مشاهده نسخه کامل
: یک سوال به نظر خودم تخصصی
سلام
من یه کار فلش انجام دادم که داخلش یه فیلم رو نمایش می ده . خود این فیلمی که نمایش داده می شه یه کار swf آمادست که از طریق کامپوننت window فرخوانی می شه . این فیلم ما صدا داره من می خوام تو کار flash این فایل فیلم swf که fla اونرو هم ندارم صدا نداشته باشه . حالا باید چیکار کنم .
blackfox
24-03-2007, 05:14
کافیه اون فلشت رو که اصل فیلمه رو با نرم افزار فلش دکمپایلر یا بقیه نرم افزار هایی که دوستان معرفی کردن تجزیه کنی و فریم های مورد نظرت رو تو کارت استفاده کنی .
flash decompiler آیا فایل fla درست حسابی می ده؟ اگه این کار رو می کنه که مشکلم حله تو frame اولش stop all sound می ذارم مشکلم حل می شه . من دسترسی به فایل fla ندارم . اصلا در نظر بگیریم که فایل fla وجود نداره یه action script که صدای این swf رو mute می کنه به نظرم باید وجود داشته باشه اگه کسی action حرفه ای بلده منو راهنمایی کنه
M A T I N
24-03-2007, 15:11
مگه Stop All Suond جواب نمیده ....؟
MamadSefid
24-03-2007, 15:45
دوست عزیز - شما می خواید با زدن یک دکمه صدا قطع و وصل بشه - من این سایت رو طراحی کردم - ببین این فلش بکارت میاد - اگه میاد بگو تا برات اکشنشو بنویسم
MamadSefid
24-03-2007, 15:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سایته
blackfox
25-03-2007, 07:43
دوست خوبم شما که نمی خوای از صدا تو فلشت استفاده کنی خوب چرا صدا رو می خوای تو فایل Swf داشته باشی . این طوری حجم کارت الکی زیاد میشه .
قبل از این که فیلم رو کانورت کنی با نرم افزار های ویرایش فیلم صداش رو بردار و بعد اون رو کانورت کن .
blackfox عزیز دمت گرم والا منم می خواستم اول همین کار رو بکنم ولی با کدوم نرم افزار ویرایش فیلم باید این کار رو بکنم . میشه هم معرفیش کنی هم لینک دانلودشو برام بذاری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.