ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دوربین N73 ???کمک کنید؟؟؟

MESHKIPOSH
24-03-2007, 12:32
من یه سوال از دوستانی که N73 دارند , دارم ؟؟؟؟؟
گوشی من دوربین جلوش بعضی وقت ها یه حالت نویز آبی داره و کیفیتش خیلی پایین هست؟؟؟؟/میخواستم ببینم دوستان دیگه هم همین مشکل رو روی گوشی هاشون دارن ؟؟؟؟
دوربین اصلی گوشی هم وقتی که زوم میکنم خیلی کیفیت میاد ÷ایین و شطرنجی میشه ؟؟؟؟ میخواستم ببینم کلا اینجوری هست یا اینکه .....؟؟
خیلی ممنون میشم که جواب سوال منو بدید ؟؟؟؟؟

MESHKIPOSH
25-03-2007, 01:02
تو رو به عزیزتون جواب سوال منو بدید ؟؟؟ خیلی مهم هست برام...

sabzeh86
25-03-2007, 09:47
گوشی من دوربین جلوش بعضی وقت ها یه حالت نویز آبی داره و کیفیتش خیلی پایین هست؟؟؟؟/میخواستم ببینم دوستان دیگه هم همین مشکل رو روی گوشی هاشون دارن ؟؟؟؟
دوربین اصلی گوشی هم وقتی که زوم میکنم خیلی کیفیت میاد ÷ایین و شطرنجی میشه ؟؟؟؟ میخواستم ببینم کلا اینجوری هست یا اینکه .....؟؟

دوربین جلو بخاطر کیفیت پایینش (VGA) در همه همین جوریه .
خوب در دوربین اصلی هم چون زوم دیجیتاله معلومه که ار کیفیت عکس کم میشه:46:

k_two2007
25-03-2007, 12:09
منم اول فکر میکردم گوشیه من اینطوریه . ولی بعد فهمیدم .....

MESHKIPOSH
25-03-2007, 17:30
خیلی ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید
یه سوال دیگه هم دارم
در فیلم برداری با N73 فیلمی که گرفتم انگار یه کم نویز داره و حالت لرزش داره ...این چطوری هست این هم کلی هست یا اینکه ......
ببخشید که اینهمه سوال میکنم

Rjoun
27-03-2007, 16:18
خیلی ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید
یه سوال دیگه هم دارم
در فیلم برداری با N73 فیلمی که گرفتم انگار یه کم نویز داره و حالت لرزش داره ...این چطوری هست این هم کلی هست یا اینکه ......
ببخشید که اینهمه سوال میکنم
دوست عزيز چرا ميگي ببخشيد ما اينجا جمع ميشيم كه مشكلاتمونو حل كنيم و نيازي به بخشش نيست
ببين دوست من براي جلوگيري از لرزش بايد لرزشگير دست رو كه توي تنظيمات هست فعال كني
فكركنم گزينه دوم باشه
بازم سوال داشتي درخدمتيم!

MESHKIPOSH
04-04-2007, 18:36
خیلی ممنون از محبتت Rjoun عزیز
یه سوال دیگه
- وقتی عکس میگیرم انگار یک ثانیه بعد از فلش زدن دوربین و صدای camera عکس تازه ثبت میشه... یعنی اگه توی اون یک ÷انیه طرف تکون بخوره عکس هم تغییر میکنه......
این مشکل رو چطور میشه حل کرد که وقتی صدای camera میاد و یه تصویر ثبت شده دیگه تغییر نکنه ؟؟؟راهی برای این مشکل در تاخیر در گرفتن عکس اصلی هست ؟؟؟یا نه؟؟؟
مرسی

m107
04-04-2007, 21:27
نويز ميتونه به خاطر لامپهای مهتابی باشه

uPGA
05-04-2007, 10:35
کلا سرعت شاتر دوربین تما گوشی‌ها پایین هست بعد از صدای camera بین یک تا دو و حتی سه ثانیه وقت لازم هست تا عکس خوبی گرفته بشه (تجربه خودم در مورد این گوشی) اگه سوژه حرکت کنه بسته به دامنه حرکتش عکس تار میشه تجربه شخصی من اینه که وقتی که سوژه حرکت میکنه عکسی که در نهایت گرفته میشه عکسیه که ۱ ثانیه بعد از صدای دوربین گرفلته شده
فیلمبرداری N73 کلا پر نویزه‌(تا حدی باز نیان مثل جریان ماهی چند هنگ ازش یه کوه بسازین)

J A V I D
05-04-2007, 10:38
نويز ميتونه به خاطر لامپهای مهتابی باشه

منم اومدم همینو بگم !

M.etallic.A
05-04-2007, 22:21
خیلی ممنون از محبتت Rjoun عزیز
یه سوال دیگه
- وقتی عکس میگیرم انگار یک ثانیه بعد از فلش زدن دوربین و صدای camera عکس تازه ثبت میشه... یعنی اگه توی اون یک ÷انیه طرف تکون بخوره عکس هم تغییر میکنه......
این مشکل رو چطور میشه حل کرد که وقتی صدای camera میاد و یه تصویر ثبت شده دیگه تغییر نکنه ؟؟؟راهی برای این مشکل در تاخیر در گرفتن عکس اصلی هست ؟؟؟یا نه؟؟؟
مرسی

خوب یک ثانیه کامل نیست ... کسری از ثانیه طول میکشه و در ضمن پردازشگر تصویر دوربین n73 بعد از گرفتن عکس یه سری تغییرات رو عکس میده که ( قابل تشخیصه ) اونم یه کمی طول میکشه و روی هم رفته حدود یه ثانیه طول میکشه. واسه اینکه امتحان کنی این قضیه رو از یه چیزی عکس بگیر و بعد از اینکه صدای دوربین رو شنیدی دوربین رو تکون بده ببین عکس چجوری میشه. من امتحان کردم تغییری نکرد. برای اینه که سرعت شاتر بالاتر از اونیه که با تکانهای معمولی رو عکس تاثیر بزاره .... راستی تو summary میتونید سرعت شاتر روببینید.

tcom_mobile
06-04-2007, 01:55
اولا گوشي جلو كيفيتش پايين تره يه ذره هم مشكل داره. درثاني لامپ مهتابي يا فلوئوروسنت هم نويز رو تشديد مي كنن. شما تو نور آفتاب تست كن.
بله زوم تمام گوشي ها بجز معدودي كه زوم اپتيكال دارن همينجوريه با افزايش درصد زوم كيفيت مياد پايين چون زوم توسط نرم افزار انجام مي شه نه توسط عقب جلو رفتن لنز بهمين جهت افت مي كنه

uPGA
06-04-2007, 02:45
وقتی سوژه بعد از صدای دوربین تکون میخوره (زمان متفاوته بین یک تا دو و به ندرت سه ثانیه بخصوص وقتی فوکوس مشکله) تصویر تار میشه من اینو بارها دیدم

tcom_mobile
07-04-2007, 00:51
تاپيك بالاهم تاييد مي شه. ديگه اينجوريه اول صدا در مي كنه بعدش عكسشو مي گيره

MESHKIPOSH
07-04-2007, 23:45
خیلی ممنون از همگی واقعا لطف کردید
مرسی