مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد نصب برنامه در 6230i (جاوا)
سوالي داشتم درباره نصب برنامه هاي 6230i .آيا برنامه هاي جاوا را ميتوان در حافظه خارجي(RAM) گوشي نصب كرد؟
اگر اين امكان وجود دارد مراحل آن را توضيح دهيد.:46::45:
M O H S E N
24-03-2007, 22:42
بله کاملا هم امکان دارد.
بعد از این که در داخل حافظه گوشی نصب کردید آن را به وسیله کابل و با کامپیوتر به حافظه خارجی انتقال دهید عزیز دل.
M O H S E N
25-03-2007, 00:56
مثلا ممکنه که برنامه رو در قسمت بازی ها و یا برنامه ها نصب کرده باشین.
نه درسته ، برنامه ها در قسمت application موبايل نصب شده است!
M O H S E N
25-03-2007, 01:20
شما هم میتوانید آنها را جا به جا کنید عزیز دل.
واقعا توجيح شدم! حاج آقا.:27: (اگه كسي چيزي فهميد به ما هم بگه!)
سوال را براي دوستاني كه متوجه نشدن تكرار ميكنم:آيا برنامه هاي جاوا را ميتوان در حافظه خارجي(ram) گوشي نصب كرد؟
اگر اين امكان وجود دارد مراحل آن و لينك برنامه را مكاتبه نمايند.
كسى برنامه اى براى جابجايى برنامه هاى موبايل 6230i به روى حافظه خارجى سراغ ندارد؟
موفق باشيد!:31:
hidden_spy
10-05-2007, 19:53
اگر دوستانی وجود دارن که جواب و میتونن به خوبی اراعه کنن خواهشا اقدام کنند چون این واقعا یک مشکل هست و اینکه آیا اصلا راهی وجود نداره که بشه از داخل موبایل 6230 بازی نصب کرد
mahdi_a82
26-05-2007, 21:07
سلام
می خواستم ببینم آیا می شه یه دیکشنری انگلیسی به فارسی روی 6230i نصب کرد. اگه می شه لطفا مرا راهنمایی کنید. چون چند تا رو سعی کردم نصب کنم و لی نشد.
سوال را براي دوستاني كه متوجه نشدن تكرار ميكنم:آيا برنامه هاي جاوا را ميتوان در حافظه خارجي(ram) گوشي نصب كرد؟
سلام.
دوست من اینقدر ننویس ram
ram یه چیز دیگه است که اطلاعات روش بار گذاری می شه تا بره برای پردازش .
تو بازار و اینا بش می گن رم . درستش مموری کارت هست .:46:
راستی ببینم منظور شما اینه چجوری یه فابل جاوا را رو مموری نصب کنم.
این که کاری نداره فابلو می ریزی رو گوشی بعد روش کلیک می کنی بعد همه رو ok می کنی تا برسی به اینجا که گوشی ازت می خواد بش بگی رو memory card نصب کنم یا رو phone memory شما هم می گی memory card .واسلام
اگه هم منظور شما اینه که فایلو رو phone memory نصب کردی می خوای رو مموری بفرستیش باید بگم اطلاعی جز این ندارم که برنامه رو uninstal کنی دوباره نصب کنی البته رو مموری کارت.
سلام.
دوست من اینقدر ننویس ram
ram یه چیز دیگه است که اطلاعات روش بار گذاری می شه تا بره برای پردازش .
تو بازار و اینا بش می گن رم . درستش مموری کارت هست .:46:
با تشكر از پاسخ شما :11: اگر كمى دقت مى كرديد من در سوالم عبارت حافظه خارجى (RAM) را به كار بردم كه به دوستان بفهمانم كه منظورم حافظه خارجى است و اصطلاح رايج يعنى RAM را داخل پرانتز به كار بردم. در پست هشتم نيز از RAM استفاده نكردم چون گفتم كسى مثل شما اينگونه اعتراض كند.
راستی ببینم منظور شما اینه چجوری یه فابل جاوا را رو مموری نصب کنم.
این که کاری نداره فايلو می ریزی رو گوشی بعد روش کلیک می کنی بعد همه رو ok می کنی تا برسی به اینجا که گوشی ازت می خواد بش بگی رو memory card نصب کنم یا رو phone memory شما هم می گی memory card .واسلام
اگه هم منظور شما اینه که فایلو رو phone memory نصب کردی می خوای رو مموری بفرستیش باید بگم اطلاعی جز این ندارم که برنامه رو uninstal کنی دوباره نصب کنی البته رو مموری کارت.
خوب اگر من به همين طريقى كه گفتيد مى توانستم پيش بروم آيا باز هم سوال را تكرار مى كردم؟ اين روند انتخاب محل نصب در گوشى هاى جديدتر مثلا N80 وجود دارد كه شما مى توانيد محل نصب را انتخاب كنيد ولى در گوشى هاى كمى قديمى تر مثل 6230i كه سيستم آنها Java محور است و فايل هايى با پسوند SIS بى معنى است بيشتر برنامه ها روى phone memory نصب مى شود كه معمولاً فضاى كمى دارند و زود پر مى شوند.حالا چگونه اين برنامه ها را به روى Memory Card انتقال دهيم تا phone memory زود پر نشود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:10:
با تشكر از پاسخ شما :11: اگر كمى دقت مى كرديد من در سوالم عبارت حافظه خارجى (RAM) را به كار بردم كه به دوستان بفهمانم كه منظورم حافظه خارجى است و اصطلاح رايج يعنى RAM را داخل پرانتز به كار بردم. در پست هشتم نيز از RAM استفاده نكردم چون گفتم كسى مثل شما اينگونه اعتراض كند.
خوب اگر من به همين طريقى كه گفتيد مى توانستم پيش بروم آيا باز هم سوال را تكرار مى كردم؟ اين روند انتخاب محل نصب در گوشى هاى جديدتر مثلا N80 وجود دارد كه شما مى توانيد محل نصب را انتخاب كنيد ولى در گوشى هاى كمى قديمى تر مثل 6230i كه سيستم آنها Java محور است و فايل هايى با پسوند SIS بى معنى است بيشتر برنامه ها روى phone memory نصب مى شود كه معمولاً فضاى كمى دارند و زود پر مى شوند.حالا چگونه اين برنامه ها را به روى Memory Card انتقال دهيم تا phone memory زود پر نشود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:10:
سلام.:20:
من شرمندم.:41:
نمی دونستم گوشی شما با ما فرق داره.:41:
دیگه هرچی می دونستم همین بود.:19:
انشاالله که مشکلتونو در اولبن فرصت رله یشه.:46:
darkangel85
11-07-2007, 11:53
راهی هست که بشه sms بیشتری رو گوشی داشته باشیم؟
site_hamid
05-10-2007, 07:30
من که تا حالا نتونستم و فکر هم نمیکنم بشه چون که برنامه ها از طریق PCSuite نصب میشه و اون هم میبره تو App. اما در هر صورت من از 1 مگ بیشتر نتونستم روی این گوشی برنامه بریزم:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.