفتن کریو از تاریخ 30 سپتامبر 2005 است دوست عزیز.

خبرها رو خوب بخون و بعد حرف بزار دهن من.
شرمنده ها چون نمیخوام سوئ تفاهم پیش بیاد . فکر کنم خبر رو خوب نخوندی با تاریخش

در خبر قید نشده که از همین امروز عملی میشه بلکه تاریخ رو اعلام کرده.

اما متاسفانه شرکت کریو اعلام کرده است که بنا به دلایلی دو برنامه معروف خود را به نام Kerio Personal Firewall
و Kerio ServerFirewall از تاریخ 31 دسامبر 2005 دیگر توسط این شرکت پشتیبانی نخواهند شد. این بدان منظور
است که از تاریخ 31 دسامبر 2005 کریو فعالیت خود رابیشتر بر روی برنامه های دیگر خود متمرکز میکند. و این یعنی
کنار رفتن یکی از قویترین فایروالها به نام Kerio Personal Firewall.

شرکت کریو همچنین اعلام کرده است که از تاریخ 31 دسامبر دیگه هیچ اشتراکی را بروز نخواهد کرد ولی کسانی
که دارای اشتراکهای واقعی از طرف کریو میباشند میتوانند تا آخر سال 2006 از اشتراک خود استفاده کرده و از آنها
پشتیبانی نیز خواهد شد. ولی در غیر این صورت شرکت کریو اعلام نموده که به فکر فایروال دیگری برای کاربران
خانگی و همچنین سرورها باشید.

منبع >>> Kerio
Joshua Thomas
Technical Support Manager
2350 Mission College Blvd, Suite 400
Santa Clara, CA 95054
Phone: (408) 496-4500
Fax: (408) 496-6902

ترجمه شده توسط >>> کرکی .انجمن تخصصی P30world
واقعا متاسفم که من مجبور به نوشتن این خبر شدم اما بهر حال باید از طریقی اطلاع پیدا میکردید.

برای اطلاعات بیشتر و همچنین خواندن نظرات مردم در این مورد میتوانید به این سایت زیر برید.

sAsAn.K
29-09-2005, 21:30
Cracki جون نه نخونده بودم فقط یه جا دیده بودم نسخه ی جدید نمیده بیرون!
ببخشید:)

vivasoft
29-09-2005, 22:03
کرکی جان برنامه hacker emilinator فقط وقتی میتونه جلو این فایلرو بگیره که تو 2 تا 3 ثانیه اول ببندیش وگرنه خود برنامه اصلیم
بسته میشه
راه حل کلی رعایت نکات امنیتی ساده اس

arkadas
29-09-2005, 22:05
hossein84x جان در مورد مشکل اولت بگم که whoeasyهمیشه برای من جواب داده و 2 ماهه دارم از این پلاگین استفاده می کنم.

Cracki
30-09-2005, 01:24
کرکی جان برنامه hacker emilinator فقط وقتی میتونه جلو این فایلرو بگیره که تو 2 تا 3 ثانیه اول ببندیش وگرنه خود برنامه اصلیم
بسته میشه
راه حل کلی رعایت نکات امنیتی ساده اس

Vivasoft جان آره عزیز باید برای بستن این برنامه سریع عمل کنی .
اما در مورد اینکه کلا باید نکات امنیتی رعایت بشه حرفت کاملا درسته و من هم همیشه این رو گفتم
که هکر ها همیشه جلوتر از فایروالها و آنتی ویروسها هستند و این فایروالها در مقابل هکرهای حرفه ای
چیزی نیستند . اما همین فایروالها زمانی خوب عمل خواهند کرد که ما خوب عمل کنیم . یعنی کارکرد اونا به
آگاهی و عملکرد شخصی ما بستگی داره .

فایروال اصلی مغز ما هستش . اگر کسی دیدکه هک شده از روی نا آگاهی خودش بوده نه عمل نکردن فایروالها
و یا انتی ویروسها. البته من نمیگم اینها مهم نیستند بلکه نظر من براینه که شرط داشتن امنیت داشتن
برنامه های امنیتی و آپدیت شده هستش . حتی سیستم های عامل باید فورا آپدیت بشن اما قانون رعایت کردن
امنیت بر میگرده به خود ما.

یک موضوع دیگه که من باهاش برخورد کردم. اشتباهی است که در سایت Kerio.com بر روی لینک دانلود
نسخه جدید این فایروال صورت گرفته.

در سایت قید شده که نسخه جدید این فایروال به اسم >>> Kerio Personal Firewall 4.2.1 <<< در
حدود 7.5 مگابایت حجم داره . در حالی که وقتی آن را دانلود میکنم 5.25 مگابایت است.

آیا کسی خبر داره که موضوع از چه قراره چون که نسخه قبلی این فایروال یعنی 4.2.0 دقیقا 7.5 مگابایت بود
و هیچ اشکالی نداره اگر الان حجمش کمتر شده باشه چونکه این پیشرفتشون رو نشون میده که بهتر روش
کار کردن اما پس در آن صورت چرا در سایتش حجمش را یک چیز نوشته ولی وقتی دانلود صورت میگیره حجم آن
یک چیزه دیگه هست.

امیدوارم که این یک نوع سهل انگاری در رسیدگی به سایتشون نباشه .

j0l6
30-09-2005, 02:14
سلام
دوستان سریال یا پچی واسه ورژن جدید کیرو هستش؟
اگه هست بزارین pls

Masoud.ebi
30-09-2005, 03:13
Cracki نوشته :
سلام مسعود جان من هم این فایل رو که در اون صفحه ای که اعلام کردی اجرا کردم .

آنتی ویروس کاسپرسکای رو نتونست از Try خارج کنه و هم آیکونش در اونجا بود و هم پروسه هاش
فعال بودند.

به هیچ عنوان روی فایروال Outpost Pro هم نتونست عملی رو انجام بده.

دفعه اول من توسط برنامه Hacker Eliminator تونستم جولوشو بگیرم و بستمش . نمیدونم اسم
این برنامه رو شنیدی یا نه ولی برنامه خوبیه و سبکم هست. از اسمشم معلومه چه کاری انجام میده
قیمت برنامه هم 99 دلاره.

اما دفعه دوم بهش اجازه دادم و فقط تونست یاهو مسنجرم رو که باز بود ببنده :DDDD

اما در مورد Outpost که چرا نمیتونه قبل از عملش جلوشو بگیره . به دلیله اینه که این فایروال
بر روی پروسه هایی که اضافه میشن و یا حذف میشن نظارت نمیکنه چونکه اصلا این قابلیت رو نداره.
اما من بازم در تنظیماتش نگاه میکنم اگر به چیزی برخورد کردم که بتونه در این مورد حساسترش بکنه
حتما میگم.

مسعود جان نمیدونم الان از نسخه جدید Outpost Pro استفاده میکنی یا نه ولی اگر جواب مثبت هستش
آیا به اشکالاتی که در قابلیت DNS Cache وجود داره پی بردی. چون اشتباهی خیلی چیزا رو بلوک میکنه
ولی در نسخه قبلیش اینطوری نبود.

البته این نسخه اش اشکال زیاد داره و من زیاد ازش راضی نیستم و امیدوارم در نسخه های بعدی بهتر بشه.

کرکی عزیز
در مورد کاسپرسکی باید اضافه کنم که من نسخه 2006 اونو چک کردم البته با توجه به بتا بودنش خیلی دور از تصور نبود ولی بیت و نود به راحتی از Tray System خارج شدن ولی همون طور که گفتم این برنامه فقط میتونه برنامه ها رو ببنده و بهیچ عنوان نمیتونه پروسه ها و سرویس هاشون رو از کا بندازه
در مورد فایروالها هم بهیچ عنوان نتونست اونا رو حتی ببنده ولی همونطور که گفتم عملکرد زون آلارم 6 پرو برام جالب بود که تونست جلوش رو بگیره هر چند بعدا سیستم رو تا مرز ناپایداری پیش برد ولی
در کل میتونم بگم فایروال زون آلارم تو این نسخه یعنی 6 رشد نسبتا خوبی داشته و میتونم بگم برعکس اوت پست که توی برخی از موارد پسرفت داشته این فایروال(زون آلارم) پیشرفت خوبی داشته
و واقعا میگم شایدالان زمان اون رسیده باشه که یه تجدید نظری نسبت به این فایرال داشته باشیم یعنی میتونم بگم همونطور که ویوا جان گفتند من هم انتظار داشتم آنتی ویروس عکس العملی از خودش نشون بده ولی واقعا جالب بود که زون تونست این کار رو انجام بده
و یه چیز کلی بگم زون آلارم تو این نسخه فراتر از یه فایروال داره عمل میکنه هر چند من منکر مشکلات و باگهای اون نمیشم که اینهم برمیگرده به درصد بالای استفاده کنندگان اون که میتونم به جرات بگم بدلیل معروفیتش بیشترین مصرف کننده رو داره و بتبع اون مشکلات و باگهاش سریعتر خودشون رو نشون میدن یعنی یه چیزی مثل اینترنت اکسپلورر که بدلیل بالا حملات بیشتری متوجه اون هست ولی در کل تو این نسخه برنامه خیلی خوش دستر شده و مانیتورینگ سیستمش که دیگه حرف نداره
یعنی به محض اینکه برنامه میخواد به قسمت هایی از سیستم عامل دسترسی پیدا کنه سرو کلش پیدا میشه

در مورد اون DNS Cache اوت پست هم باید بگم که خیلی بهش توجه نکردم و گمون نمیکنم یه همچین سوتی داده باشن
شاید تنظیمات فایروالت بهم ریخته اون گزینه های Limited رو غیرفعال کن شاید درست شد
در غیر اینصورت که اونو Disable کن
یعنی اگه یه همچین سوتی تو یکی از پلاگین هاش داده باشه وای به حال خود برنامه
اگه مطمئن هستی که این نسخه اش راضی کننده نیست زون آلارم رو یه تستی بزن

Vivasoft نوشته :
خدمت اقا مسعود

اولین نصحیت امنیتی که وجود داره اینه که به انتی ویروس و فایروالت هیچ وقت بطور صددرصد اطمینان نکن
دوم کسی که فایلهای مشکوک و نامطمئن رو باز میکنه مسئولیتش با خودشه

هیچ شرکت امنیتی تضمین نمیکنه شما هر فایلیرو که گیر اوردی رو سیستمت با خیال راحت اجرا کن چون دقیقا یکی از
خطرناکترین راههای آلوده شدن یه سیستم اجرای برنامه های مخرب توسط خود کاربره

بگذریم ....من این فایلو برای امتحان اجرا کردم درصورتی که اصلا راضی به این کار نبودم
هدف اصلی این برنامه از کار انداختن انتی ویروس و فایرواله ولی همونجوری که خودتونم گفتید اصلا موفق به همچین
کاری نمیشه حالا چرا اوت پوست به قول شما صداش در نمیآد برای اینکه این برنامه هیچ ترافیک و اطلاعاتی رو جابجا
نمیکنه واصلا تقضای اتصال نمیکنه من بیشتر دوست داشتم انتی ویروسم حساسیت نشون بده ولی در کل کار این
برنامه فعلا یکم خنده داره با موس که روی ایکونها میری همه برنامه های غیر اصلیرو میپرونه البته اگه در نسخه
بعدی بتونه واقعا انتی ویروس و فایروالو از کار بندازه جدا میتونه خطرناک باشه(فعلا که این برنامه در حد یه شوخیه)

خدمت ویوای عزیز

ممنون از توصیه هاتون دوست من ولی باید بگم که من همیشه دو سه تا آنتی ویروس رو سیستم نصبه و اونا رو همیشه آپدیت میکنم وبعد هم اینکه من دو تا ویندوز دارم که یکی برا تست اینجور فایل ها اختصاص دادم البته این ویندوزی که من میگم مجازی هستش
یعنی همون Virtual Pc شرکت Connectix که با استفاده از این جور سیستم عاملها درصد ریسک اینجور کارا میاد پایین
خوب دوست من نظرت رو در مورد اوت پست گفتی اما در مورد زون آلارم نظرت چیه ؟

Harry Potter
30-09-2005, 04:11
این لیست 2047 تایی که براتون میگذارم رو خودم با استفاده از دیتابیس یکی از قوی ترین نرم افزار های شکار تبلیغات درست کردم که شما می توانید با اضافه کردن اون به اوت پوست قدرت Ad Blocking اش رو به مراتب بیشتر و قوی تر کنید.

فقط کافیه این فایل رو در قسمت Ads-->Properties-->Export/Import-->Import وارد کنید و دیگه تمام!
ضمنا به زودی یک لیست مخصوص هم از تبلیغات موجود در سایت های ایرانی درست می کنم که اون رو هم بعدا معرفی میکنم.

===================================

حسین جان عکس دوم هم برا من تالا پیش اومده

اگر اينجور باشه بايد به مسولين سايت اطلاع بديم تا معلوم بشه مشكل از چيه. مثلا من وقتي با اوت پوست اين اخطار رو گرفتم فايروال طبق گزينه پيش فرض 5 دقيقه P30World رو بلوک کرد که خودم مجبور شدم دستی آزادش کنم.

حسین pcflank رو احتمالا حواست نبوده بلوک کردی من الان دارم باش کار میکنم جواب میده
حالت دیگه ممکنه گذاستی رو مد most block برای شروع به کار باید بزارش روی wizard
وقتی از ت پرسید بش اجازه بده (اگه از حالت بلوک درش بیاری حتما کار میکنه)

من نه pcflank رو بلوک کردم و نه روی مد Block Most هستم. وقتی هم که پرسید وصل بشه اختیار کامل دادم اما وصل نشد. شاید هم ایراد از ISP باشه؟!

hossein84x جان در مورد مشکل اولت بگم که whoeasyهمیشه برای من جواب داده و 2 ماهه دارم از این پلاگین استفاده می کنم.

خوش به حالت ميل كوچولو جان. مثل اينكه فقط شانس منه كه اينجوري ميشه :sad:

در مورد فایروالها هم بهیچ عنوان نتونست اونا رو حتی ببنده ولی همونطور که گفتم عملکرد زون آلارم 6 پرو برام جالب بود که تونست جلوش رو بگیره هر چند بعدا سیستم رو تا مرز ناپایداری پیش برد ولی
در کل میتونم بگم فایروال زون آلارم تو این نسخه یعنی 6 رشد نسبتا خوبی داشته و میتونم بگم برعکس اوت پست که توی برخی از موارد پسرفت داشته این فایروال(زون آلارم) پیشرفت خوبی داشته
و واقعا میگم شایدالان زمان اون رسیده باشه که یه تجدید نظری نسبت به این فایرال داشته باشیم یعنی میتونم بگم همونطور که ویوا جان گفتند من هم انتظار داشتم آنتی ویروس عکس العملی از خودش نشون بده ولی واقعا جالب بود که زون تونست این کار رو انجام بده
و یه چیز کلی بگم زون آلارم تو این نسخه فراتر از یه فایروال داره عمل میکنه هر چند من منکر مشکلات و باگهای اون نمیشم که اینهم برمیگرده به درصد بالای استفاده کنندگان اون که میتونم به جرات بگم بدلیل معروفیتش بیشترین مصرف کننده رو داره و بتبع اون مشکلات و باگهاش سریعتر خودشون رو نشون میدن یعنی یه چیزی مثل اینترنت اکسپلورر که بدلیل بالا حملات بیشتری متوجه اون هست ولی در کل تو این نسخه برنامه خیلی خوش دستر شده و مانیتورینگ سیستمش که دیگه حرف نداره

مسعود جان خيلي خوشحالم كه بالاخره يك نفر اين موضوع رو تاييد كرد كه زون آلارم 6 عالي شده. من اين موضوع رو چند وقت قبل توي همين تاپيك گفتم اما كسي توجه نكرد.

فقط يكي از نكات منفي زون آلارم 6 كه يك نكته مثبت هم ميتونه باشه اينه كه خيلي خيلي گير ميده!
مثلا من O&O Defrag دارم كه به محض بالا اومدن سيستم زون آلارم مچش رو ميگره اما اوت پوست كلا بي خيالش هست تا وقتي كه اجرا بشه.

اگر زون آلارم و اوت پوست رو ميشده يك جوري با هم استفاده كرد واقعا عالي مي شد!

vivasoft
30-09-2005, 15:57
گذری بر فایروال zone alarm 6 pro

من یبار دیگه با اجازتون طبع وبلاگیمو روشن میکنم تا خوندن این مطلب زیاد براتون سخت نباشه(البته با اجازه بزرگترا)

الان دیگه مد شده از هرکسی بپرسی فایروال داری میگه زون الارمو میگی انگار اول زون الارم وارد ایران شده بعد فایروال اومده
طوری که همه بچهای اینترنتی در کوچیکی زیر گوششون زون الارم خوندن (مثل انتی ویروس که با نورتون شناخته میشه
اینم همچین انحصاریو برای خودش داره)

خوب به طرف بقالی محلمون میرم آقا سلام علیکم زون الارم خدمتون هست بعله مهندس جون تازه خوبشم برامون اومده
قربون دستت یکی از اون خوباشو بده .اینم 6 پرو خدمت شما بزارید وزنش کنم .میگم مهندس یه چند سیر از جدید تراشم
براتون بزارم انتی ویروسو انتی هکر و انتی همه چیم داره بزارم سرراست بشه سی دیتونم پرشه .نه جناب ممنون...
خدمت شما میشه 500تومن.
تو راه برگشتن با خودم میگم قربون ایران خودمون برم اون ور آب خودشنو میکشن برنامه طراحی میکنن اینور پول
سی دی خامشو فقط میگیرن

خوب بزار نصبشم کنم ببینیم چه کارس من فقط خاطرات مبهمی اونم اوایل جوونیام از این نرم افزار دارم
شروع شد چه جالب اوو انگار جایزهای خوبیم گرفته (چقدر تبلیغ خودشونو میکنن) یعنی این اقا و خانومای که نشون
میده برای امنیت من دارن تو لابراتوار امنیتیشون زحمت میکشن (خیلی ممنون)اینجارو نگا میگه اطلاعاتتونو (که ایمیل
ام گرفت)از سسیتمتون بفرستیم برای بچه های شرکت تا روش برای مقابله با هکرا کار کنن(نه قربونت)ولی من که
میدونم شما هر کاری دوست دارید میکنید.ولی معلومه همه کاری کردن تا فروششون بالاتر بره در ادامه به سلامتی
با طی مراحل مختلف بالاخره ریستو میدن
یکمی مراحل نصب تودرتو و طولانیه ولی اصلا مهم نیست.
بعد از ریست بازم درباره اینکه برنامه تریاله گوشزد میکنه ..خوب تموم شد رفتیم تو برنامه...
اوو منو یاد جوونیام میندازه هنوزم شکل کلیش همون جوریه ولی با یه نگاه میشه فهمید منوبندی برنامه لااقل از کریو خیلی بهتر و منظم تره من سعی میکنم یه نگاه کلی به منوهاش بندازم خوب بدک نیست ...کوکی،ریفرر،تبلیغات،انتی اسپای،
مدیریت برنامه ها ،قانونهای پیشرفته ،حتی ادی بلوکی که تازه اوت پوست اونو گذاشته انگار اینا زودتر داشتن،جالبه هرچی من
درباره فایروال میدونستم داخلشه یا در این ابتدا لااقل بصورت شکلی وجود داره.

یکمی عملی تر:

مثل همیشه من هر فایروالیرو میبینم تست wallbreaker روش انجام میدم (نمیدونم چرا شاید عقده شده برام)
با تنظیمات کنونی که فکر نمیکنم ناقصم باشه قسمت اول و سوم براحتی مرورگرو باز میکنه و زونم صداش در نمیاد
تو قسمت دوم اگرچه زون متوجه میشه ولی با تایید شما کل برنامه رو بلوک میکنه طوری که دیگه اصلا نمیزاره خود برنامه اصلی
باز بشه دفعه بعدی دیگه تست اول وسوم بطور پیشفرض بشون اخطارداده میشه(داروی پس از مرگ برای سهراب)
تو این حال زون با خودش میگه اگه قسمت دوم مشکل ایجاد میکنه پس همه برنامه مشکل داره و بلوکش میکنه که به نظر من
یکم بی رحمیه ممکنه فقط قسمتی از یکبرنامه مشکل ایجاد کنه ولی کاربر بخواد از بقیه برنامه استفاده کنه

ولی در کل تستارو خوب پشت سر میزاره و تست مهم pcaudit2 رو با موفقیت به اتمام میرسونه و در حین کار اخطار میده که
حرکات موس و کیبورد شما تحت نظره (اینو تو فایروالهای دیگه ندیده بودم)اگر چه اوت پوست و کریو چنین اخطاری نمیدن ولی
اونام براحتی تو این تست موفق میشن
دوباره طبق روال بالا همون لحظه که اخطار میده کل برنامه (تست)از حرکت باز میمونه و دیگه نمیتونه ادامه تستو دنبال کنه
ولی به شما پیغام تبریک میده

نکته مهم دیگه :نمیدونم کی بود که اصرار داشت پروسه های مخفی تو این ورژن درست شده , ولی به نظر من هنوز مشکل داره
چرا ؟
با تنظیمات معمولی :
ابتدا دوبار مرور گرو باز میکنیم مثل همه فایر والها گیر میده که این میخواد متصل بشه خوب میگیم بابا این مروگرمونه می خوایم بریم تو اینترنت باش دوربزیم بش اجازه بده اونم میگه چشم
بار سوم که میریم داخل مرور گر دیگه گیری نمیده که این خیلی ام عالیه....
حالا چه کار میکنیم ویندوز مدیا پلیر رو باز میکنیم داخل قسمت about انتخاب میکنیم که بره تو سایت خودشون (شما هر برنامه رو که دوست دارید امتحان کنید )(این برای یه فایر وال خوب ابتدایی ترین نوع یه پرسه مخفیه)
ولی بدون هیچ پیغامی از طرف فایروال میره تو سایتشون

خوب حتما میگید شما تنظیماتو بهتر کن... چشم:

سخت گیرانه ترین تنظیمات :
وقتی میری تو مدیا پلیر دیگه اصلا اون قسمتی که میره تو سایتشون کار نمیکنه زونم اصلا هیچ پیغامی نمیده فقط بلوکش میکنه(ولی شاید من دوست داشته باشه تو این شرایط یه برنامه ایمو اپد یت کنم یا اون لاین ریجیست کنم)
حد وسطی وجود نداره این از نظر من یه عیبه. اره بی رحمه ولی یه بیرحم بی منطق

من عادت دارم سربه سر فایروالا بزارم (اینو ببند اونو بازکن بالا پایین این ------ اون پورت )ولی تو این حالات زود حوصله زون سر میرفت و همه ترافیکو بند میکرد چند بارم این اتفاق افتاد
حتی تو اون مثال بالا وقتی تنظیماتو گذاشتم رو معمولی دیگه تو اون سایت مدیاپلیر نرفت
در کل اسم این قسمتو میزاریم کم بودن استقامت و ناپایداری(بیچاره سازنده کجا میدونست یکی میخواد با زمینه مازوخیسم اینقدر تنظیماتو بالا پایین کنه تا ببینه چی میشه)

نکته دیگه کنترل تبلیغات زیاد قوی نیست دیگه اینو میزارم بعهده خودتون مثلا با اوت مقایسه اش کنید
کنترل محتوا تو این ورژن وجود نداره (حالا نییاد بگیید این دیگه قرتی بازیه خوب نداره چکار کنم)

نتیجه گیری اولیه : شاید بی رحمی باشه (یکدفعه ام ما بیرحم باشیم )من اسم این فایروالو طبل تو خالی میزارم

نتیجه گیری خیلی منصفانه :
این فایروالیه که همه امکاناتی براش در نظر گرفته شده و تقریبا فکر همه چیزو کردن وحتی میتونه یه فایروال حرفه ای اما خونگی خیلی خوب باشه

در آخر اگه بخواییم بحثو تعدیل کنیم این شرایطی بود که با نوع سیستمم و با دانستن اینکه حداقل چه چیزی از یک فایروال میخوام برای من بوجود اومد و اونارو شرح دادم
در کل برای من زیاد خوشایند نبود شایدم بر میگرده به تلبیغات کاذب و انحصاری
ولی شکی نیست که زون الارم از پرفروشترینها و اولین انتخاب کاربران عادیست
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم و به بیراهه نرفته باشم

alirafaat
30-09-2005, 19:34
سلام
cracki عزیز
اگر من درست متوجه شده باشم همون طور که در پایین صفحه دانلود نوشته شده است ورژن جدید کریو (احتمالا در قبلیها هم همینطور بوده )در دو نسخه ارایه می شود
نسخه kpf limited trial که 5.3 مگابایت است و قابل دانلود کردن و یکسری امکانات هم کم داره (این امکانات رو در همون صفحه نوشته ) و نسخه دوم نسخه فول که 7.5 مگابایت است و برای اعضا قابل دانلود کردن احتمالا ما باید منتظر بمونیم تا لینک نسخه فول لو بره و یا یکی اونو اپلود کنه
این هم کرک این نسخه کریو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r

alaodin1
01-10-2005, 02:05
دانلود McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150

Harry Potter
01-10-2005, 04:33
vivasoft جان من از نقد فایروال نارحت نمیشم که هیچ، خیلی هم خوشم میاد بی رحمانه نقد بشن. چون مثلا اگر هک بشی هکر هم بی رحمانه رفتار میکنه و مسئله شوخی نیست.

به هر حال ممنون از نقدت و ضمنا اگه میشه در مورد اون اخطار مونیتورینگ موس و کیبورد هم تحقیق کن. به اکثر برنامه ها این ایراد رو میگره و البته با بلوک کردنش هیچ مشکلی پیش نیماد.

نمی دونم اشکال زون آلارم هست یا اینکه همه نرم افزار های من از این کارهای بد می کنند!

Sinagood
01-10-2005, 15:29
اکثر برنامه ها؟
برا من که 3 تا برنامه رو گرفت که کاملا هم درست بود و اونها cursorxp , MS Intellipoint , MS Intellitype بود که هر سه کارشون کاملا قانونی بود

Mehdi_Best
01-10-2005, 15:40
cracki جان سلام
من خودم نسخه 4.2.1 رو امروز از سايت هاي دانلود خارجي دانلود كردم. البته لينكشون از خود سايت كريو بود.
اما در خود سايت كريو هنوز نسخه 4.2.0 هست كه نوشته حجمش 7.5 مگابايت هست. عكسي كه شما گذاشتي هم كه از خود سايت كريو هست. من موندم پس چرا الان نسخه 4.2.0 هست؟ مي شه شما يك بار دوباره وارد سايت كريو بشي و ببيني كه چه نسخه اي رو مي بيني؟ من موندم چرا اينطوري شده!

sAsAn.K
01-10-2005, 17:50
مهدی جون من دیدم 4.2.1 رو توی خود سایت کریو هم زده!
ببین

Mehdi_Best
01-10-2005, 18:25
ساسان جان سلام
الان باز هم نگاه كردم و ديدم كه هنوز 4.2.0 هست. يه دفعه ياده همون علامت سؤالي كه بهت گفته بودم افتادم
علامت سؤال رو آخر لينك سايت زدم و ديدم كه 4.2.1 اومد. در واقع براي من از كش لود مي شده كه 4.2.0 نوشته بود. البته نوشته 7.5 مگابايت اما وقتي شروع به دانلود مي شه همون فايل 5.3 مگابايتي دانلود مي شه. احتمالا اشتباه نوشته شده 7.5 مگابايت.

sAsAn.K
01-10-2005, 18:35
مهدی جون این علانت سواله خیلی به درد میخوره مخصوصا برای اینا که جهان روی خط بازن!

hamilton
01-10-2005, 21:01
با سلام.
دوستان خوبم كه در امور firewall صاحبنظر هستند و مطالعات بيشتري دارند ميتونند در مورد فايروال SecurePoint كه محصول كشور آلمان ميباشد توضيح دهند واون تستها را بر روي اين فاير وال هم انجام بدن ببينند كه كارايي اين يكي چطوره.
با تشكر.

Harry Potter
02-10-2005, 06:07
اکثر برنامه ها؟
برا من که 3 تا برنامه رو گرفت که کاملا هم درست بود و اونها cursorxp , MS Intellipoint , MS Intellitype بود که هر سه کارشون کاملا قانونی بود

آره براي من به اكثر برنامه ها گير ميده، از یاهو مسنجر گرفته تا اپرا ، فایرفکس و مکستون ... صد در صد ایراد از زون آلارم هست و گرنه دلیلی نداره همه این نرم افزار ها جاسوسی بکنند.

Sinagood
02-10-2005, 16:23
یاهو مسنجر که داره چیزی که توش تایپ میکنی رو مینویسه
نمیگه جاسوسی میکنن که
میگه که اینا دارن نوشته های شما رو میبینن. آیا بهشون اجازه میدی؟ حالا اومدیمو یه روزی یه کی لاگر گرفتی. اگه اینو نپرسه؟
توی بروزر ها هر وقت که بخوای تایپ کنی خوب این پیش میاد دیگه
هر برنامه ای رو که اطمینان داری بهش اجازه کامل بده بهش

arkadas
02-10-2005, 20:23
Securepoint Firewall & VPN Server 4.5
.................................................. .........
Securepoint Personal Firewall & VPN Client 3.6.11
.................................................. .......
Securepoint Network Test Tool 2.0.1
.................................................. ......
Securepoint Intrusion Detection 1.0

Soda
02-10-2005, 20:51
با سلام.
دوستان خوبم كه در امور firewall صاحبنظر هستند و مطالعات بيشتري دارند ميتونند در مورد فايروال SecurePoint كه محصول كشور آلمان ميباشد توضيح دهند واون تستها را بر روي اين فاير وال هم انجام بدن ببينند كه كارايي اين يكي چطوره.
با تشكر.
سلام
از اينكه نميتونم زود به زود بيام شرمنده دوستان
سرم خيلي خيلي شلوغه
خوب دوست عزيز من با اين فاير وال كار نكردم ولي ....
داره يه چيزايي يادم ميآد
آهان گرفتم
اين همون شركتي هستش كه اين پسره آلماني نويسنده كرم ساسر توش كارمنده
شركتي كه نويسنده ساسر توش هست بايد فايروال خفني باشه البته فقط حدس زدم. تا بعد ;)

sAsAn.K
02-10-2005, 22:09
من Securepoint Personal Firewall رو نصب کردم موقع اجرا ارور Dont Send میده!

arkadas
02-10-2005, 23:22
Securepoint نسخه clinetشو من نصب کردم،مجانیه این نسخش،نسخه سرورش نزدیک 300 مگا بایته در صورتی که نسخه clinetش نزدیک 2 مگه،دوستان کارشناس اینو هم یک تستی بزنن ببینن چیه.من که زیاد خوشم نیومد

ebilove
03-10-2005, 00:55
سلام
با out pust
مشکل کانکت دارم موقه کانکت ریستارت میکنه
ایا مشکل از تنظیماتشه؟

Harry Potter
03-10-2005, 07:48
یاهو مسنجر که داره چیزی که توش تایپ میکنی رو مینویسه
نمیگه جاسوسی میکنن که
میگه که اینا دارن نوشته های شما رو میبینن. آیا بهشون اجازه میدی؟ حالا اومدیمو یه روزی یه کی لاگر گرفتی. اگه اینو نپرسه؟
توی بروزر ها هر وقت که بخوای تایپ کنی خوب این پیش میاد دیگه
هر برنامه ای رو که اطمینان داری بهش اجازه کامل بده بهش

نه سينا جان مشكل حاد تر از اين حرف هاست.

حتي به درايور كارت گرافيك هم گير ميده!

arkadas
04-10-2005, 20:57
PC Security Suite 4.02.8.30
قیمتش حدود 50 دلاره،انتی اسپای و انتی ویروس هم داره.
لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروس موجود در این برنامه همون انتی ویروسEZ Antivirusهست و انتی اسپای موجود در این برنامه،انتی اسپایpestpatrolمی باشد،

Gilopa
05-10-2005, 12:03
lميل جان حجمش 16 و خورده اي مگ.اينم به دوستان بگو

arkadas
06-10-2005, 17:45
F-Secure Internet Security 2006
لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:58.1 MB

Sina.G
07-10-2005, 12:40
بچه ها نظرتون درباره ی Kerio WinRoute Firewall چیه؟

sAsAn.K
07-10-2005, 13:25
سینا جون Kerio WinRoute Firewall مال کامپیوتر های شخصی نیست مال شبکه و ایناست;)

Sina.G
07-10-2005, 16:03
سینا جون Kerio WinRoute Firewall مال کامپیوتر های شخصی نیست مال شبکه و ایناست;)

اینو توی آخرین شماره کلیک معرفی کرده بود . اما چیزی در مورد شبکه و اینا ننوشته بود . ساسان تو مطمئنی ؟

borzou_one
07-10-2005, 20:12
Sina.Gجان سلام

همونطور که ساسان جان گفتند این ورژن مخصوص شبکه هست البته من فکر میکنم روی کامپیوتر شخصی هم جواب بده (اگه غیر از این هست دوستان بگند)یه نکته این که این گونه برنامه ها نسخه personalدارند که مخصوص اشخاصی که از کامپیوتر شخصی استفاده میکنند میباشد

ebilove
07-10-2005, 23:57
[QUOTE=میل کوچولو]PC Security Suite 4.02.8.30
[قیمتش حدود 50 دلاره،انتی اسپای و انتی ویروس هم داره.
لینک کرک خرابه اگه ممکنه دوباره بزار
mrseeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadas
08-10-2005, 02:11
[QUOTE=میل کوچولو]PC Security Suite 4.02.8.30
[قیمتش حدود 50 دلاره،انتی اسپای و انتی ویروس هم داره.
لینک کرک خرابه اگه ممکنه دوباره بزار
mrseeeeeeeeeeeeeeeeeee
اینم کرک دوست من:

ebilove
08-10-2005, 02:28
ممنون میل جان
تا حالا به این سرعت یاسخ نگرفته بودم

sAsAn.K
08-10-2005, 03:11
سینا جون مطمئنم دادا!

daryoosh4
09-10-2005, 06:45
شركت روسي Agnitum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، كه در ابتدا با توليد نرم‌افزار ضد تروجان Tauscan شهرت بسياري به دست آورده بود، در اواخر ماه گذشته‌ي ميلادي جديدترين نسخه‌ي فايروال Outpost (= OP) را منتشر ساخت. نسخه‌هاي قبلي اين نرم‌افزار با استقبال خوب كاربران اينترنتي مواجه شده بود و اينك شركت Agnitum در نسخه‌ي جديد اين فايروال تغييرات ويژه‌اي را اعمال كرده است به طوري كه مي‌توان ادعا كرد اين نسخه از نرم‌افزار outpost يكي از كامل‌ترين فايروال‌هاي موجود جهان است.
OP نه تنها همچون فايروال‌هاي ديگر پورت‌ها را مي‌بندد و نامريي مي‌كند، بل كه در برابر Referrers، External Active ، Content، Animated GIFs، Hidden Frames، Cookies، Flash Content، Java Applets، Visual Basic Scripts، JavaScripts، ActiveX Controls، Pop-up نيز، بنا به گزينش كاربر، سد دفاعي ايجاد مي‌كند. از ديگر امكانات اين فايروال مي‌توان به: مسدود كردن ad ها؛ بررسي ضميمه‌ي ايميل‌ها؛ كشف، گزارش و دفع انواع حملات رخنه‌گرانه؛ ----- كردن وب سايت‌ها و صفحاتي كه داراي محتوايي نامطلوب و غيراخلاقي دارند؛ ذخيره سازي نشاني‌هاي DNS استفاده شده براي افزايش سرعت دسترسي به وب سايت‌ها و... اشاره نمود.
ديگر ويژگي‌هاي اين نرم‌افزار چنين است: بررسي و گزارش دقيق عملكرد هر نرم‌افزاري كه قصد اتصال به شبكه دارد، كنترل نرم‌افزاري‌هايي كه از طريق Rawsockets به شبكه متصل مي‌شوند؛ داشتن حالت انتخابي stealth كه باعث مي‌شود رايانه‌ي كاربر بي‌سروصدا "پورت اسكن‌ها" را مسدود كند و خود را در برابر هكرها نارميي سازد؛ بررسي خودكار update هاي جديد و بارگيري آن‌ها، محافظت از تنظيمات OP با دادن گذرواژه (password) و...
برنامه ويژه‌اي كه نسخه‌ي جديد OP بدان مجهز شده، يك Anti-Spyware قدرتمند است. ويژگي‌هاي اين برنامه چنين است: اسكن كردن انتخابي كل سيستم كاربر، پاك‌سازي Spyware هاي شناسايي شده، محافظت بي‌وقفه (Real-Time) از سيستم كاربر كه موجب مي‌شود Spyware ها پيش از برجاي گذاشتن هر نوع آسيبي كشف و نابود شوند، محافظت از اطلاعات شخصي كاربر (مانند گذرواژه‌ها) از نفوذ به خارج، روزآمد شدن خودكار برنامه و...
تا جايي كه نويسنده اطلاع دارد، اين نسخه از فايروال OP و نسخه‌ي جديد Zonalarm تنها فايروال‌هايي هستند كه به Anti-Spyware مجهزند (نرم‌افزارهاي security suite خارج از بحث ما هستند). بنا به تجربه‌ي نويسنده، آنتي اسپاي OP، Spyware هايي را كه Microsoft AntiSpyware از شناسايي آن‌ها درمانده بود، به خوبي كشف و نابود كرد.
فايروال OP داراي امكانات جانبي ديگري نيز هست كه مي‌توان آن‌ها را به اختيار از سايت Agnitum بارگيري كرد. مانند: whoeasy كه مي‌تواند موقعيت دقيق جغرافيايي و مكاني سرويس دهنده‌ي ip مورد نظر را شناسايي كند؛ Blockpost كه مي‌تواند host ها را مسدود كند؛ Super Stealth برنامه‌اي ويژه كه ip كاربر را پنهان مي كند و...
در نهايت، با توجه به امكانات و ويژگي‌هاي فراوان و برجسته‌ي OP، مي‌توان اميدوار بود كه اين نرم‌افزار حداكثر امنيت را براي كاربران اينترنت فراهم آورد.

borzou_one
09-10-2005, 19:33
دوستان سلام کسی این پلاگین اتبوست را سراغ نداره :
Super Stealth که برای مخفی کردن ای پی هست

daryoosh4جان فکر کنم کار خودت باشه
ممنون از همه

Soda
09-10-2005, 19:46
borzou_one
سلام

شايد كار كرد
البته نوشته مال outpost 2.x هستش

borzou_one
09-10-2005, 21:22
ممنونم سودا جان ولی این پلاگین روی اتبوست من کار نکرد و وقتی اونا نصب کردم اتبوست دیگه بالا نمی اومد مجبور شدم انیستالش کنم
چیز دیگه ای سراغ نداری ؟

Soda
09-10-2005, 22:37
نسخه جديد تر هنوز نيومده دوست من اگه بياد حتما من يا دوستان ديگه ميذاريم

vivasoft
10-10-2005, 11:27
بچه ها این برنامه خیلی قدیمیه و دیگه کاربرد نداره برای همین اونو قبلا معرفی نکردم
خود اوت شمارو از دید هکرا مخفی میکنه اگه می خواد تست کنید باید از یک ای و پورت درستو حسابی که فیلترو هم دور میزنه
استفاده کنید
چون رو فیلتر مخابرات درست کار نمیکنه

vivasoft
10-10-2005, 13:15
آموزش اوت پوست (قسمت دوم) : Active Content
اين قسمت درباره محتواي فعال است که ميتونه براي تمام فايروالها مورد استفاده قرار بگيره وبراي بالا بردن امنيت خيلي مهمه

امروزه وب سايتها براي بالا بردن جذابيت و کاراييشون از عناصر فعال مختلفي (active elements ) استفاده ميکنند که به منظور
راحتي کار کاربر ويا لذت بخش بودن بازديد از يک سايت و يا نسبت دادن عملکردي خاص به يک سايت اضافه ميشه
در کل اين عناصر چيزهاي بدي که نيستند هيچ بلکه ميتونند خيلي مفيد هم باشند ولي وقتي بحث از کنترل اونها توسط فايروال
پيش مياد به خاطر اينکه ممکنه توسط هکرها مورد استفاده قرار بگيرند يا بعضي از سايتها تبليغات ناخواسته خودشونو در اونها
قرار بدن
ليست اين المنتها به اين شکله :
ActiveX, Java applets, programs based on Java and Visual Basic scripts, cookies, pop-up windows, scripting ActiveX,
external active content, referrers, hidden frames, animated GIF images, flash animations

حالا شروع مي کنيم به شرح دادن اونها

قسمت اول آموزش مربوط به کنترل و تنظيم برنامه ها بود ،اين قسمت هم از قسمتهاي مهم و پرکاربرد اوت پوسته که ممکنه باعث
گيج شدن خيليا بشه از مزيتهاي اوت پوست اينه که اين قسمتو بصورت خيلي منظم و يکپارچه در يک بخش قرار داده

براي رفتن به اين قسمت در اوت پوست به قسمت پلاگين بريد و روي active content راست کليک کنيد بعد Properties رو انتخاب
کنيد

قسمت اول : Web Privacy
محرمانه سازي بازيد تعيين کننده خط مشي شما در اينه که چه اطلاعاتي در هنگام بازيد از صفحات وب امکان و اجازه ردوبدل
شدن رو داره

cookeis :
کوکيها قسمتهاي از اطلاعات کاربر ازقبيل عدد شناسايي ،رمز ، تاريخچه کليکها ،يا تعداد دفعات بازديد از سايت هستند که بصورت
يک فايل در کامپيوتر کاربر ذخيره ميشوند

ActiveX :
بستهاي اکتيو ايکس اجزا نرم افزاي هستند با قابليت استفاده مجدد که جزييات و وظايف خاصي رو به سايت اضافه ميکنند
مثل انيميشنها يا منوهاي بيرون جهنده
چون اينها برنامه هاي محيطي توسط مايکروسافت هستند و بصورت مستقل ميتونن نوشته بشن و هدفهاي خاصي رو به اجرا
بزارن وفقط کافيه وب سايت که حاوي اين کدهاست بازديد بشه تا اين برنامه ها اجرا بشن

Java Applets :
کدهاي کوچيک هستند که در اينترنت قابليت جابجايي دارند و ميتونند در کامپيوتر کاربر اجرا بشن

Referrers :
ريفررها حاوي url مکاني هستند که کاربرو هدايت ميکنه بسمت صفحه جاري و امکان و اجازه رديابي صفحه هاي بازديد شده
توسط کاربرو فراهم ميارن

قسمت دوم : Page Optimization
بهينه سازي صفحه باعث ميشه که شما با مسدود کردن بعضي عناصر و جزييات کم ارزش و گاهي مضر سرعت گشت زني در
اينترنت را افزايش داده و جلو بعضي از تبليغات را نيز بگيريد

Flash :
قسمتهاي جذاب و ديدني هستند به سايتها براي زيبايي اضافه ميشند ولي با اين حال حجم نسبتا بالاي دارند که ميتونه سرعت
شمارو خيلي پايين بياره(ممکنه بعضي از سايتها کلا بصورت فلش طراحي شده باشن)

Hidden Frames :
اين فرمها توسط کاربر قابل رويت نيستند ولي با اين حال ميتونند حاوي انواع کدها و محتواهاي مختلف باشند که سيستم کاربرو
تحت فشار قرار بده و سرعت دسترسي با اينترنت پايين بياره

Animated GIF :
فايلهاي تصويري متحرک هستند که اکثرا جنبه نمايشي و تبليغي دارن اوت پوست اين امکانو به شما ميده که اونارو بلوک کنيد
يا فقط فرم اولشونو ببينيد تا زيادم سرعت شمارو نگيرن(شايد يکي دوست داشته باشه 1 ساعت شو بصورت متحرک تو سايت
بزاره وکلي سرعتو بگيره شما با اين کار ميتونيد راحت جلوشو بگيريد و به شکل سايت هم اسيب زيادي نميرسه)

External Active Content :
بستهاي فعال خارجي امکان لود شدن در کنار صفحه اي که شما در حال بازديدش هستيدو دارن و ميتونن سرعت پايين بيارن و
همچنين برنامه ناخواسته اي رو به اجرا بزارن

قسمت سوم : Scripting
کدها يا برنامه هاي همراه در هنگام بازديد از يک سايت بدون اجازه از کاربر اجرا ميشند و ميتونن روندي از کاملا مفيد تا کاملا مضر
را در بر بگيرند و درهنگام اجرا کاملا نامحسوسند يعني ممکنه سايتي کاملا ساده و بي خطر در هنگام بازديد برنامه اي مخرب رو

به سيستم شما انتقال بده و شما هم اصلا متوجه نشيد

JavaScript :
عنوان زبان برنامه نويسي تحت وبه که اين برنامه ها ميتونن جدا رو سيتم کاربر اجرا بشن

VBScript :
اينهم زبان برنامه نويسي ويژوال بيسيکه که فرقش با جاوا اينه که براي اجرا در سيستم کاربر به مکاني براي تبديل و برابر شدن
به زبان و کدهاي جاوا احتياج داره

Scripting ActiveX :
بسته هاي اکتيوايکس ساخته شده توسط وب سايت هستند که بدون اجازه ساخته و اجرا ميشن و خطرهاي و صدمات جدي
ميتونن ببار بيارن

Pop-up windows :
بنجرهاي فرعي و بالا پرنده هستند که ناخواسته و بدون فرمان شما اجرا ميشن و سرعت و راحتي کار شمارو ميگيرن
وممکن موجب بشن شما از اينترنت توبه کنيد

خوب حالا که فهمیدیم هدف کلی این قسمتها چیه میتونیم فایروال و بهتر تنظیم کنیم
ببیند به نظر من ویگردی مثل انتخاب تیپ و لباس برای رفتن تو خیابونه حالا چه جوری

حالت اول فکر کنید میخواید برید سر قرار باید با روی باز و خوشتیپ برید وبه دلتون بد نیارید مثل رفتن به سایت یاهو یا جی میل
شما میدونید با اینکه ممکنه تبلیغات زیاد باشه ولی آسیبی به شما نمیرسه پس میتونید کوکیها و ریفررها رو باز کنید
در غیر اینصورت حتما کلافه میشید و سایت یاهو 10 بار ازتون رمز میخواد در آخر هم نمیتونید برید ایمیلتونو چک کنید

حالت دوم فکرکنید میخواید یروز برید با دوستاتون تو خیابون یکمیم شیطونی کنید در این حالت ممکنه پلیس بگیردتون یا حتی
کتک بخورید پس بهتر همه چیزو ببندید مثل رفتن به سایتهای هکری یا پیدا کردن کرک یا دنبال برنامه های مردم آزاری گشتن

حالت بعدی ممکنه شما ادم محتاط و مقرارتی باشید که هر روز فقط به چندتا سایت خاص سر میزنید در این حالت بهتره
همه چیزو ببندید و به درست کردن استثناها (Exclusions) بپردازید(قسمت بعدی آموزش)

ببنید بستن اکتیو کنتنتها خیلی وقتها باعث از شکل افتادن یک سایت و درست کارنکردن اون میشه ممکنه کلیدهای سایت
کار نکنه یا منوهای اون سایت دیده نشه و خیلی اتفاقها دیگه پس باید با دقت تنظیم کنید
بهتره تو سایتهای خیلی مطمئن این قسمتهارو فعال کنید میتونید استثنا هم درست کنید که از قانون و شرایط شما پیروی کنه

درست کردن استثنا ها :Exclusions
برای این کار به قسمت سوم میریم در اونجا گزینه add رو انتخاب میکنیم و سایت مورنظر و وارد میکنیم حالا یک قسمت جدا
فقط برای این سایت باز میشه که شما میتونید تمام جزییات قبلیو برای این سایت تعریف کنید
در نظر بگیرید شما می خواید به سایت یک روزنامه برید اگه همه قسمتها رو ببندید دیگه فقط نوشته می بینید در صورتیکه
لذت روزنامه به دیدن عکسها و قسمتهای مختلف در کنار متنه پس میتونیم برای روزنامه مورد نظرمون خیلی از قسمتها رو فعال
کنیم وحتی تو قسمت تبلیغات هم برای این سایت یک استثنا درست کنیم

برای هر گزینه سه تا انتخاب وجود داره 1-اجازه بده 2-بپرس 3-بلوک کن
اگه شما شک دارید میتونید قسمت دوم انتخاب کنید تا از شما بپرسه ولی ممکنه خیلی سوالها زیاد بشه
در تنظیمات این قسمت اصلا نترسید همه حالتها رو انتخاب کنید و تنظیماتو تغییر بدید و نتیجه رو ببیند تا به شرایط مطلوبتون
برسید چون این قسمت باید برای هر شخص جداگانه تنظیم بشه

در زیر هم عکس تنظیمات من برای همین فرومو میبینید

Soda
10-10-2005, 22:00
دستت درد نكنه VivaSoft جان
بعد از مدتها اين تاپيك يه تكوني خورد
ديگه كم كم داشتم خودم دست به كار ميشدم
راستي دست به تايپت مثل اينكه خيلي خوبه ;)
اگه در مورد Ads چيزي گفته نشده اينو هم بگو فكر كنم برا بچه ها خيلي مفيد باشه ممنون از لطفت

راستي اسمت خيلي مشكوك ميزنه برام
ميشه در مورد Viva Soft يكم توضيح بدي؟
من يه فوتبال خيلي خيلي باحال داشتم كه ماله Viva soft بود

borzou_one
10-10-2005, 22:07
دوستان سلام
با داشتن اتپوست هک شدم اونم چه جوری

یه هکر توی سیستم نفوذ کرده بود ودرایوهاما share کرده ویه اکانت واسه خودش درست کرده بود وتمام استارت اپ را خالی کرده وایکونهای دسکتاب را هم دلت کرده بود وشاید کلی کارهای دیگه که من خبر ندارم وسر حوصله باید چک کنم من هم مجبور شدم اکانتم را حذف کنم ویه اکانت جدید درست کنم

حالا با این اوضاع نباید به اتپوست شک کنم دوستان چه نظری دارند؟

sAsAn.K
10-10-2005, 22:19
برزو جون خیلی حرفه ای بوده پس اوتپوستم جلودارش نبوده البته ممکن بود کریو بلوکش کنه!

borzou_one
10-10-2005, 22:23
بله ساسان جون حرفه ای بوده لامذهب ممنون از نظرتون با اجازه منتظر نظر دوستان دیگه هم میمونم

vivasoft
11-10-2005, 13:32
سلام
برزو جان شما درباره شرایط سیستمت و نوع وبگردیت چیزی نگفتی
فهمیدی چه نوع حمله ای بت شده ؟
برای هکرای حرفه ای هک کردن کاربر شخصی ننگنه یعنی اصلا وقتشونو سر اینکارا نمیزارن
ولی اگه کسی حرفه ای این کار باشه میتونه
با انتی ویروست چک کن ببین سیستمت تروجان نداره

Gilopa
11-10-2005, 14:26
برزو جون خیلی حرفه ای بوده پس اوتپوستم جلودارش نبوده البته ممکن بود کریو بلوکش کنه!

ساسان جان به هر كي كه من وتو ميپرستيم من ديگه دارم از تعجب شاخ در ميارم من اوت پوست رو از سايت 9down دانلود كردم بخدا حتي يدونه پيقامم برا جلوگيري از فعاليتهاي سيستم نميده هيچي .به اون كسي كه ميپرستيد ويروس ساسر الان دو روز با وجود همين فايروال داره مياد توسيستمم حال ميكنه .كاسپرس 2006 جلوش گرفته nod32 هم تو سيستمم فعال.ميخوام بدونم اين نسخه اي كه من از اين سايت دانلود كرده بودم مگه تقلبيه .اصلا خداشاهده ظاهرش فقط داره حتي يه بارم نديدم يه پيقام بده مثلا فلان نرم افزار رو اجازه ميدي كه كار كنه يا نه.

ديگه موندم والا. :sad:

nimaoy
11-10-2005, 15:03
من هم با OP همین مشکل را دارم...........اصلا پیغام نمی دهد....zone alarm ظاهرا همه چیز را تحت کنترل دارد.

sAsAn.K
11-10-2005, 15:08
Gilopa جون من که شخصا ZoneAlarm رو بیشتر از Outpost ترجیح میدم البته اولش کریو بعد زون آلارم پیشنهاد میدم که Outpost رو پاکش کن جاش کریو نصب کن:)

Gilopa
11-10-2005, 15:21
من هميشه از زون آلارم استفاده ميكردم دوستان پيشنهاد دادند من اوت پوست رو نصب كردم .كريو رو هم بعضي اوقات باهاش كار ميكنم ولي نميدونم چرا به نظرم تو امنيت زون آلارم بهتره.

sAsAn.K
11-10-2005, 15:24
gILOPA جون این زون آلارمم خوبه هر چی باشه بعض oUTPOST آشغاله!

arkadas
11-10-2005, 15:54
gILOPA جون این زون آلارمم خوبه هر چی باشه بعض oUTPOST آشغاله!
بابا این اوت پوست رو کردید اشغال.کجاش اشغاله،تو تمام تست ها هم از زون و کریو بالاتر بوده.

sAsAn.K
11-10-2005, 16:48
میل کوچولو جون ما که راضی نبودیم ازش حالا شما رو نمی دونم;)

Sinagood
11-10-2005, 17:01
Op حتی برا من هم اینترنت رو کاملا بلاک میکنه

Soda
11-10-2005, 17:27
بابا شما همينطور سريع نياين يه فايروال رو به سطل آشغال بكشين
من خودم اوت پوست دارم و چون خوب به گزينه هايي كه موقع نصب ميداد توجه كردم و همه چيز رو درست انتخاب كردم هيچ مشكلي ندارم هيچ كاملا راضي هم هستم
شما احتمالا مشكلي تو كانفيگش دارين كه اوت پوست اينطور شده

sAsAn.K
11-10-2005, 17:30
soda جون وقتی هکر بلوک نمی کنه چه مشکلی داره!

Gilopa
11-10-2005, 18:07
بابا شما همينطور سريع نياين يه فايروال رو به سطل آشغال بكشين
من خودم اوت پوست دارم و چون خوب به گزينه هايي كه موقع نصب ميداد توجه كردم و همه چيز رو درست انتخاب كردم هيچ مشكلي ندارم هيچ كاملا راضي هم هستم
شما احتمالا مشكلي تو كانفيگش دارين كه اوت پوست اينطور شده

سودا جان من گفتم كه فقط واسه من اينطوريه .احتمالا سايتي كه ازش دانلود كردم برنامه رو دستكاري كرده چون هيچ كاري انجام نميده برام يعني دقيقا مثل مجسمه ميمونه.

اگه شد براتون عكس ميذارم ببينيد چقدر راحت من سركار گذاشته اگه شد يه ورژن ديگش نصب ميكنم ببينم مشكل حل ميشه يا نه.. :blink:

daryoosh4
12-10-2005, 06:49
برزو جان، لينك برنامه‌ي جانبي Super Stealth و آخرين نسخه‌ي آن همان است كه سوداي عزيز معرفي كرده. براي نصب اين برنامه حتما بايد خود OP را اول خاموش كنيد (exit) و بعد SS را نصب كنيد. در مورد نحوه راه اندازي و استفاده از اين برنامه‌ي جانبي توضيحات كاملي در بخش forum سايت OP وجود دارد.
اما در مورد اين كه نوشته‌ايد با وجود داشتن OP هك شده‌ايد، بايد بگويم كه در اينترنت چيزي به نام امنيت مطلق وجود ندارد و هيچ فايروالي نيز نمي‌تواند ادعاي تامين امنيت كامل را براي كاربران كند. توصيه من به شما اين است كه اگر مي‌خواهيد نرم‌افزاري داشته باشيد كه از شما فقط در برابر هكرها محافظت كند، از Kaspersky Anti-Hacker 1.8.180 و Sygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 استفاده كنيد؛ اما اگر برنامه‌اي مي‌خواهيد كه از شما در برابر همه (يا اغلب) عوامل آسيب‌زاي نفوذي اينترنتي محافظت كند، استفاده از Outpost Firewall Pro 3.0.543.431 و سپس ZoneAlarm Pro 6.0.667.000 را به شما توصيه مي‌كنم.
به گمان من تنها راه در امان ماندن از حملات هكرها، پنهان ساختن ip خود در زمان كاربري اينترنت است. براي اين منظور نرم‌افزار بسيار خوبي وجود دارد به نام Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 كه شما را به طور كاملا خودكار تحت ip هاي مختلف مي‌برد. اما متاسفانه به علت ----- شدن سايت اين برنامه، نمي‌توان از آن استفاده كرد. برنامه‌ي مشابه ديگري نيز وجود دارد به نام Invisible Browsing v4.0 كه بايد به طور دستي ip هايي را كه اين برنامه مي‌بابد تست و انتخاب كنبد. اما به علت ----- بودن بيش‌تر ip هايي كه به شما معرفي مي‌كند (يا به دليل ديگري كه من نمي‌دانم) من كار كردن اين برنامه را نديده ام. به هر حال اگر دوستان برنامه‌هاي مشابه ديگري را مي‌شناسند كه فعال و كارآمد هستند، معرفي‌شان كنند. واضح است كه برنامه‌هاي پنهان كننده‌ي ip مي‌توانند نقش مهمي را در تامين امنيت كاربران اينترنتي ايفا كنند.
در تكميل توضيحات بسيار آموزنده‌ي ويواي عزيز، بايد به كاربران OP توصيه كنم كه در بخش Active Cntent خود بهتر است بخش‌هاي Cookies و Referres و Pop-up windows را براي هميشه مسدود (Block) كنيد. منتها چون وارد شدن به سايت‌هايي كه در آن‌ها ثبت نام كرده‌ايد (مانند: تالارها، ايميل‌ها‌، هاست‌ها و ...) به كوكي‌هايي كه در سيستم شما قرار مي‌دهند وابسته است، بايد اين نوع سايت‌ها را در بخش Exclusion مستثنا كنيد و به كوكي‌هاي آن‌ها اجازه‌ي ورود دهيد.
گيلوپاي عزيز، فايروال OP هميشه نظارت بسيار دقيقي را بر برنامه‌هاي كاربردي شما اعمال مي‌كند و اگر مي‌گويد در سيستم شما چنين كاري را انجام نمي‌دهد، مشكل از نحوه‌ي تنظيم آن يا نقص در يكي از مراحل نصب آن است. سايت 9down.com پايگاه معتبري است اما مي‌توانيد OP را از لينك مستقيمي كه معرفي كرده بودم بارگيري كنيد.

hamilton
12-10-2005, 09:08
با سلام.
خدمت daryoosh4 عزيز عرض كنم كه برنامه ديگري به نام hide ip platinium وجود داره كه كار همان برنامه هايي را انجام ميده كه معرفي كرديد.من شخصا با اين برنامه كار نكرده ام و كارايي آن را هم نديده ام .اگر دوستاني هستند كه از اين برنامه استفاده كرده اند لطف كرده و در مورد عملكرد اين برنامه توضيح بدن.

borzou_one
12-10-2005, 20:26
hamiltonجان سلام
متاسفانه برنامه hide ip platinium فقط با اینترنت اکسپلورر سازگاری داره وبرای ما که از اپرا یا فایر فاکس استفاده میکنیم به نظر کارامد نمیاد هرچند من شخصا با اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم ولی ای پی را مخفی نمیکرد وتوی بعضی از سایتها که میرفتم ای پی منا نشون میداد یاداوری کنم اخرین ورژن اونا توی تایپیک ابدیت ونسخه های جدید نرم افزارهای معروف معرفی کردم
موفق باشید

borzou_one
14-10-2005, 05:41
ZoneAlarm Pro 6.0.591.002 beta - 13/10/2005

Download

[RAR PASSWORD: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

Soda
14-10-2005, 11:58
بچه ها اين لينكي كه برزو جان دادند در هنگام دانلود به نسخه 6.0.591.000 نغيير ميكنه

اين لينك آخرين نسخه هست

ebilove
14-10-2005, 22:04
Sygate Personal Firewall
کسی با این کار کرده
لینک دانلود

arkadas
14-10-2005, 22:32
Sygate Personal Firewall
کسی با این کار کرده
لینک دانلود
این همون فایروالی هست که شرکت پاندا از تکنولوژی این شرکت برای ساخت فایروال خودش استفاده کرده است.

ebilove
14-10-2005, 22:44
میل جان
باهاش کار کردی؟
ایا خوب جواب میده
من چون مجانی بود یه کم شک کردم

arkadas
14-10-2005, 23:48
میل جان
باهاش کار کردی؟
ایا خوب جواب میده
من چون مجانی بود یه کم شک کردم
سلام ابی جان
این فایروال مجانی نیست!!!39.95هم قیمتشه.فایروال قدرتمندیه که البته بهتر از اون زیاده مثل outpostیا کریو یا zone alarm
ادرس سایتش هم اینه:
این رو هم بگم فایروا پر طرفداریه .

borzou_one
15-10-2005, 04:57
ebiloveجان سلام
من با این فایر وال کار کردم بشدت با کاسپرسکای جور در نمیاد (حد اقل برای من اینطوری بود) وسرعت اینترنت را بسیارپائین میاره ولی فایروال خوبی بود ومونیتورینگ قویی داشت

sAsAn.K
16-10-2005, 16:52
دوستان عزیز نظر خودشون رو در مورد Webroot Desktop Firewall بگن:)
الان رو سیستمم نصبه اینم عکسش:

arkadas
17-10-2005, 01:46
دوستان عزیز نظر خودشون رو در مورد Webroot Desktop Firewall بگن:)
الان رو سیستمم نصبه اینم عکسش:
ساسان جان،من این فایروال رو شش ماه پیش نصب کرده بودم،یک فایروال فوق العاده ساده و معمولی

M A S 0 U D
17-10-2005, 02:03
ساسان جان،من این فایروال رو شش ماه پیش نصب کرده بودم،یک فایروال فوق العاده ساده و معمولی
اقا جان من سوال در مورد انتي ويروس دارم چه كار كنم

M A S 0 U D
17-10-2005, 02:05
اقا جان من سوال در مورد انتي ويروس دارم كجا بايد برم

arkadas
17-10-2005, 02:18
اقا جان من سوال در مورد انتي ويروس دارم كجا بايد برم
ورودتونو تبریک می گم به این فروم.سوالاتتونو در مورد انتی ویروس ها در این تاپیک مطرح کنید:

sAsAn.K
17-10-2005, 12:38
میل کوچولو جون چه طور هست فایرواله خوبه؟

arkadas
18-10-2005, 03:21
میل کوچولو جون چه طور هست فایرواله خوبه؟
به نظر من نه.البته بدون دلیل هم نمی گم،مونیتورینگش بدک نیست،خیلی سادست،به درد یوزر های اماتور می خوره نه شما.

borzou_one
18-10-2005, 05:22
بچه ها سلام
اتبوست ورزن 3 من امروز به طور اتوماتیک ابدیت شد ویه فایل را که بیش از6 میگ بود دانلود ونصب کرد وبعد هم لایسنس کی خواست که چون نداشتم مجبور شدم انیستال کنم و از اول همون ورزن قبلی را نصب کنم حالا سئوال من اینه که ایا این ورزن جدید برنامه هست یا نه ؟

daryoosh4
18-10-2005, 06:53
برزو جان، من احتمال مي‌دهم كه شما از نسخه‌ي بتاي OP v.3 استفاده مي‌كرده‌ايد كه چنين شده. من كه مدت‌ها است از نسخه‌ي نهايي OP v.3 استفاده مي كنم و چنين موردي را نديده‌ام. آخرين نسخه‌ي نهايي OP و لينك بارگيري آن اين است:

sAsAn.K
18-10-2005, 16:24
میل کوچولو جون پس رفتم برای Uninstall !

borzou_one
18-10-2005, 22:15
برزو جان، من احتمال مي‌دهم كه شما از نسخه‌ي بتاي OP v.3 استفاده مي‌كرده‌ايد كه چنين شده. من كه مدت‌ها است از نسخه‌ي نهايي OP v.3 استفاده مي كنم و چنين موردي را نديده‌ام. آخرين نسخه‌ي نهايي OP و لينك بارگيري آن اين است:

daryoosh4جان سلام ممنونم از راهنمائی سریال این ورزن را هم مرحمت بفرمائید
ممنونم

arkadas
19-10-2005, 02:02
daryoosh4جان سلام ممنونم از راهنمائی سریال این ورزن را هم مرحمت بفرمائید
ممنونم
pShkhrXvK35B41N8gk0ctJXolAyJJdGjK/ojRfzYy4
VPMtXLDkt+gODh+2Vc6LTwQXKdRJnu0+SM9pw
054SuwCHvvG0h960+OL2Yk+OR//7iBD1OfIG0JT
ZstntzP3trGAp9pgDoIvO+IEv/jXz9MFaCE/JIq

daryoosh4
19-10-2005, 07:26
برزو جان، اصلا نيازي به سريال نيست. با اين كرك كار را تمام كن:

Mehdi_Best
19-10-2005, 18:29
داريوش جان سلام
1 - هميشه اين نكته را در نظر داشته باش. تا وقتي سريال هست از كرك استفاده نكن. اين سريالي كه ميلاد جان داده تا يكسال رجيستر مي كنه.
2 - اين لينك كه داده اي اصلا كار نمي كنه. يه چك بكن ببين درست مي گم؟

Sinagood
19-10-2005, 19:33
مهدی جان من همین امروز از این لینک دانلود کردم اما واقعا طول کشید تا به سرور وصل شه اما سرعت فکر کنم 15 کیلوبایت اینطورا بود
شاید هم کمتر طول کشیده باشه و من چون انتظار رسیدن ساعت 6 رو داشتم باسم دیر میگذشت

بعدم ببینم کسی خبر داره که آیا فایروال f-secure سافت خود شرکتش هست یا نه؟
فقط میتونم بگم خیلی خوب ساخته اما نمیگم که از این فایروالها بهتره

borzou_one
19-10-2005, 19:46
سلام daryoosh4و Mehdi_Bestجان
ممنونم از توضیحات شما
ولی اون سریالی که دادید من قبلا امتحان کردم وقتی سریال را وارد میکردم قبول میکرد ولی بلافاصله بعد از 2 ثانیه میگفت سریال اشتباهه البته من از این سریال برای رجیستر کردن نسخه بتای اون استفاده کردم وجواب داده بود بعد دوتا فایل dll برای کرک داشتم که مجبور شدم با اونا کرکش کنم حالا میتونید کمکم کنید که مشکل چی بوده وچرا این سریال را قبول نمیکرد واقا مهدی مشکل رجیستر کردن با کرک چی هست وچرا سریال نامبر بهتره اضافه کنم که نسخه op من همونی هست که داریوش جان لینکشا مرحمت فرمودند
ممنونم

Mehdi_Best
19-10-2005, 20:17
برزو جان سلام
مطمئن باش كه با اين سريال رجيستر مي شه. من خودم تست كردم. كركي و چند تا از بچه ها هم از همين سريال استفاده مي كنند. سريالهاي ديگري بود كه اول رجيستر مي شد اما بعد از رجيستر در مي اومد اما اين يكي معتبره.
در مورد اينكه چرا سريال بهتره بايد بگم كه سريال هيچ تغييري در برنامه و فايل اجرايي برنامه نمي ده اما كرك تغييراتي در فايلهاي برنامه مي دهد كه هر چند در 99 درصد موارد مشكلي پيش نمي آورند اما به هر حال ممكنه در بعضي موارد همون تغييرات كوچك باعث اين بشه كه در عملكرد برنامه مشكل پيش بياورد. باز هم مي گم كه كركها اكثرا مشكلي ندارند اما وقتي سريال هست چرا بايد از كرك استفاده كرد؟

borzou_one
19-10-2005, 22:28
سلام مهدی جان
بعد از وارد کردن اون سریال این پیغام میاد

وبعد از زدن دکمه ok وبعد از دو ثانیه این پغام

دلیلش چی هست وچطوری با این سریال رجیسترش کنم

daryoosh4
20-10-2005, 06:36
داريوش جان سلام
1 - هميشه اين نكته را در نظر داشته باش. تا وقتي سريال هست از كرك استفاده نكن. اين سريالي كه ميلاد جان داده تا يكسال رجيستر مي كنه.
2 - اين لينك كه داده اي اصلا كار نمي كنه. يه چك بكن ببين درست مي گم؟

سلام
مهدي جان، من لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كرك OP را امتحان كردم، فعال بود و مشكلي نداشت.
برزو جان، اگر همچنان با وارد كردن سريال نمي‌توانيد OP را رجيستري كنيد، چاره‌اي جز كرك كردن آن نيست.

vivasoft
21-10-2005, 11:46
من تو یکی از سیستمام فایروال کریو نصب کرده دارم امروز داشتم با یک برنامه اسکنر هکری کار میکردم دیدم با داشتن
کریو یوزرو فعال نشون میده ولی پورتارو بسته نشون میده با این حال هکر با دیدن فعال بودن شما رو شما حساس میشه
و تستهای دور زدن فایروالو انجام میده من نمیدونم چرا برای این فایر وال قوی مد مخفی در نظر نگرفتن
نمیخوام بگم من هکرم من فقط به کارای هکری علاقه مندم اگه ام کسیو تا حالا هک کردم فقط برای این بوده که ضعفهای
خودمو بیشتر بشناسم تا حالا برای کسی مشکل بوجود نیوردم

الان اکسپلویتهای که برای ویندوز ایکس پی وجود داره و باعث هک شدن میشه نسبتا زیادن ولی چند تا شون هست که خیلی
عمومی شده و بدون فایروال با وجود این ویندوزهای ایکس پی حتما منجر به هک شدن میشه
اولیش RDC_DCOM که با پورت 135 کارمیکنه و از پروسهای svchost هست و بهتره ورودی dcom بسته بشه
بعدی LSASS.EXE و با پورت 137و139 کار میکنه و همون netbios هستش بهتره غیر فعالش کنید

بسته نرم افزاری farme work هم وجود داره که پر اکسپلویتهای مختلفه ولی کار کردن باش کار هرکسی نیست
وبه این سادیگیها کار نمیکنه (این خانوم بهار همینطوری از این و اونور مطلب کپی میکنه و به نام خودش تو فروم میذاره)

Sina.G
21-10-2005, 15:44
برای بلاک کردن یه برنامه (واسه همیشه) توی kerio باید چه کار کرد؟

sAsAn.K
21-10-2005, 20:12
Sina.G جون تیک قسمت Enbale Application Behavior Blocking رو بزن بعد سوال که کرد بلوکش کن.

Sina.G
22-10-2005, 20:22
ساسان جون. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی . نمی دونم دقیقا کجا رو می گی .

Sina.G
22-10-2005, 20:26
اونی رو که گفتی تیک کردم ولی باز هم نمیدونم باید چطوری بلاک کنم!!! :blink:

borzou_one
22-10-2005, 21:55
ZoneAlarm with Anti-Spyware v6.1.514.000
دانلود :
کرک:
afdbs-sibnn-sqv7b-hxu915-6ewjc0
euimg-w44u1-kctp7-64mbqp-d97h00
8i411-5pg3w-gc370-72naeh-08i540

BitDefender 9 Internet Security

Download:
ftp://anonymous:email%40notset.com@horizon.bitdefender.r o/pub/windows/desktop/internet_security/final/en/bitdefender_isecurity_v9.exe

Addon:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G.rar

amirazad
22-10-2005, 23:25
• برای بی اثر کردن -------- از سايت های ------ استفاده کنيد. بعنوان مثال می توانيد با رفتن به سايت های زير , Peek-a-booty, CGIproxy, The-Cloak, Megaproxy, Megaproxy Secure, -------- را دور زده به سايت مورد نظر مراجعه کنيد.

• استفاده از سايت هائی که VPN در اختيار شما قرار می دهند يکی ديگر از راههای مقابله با سانسور است.

• سايت های ------ با امکان SSL نيز مورد استفاده مشابهی چون سايت های ------ دارند و برای خنثی کردن -------- مناسبند.

• استفاده از ------ در اکسپلورر يکی ديگر از راههای مقاله با -------- است. در اين مورد بايد آدرس IP ------ مورد نظر را در اکسپلورر وارد کنيد و پس از آن می توانيد به سايت های مورد نظرتان مراجعه کنيد. برای اينکار بايد با استفاده از منویtools گزينه internt options را انتخاب کنيد و سپس در قسمت Connections گزينه Dial-up and Virtual Private Network Settings را انتخاب کرده و Default را کليک کنيد و Use a proxy server for this connection را با کليک کردن Check Box فعال کنيد. در آخرين قدم بايد آدرس IP يک سرور ------ و port مورد نظر را وارد کنيد. از اين به بعد می توانيد بدون هيچ عمل اضافی به سايت های مورد نظرتان برويد. برای آدرس سرور ------ می توانيد از يکی از آدرسهای IP زير یا آدرسهای ديگری که در سايت های اينترنتی در دسترستان قرار می گيرد استفاده کنيد:(برای ادرس اين ------ ها به سايت متا ------ مراجعه کنيد)

Port : 80
: Address
210.242.164.150
200.30.148.202
200.12.36.18
212.31.98.18
148.244.91.1
202.54.13.146
203.123.240.112
203.252.5.124
164.58.28.250
202.110.204.18
211.5.66.210
210.252.6.2
Port : 80
63.230.216.145
217.59.51.162
61.131.48.219
200.46.109.82
217.34.194.49
210.154.25.50
203.155.172.60
210.238.242.19
195.205.203.30

194.126.122.18
12.101.25.194

Port : 8000
212.12.157.130
195.82.115.3

Port : 8080
202.104.189.20
61.159.235.36
202.105.138.19
217.34.153.161
67.94.47.59

• سايـت های اينترنتی می توانند با استفاده از dynamic DNS اسم سايـت خود را با دهها اسم جديد مورد استفاده کاربران سازند. برای اينکار به سايتهائی که اين خدمات را می دهند مراجعه کنيد. برای اينکه اسامی جديد سايت ها در دسترس کاربران قرار گيرند می توانيم از پخش اين اسامی در سايت های ----- نشده استفاده کنيم.

• از برنامه هائی همچون kazaa می توان برای رد و بدل کردن نوشته ها، مقالات و اخبار استفاده کرد. اين برنامه که هم اکنون مورد استفاده ميليونها کاربر است بصورت غير متمرکز کار می کند و ----- کردن آن بسيار دشوار است.

• يکی از سايتهائی که برای مقابله با سانسور می تواند مورد استفاده قرار گيرد سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. اين سايت تلاش دارد برنامه ای چون kazaa برای ارتباط کاربران اينترنت در دسترس قرار دهد که با استفاده از آن کاربران می توانند به انتشار و رد و بدل نوشته ها بپردازند. اين برنامه هم اکنون مورد استفاده بيش از يک ميليون کاربر است.