ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی هست تا مرا یاری کند...

SA.ID
23-03-2007, 10:05
سلام دوستان من یه برنامه برای ساختن تم برای موبایل میخوام کسی داره ...ممنون

Kolang
23-03-2007, 10:45
سعید جان
حجمش 130 مگه
البته اونی که برای نوکیاس
شما برای چی گوشی ای میخوای؟
مشکا دانلود نداری؟

SA.ID
23-03-2007, 13:23
سعید جان
حجمش 130 مگه
مشکا دانلود نداری؟

سلام کمال جان چند روزی هست که از کم سرعت استفاده میکنم ولی مشکلی نیست از کافی نت دانلود میکنم ممنون ....در ضمن اسمش رو هم بنویس...:10:

herbert
25-03-2007, 12:33
سلام.دانلود کردن این برنامه کار یه ساعت و دو ساعت نیست.در ضمن اگر بتونی دانلودشم کنی استفاده و رجیستر کردنش(چون باید تو نت رجیستر شه)کار سختیه.بهتره بجای دادن پول کافی نت بری پاساژ رضا و 3500 بدی و بخریش.اسم برنامه هم carbide است.برنامه بسیار سنگین و سختی هم هست.راه دوم اینه که به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری و عضو شی.ودر قسمت create تم دلخواهتو ان لاین درست کنی.

amirfarrokh
25-03-2007, 17:47
سلام...از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میخواید استفاده کنید بهتره از فایرفاکس استفاده کنید...من با IE مشکل داشتم با این سایت...عکس رو upload نمیتونست بکنه با اینکه سرعتم خوب بود...
ولی در کل خیلی به درد بخوره این سایت...

Spak
07-05-2007, 13:09
سعید جان
حجمش 130 مگه
مشکا دانلود نداری؟

اگه carbide من میخوام البته خودم دارمش ولی ریجسترش تموم شده تو سایت نوکیا هم عضو شدم ولی نتیجه ای نگرفتم ..
چیکارکنم ؟ :41: :19:

خیلیهم لازمش دارم .

لطفا کمکم کنید .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif

Kolang
08-05-2007, 22:06
اگه carbide من میخوام البته خودم دارمش ولی ریجسترش تموم شده تو سایت نوکیا هم عضو شدم ولی نتیجه ای نگرفتم ..
چیکارکنم ؟ :41: :19:

خیلیهم لازمش دارم .

لطفا کمکم کنید .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اونجايي كه يادمه اين برنامه free بود كه!!!!

Spak
09-05-2007, 10:04
من این رو ازتوی فروشگاه گرفتم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif