مشاهده نسخه کامل
: آموزش : تغییر عکس به صورت جلوه به کار رفته در Sin Cityتا ( سطح : متوسط )
سلام :40:
در یکی از سایت ها این آموزش به عنوان یکی از 5 آموزش برتر سال 2006 (یا 2005) شناخته شده بود.
توجه: اعداد و تنظیمات مذکور در متن آموزش به شدت وابسته به ابعاد عکس و وضوح و رنگ زمینه آن است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل آموزش با فرمت JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دوم داونلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ارادتمند :11:
Shahin King
25-03-2007, 17:04
سلام
امیر جان تشکر ، از عکسی که گذاشتی مشخصه چیز خوبیه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا اینقدر سطح آموزشهات پایینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maysam-BFU
25-03-2007, 20:11
امير جون دستت درد نکنه آموزش جالبی بود ولی تو عکس آدم ( آدم ) گيج ميشه بهتر نبود pdf بزاری.
سلام دوستان
امیر جان خیلی قشنگ شده ممنون
كار جالبي بود ممنون موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Saeed kmss-D
02-04-2007, 12:36
كار جالبيه.
دستت درد نكنه.
Alire7_a
02-04-2007, 14:30
اول ممنون از اين آموزش
من گرافيك كار نيستم اصلا ولي اين آموزشو امتحان كردم ولي به يه مشكلي برخوردم
وقتي دستور العمل 3 رو انجامم يدم عكسم تار ميشه خيلي
چيكار كنم؟
shamim24
02-04-2007, 18:11
اینم عالی بود......
اول ممنون از اين آموزش
من گرافيك كار نيستم اصلا ولي اين آموزشو امتحان كردم ولي به يه مشكلي برخوردم
وقتي دستور العمل 3 رو انجامم يدم عكسم تار ميشه خيلي
چيكار كنم؟
کجاش تار میشه دوست عزیز؟
دقیقاً کدوم کار رو انجام دادی که تار شد؟
یه عکس اگر بگذاری بد نیست.
این هم آدرس آموزش ویدئویی همین آموزش البته برای اینکه به صورت اینترنشنال قابل استفاده باشه، من توش انگلیسی حرف زدم. :27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت عزیزان مخصوصا amir آقا ! چرا روی لنیک JPG که کلیک میکنم با Error مواجه میشم مانند متن زیر:
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration>
سرورش ظاهراً قاطی کرده عزیز دل
صبر کن اگه درست نشد یه جا دیگه آپلود می کنیم.
ممنون از توجهتون
سرورش ظاهراً قاطی کرده عزیز دل
صبر کن اگه درست نشد یه جا دیگه آپلود می کنیم.
ممنون از توجهتون
خواهش میکنم وظیفه بود تا بگم !!!
در ضمن از آموزشهای جالب و کاربردیتون تشکر میکنم .
منو ببخشید چون مانند بعضی فروم های دیگه کلیدی برای تشکر وجود نداشت اینجا گفتم عذر میخوام!!!:5:
خواهش میکنم وظیفه بود تا بگم !!!
در ضمن از آموزشهای جالب و کاربردیتون تشکر میکنم .
منو ببخشید چون مانند بعضی فروم های دیگه کلیدی برای تشکر وجود نداشت اینجا گفتم عذر میخوام!!!:5:
من دلیل اینکه برای هر تشکر یک پست «خواهش می کنم» نمیزنم اینه که نمی خوام پست بیهوده و الکی بدم.
وگرنه تشکرهای بزرگوارانه شماست که امثال بنده رو برای ادامه دلگرم میکنه.
منتظر تشکرهای بعدیتون هستم:31:
سلام
خیلی قشنگه
ولی جز 5 آموزش برتر سایت قبول ندارم
سلام
این نمونه کار من
محمد آقا جان، این نمونه کار در رابطه با کدوم آموزشه برادر؟
سلام
همین دیگه
البته با کمی تغییر
آخه زیاد حالیم نشد
یکم گیج بودم
محمد جان عکسی که گذاشتید نظم تاپیک رو به هم ریخته چرا بصورت کوچیک نمیذارید
سلام
اینجا که نمیشه ضمیمه کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.