مشاهده نسخه کامل
: ديگه نيازي به فوتوشاپ نيست
سلام.احتمالا در شهربازي ها اتاقك هايي رو ديده ايد به همراه دوربين كه از صورت شما عكس ميگيرند و رو صورت جيمز باند ميگذارند.امروز قصد دارم برنامه fun photor رو كه مورد استفاده ي اين شهربازي ها هست رو بهتون معرفي كنم.
اينم يه نمونه كار:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(براي جلوگيري از خراب بودن لينك لطفا از سايت دانلود كنيدو اطلاعات و حجم فايل در ص دانلود هست)
اميدوارم با معرفي اين برنامه كار اون شهربازي ها كساد نشه:5:
خوب اين مي خواد جاي فتوشاپ رو بگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه داداش اين فقط براي گذاشتن كله هست.
بايد جالب باشه
مرسي از معرفي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M E D
23-03-2007, 17:36
دوستان راست ميگن! فتوشاپ تا اين زمين تا آسمون فرق داره ولي برنامه خيلي قشنگي هست.. دانلود مي كنيم!
D o l f i n
23-03-2007, 22:17
معلومه برنامه باحاليه
تشكر
دوستان راست ميگن! فتوشاپ تا اين زمين تا آسمون فرق داره ولي برنامه خيلي قشنگي هست.. دانلود مي كنيم!
عزيز من كه هميچن چيزي نگفتم!؟:10: من فقط منظورم اين بود كه براي برداشتن و گذاشتن صورت اين برنامه كارو راحت تر كرده و در مورد گذاشتن كله نيازي به فوتوشافت نيس:46:
Alire7_a
24-03-2007, 13:50
خدمت دوستان عرض كنم براي اين كار دو برنامه ديگر هم هست با نامهاي FaceOnBody و fun house
يه سوال
اين نسخه اي كه آدرسشو گذاشتي نسخه رايگانه يا كرك شده است؟
خدمت دوستان عرض كنم براي اين كار دو برنامه ديگر هم هست با نامهاي FaceOnBody و fun house
يه سوال
اين نسخه اي كه آدرسشو گذاشتي نسخه رايگانه يا كرك شده است؟
فكر كنم رايگان باشه
سلام
نه فكر نكن چون رايگان نيست و لطفا كركش رو هم بذاريد.
Shahin King
26-03-2007, 18:45
دوستان عزیز سلام
این هم کرک برنامه . ( با تشکر از دوست عزیز و گرامی Elfin-D )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانتان : شاهین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.