مشاهده نسخه کامل
: گوشی من چنجه یا اصلیه؟
H A M A S
24-03-2007, 12:36
سلام
من یه k750 که 225 هزار تومان خریدم موقع خرید فروشنده به من تضمین 100 درصد داد که اصله و تمام کدها روی جعبه با روی گوشی هنگام کد دادن میخونه ولی رو گوشی آخرش یه 12 هست که رو کارتن نیست حالا گوشی اصله یا نه؟در ضمن من از جای خیلی معتبر که هم شماره ثبت داشت و جواز کسب و.. مشتری هم زیاد داشت فاکتور هم به من داد حالا اگر گوشیم خدای نکرده چنجه یا نه اصلیه اگر چنجه چکار کنم (در ضمن سیمکارتم ایرانسله ولی تو محدوده آنتن دهی هیچ مشکلی ندارم)
mostafaeshghi
24-03-2007, 13:01
سلام
من یه k750 که 225 هزار تومان خریدم موقع خرید فروشنده به من تضمین 100 درصد داد که اصله و تمام کدها روی جعبه با روی گوشی هنگام کد دادن میخونه ولی رو گوشی آخرش یه 12 هست که رو کارتن نیست حالا گوشی اصله یا نه؟در ضمن من از جای خیلی معتبر که هم شماره ثبت داشت و جواز کسب و.. مشتری هم زیاد داشت فاکتور هم به من داد حالا اگر گوشیم خدای نکرده چنجه یا نه اصلیه اگر چنجه چکار کنم (در ضمن سیمکارتم ایرانسله ولی تو محدوده آنتن دهی هیچ مشکلی ندارم)
برو تو سایت زیر IMEI را وارد کن اطلاعات را تطبیق بده که درسته یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M A S
24-03-2007, 13:35
برو تو سایت زیر IMEI را وارد کن اطلاعات را تطبیق بده که درسته یا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مینویسه سونی اریکسون کا750i که با گوشی مطابقت داره ولی هنوزهم شک دارم؟
arian_pboy
24-03-2007, 14:04
دوست عزیز طبق مطالبی که من تو این انجمن خوندم اون دو رقم آخر مربوط به ورژن نرم افزاری گوشی می شه واگر تمام
ارقام جز دوتا آخر فرق می کنن فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
برای اطمینان با یه سیم کارت مخابرات هم گوشی تو تست کن
bineshan
24-03-2007, 14:09
فلاور جان اگه سريال گوشي با پشت گوشي(زير باطري) به جز دو رقم اخر يكي هست مطمئن باش اصليه
H A M A S
24-03-2007, 14:24
ممنونم از راهنمایی هاتون
راستی برای تقویت صدا گوشی باید چکار کرد؟یا چه جوری آهنگ های ام پی تری رو با کیفیت تر پخش کرد؟بعضی وقتها بعد عکس گرفتن عکس زرد میکنه چرا؟مشکلش چیه؟راستی اگر یه مرورگر خوب هم سراغ دارین لینک دانلود رو بدین
دوست عزیز طبق مطالبی که من تو این انجمن خوندم اون دو رقم آخر مربوط به ورژن نرم افزاری گوشی می شه واگر تمام
ارقام جز دوتا آخر فرق می کنن فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
برای اطمینان با یه سیم کارت مخابرات هم گوشی تو تست کن
آقا من زیر باتری رو هر چی میبینم پیدا نمیکنم . میشه 1 عکس ازش لطف کنی و بزاری ؟ ممنون میشم:11: :20:
bineshan
24-03-2007, 22:35
پشت گوشي نوشته شده يا به عبارتي زير باطري كه ديدنش هم تو گوشي k750كمي سخته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.